Zak likken meisje verwent zichzelf

Een jaar later kregen ze een tweede kind en zij gaf het kind de borst in de kamer terwijl wij er bij zaten, meestal zat ze met beide borsten bloot en ik genoot van die grote uitstekende dikke donkere tepels en die zware met blauwe aderen doorlopen memmen.

Direct nadat ze klaar was met het zogen trok ik me in de schuur snel af dromend van al dat heerlijks samen met haar man terwijl we nog na praten over haar geile lichaam. Op een avond toen we weer door de gaten stonden te kijken voelde ik plotseling dat mijn pik door de buurman gepijpt werd.

Ik wist niet wat me over kwam en tuimelde bijna van de stoel af. De buurman vertelde me toen dat dit pijpen heette en dat je zo ook klaar kon komen. Ik ging onderuit gezakt op de stoel zitten en gaf me over aan de warme mond van de buurman en voelde zijn handen om mijn zak en de andere hand die me langzaam aftrok.

Zijn ruwe tong likte mijn zak en zuigend gleed zijn mond naar boven om mijn eikel. MM heerlijk zei hij en wat een geil heerlijk pikje heb je toch. Ik genoot zachtjes kreunend en vond het heerlijker dan trekken. Let goed op wat ik allemaal doe zei hij want dan mag je het zo bij mij doen. Ik schrok er even van dat ik zijn dikke vette pik moest pijpen maar dacht toen dat het wel een geil gevoel gaf dus waarom niet?

Kreunend gaf ik aan dat ik dat lekker vond en langzaam begon hij met zijn vinger mijn kontje te neuken. Oh wat een geil gevoel, buurman zoog en likte me vol overgave met inmiddels twee vingers in mijn kontgaatje dat drijfnat was geworden van zijn speeksel en mijn voorvocht. Hij zoog mijn pikje diep in zijn keel en kreunend spoot ik mijn zaad in zijn mond.

Hij zoog en slikte al mijn zaad door en likte mijn pik heerlijk schoon. Zo nu mag jij het bij mij doen zei hij. Ik schoof het vel van zijn eikel en keek naar die dikke paarse gezwollen kop en likte voorzichtig het topje. MM dat smaakte goed. Zachtjes schoof ik die vette eikel in mijn mond en mijn tong begon alle plekjes van die natte eikel te verkennen.

Ik zoog en likte vol overgave de randjes achter de eikel en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen Oh wat was dat ding groot en hard. Hij klopte en schokte in mijn mond van genot. Zijn voorbeeld volgend gleed ik met twee vingers in zijn kont en voelde zijn sluitspieren knijpen rond mijn vingers. Ik neukte hem heerlijk met mijn vingers in zijn kont en liet de zware ballen tussen mijn vingers rollen.

Hij kreunde van genot en keek niet meer door het gat in de muur maar naar wat ik met hem deed. Ik begon hem af te trekken en hij greep mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken. OOOh heerlijk zei hij en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik kon het niet allemaal zo snel doorslikken dus liep het uit mijn mondhoeken over mijn kin. Ik likte de laatste resten van zijn pik en zoog nog zachtjes na genietend van de smaak. We liepen naar buite en hij vroeg me: Hoe was dat nu? Ik vertelde hem dat het heerlijk was en of vrouwen dat ook voor mannen deden.

Hij vertelde me toen dat vrouwen dat ook heerlijk konden doen maar dat je ook vrouwen met de mond kon bevredigen en legde me uit dat vrouwen een klit hadden die werkte als een klein pikje en waar die zat. Ik zei dat ik die nooit had gezien bij zijn vrouw maar wel die dikke grote schaamlippen.

Ik zorg ervoor dat je dat volgende week kunt zien zei hij toen. Die week daarna stonden we weer te kijken en ze stond al ontkleed klaar, Ze pakte een stoel en zette die naast de teil en ging wijdbeens op de stoel zitten. We hadden vol zicht op haar want ze zat met gespreide benen op de stoel en begon haar vette kut met scheerzeep in te smeren. Ik heb haar opdracht gegeven haar kut kaal te scheren zei de buurman, zodat je alles beter kunt zien.

Ze masseerde de scheerzeep met haar vingers over haar kut en genoot en zichtbaar van. Haar vingers gleden door de dikke spleet en streelden de vette schaamlippen tot ze gezwollen en donkerrood van geiligheid waren. Ze begon haar kut te scheren meet een krabbertje en ik kreeg steeds meer van die geile kut te zien.

Haar borsten gleden over haar buik heen en weer met klodders scheerschuim er op. Ik fantaseerde dat het mijn zaad was in plaats van de scheerschuim. We stonden heftig aan onze pikken te trekken kijkend naar de kut die steeds naakter werd. De buurman had inmiddels met zijn andere hand mijn kontgaatje gevonden en neukte met drie vingers mijn kont. Ik likte een paar vingers nat en begon hem ook in zijn kont te vingeren. Het maakte ons allemaal niets meer uit zo geil waren we.

Haar kut was nu helemaal naakt en ze draaide zich om en ging diep gebukt voor overstaan en ging verder met scheren. Ik keek naar die enorme dikke vette billen met die geile roze ster er tussen waar ik duidelijk kon zien hoe ze er van genoot. Haar sluitspieren ware druk aan het reageren op de streling van het krabbertje daar.

Haar schaamlippen hingen vol ornaat gezwollen naar beneden en flapperden heen en weer. Uit haar kut droop duidelijk een stroom van kutgeil langs haar dikke bovenbenen naar beneden. Oh wat zou ik graag haar roze ster eens lekker likken en mijn pikje daar in willen laten glijden. Kreunend hoor ik de buurman klaarkomen en zijn kwak tegen de muur spuiten.

Ik bleef gebiologeerd kijken naar wat daar in de keuken gebeurde. Ze was nu weer overeind gekomen en ging weer op de stoel zitten met haar voeten op de rand van de teil en haar benen wijd gespreid.

Langzaam begon ze haar kale natte kut te strelen en met haar andere hand haar geile zware tieten te strelen. Ik volde plotseling de buurman achter mij staan en met zijn natte half stijve pik tegen mijn billen aan rijden. Hij greep mijn pik en fluisterde: Kijk jij maar ik trek je wel af. Ik zette twee handen tegen de muur om niet om te vallen want de buurman drukte zijn pik zo stevig tussen mijn billen en wreef met zijn eikel door mijn bilnaad en tegen mijn sterretje.

Ik voelde hoe hij weer stijf werd en mijn kont drijfnat maakte. In tussen zat de buurvrouw stevig haar klit te vingeren en trok aan haar dikke vette tepels en kreunde van genot. Ze keek naar de muur en ik had steeds maar het gevoel dat ze wist dat ik daar stond en dat ze zag hoe mijn pik door de buurman werd afgetrokken. Langzaam voelde ik dat de buurman de druk op mijn sterretje opvoerde en plotseling drukte hij zijn eikel naar binnen. Ik kreunde ingehouden van de pijn en het genot en beet mijn tanden op elkaar want ik wou niets missen van die heerlijke geile vrouw die zich daar zat klaar te maken.

Buurman begon mij langzaam in mijn kont te neuken en de pijn nam af en het geile gevoel nam heerlijk toe. Plotseling voelde ik hem zijn zaad in mijn kont lozen en dat gaf zo een geil gevoel dat ik in een explosie klaar kwam in zijn hand. Ik zag door het gaatje dat zij ook klaarkwam met schuddende tieten en wrong zich in allerlei bochten om haar orgasme te verwerken. Vele malen stonden we zo te kijken, ik moest ook de buurman in zijn kont neuken en leerde zo veel van seks.

Ik ben toen verhuist en toen ik 16 was ben ik een weekend bij een vriend geweest en kon het niet laten om op vrijdag weer even langs te gaan. Hij was niet thuis maar de bijkeuken was open en ik keek door het gat en zag haar in de teil zitten. Trillend van genot begon ik me weer af te trekken maar ik was behoorlijk gegroeid en viel van de stoel af omdat ik zo gekromd moest staan, ik viel op de grond en verzwikte mijn enkel.

De buurvrouw hoorde het lawaai en kwam met een handdoek omgeslagen naar de bijkeuken en zag mij daar liggen. Ik had snel mijn broek omhoog gedaan en kleurde tot achter mijn oren. Henk wat is er gebeurd en hoe kom jij hier zei ze. Ik stamelde wat en kwam hinkend overeind, Kom maar even binnen zei ze en ik steunde op haar en liep mee de keuken in.

Haar borsten waren bijna helemaal zichtbaar en ik voelde mijn bobbel alweer groeien. Ga maar even op een stoel zitten dan kan ik mijn bad afmaken zei ze. Ik wist niet wat ik hoorde en ging op een stoel voor het bad zitten. Ze deed de handdoek af en oh god wat een geil lichaam. Ze ging in bad zitten met haar benen wijd zodat ik recht in haar kruis keek en ik genoot van die grote memmen die op haar buik lagen.

Haar tepels waren nog even groot maar haar borsten waren zwaarder geworden en hingen meer. Zo zei ze dat is makkelijker dan door een gaatje gluren of niet? Ik kleurde tot achter mijn oren en ze zei: Ik schrok er van ze heeft het altijd geweten en voor ons een show opgevoerd. Mijn man is een voyeur en ik gun hem dat pleziertje zei ze, en hij vertelde me altijd wat jij er van vond en hoe je het eerste orgasme kreeg, maar je mag je wel even aftrekken hoor ik zie dat je een flinke stijve hebt en ik vindt dar wel een geil gezicht.

Ik stamelde wat en durfde niet, Ze kwam uit bad en liep naar me toe en zei: Ik help wel even, Ze maakte mijn broek los en trok hem naar beneden, tjee die grote memmen bungelden bijna in mijn gezicht. Nou je bent flink gegroeid hij is al groter als die van mijn man zei ze, Zachtjes begon ze mijn staaf te strelen, trok de eikel bloot en masseerde mijn natte eikel met haar vingers.

Haar andere hand kneedde mijn zak oh wat was dat heerlijk. Pak mijn tieten maar zij ze Ik vindt dat heerlijk vooral als je aan mijn tepels zit.

Snel pakte ik die grote zware memmen in mijn hand en kneedde ze en trok zachtjes aan haar tepels. Ze kreunde van genot en drukte een tepel in mijn mond.

Dit is toch lekkerder dan gluren zie ze en drukte mij hoofd tussen haar memmen. Heb je al eens geneukt vroeg ze. Ik ontdeed me snel van mijn kleren en stond poedel naakt voor haar. Ze ging wijdbeens op een stoel zitten en ik moest tussen haar benen knielen en haar kut goed bekijken, ze vertelde me hoe haar klit bewerkt moest worden en deed het voor met haar vingers. Haar klit leek wel een pik hij stak wel 2 cm uit en had een kopje als een eikel 1 cm dik.

Kijk zei ze nu moet jij het met je tong doen over mijn klit en drie vingers in mijn kut steken. Ik stak voorzichtig drie vingers in haar natte kut en voelde de warmte binnen.

Mijn hoofd verdween tussen haar benen en ik begon haar gezwollen kut te likken in alle hoekjes en gaatjes, langzaam ging ik richting klit en zoog die ik mijn mond terwijl mijn tong een draaiende beweging maakte over dat eikeltje.

Mijn tong ging steeds sneller en sneller terwijl zij lag te kreunen en te schokken, Ik zag haar memmen heen en weer slingeren bij elke beweging en werd zo bloedgeil.

Ik voelde haar hoogte punt komen en ging langzamer voorzichtig door zodat ze orgasme op orgasme kreeg onder mijn tong.

Oh Henk ophouden nu ik kan niet meer kreunde ze. Ik stond op en begon haar heerlijke memmen te kneedden en te kussen. Ze pakte mijn drijfnatte pik en wreef mijn natte eikel tegen een harde gezwollen tepel, kreunend stond ik daar te trillen op mijn benen.

Karel deed Wilbur en Svetlana naast elkaar plaatsnemen op de sofa. Ze besloten om hetero-gewijs te starten. Karel drukte zijn mond op de kut van Svetlana, Selina bekommerde zich - con gusto - om de pik van Wilbur. Na een minuut of vijf, toen het tweetal goed op weg was om klaar te komen, was het tijd om te wisselen. Ze zag het meisje “ja” knikken, terwijl ze twee vingers in haar kut schoof.

Genot dat een tel later verdubbeld werd toen ze de tong van de jeugdige hoer tegen haar kittelaar gewaar werd. Wat deed ze dat goed! Haar tongetje flitste over haar gevoelige knopje, waarna ze het tussen haar lippen nam en er zachtjes aan trok. Ondertussen maakten haar vingers steeds sneller en intenser neukbewegingen in haar kut. Wilbur was ook in de zevende hemel.

De man had een mooie smoel om naar te kijken en hij wist ze nog goed te gebruiken ook! Hij likte zijn stam van onder tot boven, terwijl hij met z’n vingertoppen zijn eikel streelde; dan nam de hoer hem tussen zijn lippen en sabbelde er op. Met één hand trok hij hem af, terwijl de vingers van zijn andere hand zich bezighielden met zijn zak en kontgaatje. De industrieel kreunde van genot. Karel liet de eikel uit zijn mond glippen. Met de stam van de klant tussen zijn lippen geklemd, schoof hij naar beneden, naar zijn harige zak.

Hij sabbelde even op de gigantische kloten van Wilbur en ging dan nog iets verder naar beneden, naar zijn kontgaatje. Hij likte het goed nat. Dan nam hij de forse pik terug in zijn mond.

Terwijl hij met zijn tong cirkels rond de eikel beschreef, zette hij de middelvinger van zijn rechterhand tegen de anus van de man. Voorzichtig duwde hij het eerste kootje naar binnen. Hij hoorde de klant zuchten - het beviel hem, dat stond vast.? Feilloos vond Karel de prostaat van zijn klant en masseerde die. Gedurende een vijftal minuten pijpte hij de man, waarbij zijn pik zo diep mogelijk in zijn keel liet glijden, en vingerde zijn kont steeds sneller.

Wilbur Cleeren gooide zijn hoofd in zijn nek en klauwde in de sofa. Karel zijn mond werd volgespoten. De zaadproductie van de man was compleet in overeenstemming met de afmetingen van zijn pik en kloten.

Hij slikte het merendeel van het zilte goedje door; de rest liep langs zijn kin naar beneden. Teder kuste hij de stam en de purperen, supergevoelige eikel. Wilbur streelde de hoer door het haar. Vervolgens boog hij zich voorover en tongkuste de man. Svetlana was inmiddels ook klaargekomen. Niet zo luidruchtig als haar echtgenoot, maar daarom niet minder intens. Haar kut had een stroom sap in de mond van het meisje geloosd.

Tot haar genoegen zag ze hoe het hoertje haar best deed om zoveel mogelijk kutsap door te slikken. Dankbaar trok ze Selina op haar schoot en ook zij versmolten in een tongzoen. De actie verplaatste zich naar het king size bed. Wilbur nam Karel bij zijn lul en trok hem met zich mee. Ze gehoorzaamden en Wilbur keek haar verbaasd aan. Dan tot de mannen: Een tel later ging hun tongen een hitsig duel aan.

Selina keek schuin omhoog en genoot van de geile, smakkende geluiden. Afwisselend zoog ze op de ene lul terwijl ze de andere aftrok. Wat ze ook niet vergat, waren de ballen - haar vaders gladde zak likte ze uitgebreid; bij de ouderwets behaarde zak van Wilbur beperkte ze zich tot tedere kusjes. Svetlana liep rond het lebberende trio en nam plaats op het bed, benen wijd open en hand tegen de kut gedrukt. Ze kon het showtje wel waarderen. Het meisje concentreerde zich nu op de pik van de klant.

Die wilde ze terug stijf krijgen. Toen ze dat doel bereikt had, stond ze recht en duwde de mannen richting bed. Onmiddellijk kroop ze op Wilbur toen deze op zijn rug lag. Haar poesje was druipnat en de mega-pik schoof er met gemak in. Ondanks dat, had zij zich zelden zo opgevuld gevoeld. Behalve dan die ene keer toen ze een triootje gedaan had en de twee klanten haar tegelijk in dezelfde opening wilden neuken. Eerst in haar kut - daar was ze mee akkoord gegaan - dan in haar kont - hiertegen had ze neen gezegd.

Ze deed veel, maar er waren grenzen.? Ritmisch begon ze op en neer te wippen, zichzelf in de borsten knedend. Karel had links van Wilbur plaatsgenomen en bood hem zijn pik aan. De klant opende zijn mond wijd en de pik van de manhoer gleed erin. Hij pijpte goed, oordeelde Karel; prettige tintelingen trokken door zijn pik en ballen en verspreiden zich verder door zijn hele lijf. Svetlana zat rechts van haar man, en boog naar Karel toe. Ze wilde getongd worden door deze hunk.

Als Wilbur dan ook nog een beetje meewerkte… Ja! Ze voelde hoe hij zijn hoofd in haar richting draaide en zijn tong tegen haar clitje zette.

Om het hem gemakkelijker te maken, spreidde de vrouw haar benen en liet haar onderlichaam zo diep mogelijk zakken. Een tong in haar mond, en een tong tegen haar kut. Het leven kon mooi zijn, oordeelde ze tevreden. Na een paar seconden draaide Wilbur zich terug naar Karel en likte opnieuw aan zijn lul. Zo wisselde hij af. Hij hield dit vol tot hij, door het onafgebroken op en neer wippen van het meisje, een tweede orgasme voelde aankomen.

Hij duwde zijn lul hard omhoog in de kut van de blondine-? Geschrokken klauwde ze in het borsthaar van Wilbur. Een tel later voelde ze zijn sperma in haar kut spuiten. Recht in mijn baarmoeder, flitste door haar klaarkomende hoofd.

Toen de orgastische vloed weggeëbd was uit het lichaam van de schone en het beest, verkondigde het beest dat hij klaar was om geneukt te worden nu zijn ballen compleet leeg waren.

Karel vond dat voor hem goed nieuws. Hij zag hoe de man zich op zijn knieën en ellebogen zette, z’n behaarde kont omhoog. Selina opende haar handtas en haalde er een tube glijmiddel uit. Ze overhandigde deze aan haar vader. Ze keek toe hoe hij een flinke klodder van het spul op de aars van Wilbur liet druipen.

Ondertussen haalde ze uit de doos tissues die op het nachtkastje stond een paar papieren zakdoekjes, waarmee ze de binnenkant van haar dijen, die glommen van het zaad dat uit haar kut lekte, proper veegde. Nadat hij zijn pik ook ingesmeerd had, plaatste Karel zijn eikel tegen de aarsopening van zijn klant. Hij streelde hem over zijn rug en over zijn billen. Dan keek hij naar Selina. Het meisje wist wat de blik van haar vader wilde zeggen. Ze kroop terug op het bed en, op haar rug, schoof ze tussen de benen van de mannen in, zodat haar hoofd ter hoogte kwam van de lul van Wilbur.

Ze nam de jongeheer van de klant in haar mond. Wilbur kreunde aangenaam verrast. Dan voelde hij de druk op zijn sluitspier toenemen. Hij ontspande zich en liet toe dat de lul van de hoer haast zonder weerstand in zijn darmen gleed. Het werd nog beter toen de man zijn staaf op en neer begon te schuiven in zijn donkere tunnel; dat het grietje tegelijk op zijn eigen pik zoog, maakte het er alleen maar aangenamer op. Dit hield hij nog wel even vol! Svetlana nam plaats naast Selina, ter hoogte van haar benen.

Van hieruit kon ze zowel aan de kut van het sletje als de kont van haar partner. Wat haar op ideeën bracht. Ze kuste de man tussen zijn schouderbladen en in zijn nek, met haar linkerarm rond zijn borst geslagen zodat ze in zijn tepels kon knijpen. Intussen vingerde ze de kut van Selina met de middel- en ringvinger van haar rechterhand; met de duim stimuleerde ze het clitje.

Selina kon het niet geloven. Ze voelde de lul van Wilbur alweer groeien in haar mond. Die gozer was werkelijk onverzadigbaar. Na een rustig begin, dreef Karel het tempo waaraan hij Wilbur neukte op. Iedere keer als zijn pik tot aan de wortel in de kont van de man schoot, petste zijn buik tegen zijn billen. Hij begon te zweten en zwaarder te ademen. Toen Svetlana vond dat haar vingers glad genoeg waren van het vrouwensap, verplaatste ze haar aandacht naar de billen van Karel.

Terwijl ze hem nog steeds in zijn nek kuste, schoof ze haar vingers in de anus van de hoer. Ze hield van het warme, gespannen gevoel dat dit met zich meebracht. Ze voelde hoe de man een ogenblik verkrampte, tot de vingers goed op hun plaats zaten, en dan het tempo waarmee hij tekeer ging in de kont van haar echtgenoot weer oppikte. En nog opdreef, alsof haar vingers tegen zijn prostaat een extra energiereserve losmaakten.

Kutten parade escort zeeuws vlaanderen

Dat is anders met de man die na een korte blik onmiddellijk naast haar gaat zitten en haar zonder aarzelen aanspreekt. Maar waar geen conversatie mogelijk is houdt het bij hem nu op. Als de koffie is gebracht is het wisselgeld een groot probleem dan het papieren briefje van twintig.

Ze legt het voor haar op het tafeltje en leunt weer achterover. Ze doet nu zelfs lachend haar benen wat wijder als ze naar me kijkt. Ze ziet niet eens dat er nu twee donkere mannen naast haar zitten, ze is omsingeld. De mannen zijn wat brutaler en legen, in een poging tot contact hun handen op haar schouder. Maar de enige Franse woorden worden herhaald, de blik is wat afstandelijker en ook nu druipen de mannen af.

Een stelletje, jong maar mooi, dat voorbij komt blijft staan als de vouw haar vriend op Olga opmerkzaam maakt. Ze fluistert hem wat in zijn oor en in plaats van discreet om te kijken schiet zijn blik naar het kruis van Olga. Ze glimlacht en samen kijken ze naar het verlegen maar brutale half naakte meisje op de zitzak. Haar hand glijdt zelfs van zijn heup wat naar voren, zeker om te kijken of hij een stijve krijgt.

En dat lijkt er wel op, al heeft ze hem daarbij wel wat geholpen. Deze is brutaler en legt net voor zijn openings zin zijn hand op haar knie. Nou kunnen hier wel doorpakken denk ik, dat zal straks wat worden. Ik loop naar Olga en pak zonder wat te zeggen het wisselgeld van de tafel. Mijn ogen zeggen kom en ze staat op.

We lopen samen verder de hobbelkeien straat in, richting sauna. Als je de sauna binnen komt moet je eerst door een donkere hal, je belt en ze kijken op de camera wie er is. Dan swingt er een grote deur open en kom je in de bar van de sauna. Even betalen en een sleutel voor een kledingkastje. Zoals afgesproken stapt Olga midden in de bar en laat het jurkje direct van haar schouders glijden zodat ze naakt midden in de ruimte staat. Zoals haar opdracht was, doet ze haar benen wijd en laat zich nu helemaal bekijken.

Met de sleutel in mijn hand raap ik het jurkje op en loop naar de kleedkamer. Een kleine ruimte met in het midden een grote vierkante poef. Ik zeg Olga haar handen op die poef te plaatsen en kleed me uit.

De aanblik van haar prachtige kontje die gewilligheid die ze van nature heeft maakt me geil. Ik had het haar niet verteld maar ik ga haar hier nu toch even neuken. Ik voel of ze nat en ze druipt werkelijk, of dat van zojuist in de bar is of nog van het terras weet ik niet. Maar ze is echt geil. Zonder pardon ga ik achter haar staan en neem haar, zonder voorspel zonder waarschuwing.

Ze heeft een ruim kutje, dat weet ik nog van toen Charles mij vroeg haar te neuken voor de eerste keer om te kijken of we wat bij elkaar pasten. Destijds was ze zo geil om voor het aanzien van Meester te moeten neuken dat ze al na vijf stoten in haar spleetje sproeiend klaar kwam. Nu duurde het langer, maar de hevigheid was er niet minder om. Wel tegen de regels, zeggen als je klaar komt, of vragen zelfs om klaar te mogen komen.

Het een noch het ander gebeurde, ze had haar straf die ik in gedachten had nu zelfs verdiend. Spanking is voor Olga een middel om groter te worden te groeien meer zekerheid te krijgen. De spanking maakt haar klein ze huilt en de pijn doet haar zo hevig schokken dat het enorm veel energie kost.

De serene rust die op een hevige spanking volgt is haar genezing, het geeft haar het gevoel alles aan te kunnen en zelfs dat ze sterk is. Als er mensen bij de spanking aanwezig zijn wordt ze daar extra geil van, ze mogen haar aanraken, hun vingers in haar kut en haar kontje steken, maar zodra de spanking klaar is moet die rust er zijn.

Het aantal slagen varieerd, van 11 tot 22 naar Een trente trois is vaak bij grote gespannenheid nodig. Ik neem mijn leren riem uit mijn broek en we gaan eerst even iets drinken in de bar. Er is alleen frisdrank. Ik draag haar handdoek, zodat ze voortdurend naakt is. Er zijn in deze sauna heel veel kamers, sommige met een thema. We komen hier nog vaker, zodat de lezer met andere kamers wel kennis zal maken. Ik pik twee kussens uit een andere kamer onderweg er naar toe.

Ik heb speciaal maandag middag uitgekozen voor deze eerste spanking hier, er zijn eigenlijk alleen koppels aanwezig. Er lopen dus niet veel mannen mee, wel twee koppels en een jonge vrouw. Ik laat Olga op haar rug op het bed plaats nemen en maak de boeien vast.

Ik schuif het dikke kussen onder haar hoofd en kleinere kussen onder haar billen. De jonge vrouw staat nu het dichtst bij, ik gebaar haar dat als ze wil ze het kutje van Olga kan aanraken. Ze durft net goed of weet niet wat ze er van moet denken. Ik stap op het bed en ga met mijn reet op Olga haar gezicht zitten. Bij de kijkers stijgt de spanning iets, je ziet ze denken wat is dit, wat gaat hier gebeuren.

Ik schuif wat naar voren en nu glijdt haar tong zelfs over mijn reet. Ik duw mijn vingers op haar klit en raak met de riem haar schaamlippen, eerst drie keer licht, dan drie keer zo hard dat onder mij het likken ophoudt en er een kreet volgt. Weer kijk ik het meisje aan en streel ondertussen het kutje, troost en verlichting biedende. Ik heb goed geraden, het meisje steekt langzaam haar hand uit en streel het kutje, ondertussen het klitje met haar vingers beroerende.

Olga komt hier niet van klaar, maar doet er niet toe, ik wil dat ze die vingers voelt. Weer komt de riem op het kutje terecht, direct al hard. Tot mijn verbazing heeft het meisje haar hand niet helemaal terug getrokken maar pakt me brutaal bij mijn recht op staande pik.

Ze begint me een beetje af te trekken. Vier, een harde slag met een donkere brul, vijf harder nog, het snijdt in haar schaamlippen, maar raakt nog steeds haar klitje niet omdat ik mijn hand erop hou, zes de laatste slag is bijtend hard en voel de tranen over mijn billen lopen. Weer streelt het meisje het kutje, nu zelfs ongevraagd en gaat even met twee vingers naar binnen.

Vervelend voor Olga, omdat ze hier zo geil van word dat haar schaamlippen opzwellen, zo dat al niet het geval was, maar ook haar klitje hard zal worden. De slagen 13 tot en met 26 zijn bijna routine aan het worden. Het meisje voelt afwisselend mijn lul en mijn ballen, streelt met de andere hand de tietjes van Olga en kijkt me strak aan als ik slagen toedien.

Voor ze kan schreeuwen duw ik mijn reet op haar mond. Voor de laatste kom ik omhoog, zodat het meisje wat er dicht bij staat, het gezicht van Olga kan zien. Ze schokt en trilt en kreunt het uit. Ik werk nu behalve het meisje de toeschouwers de deur uit, onder het motto nu moet ze rust.

Ik doe de deur dicht en laat het verder gebeuren. Het meisje en Olga tongzoenen elkaar, terwijl het meisje nu zachtjes de schaamlippen en kutje streelt. De pijn is op Olga haar gezicht af te lezen. Maar door de pijn schijnt het geluk in haar ogen, de laat het meisje begaan en ik laat hun begaan. Dit is bijzonder omdat Olga anders haar ogen sluit en vastgebonden wil blijven liggen totdat de pijngezakt is. Ik ga nog maar wat drinken, ze kunnen zichzelf samen uitstekend redden denk ik.

Het meisje doet achter mij de deur op slot. Waarin we eindelijk eens naar de Disco gaan, het werd tijd! Het is nu de vierde week dat Olga door haar Meester bij mij is geparkeerd.

Ze past ondertussen goed in mijn lifestyle ritme. Op het domein is ze de hele dag naakt, en omdat het toch midden zomer is draagt ze ook daarbuiten de voorgeschreven 1 of maximaal 2 kleding stukken.

Als ik bezoek krijg blijft ze naakt. Een enkeling, zoals de vrijwilliger van de brandweer die de jaarlijkse contributie komt ophalen en achterom loopt zonder kloppen, haalt zijn wenkbrauwen op. De rest staart vol bewondering naar deze naakte schoonheid, haar kaal geschoren kutje en haar prachtige borstjes met hartvormige tepelpiercings. Als we het al over haar krijgen hebben wel de meeste een opmerking over haar kaalgeschoren hoofd, of ze ziek is geweest of zo.

Nou nee, ziek ziet ze er niet echt uit, met haar bruinverbrande lijf en haar gezonde blauw grijze ogen. Maar kaalgeschoren is mijn wens, het is erg geil bij een subje. Het is zaterdag, vanmiddag gaan we naar Bordeaux en dan vanavond naar de disco. Het zal weer een feest worden. Ik heb haar beloofd vanmiddag een experiment te doen en ze is erg nieuwsgierig wat dat gaat worden.

Zelden informeer ik haar wat ik van plan ben, zo ook nu niet. Ze mag haar blauwe zomer jurkje aan, deze keer zelfs met tanga slip, en haar hoge rode hakken. Ze ziet er prachtig, zelfs een beetje hoerig uit. Onderweg moeten we tanken en ik blijf in de auto zitten en laat haar met de automatische installatie worstelen. Het is altijd lastig, je moet weten hoe het werkt. Ik ga in de winkel ernaast mijn krantje halen en zie hoe ze uiteindelijk na een lange worsteling door een meisje geholpen wordt.

Duidelijk een francaise, die wel weet hoe het moet. Ze staan nog met handen en voeten te praten als ik weer terug kom. Het meisje kijkt me aan en richt haar blik weer op Olga, maar die blik is veranderd. En zo rijden we met zijn drieen naar een prachtige culturele stad. Onderweg is de communicatie tussen Olga en Brigitte we noemen haar Bri met veel gebaren taal. Bri studeerd aan de universiteit van Bordeaux en werkt door de week wel eens in Verdon.

Vaak gaat ze dan met de trein terug, maar die heeft ze vandaag gemist. Ik nodig haar onderweg uit om te gaan eten in Bordeaux met ons. Fransen eten laat, dus voor die tijd kunnen we wel een terrasje doen. Onderweg wordt het gesprek intressant, ook Bri is geintrigeerd door het voorkomen van Olga, ze kan door de luchtige zomerjurk de piercings zien.

Olga legt onbeschaamd uit dat ze sub is, soumise blijkt het franse woord, en doen moet wat ik zeg, dat ze me moet dienen. Bri is er even stil van maar blijkt toch geintresseerd. Ze stelt honderd vragen en ik vertaal ze zo goed en kwaad als het kan. Als we in Bordeaux aankomen vind ik al gauw de Grand Hommes, de parkeer garage bij het centrum. We lopen naar een prachtig terras aan de boulevard en ik zet de meiden op een halve ligstoel aan de rand van het terras.

Olga doet onmiddellijk haar benen wijd, zo luidt ook haar opdracht. Je kunt haar superkleine tanga slip zien, als hij wat scheef zit kun je zelf een schaamlip zien en het begin van haar kutje. Zoals gebruikelijk merkt niemand het op. Het gesprek gaat verder over sm, over opdrachten grenzen spanking en zelfs direct over sex. Bri is niet echt verlegen. Als ze hoort wat we vanavond gaan doen wil ze wel mee, het lijkt haar super zo eens te gaan stappen met les hollandais op de methode francaise, dat wel.

Het diner is minder spannend, Bri studeert architectuur en we praten over stages en studie. Na afloop van ons diner vraag ik Bri of ze inderdaad mee wil naar de disco. Ze antwoord dat ze dat wel wil, als Olga er geen bezwaar tegen heeft natuurlijk. Ik vraag Bri of ze het gevoel heeft dat ze onderdanig zou kunnen zijn, of is ze van nature juist dominant?

Ze heeft haar antwoord onmiddellijk klaar, nee onderdanig, dat is zeker. Ze vindt het heerlijk om door haar vriendjes geleid te worden, soms zelfs zo dat ze niet weet wat er gebeuren gaat. Ik spreek met haar af dat ik het leuk vind als ze mee gaat maar dat ze dezelfde opdrachten heeft als Olga.

En dat wil zeggen BH uit, voor haar geldt ook slechts twee kleding stukken dus ze moet kiezen tussen sweater of polo shirtje. We lopen naar de auto en in de garage trekt ze haar polo uit en kiest voor haar ruim zittende sweater.

Ze trekt haar spijkerbroek achter de auto uit, ik zie een prachtig kaal geschoren kutje en kan zelfs zien dat ze een beetje nat is, en trekt haar slipje uit. Hopla, op de achterbank. Het is ondertussen half twaalf geworden en we stappen in de auto om de Disco op de andere kant van de rivier te gaan bezoeken. Ik vind makkelijk een parkeerplaats, we zijn nog vroeg en bijhet uitstappen doe ik Olga haar boeien om enkels en polsen.

Een prachtige kleine discotheque, la chaloupe, niet met fancy lichten maar met prachtig publiek, gemengd zoals dat wel vaker in het franse land kan, en allemaal libertine. Voorin gelijk de garderobe, waar je alles afgeeft en dus bijna niets meer bij je hebt, je krijgt een nummertje en daar kun je op bestellen.

De dansruimte is vol met spiegels en danspalen, een mooie hardhouten dansvloer, echt antiek en lange banken in u vorm in elke hoek. Als je door een smal gangetje loopt kom je in de achterruimte, links moderne douches, toiletten die niet voor mannen vrouwen apart zijn en rechts een donkere gang met kleine nissen, een donkere ruimte en een hele grote schemerig verlichtte ruimte met grote bedden, en weer die franse spiegels.

Sommige van de kleinere ruimten kunnen afgesloten worden, smommige ook niet. In de grote ruimte hangen twee enorme houten kruizen aan de muur. Je kunt erom heen lopen, dus zowel de voor als de achterkant van degene die er gebonden is kun je zien. De kruising zit vrij hoog, waardoor het kutje niet tegen het hout komt maar altijd vrij is als je eraan vastgebonden bent.

Achterin is nog een grote whirlpool en een buitenplaats waar gerookt mag worden. Het is zomer, er staan hier ook veel banken met matrassen erop. Bri, die toch ondertussen al vier jaar hier studeerd kijkt haar ogen uit, ze is er nog nooit geweest. We worden op zijn frans met veel kussen door de eigenaar begroet. Hij mag les hollandais wel, het maakt zijn paradijsje internationaal zegt ie. Ik haal te drinken voor de meiden en neem zelf een jus. Langzaam is de disco volgestroomd, en het dansen is begonnen.

Er is veel te zien, de meeste mensne hebben veel aandacht aan hun kleding besteed, korte rokjes, topjes en blote voeten, strakke jeans en soms een te kort zomerjurkje. De mannen hebben vaak alleen witte broeken aan, soms zijn ze zo doorzichtig dat je hun pik er door heen kunt zien zitten.

De muziek is heerlijk om bij te dansen. De meeste meiden staan vaak alleen te dansen in een rij naast elkaar en bekijken elkaar in de spiegel. De sfeer is altijd erg relaxed. Na een tijdje vallen er de eerste blote borsten te bewonderen en sommige meiden worden gevoeld tussen hun benen, zichtbaar voor de anderen. Aan de danspalen hangen vaak erg mooie jonge, half naakte meisjes, vanavond heb ik ze zelfs elkaars kutje al zien likken, ze tillen gewoon de rokjes op en likken zonder enige gene.

Om beurten nog wel. Bri en Olga dansen veel mee, hun conditie is fantastisch. Ze laten zich ook pakken door de andere jongens en Bri, die helemaal niet verlegen is danst zelfs enige tijd met een meisje dat alleen nog een slipje aan heeft. Ik roep Olga bij me en beveel haar de jurk uit te trekken. Ze heeft nu net als sommige andere meisjes alleen haar tanga aan. Eigenlijk wel een uitnodiging om haar te pakken, aan te raken en als een meisje dat wil haar te likken.

De avond gaat verder en verder en ook Bri doet haar sweater uit. God, wat heeft ze een prachtige borsten. Tijdens het plaatsen van wat spullen in de badkamer had ik al een volle wasmand in mijn handen gehad, waarschijnlijk omdat ze zo snel het huis uit moest dat ze de was niet meer kon doen. Tijdens het aansluiten van de wasmachine wilde ik toch eens kijken in de wasmand of er niet een gebruikt slipje in zat. Ik luisterde goed, maar ze was druk in de woonkamer, dus de kust was veilig.

Ik opende de wasmand en na een zwart bloesje opgetild te hebben zag ik een mooie zwarte string liggen. Ik pakte hem op en rook eraan, wat een heerlijke geile vrouwen lucht.

De lucht was vers, alsof ze hem die ochtend had uitgedaan, en onbeschrijfelijk lekker. Ik kreeg al een beetje een stijve in mijn broek, daardoor wist ik 1 ding zeker: Ik was zo nieuwsgierig, dat ik voordat ik hem terug zou leggen, eerst aan het stringetje wilde likken. De smaak was net zo lekker als de geur, waardoor mijn gedachten nog geiler werden. Nadat ik het stringetje weer terug had gelegd en de klus met de wasmachine had afgemaakt ging ik weer naar de woonkamer.

Ze had al vrij veel goed staan, ze bedankte me dat ik haar zo lief aan het helpen was en gaf me spontaan een kus op de wang. Een bank, een stoel, een tafel en een tv met wat spulletjes, beetje bij beetje werd het al echt een ingerichte woonkamer. In mijn hoofd herbeleef ik keer op keer het moment dat ik aan het string rook, vooral als ik haar voorover zie buigen en denk hoe lekker strak haar slipje zit tegen der kutje.

Annelies stelt voor om een biertje te drinken en te stoppen met het uitpakken van de spullen. Alles stond al redelijk op zijn plaats, de kleine spulletjes moet ze namelijk toch zelf een beetje inrichten. Ik pak de drankjes uit de koelkast en zij had snel 2 kaarsjes aangestoken.

We zitten lekker te praten en lachen over van alles en de drankjes blijven lekker doorvloeien. Annelies is een topvrouw, ze is knap, heeft een goede babbel en is ook nog eens heel grappig.

Ik neem haar, naarmate de drank vloeit, steeds geiler in mij op. Gelukkig merk ik aan haar ook dat haar ogen geiler staan. Ze komt dichter en we kijken elkaar aan, onze lippen raken elkaar en we verwikkelen ons in een geile tongzoen. Na minuten lang, maar voor gevoel wel een uur lang, worden we geiler en geiler. We kunnen niet van elkaar af blijven, ik pak haar stevig in mijn armen vast en blijf haar zoenen. We betasten elkaar overal waar we maar kunnen, ik trek haar blouse uit en zij bijna tegelijk mijn shirt.

Ik zie een erg mooie en stijlvolle bh, en pak door de bh haar borsten vast. Ik heb mijn lippen van de hare af gehaald en zoen nu haar nek terwijl ik haar borsten blijf kneden.

Ze zucht licht als mijn lippen op haar nek zijn. Ik ga met mijn tong naar de onderkant van haar oor en neem haar oorlel in mijn mond. Ze kreunt een beetje en ik daal met mijn mond richting haar borsten. Ik heb ondertussen met mijn handen haar rechter borst uit der bh gehaald en neem der tepel in mijn mond.

Ze kreunt nog harder en ik merk aan haar dat ze heel geil is. Der tepel is hard, ik bijt er een beetje op en kneed met mijn andere hand der andere borst. Ze maakt zich los uit mijn omhelzing en vraagt of ik met der mee kom. Ik denk meteen dat ze naar der bed wil, maar ze neemt me mee naar de badkamer. In de badkamer kleed ze mij al zoenend uit, mijn lul staat zo recht en hard als het maar kan, die springt ook meteen uit mijn broek.

Daarna kleed ze zichzelf uit, ik zie haar mooie borsten, de rest kan ik nog niet zien omdat ze zoenend haar broek en slip of string uit doet. Ze zet de douche aan en nu zie ik haar mooie billen, stevig en vol. Ik ga achter haar staan en druk mijn stijve pik tegen der billen aan en ze trek me mee onder de douche. Onder het warme schone water beginnen onze tong weer geil om elkaar heen te draaien. Met een hand pak ik haar bil vast en met de andere ga ik opzoek naar haar vochtige kutje.

Ik kom bij haar lippen en voel met mijn vingers, ze is kaal, en heeft kleine naar buitenstaande lippen. Ik ga via haar clit naar haar lekker ruikende opening en voel hoe nat ze is. Voordat ik erin ben voel ik al haar geile vocht. Ik stop mijn vinger erin, waarna ze hard kreunt. Ik vinger haar op deze manier een poosje terwijl we lekker geil verder zoenen.

Daarna pakt ze mijn stijve pik vast en begint eraan te trekken en stopt met zoenen. Ze daalt al likkend via mijn borst naar mijn stijve, terwijl ze eraan blijft trekken. Voor mijn gevoel sta ik nu al bijna op ontploffen. Ze komt bij mijn paal aan en likt eromheen, blijft trekken en gaat mijn ballen likken. Ze stopt met trekken en gaat haar lippen naar mijn eikel.

Heel geil doet ze haar lippen eromheen en begint mij rustig te pijpen, ze gaat steeds iets dieper. Wat ik niet wist, ook nog nooit ervaren had, is dat Annelies kan deep-throaten. Ze gaat steeds iets dieper bij iedere haal over mijn lul, en op een gegeven moment zit mijn volledige 19 cm in haar keel. Ik stond al bijna op ontploffen maar dit is wel de druppel, ik zeg tegen Annelies dat ik ga komen. Ze haalt mijn pik uit haar keel en houd hem voor haar gezicht terwijl ze weer hard eraan gaat trekken.

Ik voel het zaad uit mijn ballen, richting mijn eikel gaan. Ik zeg nog een keer dat ik nu echt kom en ze trekt nog harder. Ik kom met een schreeuw klaar en schiet al mijn witte zaad zo haar gezicht in. Het zit overal op haar gezicht en in haar haren. Daarna komt ze weer omhoog en we maken elkaar met zeep helemaal schoon. We stopten met douchen en ze geeft mij een handdoek.

In mijn hoofd wil ik haar nu heel graag proeven en daarna neuken. Toen we droog waren gingen we naar de slaapkamer, haar bed was nog niet in elkaar gezet dus we gingen naakt op het matras op de grond liggen. We gingen weer geil zoenen, maar als snel stopte ik daarmee om met mijn tong naar beneden te gaan.

Ik verwende haar tepels nog door ze te likken en erin te bijten. Ik voelde aan haar lichaam dat ze super geil was. Ik zakte verder met mijn tong, via haar navel naar haar kutje.


Een jaar later kregen ze een tweede kind en zij gaf het kind de borst in de kamer terwijl wij er bij zaten, meestal zat ze met beide borsten bloot en ik genoot van die grote uitstekende dikke donkere tepels en die zware met blauwe aderen doorlopen memmen.

Direct nadat ze klaar was met het zogen trok ik me in de schuur snel af dromend van al dat heerlijks samen met haar man terwijl we nog na praten over haar geile lichaam. Op een avond toen we weer door de gaten stonden te kijken voelde ik plotseling dat mijn pik door de buurman gepijpt werd. Ik wist niet wat me over kwam en tuimelde bijna van de stoel af. De buurman vertelde me toen dat dit pijpen heette en dat je zo ook klaar kon komen.

Ik ging onderuit gezakt op de stoel zitten en gaf me over aan de warme mond van de buurman en voelde zijn handen om mijn zak en de andere hand die me langzaam aftrok. Zijn ruwe tong likte mijn zak en zuigend gleed zijn mond naar boven om mijn eikel. MM heerlijk zei hij en wat een geil heerlijk pikje heb je toch. Ik genoot zachtjes kreunend en vond het heerlijker dan trekken. Let goed op wat ik allemaal doe zei hij want dan mag je het zo bij mij doen.

Ik schrok er even van dat ik zijn dikke vette pik moest pijpen maar dacht toen dat het wel een geil gevoel gaf dus waarom niet? Kreunend gaf ik aan dat ik dat lekker vond en langzaam begon hij met zijn vinger mijn kontje te neuken. Oh wat een geil gevoel, buurman zoog en likte me vol overgave met inmiddels twee vingers in mijn kontgaatje dat drijfnat was geworden van zijn speeksel en mijn voorvocht.

Hij zoog mijn pikje diep in zijn keel en kreunend spoot ik mijn zaad in zijn mond. Hij zoog en slikte al mijn zaad door en likte mijn pik heerlijk schoon. Zo nu mag jij het bij mij doen zei hij. Ik schoof het vel van zijn eikel en keek naar die dikke paarse gezwollen kop en likte voorzichtig het topje.

MM dat smaakte goed. Zachtjes schoof ik die vette eikel in mijn mond en mijn tong begon alle plekjes van die natte eikel te verkennen. Ik zoog en likte vol overgave de randjes achter de eikel en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen Oh wat was dat ding groot en hard. Hij klopte en schokte in mijn mond van genot. Zijn voorbeeld volgend gleed ik met twee vingers in zijn kont en voelde zijn sluitspieren knijpen rond mijn vingers.

Ik neukte hem heerlijk met mijn vingers in zijn kont en liet de zware ballen tussen mijn vingers rollen. Hij kreunde van genot en keek niet meer door het gat in de muur maar naar wat ik met hem deed. Ik begon hem af te trekken en hij greep mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken.

OOOh heerlijk zei hij en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik kon het niet allemaal zo snel doorslikken dus liep het uit mijn mondhoeken over mijn kin.

Ik likte de laatste resten van zijn pik en zoog nog zachtjes na genietend van de smaak. We liepen naar buite en hij vroeg me: Hoe was dat nu? Ik vertelde hem dat het heerlijk was en of vrouwen dat ook voor mannen deden. Hij vertelde me toen dat vrouwen dat ook heerlijk konden doen maar dat je ook vrouwen met de mond kon bevredigen en legde me uit dat vrouwen een klit hadden die werkte als een klein pikje en waar die zat.

Ik zei dat ik die nooit had gezien bij zijn vrouw maar wel die dikke grote schaamlippen. Ik zorg ervoor dat je dat volgende week kunt zien zei hij toen. Die week daarna stonden we weer te kijken en ze stond al ontkleed klaar, Ze pakte een stoel en zette die naast de teil en ging wijdbeens op de stoel zitten.

We hadden vol zicht op haar want ze zat met gespreide benen op de stoel en begon haar vette kut met scheerzeep in te smeren. Ik heb haar opdracht gegeven haar kut kaal te scheren zei de buurman, zodat je alles beter kunt zien. Ze masseerde de scheerzeep met haar vingers over haar kut en genoot en zichtbaar van. Haar vingers gleden door de dikke spleet en streelden de vette schaamlippen tot ze gezwollen en donkerrood van geiligheid waren. Ze begon haar kut te scheren meet een krabbertje en ik kreeg steeds meer van die geile kut te zien.

Haar borsten gleden over haar buik heen en weer met klodders scheerschuim er op. Ik fantaseerde dat het mijn zaad was in plaats van de scheerschuim. We stonden heftig aan onze pikken te trekken kijkend naar de kut die steeds naakter werd.

De buurman had inmiddels met zijn andere hand mijn kontgaatje gevonden en neukte met drie vingers mijn kont. Ik likte een paar vingers nat en begon hem ook in zijn kont te vingeren. Het maakte ons allemaal niets meer uit zo geil waren we.

Haar kut was nu helemaal naakt en ze draaide zich om en ging diep gebukt voor overstaan en ging verder met scheren. Ik keek naar die enorme dikke vette billen met die geile roze ster er tussen waar ik duidelijk kon zien hoe ze er van genoot.

Haar sluitspieren ware druk aan het reageren op de streling van het krabbertje daar. Haar schaamlippen hingen vol ornaat gezwollen naar beneden en flapperden heen en weer. Uit haar kut droop duidelijk een stroom van kutgeil langs haar dikke bovenbenen naar beneden.

Oh wat zou ik graag haar roze ster eens lekker likken en mijn pikje daar in willen laten glijden. Kreunend hoor ik de buurman klaarkomen en zijn kwak tegen de muur spuiten. Ik bleef gebiologeerd kijken naar wat daar in de keuken gebeurde. Ze was nu weer overeind gekomen en ging weer op de stoel zitten met haar voeten op de rand van de teil en haar benen wijd gespreid. Langzaam begon ze haar kale natte kut te strelen en met haar andere hand haar geile zware tieten te strelen.

Ik volde plotseling de buurman achter mij staan en met zijn natte half stijve pik tegen mijn billen aan rijden. Hij greep mijn pik en fluisterde: Kijk jij maar ik trek je wel af. Ik zette twee handen tegen de muur om niet om te vallen want de buurman drukte zijn pik zo stevig tussen mijn billen en wreef met zijn eikel door mijn bilnaad en tegen mijn sterretje.

Ik voelde hoe hij weer stijf werd en mijn kont drijfnat maakte. In tussen zat de buurvrouw stevig haar klit te vingeren en trok aan haar dikke vette tepels en kreunde van genot. Ze keek naar de muur en ik had steeds maar het gevoel dat ze wist dat ik daar stond en dat ze zag hoe mijn pik door de buurman werd afgetrokken. Langzaam voelde ik dat de buurman de druk op mijn sterretje opvoerde en plotseling drukte hij zijn eikel naar binnen. Ik kreunde ingehouden van de pijn en het genot en beet mijn tanden op elkaar want ik wou niets missen van die heerlijke geile vrouw die zich daar zat klaar te maken.

Buurman begon mij langzaam in mijn kont te neuken en de pijn nam af en het geile gevoel nam heerlijk toe. Plotseling voelde ik hem zijn zaad in mijn kont lozen en dat gaf zo een geil gevoel dat ik in een explosie klaar kwam in zijn hand. Ik zag door het gaatje dat zij ook klaarkwam met schuddende tieten en wrong zich in allerlei bochten om haar orgasme te verwerken. Vele malen stonden we zo te kijken, ik moest ook de buurman in zijn kont neuken en leerde zo veel van seks.

Ik ben toen verhuist en toen ik 16 was ben ik een weekend bij een vriend geweest en kon het niet laten om op vrijdag weer even langs te gaan. Hij was niet thuis maar de bijkeuken was open en ik keek door het gat en zag haar in de teil zitten.

Trillend van genot begon ik me weer af te trekken maar ik was behoorlijk gegroeid en viel van de stoel af omdat ik zo gekromd moest staan, ik viel op de grond en verzwikte mijn enkel.

De buurvrouw hoorde het lawaai en kwam met een handdoek omgeslagen naar de bijkeuken en zag mij daar liggen. Ik had snel mijn broek omhoog gedaan en kleurde tot achter mijn oren. Henk wat is er gebeurd en hoe kom jij hier zei ze.

Ik stamelde wat en kwam hinkend overeind, Kom maar even binnen zei ze en ik steunde op haar en liep mee de keuken in. Haar borsten waren bijna helemaal zichtbaar en ik voelde mijn bobbel alweer groeien. Ga maar even op een stoel zitten dan kan ik mijn bad afmaken zei ze. Ik wist niet wat ik hoorde en ging op een stoel voor het bad zitten. Ze deed de handdoek af en oh god wat een geil lichaam.

Ze ging in bad zitten met haar benen wijd zodat ik recht in haar kruis keek en ik genoot van die grote memmen die op haar buik lagen. Haar tepels waren nog even groot maar haar borsten waren zwaarder geworden en hingen meer. Zo zei ze dat is makkelijker dan door een gaatje gluren of niet? Ik kleurde tot achter mijn oren en ze zei: Ik schrok er van ze heeft het altijd geweten en voor ons een show opgevoerd. Mijn man is een voyeur en ik gun hem dat pleziertje zei ze, en hij vertelde me altijd wat jij er van vond en hoe je het eerste orgasme kreeg, maar je mag je wel even aftrekken hoor ik zie dat je een flinke stijve hebt en ik vindt dar wel een geil gezicht.

Ik stamelde wat en durfde niet, Ze kwam uit bad en liep naar me toe en zei: Ik help wel even, Ze maakte mijn broek los en trok hem naar beneden, tjee die grote memmen bungelden bijna in mijn gezicht. Nou je bent flink gegroeid hij is al groter als die van mijn man zei ze, Zachtjes begon ze mijn staaf te strelen, trok de eikel bloot en masseerde mijn natte eikel met haar vingers.

Haar andere hand kneedde mijn zak oh wat was dat heerlijk. Pak mijn tieten maar zij ze Ik vindt dat heerlijk vooral als je aan mijn tepels zit. Snel pakte ik die grote zware memmen in mijn hand en kneedde ze en trok zachtjes aan haar tepels. Ze kreunde van genot en drukte een tepel in mijn mond.

Dit is toch lekkerder dan gluren zie ze en drukte mij hoofd tussen haar memmen. Heb je al eens geneukt vroeg ze. Ik ontdeed me snel van mijn kleren en stond poedel naakt voor haar.

Ze ging wijdbeens op een stoel zitten en ik moest tussen haar benen knielen en haar kut goed bekijken, ze vertelde me hoe haar klit bewerkt moest worden en deed het voor met haar vingers. Haar klit leek wel een pik hij stak wel 2 cm uit en had een kopje als een eikel 1 cm dik. Kijk zei ze nu moet jij het met je tong doen over mijn klit en drie vingers in mijn kut steken.

Ik stak voorzichtig drie vingers in haar natte kut en voelde de warmte binnen. Mijn hoofd verdween tussen haar benen en ik begon haar gezwollen kut te likken in alle hoekjes en gaatjes, langzaam ging ik richting klit en zoog die ik mijn mond terwijl mijn tong een draaiende beweging maakte over dat eikeltje. Mijn tong ging steeds sneller en sneller terwijl zij lag te kreunen en te schokken, Ik zag haar memmen heen en weer slingeren bij elke beweging en werd zo bloedgeil.

Ik voelde haar hoogte punt komen en ging langzamer voorzichtig door zodat ze orgasme op orgasme kreeg onder mijn tong. Oh Henk ophouden nu ik kan niet meer kreunde ze. Ik stond op en begon haar heerlijke memmen te kneedden en te kussen. Ze pakte mijn drijfnatte pik en wreef mijn natte eikel tegen een harde gezwollen tepel, kreunend stond ik daar te trillen op mijn benen.

Karel deed Wilbur en Svetlana naast elkaar plaatsnemen op de sofa. Ze besloten om hetero-gewijs te starten. Karel drukte zijn mond op de kut van Svetlana, Selina bekommerde zich - con gusto - om de pik van Wilbur. Na een minuut of vijf, toen het tweetal goed op weg was om klaar te komen, was het tijd om te wisselen. Ze zag het meisje “ja” knikken, terwijl ze twee vingers in haar kut schoof.

Genot dat een tel later verdubbeld werd toen ze de tong van de jeugdige hoer tegen haar kittelaar gewaar werd. Wat deed ze dat goed! Haar tongetje flitste over haar gevoelige knopje, waarna ze het tussen haar lippen nam en er zachtjes aan trok. Ondertussen maakten haar vingers steeds sneller en intenser neukbewegingen in haar kut. Wilbur was ook in de zevende hemel.

De man had een mooie smoel om naar te kijken en hij wist ze nog goed te gebruiken ook! Hij likte zijn stam van onder tot boven, terwijl hij met z’n vingertoppen zijn eikel streelde; dan nam de hoer hem tussen zijn lippen en sabbelde er op. Met één hand trok hij hem af, terwijl de vingers van zijn andere hand zich bezighielden met zijn zak en kontgaatje. De industrieel kreunde van genot. Karel liet de eikel uit zijn mond glippen. Met de stam van de klant tussen zijn lippen geklemd, schoof hij naar beneden, naar zijn harige zak.

Hij sabbelde even op de gigantische kloten van Wilbur en ging dan nog iets verder naar beneden, naar zijn kontgaatje. Hij likte het goed nat. Dan nam hij de forse pik terug in zijn mond. Terwijl hij met zijn tong cirkels rond de eikel beschreef, zette hij de middelvinger van zijn rechterhand tegen de anus van de man. Voorzichtig duwde hij het eerste kootje naar binnen. Hij hoorde de klant zuchten - het beviel hem, dat stond vast.? Feilloos vond Karel de prostaat van zijn klant en masseerde die.

Gedurende een vijftal minuten pijpte hij de man, waarbij zijn pik zo diep mogelijk in zijn keel liet glijden, en vingerde zijn kont steeds sneller. Wilbur Cleeren gooide zijn hoofd in zijn nek en klauwde in de sofa. Karel zijn mond werd volgespoten. De zaadproductie van de man was compleet in overeenstemming met de afmetingen van zijn pik en kloten. Hij slikte het merendeel van het zilte goedje door; de rest liep langs zijn kin naar beneden. Teder kuste hij de stam en de purperen, supergevoelige eikel.

Wilbur streelde de hoer door het haar. Vervolgens boog hij zich voorover en tongkuste de man. Svetlana was inmiddels ook klaargekomen. Niet zo luidruchtig als haar echtgenoot, maar daarom niet minder intens. Haar kut had een stroom sap in de mond van het meisje geloosd. Tot haar genoegen zag ze hoe het hoertje haar best deed om zoveel mogelijk kutsap door te slikken.

Dankbaar trok ze Selina op haar schoot en ook zij versmolten in een tongzoen. De actie verplaatste zich naar het king size bed. Wilbur nam Karel bij zijn lul en trok hem met zich mee. Ze gehoorzaamden en Wilbur keek haar verbaasd aan. Dan tot de mannen: Een tel later ging hun tongen een hitsig duel aan. Selina keek schuin omhoog en genoot van de geile, smakkende geluiden. Afwisselend zoog ze op de ene lul terwijl ze de andere aftrok.

Wat ze ook niet vergat, waren de ballen - haar vaders gladde zak likte ze uitgebreid; bij de ouderwets behaarde zak van Wilbur beperkte ze zich tot tedere kusjes. Svetlana liep rond het lebberende trio en nam plaats op het bed, benen wijd open en hand tegen de kut gedrukt.

Ze kon het showtje wel waarderen. Het meisje concentreerde zich nu op de pik van de klant. Die wilde ze terug stijf krijgen. Toen ze dat doel bereikt had, stond ze recht en duwde de mannen richting bed. Onmiddellijk kroop ze op Wilbur toen deze op zijn rug lag. Haar poesje was druipnat en de mega-pik schoof er met gemak in.

Ondanks dat, had zij zich zelden zo opgevuld gevoeld. Behalve dan die ene keer toen ze een triootje gedaan had en de twee klanten haar tegelijk in dezelfde opening wilden neuken. Eerst in haar kut - daar was ze mee akkoord gegaan - dan in haar kont - hiertegen had ze neen gezegd. Ze deed veel, maar er waren grenzen.?

Ritmisch begon ze op en neer te wippen, zichzelf in de borsten knedend. Karel had links van Wilbur plaatsgenomen en bood hem zijn pik aan. De klant opende zijn mond wijd en de pik van de manhoer gleed erin. Hij pijpte goed, oordeelde Karel; prettige tintelingen trokken door zijn pik en ballen en verspreiden zich verder door zijn hele lijf.

Svetlana zat rechts van haar man, en boog naar Karel toe. Ze wilde getongd worden door deze hunk. Als Wilbur dan ook nog een beetje meewerkte… Ja! Ze voelde hoe hij zijn hoofd in haar richting draaide en zijn tong tegen haar clitje zette. Om het hem gemakkelijker te maken, spreidde de vrouw haar benen en liet haar onderlichaam zo diep mogelijk zakken.

Een tong in haar mond, en een tong tegen haar kut. Het leven kon mooi zijn, oordeelde ze tevreden. Na een paar seconden draaide Wilbur zich terug naar Karel en likte opnieuw aan zijn lul. Zo wisselde hij af. Hij hield dit vol tot hij, door het onafgebroken op en neer wippen van het meisje, een tweede orgasme voelde aankomen. Hij duwde zijn lul hard omhoog in de kut van de blondine-? Geschrokken klauwde ze in het borsthaar van Wilbur.

Een tel later voelde ze zijn sperma in haar kut spuiten. Recht in mijn baarmoeder, flitste door haar klaarkomende hoofd. Toen de orgastische vloed weggeëbd was uit het lichaam van de schone en het beest, verkondigde het beest dat hij klaar was om geneukt te worden nu zijn ballen compleet leeg waren. Karel vond dat voor hem goed nieuws. Hij zag hoe de man zich op zijn knieën en ellebogen zette, z’n behaarde kont omhoog. Selina opende haar handtas en haalde er een tube glijmiddel uit.

Ze overhandigde deze aan haar vader. Ze keek toe hoe hij een flinke klodder van het spul op de aars van Wilbur liet druipen. Ondertussen haalde ze uit de doos tissues die op het nachtkastje stond een paar papieren zakdoekjes, waarmee ze de binnenkant van haar dijen, die glommen van het zaad dat uit haar kut lekte, proper veegde. Nadat hij zijn pik ook ingesmeerd had, plaatste Karel zijn eikel tegen de aarsopening van zijn klant. Hij streelde hem over zijn rug en over zijn billen.

Dan keek hij naar Selina. Het meisje wist wat de blik van haar vader wilde zeggen. Ze kroop terug op het bed en, op haar rug, schoof ze tussen de benen van de mannen in, zodat haar hoofd ter hoogte kwam van de lul van Wilbur. Ze nam de jongeheer van de klant in haar mond. Wilbur kreunde aangenaam verrast. Dan voelde hij de druk op zijn sluitspier toenemen. Hij ontspande zich en liet toe dat de lul van de hoer haast zonder weerstand in zijn darmen gleed. Het werd nog beter toen de man zijn staaf op en neer begon te schuiven in zijn donkere tunnel; dat het grietje tegelijk op zijn eigen pik zoog, maakte het er alleen maar aangenamer op.

Dit hield hij nog wel even vol! Svetlana nam plaats naast Selina, ter hoogte van haar benen. Van hieruit kon ze zowel aan de kut van het sletje als de kont van haar partner.

Wat haar op ideeën bracht. Ze kuste de man tussen zijn schouderbladen en in zijn nek, met haar linkerarm rond zijn borst geslagen zodat ze in zijn tepels kon knijpen. Intussen vingerde ze de kut van Selina met de middel- en ringvinger van haar rechterhand; met de duim stimuleerde ze het clitje. Selina kon het niet geloven.

Ze voelde de lul van Wilbur alweer groeien in haar mond. Die gozer was werkelijk onverzadigbaar. Na een rustig begin, dreef Karel het tempo waaraan hij Wilbur neukte op. Iedere keer als zijn pik tot aan de wortel in de kont van de man schoot, petste zijn buik tegen zijn billen. Hij begon te zweten en zwaarder te ademen. Toen Svetlana vond dat haar vingers glad genoeg waren van het vrouwensap, verplaatste ze haar aandacht naar de billen van Karel.

Terwijl ze hem nog steeds in zijn nek kuste, schoof ze haar vingers in de anus van de hoer. Ze hield van het warme, gespannen gevoel dat dit met zich meebracht. Ze voelde hoe de man een ogenblik verkrampte, tot de vingers goed op hun plaats zaten, en dan het tempo waarmee hij tekeer ging in de kont van haar echtgenoot weer oppikte. En nog opdreef, alsof haar vingers tegen zijn prostaat een extra energiereserve losmaakten.


Ik pik twee kussens uit een andere kamer onderweg er naar toe. Ik heb speciaal maandag middag uitgekozen voor deze eerste spanking hier, er zijn eigenlijk alleen koppels aanwezig.

Er lopen dus niet veel mannen mee, wel twee koppels en een jonge vrouw. Ik laat Olga op haar rug op het bed plaats nemen en maak de boeien vast. Ik schuif het dikke kussen onder haar hoofd en kleinere kussen onder haar billen. De jonge vrouw staat nu het dichtst bij, ik gebaar haar dat als ze wil ze het kutje van Olga kan aanraken. Ze durft net goed of weet niet wat ze er van moet denken. Ik stap op het bed en ga met mijn reet op Olga haar gezicht zitten. Bij de kijkers stijgt de spanning iets, je ziet ze denken wat is dit, wat gaat hier gebeuren.

Ik schuif wat naar voren en nu glijdt haar tong zelfs over mijn reet. Ik duw mijn vingers op haar klit en raak met de riem haar schaamlippen, eerst drie keer licht, dan drie keer zo hard dat onder mij het likken ophoudt en er een kreet volgt. Weer kijk ik het meisje aan en streel ondertussen het kutje, troost en verlichting biedende. Ik heb goed geraden, het meisje steekt langzaam haar hand uit en streel het kutje, ondertussen het klitje met haar vingers beroerende.

Olga komt hier niet van klaar, maar doet er niet toe, ik wil dat ze die vingers voelt. Weer komt de riem op het kutje terecht, direct al hard. Tot mijn verbazing heeft het meisje haar hand niet helemaal terug getrokken maar pakt me brutaal bij mijn recht op staande pik.

Ze begint me een beetje af te trekken. Vier, een harde slag met een donkere brul, vijf harder nog, het snijdt in haar schaamlippen, maar raakt nog steeds haar klitje niet omdat ik mijn hand erop hou, zes de laatste slag is bijtend hard en voel de tranen over mijn billen lopen.

Weer streelt het meisje het kutje, nu zelfs ongevraagd en gaat even met twee vingers naar binnen. Vervelend voor Olga, omdat ze hier zo geil van word dat haar schaamlippen opzwellen, zo dat al niet het geval was, maar ook haar klitje hard zal worden. De slagen 13 tot en met 26 zijn bijna routine aan het worden. Het meisje voelt afwisselend mijn lul en mijn ballen, streelt met de andere hand de tietjes van Olga en kijkt me strak aan als ik slagen toedien.

Voor ze kan schreeuwen duw ik mijn reet op haar mond. Voor de laatste kom ik omhoog, zodat het meisje wat er dicht bij staat, het gezicht van Olga kan zien.

Ze schokt en trilt en kreunt het uit. Ik werk nu behalve het meisje de toeschouwers de deur uit, onder het motto nu moet ze rust. Ik doe de deur dicht en laat het verder gebeuren. Het meisje en Olga tongzoenen elkaar, terwijl het meisje nu zachtjes de schaamlippen en kutje streelt. De pijn is op Olga haar gezicht af te lezen. Maar door de pijn schijnt het geluk in haar ogen, de laat het meisje begaan en ik laat hun begaan. Dit is bijzonder omdat Olga anders haar ogen sluit en vastgebonden wil blijven liggen totdat de pijngezakt is.

Ik ga nog maar wat drinken, ze kunnen zichzelf samen uitstekend redden denk ik. Het meisje doet achter mij de deur op slot. Waarin we eindelijk eens naar de Disco gaan, het werd tijd! Het is nu de vierde week dat Olga door haar Meester bij mij is geparkeerd.

Ze past ondertussen goed in mijn lifestyle ritme. Op het domein is ze de hele dag naakt, en omdat het toch midden zomer is draagt ze ook daarbuiten de voorgeschreven 1 of maximaal 2 kleding stukken.

Als ik bezoek krijg blijft ze naakt. Een enkeling, zoals de vrijwilliger van de brandweer die de jaarlijkse contributie komt ophalen en achterom loopt zonder kloppen, haalt zijn wenkbrauwen op. De rest staart vol bewondering naar deze naakte schoonheid, haar kaal geschoren kutje en haar prachtige borstjes met hartvormige tepelpiercings.

Als we het al over haar krijgen hebben wel de meeste een opmerking over haar kaalgeschoren hoofd, of ze ziek is geweest of zo. Nou nee, ziek ziet ze er niet echt uit, met haar bruinverbrande lijf en haar gezonde blauw grijze ogen. Maar kaalgeschoren is mijn wens, het is erg geil bij een subje. Het is zaterdag, vanmiddag gaan we naar Bordeaux en dan vanavond naar de disco. Het zal weer een feest worden.

Ik heb haar beloofd vanmiddag een experiment te doen en ze is erg nieuwsgierig wat dat gaat worden. Zelden informeer ik haar wat ik van plan ben, zo ook nu niet. Ze mag haar blauwe zomer jurkje aan, deze keer zelfs met tanga slip, en haar hoge rode hakken.

Ze ziet er prachtig, zelfs een beetje hoerig uit. Onderweg moeten we tanken en ik blijf in de auto zitten en laat haar met de automatische installatie worstelen.

Het is altijd lastig, je moet weten hoe het werkt. Ik ga in de winkel ernaast mijn krantje halen en zie hoe ze uiteindelijk na een lange worsteling door een meisje geholpen wordt. Duidelijk een francaise, die wel weet hoe het moet. Ze staan nog met handen en voeten te praten als ik weer terug kom. Het meisje kijkt me aan en richt haar blik weer op Olga, maar die blik is veranderd.

En zo rijden we met zijn drieen naar een prachtige culturele stad. Onderweg is de communicatie tussen Olga en Brigitte we noemen haar Bri met veel gebaren taal. Bri studeerd aan de universiteit van Bordeaux en werkt door de week wel eens in Verdon.

Vaak gaat ze dan met de trein terug, maar die heeft ze vandaag gemist. Ik nodig haar onderweg uit om te gaan eten in Bordeaux met ons. Fransen eten laat, dus voor die tijd kunnen we wel een terrasje doen. Onderweg wordt het gesprek intressant, ook Bri is geintrigeerd door het voorkomen van Olga, ze kan door de luchtige zomerjurk de piercings zien.

Olga legt onbeschaamd uit dat ze sub is, soumise blijkt het franse woord, en doen moet wat ik zeg, dat ze me moet dienen. Bri is er even stil van maar blijkt toch geintresseerd. Ze stelt honderd vragen en ik vertaal ze zo goed en kwaad als het kan.

Als we in Bordeaux aankomen vind ik al gauw de Grand Hommes, de parkeer garage bij het centrum. We lopen naar een prachtig terras aan de boulevard en ik zet de meiden op een halve ligstoel aan de rand van het terras. Olga doet onmiddellijk haar benen wijd, zo luidt ook haar opdracht.

Je kunt haar superkleine tanga slip zien, als hij wat scheef zit kun je zelf een schaamlip zien en het begin van haar kutje. Zoals gebruikelijk merkt niemand het op. Het gesprek gaat verder over sm, over opdrachten grenzen spanking en zelfs direct over sex. Bri is niet echt verlegen. Als ze hoort wat we vanavond gaan doen wil ze wel mee, het lijkt haar super zo eens te gaan stappen met les hollandais op de methode francaise, dat wel.

Het diner is minder spannend, Bri studeert architectuur en we praten over stages en studie. Na afloop van ons diner vraag ik Bri of ze inderdaad mee wil naar de disco.

Ze antwoord dat ze dat wel wil, als Olga er geen bezwaar tegen heeft natuurlijk. Ik vraag Bri of ze het gevoel heeft dat ze onderdanig zou kunnen zijn, of is ze van nature juist dominant?

Ze heeft haar antwoord onmiddellijk klaar, nee onderdanig, dat is zeker. Ze vindt het heerlijk om door haar vriendjes geleid te worden, soms zelfs zo dat ze niet weet wat er gebeuren gaat. Ik spreek met haar af dat ik het leuk vind als ze mee gaat maar dat ze dezelfde opdrachten heeft als Olga.

En dat wil zeggen BH uit, voor haar geldt ook slechts twee kleding stukken dus ze moet kiezen tussen sweater of polo shirtje. We lopen naar de auto en in de garage trekt ze haar polo uit en kiest voor haar ruim zittende sweater. Ze trekt haar spijkerbroek achter de auto uit, ik zie een prachtig kaal geschoren kutje en kan zelfs zien dat ze een beetje nat is, en trekt haar slipje uit.

Hopla, op de achterbank. Het is ondertussen half twaalf geworden en we stappen in de auto om de Disco op de andere kant van de rivier te gaan bezoeken. Ik vind makkelijk een parkeerplaats, we zijn nog vroeg en bijhet uitstappen doe ik Olga haar boeien om enkels en polsen. Een prachtige kleine discotheque, la chaloupe, niet met fancy lichten maar met prachtig publiek, gemengd zoals dat wel vaker in het franse land kan, en allemaal libertine.

Voorin gelijk de garderobe, waar je alles afgeeft en dus bijna niets meer bij je hebt, je krijgt een nummertje en daar kun je op bestellen. De dansruimte is vol met spiegels en danspalen, een mooie hardhouten dansvloer, echt antiek en lange banken in u vorm in elke hoek. Als je door een smal gangetje loopt kom je in de achterruimte, links moderne douches, toiletten die niet voor mannen vrouwen apart zijn en rechts een donkere gang met kleine nissen, een donkere ruimte en een hele grote schemerig verlichtte ruimte met grote bedden, en weer die franse spiegels.

Sommige van de kleinere ruimten kunnen afgesloten worden, smommige ook niet. In de grote ruimte hangen twee enorme houten kruizen aan de muur. Je kunt erom heen lopen, dus zowel de voor als de achterkant van degene die er gebonden is kun je zien. De kruising zit vrij hoog, waardoor het kutje niet tegen het hout komt maar altijd vrij is als je eraan vastgebonden bent.

Achterin is nog een grote whirlpool en een buitenplaats waar gerookt mag worden. Het is zomer, er staan hier ook veel banken met matrassen erop. Bri, die toch ondertussen al vier jaar hier studeerd kijkt haar ogen uit, ze is er nog nooit geweest. We worden op zijn frans met veel kussen door de eigenaar begroet. Hij mag les hollandais wel, het maakt zijn paradijsje internationaal zegt ie. Ik haal te drinken voor de meiden en neem zelf een jus. Langzaam is de disco volgestroomd, en het dansen is begonnen.

Er is veel te zien, de meeste mensne hebben veel aandacht aan hun kleding besteed, korte rokjes, topjes en blote voeten, strakke jeans en soms een te kort zomerjurkje. De mannen hebben vaak alleen witte broeken aan, soms zijn ze zo doorzichtig dat je hun pik er door heen kunt zien zitten. De muziek is heerlijk om bij te dansen. De meeste meiden staan vaak alleen te dansen in een rij naast elkaar en bekijken elkaar in de spiegel. De sfeer is altijd erg relaxed. Na een tijdje vallen er de eerste blote borsten te bewonderen en sommige meiden worden gevoeld tussen hun benen, zichtbaar voor de anderen.

Aan de danspalen hangen vaak erg mooie jonge, half naakte meisjes, vanavond heb ik ze zelfs elkaars kutje al zien likken, ze tillen gewoon de rokjes op en likken zonder enige gene. Om beurten nog wel. Bri en Olga dansen veel mee, hun conditie is fantastisch.

Ze laten zich ook pakken door de andere jongens en Bri, die helemaal niet verlegen is danst zelfs enige tijd met een meisje dat alleen nog een slipje aan heeft. Ik roep Olga bij me en beveel haar de jurk uit te trekken.

Ze heeft nu net als sommige andere meisjes alleen haar tanga aan. Eigenlijk wel een uitnodiging om haar te pakken, aan te raken en als een meisje dat wil haar te likken. De avond gaat verder en verder en ook Bri doet haar sweater uit. God, wat heeft ze een prachtige borsten. Het is een ontzettend sexy gezicht zoals ze daar in alleen haar spijkerbroek danst.

Op de bank tegenover mij wordt nu een jong meisje door haar vriend geneukt, eigenlijk kijkt hier bijna niemand van op.

Het is wel wat vroeg, meestal begint de erotiek eerst achterin en breidt zich in de loop van de nacht naar voren uit. Maar deze twee hebben dus niet kunnen wachten.

Een vriendin naast het neuktende meisje zit te kijken hoe haar copine gepakt wordt. Die voelt vooroverbuigend zelfs de jongen even aan zijn ballen en glijdt en passant langs de kut van haar vriendin. Blijkbaar was de lust erg hoog en is dit te veel wat de jongen duwt zijn stijve nog verder in het kutje van de voorovergebogen meid en komt klaar.

Je kunt het nauwelijks boven de muziek uit horen en de meeste dansers kijken er niet van op. Het is een geil gezicht als hij zijn zaad natte pik uit het kutje trekt en ik kan zien hoe het witte geil uit het meisje loopt terwijl ze blijkbaar met zin zo blijft zitten op haar knieen dat iedereen het kan zien. Dit proces wordt verhevigd als de vriendin dan ook nog de natte lul in haar mond neemt en schoon likt. Zonder het gemerkt te hebben is Bri naast me komen zitten en kijkt gespannen naar het tafreeltje.

Lichtjes vingert ze zichzelf al kijkend een beetje. Met zichtbaar droge mond en rode konen knikt ze. Ik buig me voorover bij haar oor en leg uit wat Olga en ik als experiment afgesproken hadden. Dat, zeg ik terwijl ik haar aankijk om haar reactie te peilen, weet Olga zelf nog niet omdat ze dat nog nooit gedaan heeft, maar ze voert elke opdracht tot nu toe feilloos uit. Even zie ik Bri denken en aarzelen. OK, komt er dan krachtig uit, dat wil ik meemaken, een eerste keer en dan op die manier.

Ik ben er klaar voorzegt ze, en ik weet niet hoe ze het bedoelt, maar neem aan dat ik zelfde bedoel als zij. Ik wenk Olga en zeg dat we het met Bri gaan doen, ons experiment. Olga glimlacht, ze had dat ook gehoopt mar met mij weet je niks zeker. Met zijn drieen lopen we naar achteren, waarbij onderweg Olga haar tanga al uittrekt en naakt is. Bri heeft met haar spijkerbroek meer moeite maar Olga helpt haar en al snel zijn beiden naakt.

Ze gaan op het brede bed naast het kruis liggen en beginnen elkaar af te tasten. Het lijkt wel of ze elkaar al jaren kennen. Ik zie Olga haar vingers over de tepels glijden, langs Bri haar haar navel naar haar klitje. Tegelijk voelt Bri Olga met haar vingers en duwt zo nu en dan haar vingers nat van het kutje in Olga haar mond. Ik ben zelf ondertussen ook naakt en dwing Bri mij te pijpen.

Olga duwt mijn lul in haar mond en likt me ballen, omdat ze wel weet dat ik dat graag wil. Zo maken we een hele tijd elkaar geil. Ondertussen neem ik Olga haar boeien af en bevestig die spelende wijs aan de polsen en enkels van Bri.

Die kreunt alleen maar hader onder de tong en vingers van Olga. Ik zet Bri op haar hondjes neer en trek haar billen van elkaar. Olga snapt wat er moet gebeuren en begint de reet, oohhh dat prachtige kontje van Bri te likken. Die kreunt almaar intenser. Ondertussen hebben Bri en Olga veel publiek gekregen.

Publiek dat zelf ook aan de gang gaat en voelt, neukt en likt. Naast ons liggen twee meisjes een jongen af te zuigen terwijl het donkere van de twee meisjes haar vinger in de kont van de jongen duwt. Ik neem Bri aan haar handen en trek haar van het bed naar het kruis. Met haar rug naar het pbliek maak ik de schackles vast, daar staat ons prachtige lifstertje naakt, wijd beens, je kunt zien dat ze geil is. Ik ga achter haar staan en Olga komt en neemt mijn nu razend stijve pik en duwt die in de kut van Bri.

Na een tijdje verander ik van ingang, Bri laat het kreundend en franse vloeken uitende toe. Ze wil mijn pik in haar kont. Weer pak Olga mijn pik en duwt die tegen de kont van Bri, langzaam met wrikken en duwen glijdt die in haar kont gaatje dat verbuffend ruim is.

Bijna ruimer dan haar spleetje. De vreugde kreetjes uit de keel van Bri doen vermoeden dat ze dit vaker gedaan heeft. Sterker nog dat ze dit dus echt lekker vindt. Ik vergeet alle neukende en likkende mensen om me heen, dit is echt te gek, diep in de kont van Bri stoot ik met mijn paal. Het meisje mastubeerd pijpt likt zijn anus waarna haar anus gelikt word.

Lekkere blonde meid in lingerie gelikt en geneukt. Zijn grote lul word gepijpt zijn ballen gelikt en hij neukt haar kut en anus. Haar kut word gelikt en vervolgens geneukt in meerdere standen. Zijn stijve lul krijgt een pijp beurt zijn ballen worden gelikt en spuit de sperma in haar gezicht. Haar anus en kut worden gelikt en geneukt. In deze trio sex word de neger lul gepijpt en zijn zak gelikt. Haar kutje en anus worden gelikt waarna hij zich laat pijpen en haar neukt.

Na de Aziatische kut te hebben gevingert en gelikt neukt hij het meisje. Zijn penis word gelikt en gezogen en neukt haar kale kut. Zijn grote lul word gepijpt en zijn anus gelikt tot hij klaar komt. In deze groep sex worden haar voeten gelikt pijpt ze en word ze geneukt. Haar kut word gelikt en geneukt. Twee mannen neuken geil tiener meisje. Slank geil tiener meisje neukt zichzelf met komkommer. Geil tiener meisje vingert haar geile kutje.

Geef mij sex nl sexcontact gezocht


Hij klopte en schokte in mijn mond van genot. Zijn voorbeeld volgend gleed ik met twee vingers in zijn kont en voelde zijn sluitspieren knijpen rond mijn vingers.

Ik neukte hem heerlijk met mijn vingers in zijn kont en liet de zware ballen tussen mijn vingers rollen. Hij kreunde van genot en keek niet meer door het gat in de muur maar naar wat ik met hem deed. Ik begon hem af te trekken en hij greep mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken. OOOh heerlijk zei hij en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik kon het niet allemaal zo snel doorslikken dus liep het uit mijn mondhoeken over mijn kin.

Ik likte de laatste resten van zijn pik en zoog nog zachtjes na genietend van de smaak. We liepen naar buite en hij vroeg me: Hoe was dat nu? Ik vertelde hem dat het heerlijk was en of vrouwen dat ook voor mannen deden.

Hij vertelde me toen dat vrouwen dat ook heerlijk konden doen maar dat je ook vrouwen met de mond kon bevredigen en legde me uit dat vrouwen een klit hadden die werkte als een klein pikje en waar die zat. Ik zei dat ik die nooit had gezien bij zijn vrouw maar wel die dikke grote schaamlippen. Ik zorg ervoor dat je dat volgende week kunt zien zei hij toen.

Die week daarna stonden we weer te kijken en ze stond al ontkleed klaar, Ze pakte een stoel en zette die naast de teil en ging wijdbeens op de stoel zitten. We hadden vol zicht op haar want ze zat met gespreide benen op de stoel en begon haar vette kut met scheerzeep in te smeren. Ik heb haar opdracht gegeven haar kut kaal te scheren zei de buurman, zodat je alles beter kunt zien.

Ze masseerde de scheerzeep met haar vingers over haar kut en genoot en zichtbaar van. Haar vingers gleden door de dikke spleet en streelden de vette schaamlippen tot ze gezwollen en donkerrood van geiligheid waren. Ze begon haar kut te scheren meet een krabbertje en ik kreeg steeds meer van die geile kut te zien. Haar borsten gleden over haar buik heen en weer met klodders scheerschuim er op. Ik fantaseerde dat het mijn zaad was in plaats van de scheerschuim.

We stonden heftig aan onze pikken te trekken kijkend naar de kut die steeds naakter werd. De buurman had inmiddels met zijn andere hand mijn kontgaatje gevonden en neukte met drie vingers mijn kont.

Ik likte een paar vingers nat en begon hem ook in zijn kont te vingeren. Het maakte ons allemaal niets meer uit zo geil waren we. Haar kut was nu helemaal naakt en ze draaide zich om en ging diep gebukt voor overstaan en ging verder met scheren. Ik keek naar die enorme dikke vette billen met die geile roze ster er tussen waar ik duidelijk kon zien hoe ze er van genoot. Haar sluitspieren ware druk aan het reageren op de streling van het krabbertje daar. Haar schaamlippen hingen vol ornaat gezwollen naar beneden en flapperden heen en weer.

Uit haar kut droop duidelijk een stroom van kutgeil langs haar dikke bovenbenen naar beneden. Oh wat zou ik graag haar roze ster eens lekker likken en mijn pikje daar in willen laten glijden. Kreunend hoor ik de buurman klaarkomen en zijn kwak tegen de muur spuiten. Ik bleef gebiologeerd kijken naar wat daar in de keuken gebeurde. Ze was nu weer overeind gekomen en ging weer op de stoel zitten met haar voeten op de rand van de teil en haar benen wijd gespreid.

Langzaam begon ze haar kale natte kut te strelen en met haar andere hand haar geile zware tieten te strelen. Ik volde plotseling de buurman achter mij staan en met zijn natte half stijve pik tegen mijn billen aan rijden.

Hij greep mijn pik en fluisterde: Kijk jij maar ik trek je wel af. Ik zette twee handen tegen de muur om niet om te vallen want de buurman drukte zijn pik zo stevig tussen mijn billen en wreef met zijn eikel door mijn bilnaad en tegen mijn sterretje. Ik voelde hoe hij weer stijf werd en mijn kont drijfnat maakte. In tussen zat de buurvrouw stevig haar klit te vingeren en trok aan haar dikke vette tepels en kreunde van genot.

Ze keek naar de muur en ik had steeds maar het gevoel dat ze wist dat ik daar stond en dat ze zag hoe mijn pik door de buurman werd afgetrokken. Langzaam voelde ik dat de buurman de druk op mijn sterretje opvoerde en plotseling drukte hij zijn eikel naar binnen.

Ik kreunde ingehouden van de pijn en het genot en beet mijn tanden op elkaar want ik wou niets missen van die heerlijke geile vrouw die zich daar zat klaar te maken. Buurman begon mij langzaam in mijn kont te neuken en de pijn nam af en het geile gevoel nam heerlijk toe. Plotseling voelde ik hem zijn zaad in mijn kont lozen en dat gaf zo een geil gevoel dat ik in een explosie klaar kwam in zijn hand.

Ik zag door het gaatje dat zij ook klaarkwam met schuddende tieten en wrong zich in allerlei bochten om haar orgasme te verwerken. Vele malen stonden we zo te kijken, ik moest ook de buurman in zijn kont neuken en leerde zo veel van seks. Ik ben toen verhuist en toen ik 16 was ben ik een weekend bij een vriend geweest en kon het niet laten om op vrijdag weer even langs te gaan.

Hij was niet thuis maar de bijkeuken was open en ik keek door het gat en zag haar in de teil zitten. Trillend van genot begon ik me weer af te trekken maar ik was behoorlijk gegroeid en viel van de stoel af omdat ik zo gekromd moest staan, ik viel op de grond en verzwikte mijn enkel.

De buurvrouw hoorde het lawaai en kwam met een handdoek omgeslagen naar de bijkeuken en zag mij daar liggen. Ik had snel mijn broek omhoog gedaan en kleurde tot achter mijn oren.

Henk wat is er gebeurd en hoe kom jij hier zei ze. Ik stamelde wat en kwam hinkend overeind, Kom maar even binnen zei ze en ik steunde op haar en liep mee de keuken in.

Haar borsten waren bijna helemaal zichtbaar en ik voelde mijn bobbel alweer groeien. Ga maar even op een stoel zitten dan kan ik mijn bad afmaken zei ze. Ik wist niet wat ik hoorde en ging op een stoel voor het bad zitten. Ze deed de handdoek af en oh god wat een geil lichaam. Ze ging in bad zitten met haar benen wijd zodat ik recht in haar kruis keek en ik genoot van die grote memmen die op haar buik lagen. Haar tepels waren nog even groot maar haar borsten waren zwaarder geworden en hingen meer.

Zo zei ze dat is makkelijker dan door een gaatje gluren of niet? Ik kleurde tot achter mijn oren en ze zei: Ik schrok er van ze heeft het altijd geweten en voor ons een show opgevoerd. Mijn man is een voyeur en ik gun hem dat pleziertje zei ze, en hij vertelde me altijd wat jij er van vond en hoe je het eerste orgasme kreeg, maar je mag je wel even aftrekken hoor ik zie dat je een flinke stijve hebt en ik vindt dar wel een geil gezicht.

Ik stamelde wat en durfde niet, Ze kwam uit bad en liep naar me toe en zei: Ik help wel even, Ze maakte mijn broek los en trok hem naar beneden, tjee die grote memmen bungelden bijna in mijn gezicht. Nou je bent flink gegroeid hij is al groter als die van mijn man zei ze, Zachtjes begon ze mijn staaf te strelen, trok de eikel bloot en masseerde mijn natte eikel met haar vingers. Haar andere hand kneedde mijn zak oh wat was dat heerlijk. Pak mijn tieten maar zij ze Ik vindt dat heerlijk vooral als je aan mijn tepels zit.

Snel pakte ik die grote zware memmen in mijn hand en kneedde ze en trok zachtjes aan haar tepels. Ze kreunde van genot en drukte een tepel in mijn mond. Dit is toch lekkerder dan gluren zie ze en drukte mij hoofd tussen haar memmen. Heb je al eens geneukt vroeg ze. Ik ontdeed me snel van mijn kleren en stond poedel naakt voor haar. Ze ging wijdbeens op een stoel zitten en ik moest tussen haar benen knielen en haar kut goed bekijken, ze vertelde me hoe haar klit bewerkt moest worden en deed het voor met haar vingers.

Haar klit leek wel een pik hij stak wel 2 cm uit en had een kopje als een eikel 1 cm dik. Kijk zei ze nu moet jij het met je tong doen over mijn klit en drie vingers in mijn kut steken.

Ik stak voorzichtig drie vingers in haar natte kut en voelde de warmte binnen. Mijn hoofd verdween tussen haar benen en ik begon haar gezwollen kut te likken in alle hoekjes en gaatjes, langzaam ging ik richting klit en zoog die ik mijn mond terwijl mijn tong een draaiende beweging maakte over dat eikeltje. Mijn tong ging steeds sneller en sneller terwijl zij lag te kreunen en te schokken, Ik zag haar memmen heen en weer slingeren bij elke beweging en werd zo bloedgeil.

Ik voelde haar hoogte punt komen en ging langzamer voorzichtig door zodat ze orgasme op orgasme kreeg onder mijn tong. Oh Henk ophouden nu ik kan niet meer kreunde ze. Ik stond op en begon haar heerlijke memmen te kneedden en te kussen. Ze pakte mijn drijfnatte pik en wreef mijn natte eikel tegen een harde gezwollen tepel, kreunend stond ik daar te trillen op mijn benen. Nu mag je me neuken zei ze, maar ik wil op je zitten.

Ik moest op de grond gaan liggen en ze gleed met haar gezwollen kut over mijn harde trillende pik, oh wat was dat een heerlijk gevoel, ik pakte haar grote tieten en zoog me vast aan haar tepels terwijl zij mij gewoon helemaal plat neukte. Haar lichaam trilde en schudde op en neer over mijn pik. Ik perste mijn hoofd tussen haar memmen en greep die heerlijk dikke billen en streelde haar tussen haar billen.

Dat wond haar enorm op en ik begon haar anus gaatje te strelen. Met nat van haar kut wreef ik over haar kontgaatje en liet twee vingers in haar kontje glijden. Huilend van genot kwam ze klaar en zei Oh Henk wat was dat heerlijk. Ze ging op de stoel zitten en ik ging voor haar staan tussen haar benen en perste mijn pik tussen haar memmen.

Ze greep die zware tieten en drukte ze tegen elkaar met mijn pik er tussen, Neuk me maar tussen mijn tieten zei ze en ze boog haar hoofd voorover zodat ik elke keer in haar mond uit kwam, oh wat heerlijk, Ze greep mijn ballen en streelde mijn kont met haar andere hand. Mijn pik zat nu helemaal in haar mond en ze begon mijn kontgaatje te vingeren. Terwijl ik haar tieten bevoelde gaf ik me volledig over aan haar mond, tong en handen.

Plots ging de deur open en de buurman kwam met zijn broek op zijn enkels binnen struikelen en ik besefte dat hij al die tijd heeft staan te kijken en dat zij dat wist.

Zo zei hij nu gaan we haar een stevig nemen. Hevig werd ze in haar kont geneukt en terwijl ik haar klit bewerkte voelde ik zijn ballen tegen mijn hoofd slaan.

Hij had een enorme lange zware zak met ballen als kippeneieren. Ik greep zijn zak en kneedde die, hij kreunde het uit en ik voelde mijn orgasme op komen en spoot haar mond voel. Tegelijk kwam zij door mijn tong klaar en drukte haar natte kut stevig tegen mijn gezicht en zijn warme zaad liep over mijn gezicht.

Hij stopte meteen en zei dat ze op de stoel moest gaan zitten. Zo zei hij nu gaan we haar eens lekker onder de sperma spuiten en je mag spuiten waar je wilt Henk, ook op haar gezicht of haar vette memmen. Ik was net klaar gekomen dus niet meer zo stijf. Na minuten lang, maar voor gevoel wel een uur lang, worden we geiler en geiler. We kunnen niet van elkaar af blijven, ik pak haar stevig in mijn armen vast en blijf haar zoenen. We betasten elkaar overal waar we maar kunnen, ik trek haar blouse uit en zij bijna tegelijk mijn shirt.

Ik zie een erg mooie en stijlvolle bh, en pak door de bh haar borsten vast. Ik heb mijn lippen van de hare af gehaald en zoen nu haar nek terwijl ik haar borsten blijf kneden. Ze zucht licht als mijn lippen op haar nek zijn. Ik ga met mijn tong naar de onderkant van haar oor en neem haar oorlel in mijn mond. Ze kreunt een beetje en ik daal met mijn mond richting haar borsten. Ik heb ondertussen met mijn handen haar rechter borst uit der bh gehaald en neem der tepel in mijn mond.

Ze kreunt nog harder en ik merk aan haar dat ze heel geil is. Der tepel is hard, ik bijt er een beetje op en kneed met mijn andere hand der andere borst. Ze maakt zich los uit mijn omhelzing en vraagt of ik met der mee kom. Ik denk meteen dat ze naar der bed wil, maar ze neemt me mee naar de badkamer. In de badkamer kleed ze mij al zoenend uit, mijn lul staat zo recht en hard als het maar kan, die springt ook meteen uit mijn broek.

Daarna kleed ze zichzelf uit, ik zie haar mooie borsten, de rest kan ik nog niet zien omdat ze zoenend haar broek en slip of string uit doet. Ze zet de douche aan en nu zie ik haar mooie billen, stevig en vol. Ik ga achter haar staan en druk mijn stijve pik tegen der billen aan en ze trek me mee onder de douche. Onder het warme schone water beginnen onze tong weer geil om elkaar heen te draaien. Met een hand pak ik haar bil vast en met de andere ga ik opzoek naar haar vochtige kutje.

Ik kom bij haar lippen en voel met mijn vingers, ze is kaal, en heeft kleine naar buitenstaande lippen. Ik ga via haar clit naar haar lekker ruikende opening en voel hoe nat ze is. Voordat ik erin ben voel ik al haar geile vocht. Ik stop mijn vinger erin, waarna ze hard kreunt. Ik vinger haar op deze manier een poosje terwijl we lekker geil verder zoenen. Daarna pakt ze mijn stijve pik vast en begint eraan te trekken en stopt met zoenen.

Ze daalt al likkend via mijn borst naar mijn stijve, terwijl ze eraan blijft trekken. Voor mijn gevoel sta ik nu al bijna op ontploffen. Ze komt bij mijn paal aan en likt eromheen, blijft trekken en gaat mijn ballen likken. Ze stopt met trekken en gaat haar lippen naar mijn eikel. Heel geil doet ze haar lippen eromheen en begint mij rustig te pijpen, ze gaat steeds iets dieper. Wat ik niet wist, ook nog nooit ervaren had, is dat Annelies kan deep-throaten.

Ze gaat steeds iets dieper bij iedere haal over mijn lul, en op een gegeven moment zit mijn volledige 19 cm in haar keel. Ik stond al bijna op ontploffen maar dit is wel de druppel, ik zeg tegen Annelies dat ik ga komen. Ze haalt mijn pik uit haar keel en houd hem voor haar gezicht terwijl ze weer hard eraan gaat trekken. Ik voel het zaad uit mijn ballen, richting mijn eikel gaan.

Ik zeg nog een keer dat ik nu echt kom en ze trekt nog harder. Ik kom met een schreeuw klaar en schiet al mijn witte zaad zo haar gezicht in. Het zit overal op haar gezicht en in haar haren. Daarna komt ze weer omhoog en we maken elkaar met zeep helemaal schoon. We stopten met douchen en ze geeft mij een handdoek.

In mijn hoofd wil ik haar nu heel graag proeven en daarna neuken. Toen we droog waren gingen we naar de slaapkamer, haar bed was nog niet in elkaar gezet dus we gingen naakt op het matras op de grond liggen. We gingen weer geil zoenen, maar als snel stopte ik daarmee om met mijn tong naar beneden te gaan. Ik verwende haar tepels nog door ze te likken en erin te bijten.

Ik voelde aan haar lichaam dat ze super geil was. Ik zakte verder met mijn tong, via haar navel naar haar kutje. Ik zoende haar lippen, en spreidde ze daarna met mijn vingers. Ik ging haar clitje likken, ze kreunde hard en ik merkte dat ze het lekker vond. Mijn vingers verkende haar gaatje verder en ze was drijfnat.

In mijn hoofd wilde ik haar nog steeds proeven, dus ik daalde af naar haar natte gaatje. Ze smaakte goddelijk, als een echte godin. Zelf was ze met haar vingers haar clitje aan het verwennen, ze bleef maar kreunen. Ik wilde nog wat verder gaan met haar likken.

Ik vind het namelijk heerlijk om een sterretje van een vrouw te likken, haar meest intieme deel. Dus ik zak verder met mijn tong en spreid haar benen nog wat verder.

Ik merk dat ze wat stil gaat liggen omdat ze niet helemaal weet wat ik ga doen, of misschien wel een beetje bang. Maar als ik mijn tong over haar kontgaatje beweeg, kreunt ze harder als eerder en gaat ze door met haar clitje te vingeren. Doordat ik haar geile kontgaatje proef, en ze mijn tong daar voelt komt ze bijna klaar.

Ze vingert zichzelf nog harder en komt met een kleine schreeuw klaar. Ze schokt heftig en ik stop met likken. Ik kom met mijn mond naar die van haar, als ze nog schokkend ligt en geef haar een geile tongzoen.

Mijn inmiddels weer keiharde pik staat voor haar natte kutje, langzaam stoot ik hem er helemaal in. We beginnen te neuken, als beesten, alsof we elkaar gemist hadden of gewoon helemaal dronken van geil.

Ze duwt mij van haar weg en gaat op zijn hondjes zitten. Ik weet wat me te doen staat en neem haar hard, ik maak diepe halen in haar kutje terwijl ik haar billen vast heb. Wat ik niet wist van haar is dat ze bij dit standje spuitend klaarkomt. Ik merk aan haar gehijg dat ze het lekker vindt.

Mobiel wederzijdse massage