Man komt klaar in kut geile pruim

man komt klaar in kut geile pruim

Ik stamel nog tegen hem dat dit het dames toilet is. Maar voor ik het weet begint hij me geil te tongzoenen. Ik zoen hem terug en hij duwt me het toilet weer in. Achter hem doet hij de deur op slot en hij fluistert in mijn oor dat hij hier al heel lang van had gedroomd heeft in de geilste sexverhalen.

Ik begin hem opnieuw te zoenen en hij trekt panty naar beneden onder me rokje. Geil merkt hij met zijn vingers op dat ik geen slipje draagt. Zijn vingers gaan langzaam naar binnen bij de mijn geile kutje.

Mijn spleetje begint super nat te worden en ik heb nog nooit gedacht dat ik de sexverhalen zo geil zou beleven in het echt. Ik moet mij omdraaienen hij heeft mijn tepels vast want hij staat nu achter mij, Cyrill laat zijn broek zakken en vraagt me iets voorover te bukken.

Zijn geile lul duwt al zachtjes tegen mijn kont aan. Voor ik het weet begint hij me hard te neuken in mijn kutje. Ik kom bijna gillend klaar en mijn baas spuit me helemaal vol. Vervolgens fluistert hij zoals i mij wil vogelen en een kamer besteld heeft in de buurt, Vervolgens fluistert hij zoals in de geilste sexverhalen in mijn oor dat hij beloofd had te trakteren Dus wij rijden naar de Ploeg, een gekend love Hotel in de buurt, Aanmelden en Hij betaald de kameren besteld wat te drinken, en naar de kamer waar hij mijn malse tetten pakt en met zijn vingers in de spleet zit, ik sta helemaal bloot voor hem want hij doet zijn broek af en zonder onderbroekje staat hij al klaar voor mij.

Hij gaat met zijn vingers in mijn spleet en speelt met mijn tepels zo gaat hij mij klaar maken voor het bed. Zijn grote handen kneedde mijn dikke tieten en hij trok lekker aan mijn stijve tepels.

Je maakt me geil, zei ik, was je dat dan niet? Wat denk je, ik ben zo geil als boter, zei ik hem. Ik draaide me om en liet mijn hand over die dikke bult gaan, haal hem er maar uit zei Aaron.

Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden, een slip droeg hij niet en er kwam me toch een lul tevoorschijn, hij was pas half stijf, maar wat een ding. Precies wat ik wilde, dik en lang. Ik greep hem beet en begon er aan te sjorren, hij werd steeds dikker en ik wilde maar een ding, die dikke worst in mijn zeiknatte scheur, ik wilde naaien.

Hij duwde zijn hete tong in mijn mond en trok mijn rokje omhoog, toen zijn vingers in mijn slipje gingen gleden zijn vingers vanzelf naar binnen, zo nat was ik.

Ik spreidde mijn benen en liet me heerlijk vingeren binnen enkele tellen kwam ik voor de eerste keer klaar, ik kreunde het uit. Ben je zo geil meisje, zei Aaron, kom maar mee dan ga ik je eens lekker naaien. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je me lekker hard neemt, Aaron. Komt in orde geile meid, ik gooide mijn rok in een hoek en liet me met mijn benen wijd op bed vallen, trek die string maar van mijn reet schat, ik wil het ruw.

Hij kwam met die grote lul op me af en zei, je zegt het maar en met een ruk trok hij mijn string in tweeën. Hij pakte me bij mijn enkels duwde mijn benen helemaal omhoog en begon me met die lange tong te likken, ik lag te kronkelen van geiligheid en binnen een mum van tijd kwam ik voor de tweede keer gillend klaar. Wijdbeens lag ik op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig, hier had ik vaak over gefantaseerd, ik zag die grote stijve lul en zei tegen Aaron, ga je me lekker volspuiten schat.

Ik doe alles wat jij wilt, je zegt het maar. Ik draaide me om en zei, ik wil dat je me achterlangs neemt, ik ging op mijn knieën zitten en ik voelde zijn handen op mijn kont. Hij duwde zijn lijf tegen me aan en ik voelde die dikke worst tegen mijn kont, neuk me hard geile vent zei ik en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn zeiknatte pruim aan duwde. Hij drukte zijn dikke eikel tegen mijn lippen en toen hij er een klein stukje in zat ramde hij in een keer de rest van die grote paal naar binnen, ik gilde het uit van geiligheid, wat een pik.

Hij pakte mijn dikke tieten en begon me heerlijk te naaien, hij draaide met die paal door mijn scheur en ik voelde het alweer komen. Naai me helemaal suf geile beer, riep ik. Hij trok aan mijn tepels en zei, je houdt van lekker ruw he, nou je zal het krijgen ook. Ik naai je helemaal gek, geile teef riep hij, ja doe maar zei ik, ik wil dat je alles met me doet.

En weer gilde ik het uit, ik voelde dat hij ging komen en zei, spuit die geile pruim maar lekker vol. En na een paar stoten voelde ik het zaad mijn kut in spatten de een na de andere straal voelde ik komen, Jezus wat werd ik lekker gepakt zeg. Ik voelde me flink afgenaaid en toen hij zijn lul eruit trok, voelde ik het warme zaad uit mijn kut lopen. Ik draaide me om en liet me languit op het bed ploffen. Wijdbeens lag ik op het bed, Aaron zat voor me en keek hoe zijn geile zaad uit mijn pruim liep.

Hij bukte voorover en kuste mijn tieten, dit was lekker zeg, wat ben jij een lekker geil wijfje zeg, ik hoop dat we dit nog veel vaker gaan beleven.

Nou wat mij betreft, geen probleem zei ik, ik heb er van genoten. Hij stond op en ik zag zijn grote lul glimmen van mijn kutgeil, lekkere pik heb je schat, je bent nog lang niet van me af. Eindelijk was mijn fantasie werkelijkheid geworden.

Ik stond op en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen liep. Ik had nu geen slipje meer, die lag ergens kapot gescheurd in een hoek, dus ik liep in mijn blote reet naar hem toe, drukte mezelf nog even lekker tegen dat geile lijf aan en zei, jammer dat ik nog moet werken vandaag.

Laten we nog even wat drinken voor je je weer aankleed zei Aaron, oké zei ik en ging zitten. Mijn kut dreef van mijn sappen en het zaad dat er door die geile vent in was gespoten. Wil je niet even douchen, zei Aaron. Nee schat zei ik, ik vindt het geil om me zo aan te kleden. Dus je gaat zo naar de zaak en naar huis, zei Aaron. Ik vertelde hem dat ik dat juist erg geil vond, ik ga zo naar huis met jouw opgedroogde zaad tussen mijn benen.

Zal je man leuk vinden, zei Aaron. Ik had hem nog niet verteld dat hij daar juist erg op kickte, dus dat besloot ik gelijk maar te doen. We gingen zitten en ik vertelde alles over onze fantasieën, zo zei hij, dus je man weet hier van. Ja zei ik, hij vindt het super geil, dus reken maar dat ik vanavond nog flink genaaid wordt. Spannend, zei hij vertel nog eens wat meer over je fantasieën.

Ik zag die dikke lul van hem verstijven, volgens mij vond hij het ook wel erg opwindend en och, wat voelde ik me weer geil worden. Ik zei dat het me geil leek om het eens met twee mannen te doen, het maakte me nu allemaal niets meer uit, ik voelde me ontspannen bij hem en wilde er nu ook alles uithalen. Je bent echt een lekker geil sletje, zei hij als je dat zo graag wil dan kan ik wel wat regelen.

Nou ik ken wel iemand die hier voor in is, ik kreeg de krampen in mijn kut toen hij me aankeek. Wat vindt je ervan, zei Aaron.

Is het net zo’n lekkere vent als jij? Ik denk dat hij je wel zal bevallen, het is iemand die ik erg goed ken, een Antilliaan wat steviger dan ik en zeer goed bedeeld, als je begrijpt wat ik bedoel. Regel het maar zei ik en terwijl ik dat zei liep ik naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten keek hem aan en zei, jullie mogen alles met me doen, man wat wordt ik hier geil van.

Ik pakte zijn pik en zei, ik wil dat je in mijn mond klaar komt, met mijn tong likte ik over die grote zwarte eikel en duwde hem in het spleetje, binnen een mum was hij zo hard als een spijker. Ik begon aan die dikke zwarte staaf te lebberen. Keihard was die, ik kon maar een klein deel in mijn mond krijgen maar ik likte als een gek langs die grote dikke eikel en even later voelde ik hem spannen.

Ik ga je volspuiten geile teef zei hij, ik gromde wat en bleef doorlikken, opeens voelde ik het komen, schokkend voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot. Heerlijk vond ik het, ik slurpte echt alles naar binnen, geen druppel wilde ik er van missen en toen hij zich helemaal in me leeggespoten had, likte ik zijn hele lul schoon.

Mijn werkdag was wel heel speciaal begonnen, ik zei dat ik nu naar de winkel moest en ik gaf hem nog een geile tongzoen, zodat hij zijn eigen sperma kon proeven. Laat me niet te lang wachten, hier heb je mijn nummer, ik vind het spannend als je me thuis belt.

Als mijn man opneemt hang dan niet op maar vraag gewoon naar mij, lekker spannend, ik wil nog een hoop ondeugende dingen met jullie doen. Hij trok me nadat ik mijn rokje aan had gedaan nog even lekker tegen zich aan en daar ging ik. Heerlijk doorgenaaid en in mijn blote kont stapte ik in de lift en even later liep ik naar de winkel. Ik voelde me geweldig en een beetje in de wolken, liep ik de winkel binnen. Thijs was met een klant bezig, maar ik zag hem naar me kijken en glimlachen, die zou me zo wel het hemd van mijn lijf vragen en eigenlijk vond ik het ook wel spannend om hem alles te vertellen.

Ik liep naar de keuken, keek in de spiegel en daar zag ik een vrouw waaraan je kon zien dat ze flink had genoten. Ik was nu wel toe aan koffie, want door al dat geneuk was dat er niet van gekomen.

Ik zag dat Thijs klaar was met zijn klant en naar de keuken kwam. Meid wat zie jij er uit, wat heb je allemaal uitgespookt, je ruikt zelfs naar seks. Ga zitten dan vertel ik je alles. En toen ik dat had gedaan, zag ik dat hij een kleur had gekregen van opwinding. Ik wist niet dat jij zo’n geile tante was, zei hij, jeetje.

Ik voelde me lekker en voldaan en ineens bedacht ik me dat ik hier zonder slipje zat. Thijs, wil je wat voor me doen, vroeg ik, natuurlijk zei hij. In de strijd is mijn string gesneuveld, wil jij er een voor mij gaan halen, zoek maar een lekker sexy dingetje voor me uit.

Je gaat me toch niet vertellen dat je hier in je blote kont zit he, ja zei ik, maar dat wil jij toch niet zien, zei ik lachend. Nou ik wil het juist wel zien, eraan zitten zal ik heus niet. Ik stond op en langzaam trok ik het toch al korte rokje omhoog. Nou, hij heeft je flink te pakken gehad zeg, ik zie allemaal opgedroogd sperma.

Klopt zei ik, heb ik laten zitten voor David. Ga jij nou maar een string voor me halen, want straks krijg ik nog klanten als jij er niet bent. Hij liep de winkel uit en oh, wat voelde ik me lekker slecht.

Ik voelde onder mijn rokje en daar was het inderdaad een plakkerige bedoeling, maar ik wist dat ik straks David er lekker mee zou verrassen. Ik nam nog een kop koffie en dacht eens na over alles wat er vanochtend allemaal was gebeurd.

Ik had mijn gevoel gevolgd en ik voelde me er heerlijk bij. Even later kwam Thijs terug en zei, ik hoop dat je deze spannend genoeg vindt. Ik pakte hem uit en zei helemaal goed , hij had een tijgerprint uitgezocht en ik zei, kijk maar hoe hij staat. Ongegeneerd trok ik mijn rokje omhoog en terwijl ik het stringetje omhoog trok zag ik hem naar mijn pruim kijken. Hoe staat die, supergeil zei hij.

Wat was er allemaal met me gebeurd in die korte tijd, ik was helemaal losgeslagen, de collega waarvan ik tot op heden wel spannende dingen had gehoord, liet ik nu zien hoe mijn string stond, maar oh wat vond ik het spannend.

Toen ik aan het einde van de dag in mijn auto stapte voelde ik de spanning weer terug komen, straks zou ik David alles in geuren en kleuren vertellen. Toen ik thuis kwam zag ik dat David er al was, ik had de sleutel nog niet in het slot, of hij was er al.

Hij vroeg, en hoe is het gegaan vandaag. Voel maar eens, zei ik. Hij trok me naar zich toe en liet zijn hand onder mijn rokje verdwijnen. Het sperma was al opgedroogd maar ik voelde het aan de binnenkant van mijn dijen zitten en mijn kutje, die dreef alweer. Ik voelde zijn vingers in mijn spleet verdwijnen en ik zei, David ik heb me toch een beurt gehad, geweldig en terwijl ik dat zei greep ik hem bij zijn stijve lul. Eerst wil ik een lekker drankje van je hebben, dan zal ik je alles vertellen.

Hij wist niet hoe snel hij het in moest schenken en terwijl hij dat deed, vertelde ik hem hoe het allemaal was gegaan.

Jezus meid, wat maak je me geil. Hij kwam naar me toe trok me overeind en met een ruk had hij mijn rokje naar boven, duwde me voorover en met mijn handen op de bank ramde hij zijn lul langs mijn slipje naar binnen. Ik dreef van onder en ik weet dat David het geweldig vind als ik zo nat ben, maar nu hij wist dat er net een grote zwarte pik in zijn vrouwtje had zitten roeren, was hij niet meer te houden. Binnen enkele tellen spoot hij mijn pruim vol en weer voelde ik nadat hij hem er met een zuigend geluid uit trok, hoe het zaad langs mijn benen naar beneden liep.

.

Sperma in je anus milf zoekt sexdateman komt klaar in kut geile pruim

Ik stamel nog tegen hem dat dit het dames toilet is. Maar voor ik het weet begint hij me geil te tongzoenen. Ik zoen hem terug en hij duwt me het toilet weer in.

Achter hem doet hij de deur op slot en hij fluistert in mijn oor dat hij hier al heel lang van had gedroomd heeft in de geilste sexverhalen. Ik begin hem opnieuw te zoenen en hij trekt panty naar beneden onder me rokje. Geil merkt hij met zijn vingers op dat ik geen slipje draagt. Zijn vingers gaan langzaam naar binnen bij de mijn geile kutje.

Mijn spleetje begint super nat te worden en ik heb nog nooit gedacht dat ik de sexverhalen zo geil zou beleven in het echt. Ik moet mij omdraaienen hij heeft mijn tepels vast want hij staat nu achter mij, Cyrill laat zijn broek zakken en vraagt me iets voorover te bukken. Zijn geile lul duwt al zachtjes tegen mijn kont aan. Voor ik het weet begint hij me hard te neuken in mijn kutje. Ik kom bijna gillend klaar en mijn baas spuit me helemaal vol. Vervolgens fluistert hij zoals i mij wil vogelen en een kamer besteld heeft in de buurt, Vervolgens fluistert hij zoals in de geilste sexverhalen in mijn oor dat hij beloofd had te trakteren Dus wij rijden naar de Ploeg, een gekend love Hotel in de buurt, Aanmelden en Hij betaald de kameren besteld wat te drinken, en naar de kamer waar hij mijn malse tetten pakt en met zijn vingers in de spleet zit, ik sta helemaal bloot voor hem want hij doet zijn broek af en zonder onderbroekje staat hij al klaar voor mij.

Hij gaat met zijn vingers in mijn spleet en speelt met mijn tepels zo gaat hij mij klaar maken voor het bed. Zijn grote handen kneedde mijn dikke tieten en hij trok lekker aan mijn stijve tepels. Je maakt me geil, zei ik, was je dat dan niet? Wat denk je, ik ben zo geil als boter, zei ik hem.

Ik draaide me om en liet mijn hand over die dikke bult gaan, haal hem er maar uit zei Aaron. Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden, een slip droeg hij niet en er kwam me toch een lul tevoorschijn, hij was pas half stijf, maar wat een ding. Precies wat ik wilde, dik en lang.

Ik greep hem beet en begon er aan te sjorren, hij werd steeds dikker en ik wilde maar een ding, die dikke worst in mijn zeiknatte scheur, ik wilde naaien. Hij duwde zijn hete tong in mijn mond en trok mijn rokje omhoog, toen zijn vingers in mijn slipje gingen gleden zijn vingers vanzelf naar binnen, zo nat was ik. Ik spreidde mijn benen en liet me heerlijk vingeren binnen enkele tellen kwam ik voor de eerste keer klaar, ik kreunde het uit.

Ben je zo geil meisje, zei Aaron, kom maar mee dan ga ik je eens lekker naaien. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je me lekker hard neemt, Aaron. Komt in orde geile meid, ik gooide mijn rok in een hoek en liet me met mijn benen wijd op bed vallen, trek die string maar van mijn reet schat, ik wil het ruw. Hij kwam met die grote lul op me af en zei, je zegt het maar en met een ruk trok hij mijn string in tweeën.

Hij pakte me bij mijn enkels duwde mijn benen helemaal omhoog en begon me met die lange tong te likken, ik lag te kronkelen van geiligheid en binnen een mum van tijd kwam ik voor de tweede keer gillend klaar. Wijdbeens lag ik op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig, hier had ik vaak over gefantaseerd, ik zag die grote stijve lul en zei tegen Aaron, ga je me lekker volspuiten schat. Ik doe alles wat jij wilt, je zegt het maar.

Ik draaide me om en zei, ik wil dat je me achterlangs neemt, ik ging op mijn knieën zitten en ik voelde zijn handen op mijn kont. Hij duwde zijn lijf tegen me aan en ik voelde die dikke worst tegen mijn kont, neuk me hard geile vent zei ik en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn zeiknatte pruim aan duwde. Hij drukte zijn dikke eikel tegen mijn lippen en toen hij er een klein stukje in zat ramde hij in een keer de rest van die grote paal naar binnen, ik gilde het uit van geiligheid, wat een pik.

Hij pakte mijn dikke tieten en begon me heerlijk te naaien, hij draaide met die paal door mijn scheur en ik voelde het alweer komen. Naai me helemaal suf geile beer, riep ik.

Hij trok aan mijn tepels en zei, je houdt van lekker ruw he, nou je zal het krijgen ook. Ik naai je helemaal gek, geile teef riep hij, ja doe maar zei ik, ik wil dat je alles met me doet. En weer gilde ik het uit, ik voelde dat hij ging komen en zei, spuit die geile pruim maar lekker vol. En na een paar stoten voelde ik het zaad mijn kut in spatten de een na de andere straal voelde ik komen, Jezus wat werd ik lekker gepakt zeg.

Ik voelde me flink afgenaaid en toen hij zijn lul eruit trok, voelde ik het warme zaad uit mijn kut lopen. Ik draaide me om en liet me languit op het bed ploffen. Wijdbeens lag ik op het bed, Aaron zat voor me en keek hoe zijn geile zaad uit mijn pruim liep. Hij bukte voorover en kuste mijn tieten, dit was lekker zeg, wat ben jij een lekker geil wijfje zeg, ik hoop dat we dit nog veel vaker gaan beleven. Nou wat mij betreft, geen probleem zei ik, ik heb er van genoten.

Hij stond op en ik zag zijn grote lul glimmen van mijn kutgeil, lekkere pik heb je schat, je bent nog lang niet van me af. Eindelijk was mijn fantasie werkelijkheid geworden. Ik stond op en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen liep. Ik had nu geen slipje meer, die lag ergens kapot gescheurd in een hoek, dus ik liep in mijn blote reet naar hem toe, drukte mezelf nog even lekker tegen dat geile lijf aan en zei, jammer dat ik nog moet werken vandaag.

Laten we nog even wat drinken voor je je weer aankleed zei Aaron, oké zei ik en ging zitten. Mijn kut dreef van mijn sappen en het zaad dat er door die geile vent in was gespoten. Wil je niet even douchen, zei Aaron. Nee schat zei ik, ik vindt het geil om me zo aan te kleden. Dus je gaat zo naar de zaak en naar huis, zei Aaron. Ik vertelde hem dat ik dat juist erg geil vond, ik ga zo naar huis met jouw opgedroogde zaad tussen mijn benen.

Zal je man leuk vinden, zei Aaron. Ik had hem nog niet verteld dat hij daar juist erg op kickte, dus dat besloot ik gelijk maar te doen. We gingen zitten en ik vertelde alles over onze fantasieën, zo zei hij, dus je man weet hier van.

Ja zei ik, hij vindt het super geil, dus reken maar dat ik vanavond nog flink genaaid wordt. Spannend, zei hij vertel nog eens wat meer over je fantasieën. Ik zag die dikke lul van hem verstijven, volgens mij vond hij het ook wel erg opwindend en och, wat voelde ik me weer geil worden.

Ik zei dat het me geil leek om het eens met twee mannen te doen, het maakte me nu allemaal niets meer uit, ik voelde me ontspannen bij hem en wilde er nu ook alles uithalen. Je bent echt een lekker geil sletje, zei hij als je dat zo graag wil dan kan ik wel wat regelen. Nou ik ken wel iemand die hier voor in is, ik kreeg de krampen in mijn kut toen hij me aankeek.

Wat vindt je ervan, zei Aaron. Is het net zo’n lekkere vent als jij? Ik denk dat hij je wel zal bevallen, het is iemand die ik erg goed ken, een Antilliaan wat steviger dan ik en zeer goed bedeeld, als je begrijpt wat ik bedoel. Regel het maar zei ik en terwijl ik dat zei liep ik naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten keek hem aan en zei, jullie mogen alles met me doen, man wat wordt ik hier geil van. Ik pakte zijn pik en zei, ik wil dat je in mijn mond klaar komt, met mijn tong likte ik over die grote zwarte eikel en duwde hem in het spleetje, binnen een mum was hij zo hard als een spijker.

Ik begon aan die dikke zwarte staaf te lebberen. Keihard was die, ik kon maar een klein deel in mijn mond krijgen maar ik likte als een gek langs die grote dikke eikel en even later voelde ik hem spannen. Ik ga je volspuiten geile teef zei hij, ik gromde wat en bleef doorlikken, opeens voelde ik het komen, schokkend voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot.

Heerlijk vond ik het, ik slurpte echt alles naar binnen, geen druppel wilde ik er van missen en toen hij zich helemaal in me leeggespoten had, likte ik zijn hele lul schoon.

Mijn werkdag was wel heel speciaal begonnen, ik zei dat ik nu naar de winkel moest en ik gaf hem nog een geile tongzoen, zodat hij zijn eigen sperma kon proeven. Laat me niet te lang wachten, hier heb je mijn nummer, ik vind het spannend als je me thuis belt. Als mijn man opneemt hang dan niet op maar vraag gewoon naar mij, lekker spannend, ik wil nog een hoop ondeugende dingen met jullie doen. Hij trok me nadat ik mijn rokje aan had gedaan nog even lekker tegen zich aan en daar ging ik.

Heerlijk doorgenaaid en in mijn blote kont stapte ik in de lift en even later liep ik naar de winkel. Ik voelde me geweldig en een beetje in de wolken, liep ik de winkel binnen. Thijs was met een klant bezig, maar ik zag hem naar me kijken en glimlachen, die zou me zo wel het hemd van mijn lijf vragen en eigenlijk vond ik het ook wel spannend om hem alles te vertellen.

Ik liep naar de keuken, keek in de spiegel en daar zag ik een vrouw waaraan je kon zien dat ze flink had genoten. Ik was nu wel toe aan koffie, want door al dat geneuk was dat er niet van gekomen. Ik zag dat Thijs klaar was met zijn klant en naar de keuken kwam. Meid wat zie jij er uit, wat heb je allemaal uitgespookt, je ruikt zelfs naar seks. Ga zitten dan vertel ik je alles. En toen ik dat had gedaan, zag ik dat hij een kleur had gekregen van opwinding.

Ik wist niet dat jij zo’n geile tante was, zei hij, jeetje. Ik voelde me lekker en voldaan en ineens bedacht ik me dat ik hier zonder slipje zat. Thijs, wil je wat voor me doen, vroeg ik, natuurlijk zei hij. In de strijd is mijn string gesneuveld, wil jij er een voor mij gaan halen, zoek maar een lekker sexy dingetje voor me uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je hier in je blote kont zit he, ja zei ik, maar dat wil jij toch niet zien, zei ik lachend.

Nou ik wil het juist wel zien, eraan zitten zal ik heus niet. Ik stond op en langzaam trok ik het toch al korte rokje omhoog. Nou, hij heeft je flink te pakken gehad zeg, ik zie allemaal opgedroogd sperma. Klopt zei ik, heb ik laten zitten voor David.

Ga jij nou maar een string voor me halen, want straks krijg ik nog klanten als jij er niet bent. Hij liep de winkel uit en oh, wat voelde ik me lekker slecht. Ik voelde onder mijn rokje en daar was het inderdaad een plakkerige bedoeling, maar ik wist dat ik straks David er lekker mee zou verrassen. Ik nam nog een kop koffie en dacht eens na over alles wat er vanochtend allemaal was gebeurd.

Ik had mijn gevoel gevolgd en ik voelde me er heerlijk bij. Even later kwam Thijs terug en zei, ik hoop dat je deze spannend genoeg vindt. Ik pakte hem uit en zei helemaal goed , hij had een tijgerprint uitgezocht en ik zei, kijk maar hoe hij staat. Ongegeneerd trok ik mijn rokje omhoog en terwijl ik het stringetje omhoog trok zag ik hem naar mijn pruim kijken.

Hoe staat die, supergeil zei hij. Wat was er allemaal met me gebeurd in die korte tijd, ik was helemaal losgeslagen, de collega waarvan ik tot op heden wel spannende dingen had gehoord, liet ik nu zien hoe mijn string stond, maar oh wat vond ik het spannend. Toen ik aan het einde van de dag in mijn auto stapte voelde ik de spanning weer terug komen, straks zou ik David alles in geuren en kleuren vertellen.

Toen ik thuis kwam zag ik dat David er al was, ik had de sleutel nog niet in het slot, of hij was er al. Hij vroeg, en hoe is het gegaan vandaag. Voel maar eens, zei ik. Hij trok me naar zich toe en liet zijn hand onder mijn rokje verdwijnen.

Het sperma was al opgedroogd maar ik voelde het aan de binnenkant van mijn dijen zitten en mijn kutje, die dreef alweer. Ik voelde zijn vingers in mijn spleet verdwijnen en ik zei, David ik heb me toch een beurt gehad, geweldig en terwijl ik dat zei greep ik hem bij zijn stijve lul.

Eerst wil ik een lekker drankje van je hebben, dan zal ik je alles vertellen. Hij wist niet hoe snel hij het in moest schenken en terwijl hij dat deed, vertelde ik hem hoe het allemaal was gegaan. Jezus meid, wat maak je me geil. Hij kwam naar me toe trok me overeind en met een ruk had hij mijn rokje naar boven, duwde me voorover en met mijn handen op de bank ramde hij zijn lul langs mijn slipje naar binnen. Ik dreef van onder en ik weet dat David het geweldig vind als ik zo nat ben, maar nu hij wist dat er net een grote zwarte pik in zijn vrouwtje had zitten roeren, was hij niet meer te houden.

Binnen enkele tellen spoot hij mijn pruim vol en weer voelde ik nadat hij hem er met een zuigend geluid uit trok, hoe het zaad langs mijn benen naar beneden liep.

.


Gay gratis film vingeren hard


Het begon voor mij toen ik net zestien jaar oud in de Fabriek moest gaan werken, met de fiets elke morgen en goed op tijd om naar de roddels en de escapades van de oudere dames te luisteren want het was altijd over hun bedgeheimen en hoe ze geneukt werden en de uitleg wat er alles in hun pruim ging bijvoorbeeld , Er was altijd een man brigadier en die neukte de gewillige meisjes, die dan minder hard moesten werken en ik was dan nog naief en gemakkelijk te verleiden, aangemoedigd door de oudere was ik voor de eerste keer met Cyrill, een brigadier mee We hadden een afspraak om te gaan vrijen.

Ik had mijn man verteld dat ik naar een modeschow ging en ik wacht op hem aan de bus halte, hij neemt mij mee naar een Taverne Na het eten van mijn toetje heeft hij ineens een blik in zijn ogen die ik niet van hem ken. Ik zou bijna zeggen dat hij me bloed geil aankeek. Hij vraagt me af of ik nog naar het toilet moet voordat hij gaat afrekenen.

Ik vertel hem dat het misschien wel een goed idee is en besluit naar het toilet te gaan. Ik ben, beniewd wat hij gaat doen met mij en om zeker te zijn was ik mijn pruim en doe mijn broek in de handtas, Ik zal er toch aan moeten geloven Zodra ik het toilet hokje uit wil lopen sta ik recht tegenover mijn baas. Ik stamel nog tegen hem dat dit het dames toilet is. Maar voor ik het weet begint hij me geil te tongzoenen. Ik zoen hem terug en hij duwt me het toilet weer in.

Achter hem doet hij de deur op slot en hij fluistert in mijn oor dat hij hier al heel lang van had gedroomd heeft in de geilste sexverhalen. Ik begin hem opnieuw te zoenen en hij trekt panty naar beneden onder me rokje.

Geil merkt hij met zijn vingers op dat ik geen slipje draagt. Zijn vingers gaan langzaam naar binnen bij de mijn geile kutje. Mijn spleetje begint super nat te worden en ik heb nog nooit gedacht dat ik de sexverhalen zo geil zou beleven in het echt. Hij likt haar doos ze zuigt en likt zijn kontgaatje. Fijngebouwde chick sekst haar vagina met een honkbalknuppel.

Zwaar meisje krijgt haar handjes vol teelvocht. Met snelle stoten neukt de flinke jongeheer haar anal. Hij spuit zijn stijve lul leeg in haar aars. Dit blondje met gehele kalebassen wil keihard gepakt worden in al haar gaten. De ervaren slet pijpt en laat haar jetsers en flamoes batsen. De hang jetsers worden gepaald zijn dikke jongeheer gepijpt en haar kletsnatte doos krijgt een beurt.

Na het twerken mastubeerd zij met een kunstlul haar kontgaatje. De gast eet de schaamlippen van de mama word afgetrokken en naait de kletsnatte doos. Terwijl zij zichzelf vuist naait pist hij haar bekkie vol. Blonde milf zakt over een enorme dildo. Hij likt de slagroom van haar voeten laat zichzelf pijpen en neukt de meisjes. Na de bef beurt neukt zijn harde jongeheer de natte geschoren doos. Zittend op zijn masturberen flinke pik sekst zij hem. De dikke zwarte penis penetreert haar blanke doos en aars.

man komt klaar in kut geile pruim