Lekker langzaam neuken ze komt gillend klaar

lekker langzaam neuken ze komt gillend klaar

Met de buurvrouw links van mij kan ik erg goed overweg. Als klein jochie kwam ik daar vaak na schooltijd als mijn ouders nog aan het werk waren. Dan paste Sylvia op mij tot mijn moeder terug was.

En ook nu nog kom ik er nog regelmatig om een hapje mee te eten. Aan de andere woont een lerares met wie ik bepaald niet op kan schieten. Ze heet Anne en is volgens mij 42 jaar. We groeten elkaar maar daar is ook alles mee gezegd. Ze kleedt zich erg conservatief, heeft het haar altijd in een knotje en siert haar gezicht met een oude leesbril. Ze heeft nauwelijks bezoek en ze haalt haar neus al op als ik met mijn bovenlichaam ontbloot in de tuin aan het werk ben.

Maar goed, ieder zijn ding en we bemoeien ons niet met elkaars zaken. Tot vorige week, toen ze op een zondag plotseling bij mij voor de deur stond. Ze had problemen met de afvoer en nu liep het water de keuken in. Ze vroeg of ik even kon kijken en wellicht iets van een noodreparatie kon uitvoeren. Ik liep met haar mee en had al snel het probleem gevonden.

Gelukkig had ik wat onderdelen in mijn schuur liggen en binnen een half uurtje was alles opgelost. Anne was mij erg dankbaar en vroeg of ik zin had aan een kopje koffie. We praatten over koetjes en kalfjes en al snel werd de sfeer wat meer ontspannen.

Anne vertelde wat over haar leven. Ze was altijd alleen was geweest en haar werk was momenteel het belangrijkste in haar leven was. Ook gaf ze toe dat ze dat leventje eigenlijk een beetje zat was en dat ze aan een verandering toe was. Ik opperde dat ze daar direct mee kon beginnen. Elke verandering begint met een eerste stap.

Ze keek mij aan en vroeg wat ik dan aan haar zou veranderen. Iets aan je uiterlijk doen is natuurlijk het eenvoudigst begon ik. Je zou kunnen beginnen om je haar voortaan los te dragen, je kunt een nieuwe bril laten aanmeten, wellicht wat modernere kleren kopen en af en toe een beetje make-up aanbrengen.

Een week na dit voorval kwam ik Anne weer tegen en ik was gepast onder de indruk. Ze was naar de kapper geweest en had zich een nieuwe coupe laten aanmeten. Ze had nu halflang haar tot op de schouder die haar gelaatstrekken prachtig accentueerden. Ze had een nieuwe bril op en nieuwe kleren aan. De knoopjes van haar overhemd waren niet meer tot boven toe dicht geknoopt en haar rokje ging tot net boven haar knieën in plaats van tot op de enkels. Dit alles liet nu haar vrouwelijk vormen prachtige uitkomen.

Ik bekeek haar ineens vanuit een heel ander licht en moest aan mijzelf bekennen dat ik haar zo erg lekker vond. Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld tot een wat oudere vrouw en Anne voldeed helemaal aan mij idee van een lekker ding. Ze keek mij wat verlegen aan maar nam mijn compliment dankbaar in ontvangst. Ik had toch niets op de planning staan en zei dat ik wel even kwam. Rond acht liep ik bij haar de achterdeur binnen en zag haar in een lingeriesetje voor het aanrecht staan. Ik wist niet wat ik zag.

Ik zag een paar strakke billen en toen ze zich omdraaide keek ik naar een paar prachtige borsten waarbij haar tepels net zichtbaar over de rand van haar BH uitstaken. Ik voelde meteen het bloed naar mijn pik stromen. Ik liep naar haar toe en vroeg of ze dit voor mij had gedaan. Ik gleed met mijn handen richting haar borsten en begon deze zachtjes te kneden.

Ik voelde haar tepels hard worden onder mijn handen en ik kuste haar nek. Ze gooide haar nek achterover en begon zachtjes te hijgen. Ik ging met mijn hand naar beneden en greep haar kutje vast. Ik voelde dat ze al wat vochtig was. Behendig maakte ik haar BH los en gooide deze op de keukentafel. Ik genoot van haar volle borsten die stevig vooruit stonden.

Ik boog voorover om de tepels één voor één in mijn mond te nemen en ik zoog daar hard op. Anne kreunde luid en begon al te hijgen. Ik dirigeerde haar richting de keukentafel en vroeg of ze met haar benen wijd op de tafel kon gaan liggen. Ik trok ook haar slipje uit en zag haar kale kutje. Ik pakte haar borsten vast en gleed langzaam richting haar buik. Ze begon al te trillen en met haar heupen te schudden.

Ik boog voorover en begon haar klitje te likken. Ik likte en zoog verder en begon tevens haar kutje met mijn vingers te bewerken. Anne begon harder te kreunen. Ik voerde het tempo van mijn vingers en ging sneller in en uit haar natte gleuf. Alle geile spanning van de afgelopen week borrelde naar de oppervlakte en ze zei dat ze ging klaarkomen. Ik slikte haar kutgeil, dat rijkelijk vloeide, op en genoot van het feit dat ze heerlijk was gekomen.

Ik trok snel mijn kleren uit. Mijn pik stond stram vooruit. Ik maakte eerst mijn eikel nat. Ik trok haar lippen opzij en drukte mijn pik naar binnen. Haar kut spande zich strak om mijn eikel. Ik haalde hem weer terug en ging steeds iets verder naar binnen. Haar kut was erg nat en bij elke haal ging ik verder bij haar naar binnen.

Met lange halen begon ik haar te neuken en luid kreunend en trillend van genot bewoog ze met mij mee. Haar kut voelde erg strak om mijn lul en ik genoot van elke haal. Ik was ontzettend geil en zag ook Anne intens genieten. Ik voerde het tempo langzaam op en mijn pik gleed steeds sneller en makkelijker bij haar naar binnen. Ik kreunde dat ik op het punt stond om te komen en dat ik in haar wou spuiten.

Spuit je pik maar in mij leeg. Ik wil je hete sperma tegen mijn baarmoeder voelen spuiten. Haar kutspieren spanden zich om mijn lul en alles voelde nog strakker. Ik ontplofte en hard ramde ik in haar kut en spoot met grote stralen mijn zak in haar leeg. Nog nahijgend haalde ik mijn lul uit haar gleuf en een golf sperma kwam er achter aan. Anne vertelde mij dat ze het erg lekker vond en dat ze in tijden niet zo heftig was klaar gekomen.

Ze masturbeerde wel eens maar dit was natuurlijk veel fijner. Ik zei ook dat ik het erg lekker had gevonden en eigenlijk nog wel meer wilde. Ik voelde alweer wat spanning ontstaan in mijn onderbuik. En er is niets mis met een lekkere pijpbeurt. Wellicht kunnen hier vanavond al wat van uitproberen.

In haar slaapkamer aangekomen ging zij op de rand van het bed zitten en vertelde mij dat ik voor haar moest gaan staan. Ze nam mijn pik in haar hand en begon deze af te trekken. De gedachte dat ik de eerste was die ze pijpte zorgde ervoor dat mijn pik zo weer op volle oorlogssterkte was. Een beetje onwennig begon ze mij te pijpen. Ik kreunde hard en ik merkte dat het met steeds meer overtuiging ging. Ze likte nu ook langs mijn pik en ging richting mijn ballen.

Ze nam mijn ballen een voor een onder handen terwijl ze aan mijn pik trok. Weer ging ze met diepe halen mijn pik te lijf en ik voelde dat mijn ballen zich begonnen samen te trekken. Een hoogtepunt was aanstaande maar ik wou nu nog niet komen. Ik had andere plannen. Ik trok mijn pik terug. We gaan een ander standje proberen. Ga voorover gebogen voor mij staan zodat ik je achterlangs kan nemen. Ik tilde haar linker been iets opzij zodat ik mijn pik wat makkelijker in haar natte gleuf kon steken.

Soepel gleed mijn harde staaf naar binnen en Anne zuchtte tevreden. Ik begon meteen hard te stoten. Ik neukte haar hard en mijn ballen kletsten tegen haar schaamlippen. Ze reageerde door hard te kreunen. Je mag alles bij me doen. Ik ben zo geil. Voor zover mogelijk bewoog ik nog sneller en stootte nog harder in haar strakke kut. Opnieuw spoot ik mijn lading sperma in haar geile kutje en ook voor Anne was de tijd daar. Luid schreeuwend kwam ze klaar.

Een week later werd er gebeld. Ik kwam net onder douche weg en nam de telefoon aan. Kom je hier heen? Ik volgde haar de trap op. Ik had een mooi uitzicht op haar billen en kon het niet na laten deze te strelen. In de slaapkamer aangekomen dirigeerde ze mijn richting het bed en begon ze mij meteen te pijpen.

Professioneel pakte ze mijn pik vast en schoof deze ver bij haar naar binnen. Ten opzichte van vorige week voelde het alsof ik door een andere vrouw gepijpt werd. Heerlijk rukte ze aan mijn pik en schoof deze in en uit haar mond. Ze zoog aan mijn ballen en streek met haar vinger over mijn anus. Dit alles bezorgde mij rillingen. Glimlachend keek ze me aan.

Ik heb gezien wat er allemaal mogelijk is. Ik vroeg me vorige week nog af wat ik in haar had losgemaakt, maar nu werd het me helemaal duidelijk. Ze ging verder met het bewerken van mijn lul en kneedde daarbij lekker in mijn ballen. Ze wreef met haar vinger een aantal keren over mijn anus en stak deze naar binnen. Ik voelde alweer een lichte rilling over mijn rug gaan en genoot intens. Met diepe halen nam ze mijn pik tot zich. Na een aantal minuten ging Anne op haar knieën voor mij zitten en ik schoof mijn pik bij haar naar binnen.

Ik stootte met lange halen mijn lul in en uit haar steeds natter wordende gleuf. Ik had uitzicht over haar strakke billen en sterretje. Ik maakte een vinger nat en wreef daarmee over haar anus en stak langzaam mijn vinger in haar kontje. Ik hoorde een goedkeurend gekreun. Het idee dat ik haar zo anaal ging bevredigen leidde bij mij tot harde kloppingen in mijn pik.

Ik haalde mijn pik uit haar grot en ging achter haar zitten. Anne graaide in haar nachtkastje en haalde er wat glijmiddel uit. Ze zei dat ze hier al rekening mee had gehouden en de afgelopen week had geoefend. Ik smeerde flink wat glijmiddel over haar anus en begon met mijn vingers haar gaatje te bewerken. Ik stak eerst een vinger naar binnen en bewoog langzaam heen en weer. Ik hoorde Anne kreunen. Ze vond het overduidelijk lekker. Voorzichtig drukte ik nog een vinger naar binnen en vingerde haar anus.

Ik bewoog langzaam mijn vingers in en uit haar kontgaatje. Ze ontspande en er begon wat ruimte te komen om er nog een vinger bij te steken. Na een poosje was haar anus ver genoeg opgerekt om mijn lul in ontvangst te nemen. Ik haalde mijn vingers uit haar gaatje en smeerde mijn pik in met glijmiddel en plaatste deze tegen haar anus.

Voorzichtig begon ik te drukken. Ik drukte nog iets meer en plotseling schoot mijn pik bij haar na binnen. Met wat kreetjes van pijn nam Anne mijn pik in haar anus. Voorzichtig drukte ik verder en haalde mijn pik weer terug. Dit herhaalde ik een aantal keren en ik voelde dat Anne ontspande en toen ze achterom keek zag ik op haar gezicht dat het genot de overhand begon te nemen.

Kreunend zei ze dat ik haar dieper moest nemen. Anne ging met haar hand richting haar kut en begon zichzelf te vingeren. Ze wreef over haar klit. Een luid gekreun volgde. Ik herhaalde dit keer op keer. Anne liet weten dat ze bijna ging klaar komen. Ik duwde mijn pik in zijn geheel bij haar naar binnen en begon hard te stoten. Ook ik was dicht bij een orgasme. Hard neukend en vingerende werkten we ons naar een hoogtepunt. Ik ramde een laatste keer mijn staaf in haar gaatje spoot mijn lading in haar kont.

Luid kreunend en hijgend vielen we voorover op het bed. Na een paar minuten gleed mij slappe pik uit haar kontje. Na een paar minuten stelde ik voor om even te gaan douchen. Ik zette douche lekker warm en samen stapten we eronder. Ik begon met haar rug in te zepen. Ik sloeg geen plekje over en waste ook de rest van haar lichaam. Ik zeepte mijn handen weer in en ging achter haar staan. Anne stond met de rug naar mij toe en ik kon zo makkelijk haar borsten inzepen. Ook hier sloeg ik geen plekje over.

Maar ik weet dat hoe langer ze moet wachten hoe natter ze wordt. Ik kleed haar langzaam uit, af en toe speels spelend met haar klitje en schaamlipjes. Nat is ze zeker. Ze moet van mij op het bed gaan liggen. Ik pak uit onze weekeindtas 4 touwen uit. Wat ga je nu doen roept ze. Niet zo moeilijk te raden lijkt me. Haar handen en voeten worden in een spreidstand goed vast gebonden.

Niet voor de pijn want daar houden we niet van. Maar om te zorgen dat ze niets kan doen. Als ze vastligt kijk ik naar haar mooie lichaam.

Haar kutlippen zijn helemaal opgezwollen. Haar klitje is ook helemaal hard en uit haar kutje drupt een druppel geil naar benenden. Ik ga haar even langzaam lekker beffen, ze raakt ze bijna helemaal over de rooie.

Met een vinger in haar natte kutje ga ik langzaam op en neer. Ze begint steeds harder te kreunen. Haar tepels worden hard en begint met haar onderbuik te schokken. Prima, ik laat haar lekker klaarkomen. Hoop dat het gekreun niet door het hele hotel te horen is. Nadat ze klaar gekomen is, houd ik abrupt op. En pakt een blindeerdoek en blindeer haar ogen. Ze kijkt me nog even aan met haar geile ogen. Deze vertellen me genoeg.

Ze heeft er zin om verwend te worden en hoe meer mannen hoe beter. Super geil en stoned laat ik haar achter op het bed. Pak uit de weekeindtas de digitale fototoestel en maakt een paar foto's van haar.

Kunnen we later nog nagenieten met deze foto's. Snel ga ik naar de bar en kijk of ik de mannen zie met wie ik heb afgesproken. Doordat ik een bepaald shirt aanheb en deze beschrijving heb doorgegeven, komen de mannen naar me toe. Nog even een paar details doornemen. Alleen met condoom, maar dat is vanzelf sprekend. En als ze iets niet wilt, er mee ophouden. Als laatste spreek ik af, dat we niet meteen meet z'n allen aan haar gaan zitten, maar dat we de spanning langzaam laten op lopen.

Eerst gaan we haar met babyolie lekker langzaam in oliën. Eerst 1 man, dan steeds een paar handen er meer bij. De mannen hebben er zin in. We gaan snel naar de kamer.

Voor de deur aangekomen worden we stil, ze mag namelijk niet weten met hoeveel mannen we zijn. Ik doe de deur open en zie haar daar liggen op bed. Naakt, hulpeloos maar ontzetten geil. Haar mooie borsten en haar geschoren kutje met een klein plukje haar boven de klit zien er heerlijk uit. Langzaam lopen we naar binnen. De mannen kijken goedkeurend naar haar en beginnen opgewonden te raken. Mijn vrouw probeert heeft ons gehoord en probeert ons te zien. Gelukkig zit de blindeerdoek er nog steeds goed voor.

Snel pak ik de babyolie en geef dit aan de eerste man roel. Deze bedenkt zich geen moment en begint de olie op haar buik te druppelen. Langzaam gaat hij naar de borsten. De tepels beginnen hard te worden. Ze probeert door vragen te stellen er achter te komen wie en met hoeveel we zijn, maar gelukkig houdt iedereen zijn mond.

Als er genoeg olie op haar borsten zit, gaat hij langzaam naar beneden laar haat kutje. Daar na druppelt hij olie op haar benen. Dan zet hij de olie weg en begint langzaam haar aan te raken met zijn handen. Hij begint bij haar linker voet. Een tweede man piet houdt zich niet in en begint bij haar rechter voet. Heel langzaam masseren ze haar voeten en gaan langzaam naar haar benen toe. Mijn vrouw begint te kronkelen van geiligheid.

De handen gaan langzaam naar haar bovenbenen toe. Heel af en toe gaan de handen aan de binnen kant van haar benen en raken dan vluchtig kaar kutje aan. Dat gaan de handen naar haar buik en beginnen haar buik te masseren. De aantrekkingskracht van de borsten wordt te groot en snel worden haar borsten onder handen genomen. Lekker zacht worden haar borsten gemasseerd waarbij de tepels ook de nodige aandacht krijgen. Mijn vrouw kreunt het uit van geiligheid.

De derde man Sjon pakt de olie weer en oliet haar onderbuik goed in. Hij en de vierde man fred beginnen haar dijen goed te masseren. De 4 paar handen op het lichaam van mijn vrouw maken haar helemaal gek van geiligheid. Ze blijft kreunen en begint steeds harden te kronkelen. Iedere keer dat haar kutje aangeraakt wordt is het alsof een elektrische schok door haar lichaam gaat.

Terwijl de borsten door gemasseerd worden door Roel en Piet, gaan ze langzaam met hun tong haar nek bewerken. Ik had verteld dat haar nek en oren zeer gevoelig zijn als ze geil is. Zachtjes bijten ze op haar oorlelletjes, terwijl haar kutje nu goed gemasseerd wordt. Sjon is bezig haar klitje te bespelen mijn zijn vingers, terwijl Fred 2 vingers bij in haar kutje heeft gestopt. Steeds sneller beweegt hij zijn vingers in haar kutje. Dit wordt mijn vrouw allemaal te veel.

Haar oorlelletjes worden door steeds geiler worden mannen in hun mond genomen, terwijl haar borsten en haar tepels gemasseerd worden, terwijl er 2 vingers in haar kut soppen en haar klitje door de vingers van Sjon goed gemasseerd wordt. Ze laat zich helemaal gaan, terwijl haar orgasme zich aankondigt. Steeds harder begint ze te kreunen en te schokken met haar heupen.

Gillend komt ze klaar. Dit alles is zo geil, dat Roel snel uit de kleren is en zijn half stijve lul naar de mond van mijn vrouw gaat. Deze grijpt meteen haar kans en begint zijn lul stijf te pijpen.

Om een half stijve lul stijf te pijpen vindt ze echt geil. Ze voelt met haar mond de lul die ze straks in haar kutje gaat voelen. Piet heeft zich los gemaakt van mijn vrouw en kleed zich ook snel uit. Ik ben al naakt en bied ook mijn lul aan. Om de beurt pijpt ze Roel en mij. Ik zie dat de lul van Roel een goed formaat heeft, iets langer als de mijne maar veel dikker.

De andere mannen gaan zich ook uitkleden. Roel trekt zich terug, doet een condoom om en gaat tussen haar benen liggen. Met een paar kleine stootjes, zit hij helmaal in haar. Langzaam begint hij in haar te stoten. Ze vangt alle stoten met haar bekken op. Neuk me, roept ze. Terwijl ze mijn lul af en toe in haar mond neemt, voelt ze de harde lullen van de andere twee mannen in haar hand. Met haar vast gebonden handen begint ze hun ballen te masseren.

Roel neukt haar op een goed tempo en niet lang begint mijn vrouw alweer te trillen en te schokken. Haar tweede orgasme komt nu snel opzetten.

Haar kutje begint te krampen en probeert de lul van Roel leeg te zuigen. Deze trekt zich terug, want hij wil nog lang niet klaar komen.

Piet neemt zijn plaats in met zijn harde iets dunnere lul. Deze ramt hij in één keer diep in haar. Hij begint meteen als een bezetene te rammen. Heerlijk, roept mijn vrouw, ga door, ik ga zo meteen nog een keer komen. Ram door met je lul, diep in me, dieper, o was ik maar los. Na een minuut of 5 begint mijn vrouw weer klaar te komen. Haar zaad vragen kut, knijpt de lul van Piet helemaal leeg. Met een goed gevuld condoom, haalt hij zijn half slappen lul uit haar kut.

Mag ik even rust, vraagt ze, maar dat wordt beantwoord door Sjon die Piet aflost. Ojee nog meer, wat een lekkere lul heb je. Ondertussen houdt Roel zijn lul in condoom bij haar mond en zegt, ga mij maar lekker pijpen, dan proef je jouw eigen geil.

Dit laat mijn vrouw zich niet 2 maal zeggen. Ik pak mijn fototoestel en maak weer een paar foto's van mijn vrouw. Ze wordt geneukt in haar geile kut, terwijl ze een lul in haar mond heeft en 2 lullen aan het masseren is. Sjon begint te hijgen en te kreunen. Mijn vrouw weet dat hij lekker gaat komen in haar kutje en wordt nog geiler. Met een paar diepe stoten komt Sjon kreunden in haar. Het is nu de beurt aan de Fred.

Ook hij heeft geen problemen met haar lekker natte kut en stoot meteen diep in haar. Dan haalt hij zijn lul er weer helemaal uit. Hij heeft duidelijke de grootste lul van ons alle 5. Bij iedere stoot gaat hij helemaal in haar en haalt dat zijn stijve lul er weer helemaal uit. Steeds sneller doet hij dit. Ja neuk me, oh wat neuk je lekker, ga door ga door. Ik voel dat ik alweer ga komen kreunt mijn vrouw. De andere mannen laten hun apparaat even rusten en masseren haar borsten, haar oorlelletjes.

Roel heft zijn hand onder haar lekker kontje geschoven en begint haar kont te stelen. Speels speelt hij met haar kontgaatje en steekt een vinger erin. Nu wordt ze helemaal gek van geiligheid en kan haar orgasme niet meer in houden, vooral omdat ook Fred steeds harder begint te kreunen. Met nog een paar flinke stoten komt hij luid in haar kutje. Ook mijn vrouw komt ook gillend weer klaar. Nadat Fred zich terug heeft getrokken, roept mijn vrouw om een pauze.

We zijn dan ook al meer dan een uur bezig. We maken haar handen en benen los, maar laten de blindeerdoek om. Even drinken we wat.

Nu begint ze de mannen te vragen hoe ze heten. Ze zeggen hun naam.

Rijpe amateur hoeren priveontvangst breda

Kutje neuken met een glazen reageerbuis. Terwijl hij zijn vrouw neukt komt zijn vriend binnen en doet mee. Hij krijgt een pijp beurt tot hij klaar komt. Blonde blanke slet geeft de grote neger lul een pijp beurt. Zijn grote lul word gepijpt en zijn anus gelikt tot hij klaar komt. Blonde geile meid moet even aan haar kutje krabben. Meisje vingert zich klaar voor de webcam.

Chinees sletje komt binnen 15 sec klaar. Meerdere keren komt ze spuitend klaar op de dikke lul. Neuk mijn anus en spuit hem vol zaad. De sperma die hij in haar heeft gespoten druipt uit haar anus. Het meisje perst de sperma die in haar kut is gespoten er uit.

Hij neukt zijn moslima tussen haar dikke billen. Hij filmt hoe hij samen met zijn vriend zijn vrouw neuken. In haar anus neuken en klaar komen in haar oor. Trekkend klaar komen terwijl zijn meisje zijn ballen zuigt.

Aaah eindelijk echte stijve grote mannen lullen die al mijn gaten neuken. Voor de webcam laat ze hem in haar anus klaar komen. Neuken pijpen aftrekken anal neuken en klaar komen voor de webcam. Pissen neuken en klaar komen in haar mond. Ze vangt alle stoten met haar bekken op. Neuk me, roept ze. Terwijl ze mijn lul af en toe in haar mond neemt, voelt ze de harde lullen van de andere twee mannen in haar hand.

Met haar vast gebonden handen begint ze hun ballen te masseren. Roel neukt haar op een goed tempo en niet lang begint mijn vrouw alweer te trillen en te schokken. Haar tweede orgasme komt nu snel opzetten. Haar kutje begint te krampen en probeert de lul van Roel leeg te zuigen. Deze trekt zich terug, want hij wil nog lang niet klaar komen. Piet neemt zijn plaats in met zijn harde iets dunnere lul. Deze ramt hij in één keer diep in haar.

Hij begint meteen als een bezetene te rammen. Heerlijk, roept mijn vrouw, ga door, ik ga zo meteen nog een keer komen.

Ram door met je lul, diep in me, dieper, o was ik maar los. Na een minuut of 5 begint mijn vrouw weer klaar te komen. Haar zaad vragen kut, knijpt de lul van Piet helemaal leeg.

Met een goed gevuld condoom, haalt hij zijn half slappen lul uit haar kut. Mag ik even rust, vraagt ze, maar dat wordt beantwoord door Sjon die Piet aflost. Ojee nog meer, wat een lekkere lul heb je. Ondertussen houdt Roel zijn lul in condoom bij haar mond en zegt, ga mij maar lekker pijpen, dan proef je jouw eigen geil. Dit laat mijn vrouw zich niet 2 maal zeggen. Ik pak mijn fototoestel en maak weer een paar foto's van mijn vrouw. Ze wordt geneukt in haar geile kut, terwijl ze een lul in haar mond heeft en 2 lullen aan het masseren is.

Sjon begint te hijgen en te kreunen. Mijn vrouw weet dat hij lekker gaat komen in haar kutje en wordt nog geiler. Met een paar diepe stoten komt Sjon kreunden in haar. Het is nu de beurt aan de Fred. Ook hij heeft geen problemen met haar lekker natte kut en stoot meteen diep in haar.

Dan haalt hij zijn lul er weer helemaal uit. Hij heeft duidelijke de grootste lul van ons alle 5. Bij iedere stoot gaat hij helemaal in haar en haalt dat zijn stijve lul er weer helemaal uit. Steeds sneller doet hij dit. Ja neuk me, oh wat neuk je lekker, ga door ga door. Ik voel dat ik alweer ga komen kreunt mijn vrouw. De andere mannen laten hun apparaat even rusten en masseren haar borsten, haar oorlelletjes.

Roel heft zijn hand onder haar lekker kontje geschoven en begint haar kont te stelen. Speels speelt hij met haar kontgaatje en steekt een vinger erin. Nu wordt ze helemaal gek van geiligheid en kan haar orgasme niet meer in houden, vooral omdat ook Fred steeds harder begint te kreunen. Met nog een paar flinke stoten komt hij luid in haar kutje.

Ook mijn vrouw komt ook gillend weer klaar. Nadat Fred zich terug heeft getrokken, roept mijn vrouw om een pauze. We zijn dan ook al meer dan een uur bezig. We maken haar handen en benen los, maar laten de blindeerdoek om. Even drinken we wat. Nu begint ze de mannen te vragen hoe ze heten. Ze zeggen hun naam. VIJF roept ze naam me toe. Ja met mij er bij 5 in totaal, dat is toch lekker. Ja zegt ik ben al lekker genomen. Hebben we gehoord zeggen de mannen.

Speels beginnen we weer haar lichaam te strelen. Nu leggen we mijn vrouw op haar buik en binden we haar weer vast. Nee, niet weer zegt ze. Maar dat helpt niet. Ik begin haar te masseren met olie. De andere mannen kijken toe. Langzaam stroomt de olie door haar kontje. Met mijn vingers begin ik haar anus te bewerken. O ja kreunt ze, lekker ga door.

Ik giet wat olie in haar kontje en zorg met twee vinger ervoor dat haar hele anus een goed geolied gaatje wordt. Nadat ik haar kontje heb opgerekt en geolied heb, wenk vraag ik wie haar in haar kont wil neuken. Roel zegt dat hij dat wil. Mijn vrouw wordt nog geiler om het feit dat ze een andere lul in haar kontje gaat voelen. Wel voorzichtig zegt ze, en langzaam maar zeker verdwijnt de harde lul van Roel in haar kontje.

Het langzame halen begint hij haar te neuken in haar kontje. Ik ga met mijn hand naar haar buik en ga haar klitje strelen. Ze vindt dit zo geil dat het niet lang meer duurt of ze komt. Dat is voor Roel ook te veel en hij begint te kreunen en steeds harden te stoten. Oja kom ik mijn kontje kreunt mijn vrouw.

O wat geil, een andere lul dan die van mijn man komt klaar in mijn kontje. Even later trekt hij zijn lul eruit. Meteen neem ik zijn plaats in en ga heer lekker neuken in haar kontje. Gelukkig doet het geen pijn zegt ze, ik kan vanavond daar lekker geneukt worden. Alles wordt me te veel en kreunend kom ik in haar kontje klaar. Ben je al uit geneukt, vraag ik haar, Nee antwoord ze, ik krijg er geen genoeg van. Maar nu wil ik wel losgemaakt worden.

Nadat ze los gemaakt is, gaat Sjon met zijn harde lul op het bed liggen. Ik digigeer mijn geblindeerde vrouw boven op Sjon en laat haar langzaam zaken. Ze weet nog niet wie er onder ligt.

Ik haar konje zeg ik tegen Sjon en hij laat mijn vrouw op zijn paal glijden. O je wat lekker is deze lul.

Langzaam zakt ze naar beneden, helemaal zijn lul in haar kontje nemend. Langzaam begin Sjon zijn lul in haar kontje te stoten. Mijn vrouw laat zit helemaal op Sjon zakken.

Sjon begint in haar oor te hijgen en knabbels op haar oorlelletje. Terwijl de stijve lul langzaam in haar kontje ritmisch verdwijnt, gaat Fred haar klitje likken. Ga door roept ze steeds harden gaat kreunen. Stop een vinger in me. O ja lekker, ga door met je mond en jij ga door met het neuken.

Stop er nog een vinger bij. O wat ben ik geil. Haar zoveelste orgasme komt er weer aan. Ga door, sneller, ga door. Ze begint weer wild te schokken en hoort dat ook Sjon zich niet meer kan in houden, O ja kom maar in mijn kontje. Fred heeft inmiddels weer een stijve lul gekregen en doet snel een condoom er om.

Nee roept mijn vrouw, ga door met mij beffen. Stop er een vinger in. Fred heeft gelukkig een andere vinger klaar, en ramt deze voorzichtig in haar. Steeds sneller gaan de lullen ritmisch in haar. Haar bekken gaan schudden en ik weet dat ze haar kutje en haar kontje aan het knijpen is, omdat ze geweldig klaar gaat komen. Gelukkig voor haar gaan de mannen door haar te sandwichen. Fred komt als eerste in haar klaar. Zijn plaats word snel ingenomen door Piet. En weer wordt ze heerlijk klaar geneukt.

Nadat de beide mannen in haar zijn klaar gekomen, wilt ze even een pauze. Na een sigaretje en wat drinken, gaan de mannen werden. Omdat ze toch al een keer of twee zijn gekomen, wordt mijn vrouw op het bed gezet. Eén voor een pijpt ze onze lullen weer stijf. Dan vraagt ze of de mannen nog wensen hebben. Ze is al zo heerlijk verwend, dat ze vindt dat de mannen ook aan hun beurt moeten komen.

Roel wilt door haar klaar gepijpt worden. Goed zeg is zonder condoom, maar wel voor het zingen haar mond uit. Dan mag je alles op haar spuiten. Ik weet dat mijn vrouw een klaarkomende man erg geil vindt. Roel gaat op bed liggen en mijn vrouw neemt met haar pijp mond de lul van Roel in haar mond en begint het te pijpen. Doordat ze op haar knieën zit, zie ik haar natje kutje nog steeds open staan. Ze heeft nog niet genoeg denk ik en druk mijn lul diep in haar. Dat heeft zijn uitwerking.

Steeds harder begint ze Roel te pijpen. Net op tijd haalt hij zijn lul uit haar mond en spuit haar gezicht en hals helemaal onder.

Met zijn geil op haar gezicht, draai ik haar om en zorg dat ze lekker op het bed ligt met haar bekken net buiten de bedrand. Nu ga ik haar weer neuken, terwijl de andere 3 mannen om haar heen zitten. Langzaam beginnen ze zich af te trekken terwijl ik haar neuk.

Hun handen zitten aan haar borsten en aan haar klitje, welke nu vrij toegankelijk is. Terwijl ik diep in haar neuk, pijpt ze Piet. Zelf helpt hij zich zelf ook, wat mijn vrouw begint weer te komen. Net op tijd haalt ook Piet zijn lul uit haar mond en ze ziet hoe zijn witte geile staaltjes sperma op haar landen.

Weer komt ze klaar, zo geil vindt ze dit. Haar gezicht en hals zitten helemaal onder. Sjors begint ook te kreunen. Mijn vrouw neemt snel zijn lul haar mond en geeft hem zo het laatste zetje voor zijn zaadlozing.

Hij spuit alles over haar borsten heen. Ik wil ook door haar klaar gepijpt worden en haal mijn lul uit haar kutje. Piet neemt mijn plaats in. Mijn vrouw kijkt me geil aan, terwijl Piet haar neukt. Ik voel haar even verkrampen als ze me pijpt en zie dat Piet haar anaal pakt.
lekker langzaam neuken ze komt gillend klaar

Met de buurvrouw links van mij kan ik erg goed overweg. Als klein jochie kwam ik daar vaak na schooltijd als mijn ouders nog aan het werk waren. Dan paste Sylvia op mij tot mijn moeder terug was. En ook nu nog kom ik er nog regelmatig om een hapje mee te eten. Aan de andere woont een lerares met wie ik bepaald niet op kan schieten. Ze heet Anne en is volgens mij 42 jaar. We groeten elkaar maar daar is ook alles mee gezegd. Ze kleedt zich erg conservatief, heeft het haar altijd in een knotje en siert haar gezicht met een oude leesbril.

Ze heeft nauwelijks bezoek en ze haalt haar neus al op als ik met mijn bovenlichaam ontbloot in de tuin aan het werk ben. Maar goed, ieder zijn ding en we bemoeien ons niet met elkaars zaken.

Tot vorige week, toen ze op een zondag plotseling bij mij voor de deur stond. Ze had problemen met de afvoer en nu liep het water de keuken in. Ze vroeg of ik even kon kijken en wellicht iets van een noodreparatie kon uitvoeren.

Ik liep met haar mee en had al snel het probleem gevonden. Gelukkig had ik wat onderdelen in mijn schuur liggen en binnen een half uurtje was alles opgelost. Anne was mij erg dankbaar en vroeg of ik zin had aan een kopje koffie. We praatten over koetjes en kalfjes en al snel werd de sfeer wat meer ontspannen. Anne vertelde wat over haar leven. Ze was altijd alleen was geweest en haar werk was momenteel het belangrijkste in haar leven was.

Ook gaf ze toe dat ze dat leventje eigenlijk een beetje zat was en dat ze aan een verandering toe was. Ik opperde dat ze daar direct mee kon beginnen. Elke verandering begint met een eerste stap. Ze keek mij aan en vroeg wat ik dan aan haar zou veranderen.

Iets aan je uiterlijk doen is natuurlijk het eenvoudigst begon ik. Je zou kunnen beginnen om je haar voortaan los te dragen, je kunt een nieuwe bril laten aanmeten, wellicht wat modernere kleren kopen en af en toe een beetje make-up aanbrengen.

Een week na dit voorval kwam ik Anne weer tegen en ik was gepast onder de indruk. Ze was naar de kapper geweest en had zich een nieuwe coupe laten aanmeten. Ze had nu halflang haar tot op de schouder die haar gelaatstrekken prachtig accentueerden. Ze had een nieuwe bril op en nieuwe kleren aan. De knoopjes van haar overhemd waren niet meer tot boven toe dicht geknoopt en haar rokje ging tot net boven haar knieën in plaats van tot op de enkels.

Dit alles liet nu haar vrouwelijk vormen prachtige uitkomen. Ik bekeek haar ineens vanuit een heel ander licht en moest aan mijzelf bekennen dat ik haar zo erg lekker vond. Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld tot een wat oudere vrouw en Anne voldeed helemaal aan mij idee van een lekker ding. Ze keek mij wat verlegen aan maar nam mijn compliment dankbaar in ontvangst. Ik had toch niets op de planning staan en zei dat ik wel even kwam.

Rond acht liep ik bij haar de achterdeur binnen en zag haar in een lingeriesetje voor het aanrecht staan. Ik wist niet wat ik zag. Ik zag een paar strakke billen en toen ze zich omdraaide keek ik naar een paar prachtige borsten waarbij haar tepels net zichtbaar over de rand van haar BH uitstaken. Ik voelde meteen het bloed naar mijn pik stromen. Ik liep naar haar toe en vroeg of ze dit voor mij had gedaan.

Ik gleed met mijn handen richting haar borsten en begon deze zachtjes te kneden. Ik voelde haar tepels hard worden onder mijn handen en ik kuste haar nek. Ze gooide haar nek achterover en begon zachtjes te hijgen. Ik ging met mijn hand naar beneden en greep haar kutje vast. Ik voelde dat ze al wat vochtig was. Behendig maakte ik haar BH los en gooide deze op de keukentafel. Ik genoot van haar volle borsten die stevig vooruit stonden. Ik boog voorover om de tepels één voor één in mijn mond te nemen en ik zoog daar hard op.

Anne kreunde luid en begon al te hijgen. Ik dirigeerde haar richting de keukentafel en vroeg of ze met haar benen wijd op de tafel kon gaan liggen. Ik trok ook haar slipje uit en zag haar kale kutje. Ik pakte haar borsten vast en gleed langzaam richting haar buik. Ze begon al te trillen en met haar heupen te schudden. Ik boog voorover en begon haar klitje te likken. Ik likte en zoog verder en begon tevens haar kutje met mijn vingers te bewerken.

Anne begon harder te kreunen. Ik voerde het tempo van mijn vingers en ging sneller in en uit haar natte gleuf. Alle geile spanning van de afgelopen week borrelde naar de oppervlakte en ze zei dat ze ging klaarkomen. Ik slikte haar kutgeil, dat rijkelijk vloeide, op en genoot van het feit dat ze heerlijk was gekomen.

Ik trok snel mijn kleren uit. Mijn pik stond stram vooruit. Ik maakte eerst mijn eikel nat. Ik trok haar lippen opzij en drukte mijn pik naar binnen. Haar kut spande zich strak om mijn eikel. Ik haalde hem weer terug en ging steeds iets verder naar binnen. Haar kut was erg nat en bij elke haal ging ik verder bij haar naar binnen. Met lange halen begon ik haar te neuken en luid kreunend en trillend van genot bewoog ze met mij mee. Haar kut voelde erg strak om mijn lul en ik genoot van elke haal.

Ik was ontzettend geil en zag ook Anne intens genieten. Ik voerde het tempo langzaam op en mijn pik gleed steeds sneller en makkelijker bij haar naar binnen. Ik kreunde dat ik op het punt stond om te komen en dat ik in haar wou spuiten. Spuit je pik maar in mij leeg.

Ik wil je hete sperma tegen mijn baarmoeder voelen spuiten. Haar kutspieren spanden zich om mijn lul en alles voelde nog strakker. Ik ontplofte en hard ramde ik in haar kut en spoot met grote stralen mijn zak in haar leeg. Nog nahijgend haalde ik mijn lul uit haar gleuf en een golf sperma kwam er achter aan. Anne vertelde mij dat ze het erg lekker vond en dat ze in tijden niet zo heftig was klaar gekomen.

Ze masturbeerde wel eens maar dit was natuurlijk veel fijner. Ik zei ook dat ik het erg lekker had gevonden en eigenlijk nog wel meer wilde. Ik voelde alweer wat spanning ontstaan in mijn onderbuik.

En er is niets mis met een lekkere pijpbeurt. Wellicht kunnen hier vanavond al wat van uitproberen. In haar slaapkamer aangekomen ging zij op de rand van het bed zitten en vertelde mij dat ik voor haar moest gaan staan. Ze nam mijn pik in haar hand en begon deze af te trekken. De gedachte dat ik de eerste was die ze pijpte zorgde ervoor dat mijn pik zo weer op volle oorlogssterkte was. Een beetje onwennig begon ze mij te pijpen. Ik kreunde hard en ik merkte dat het met steeds meer overtuiging ging.

Ze likte nu ook langs mijn pik en ging richting mijn ballen. Ze nam mijn ballen een voor een onder handen terwijl ze aan mijn pik trok. Weer ging ze met diepe halen mijn pik te lijf en ik voelde dat mijn ballen zich begonnen samen te trekken. Een hoogtepunt was aanstaande maar ik wou nu nog niet komen. Ik had andere plannen.

Ik trok mijn pik terug. We gaan een ander standje proberen. Ga voorover gebogen voor mij staan zodat ik je achterlangs kan nemen. Ik tilde haar linker been iets opzij zodat ik mijn pik wat makkelijker in haar natte gleuf kon steken. Soepel gleed mijn harde staaf naar binnen en Anne zuchtte tevreden.

Ik begon meteen hard te stoten. Ik neukte haar hard en mijn ballen kletsten tegen haar schaamlippen. Ze reageerde door hard te kreunen. Je mag alles bij me doen. Ik ben zo geil. Voor zover mogelijk bewoog ik nog sneller en stootte nog harder in haar strakke kut.

Opnieuw spoot ik mijn lading sperma in haar geile kutje en ook voor Anne was de tijd daar. Luid schreeuwend kwam ze klaar. Een week later werd er gebeld. Ik kwam net onder douche weg en nam de telefoon aan. Kom je hier heen? Ik volgde haar de trap op.

Ik had een mooi uitzicht op haar billen en kon het niet na laten deze te strelen. In de slaapkamer aangekomen dirigeerde ze mijn richting het bed en begon ze mij meteen te pijpen. Professioneel pakte ze mijn pik vast en schoof deze ver bij haar naar binnen. Ten opzichte van vorige week voelde het alsof ik door een andere vrouw gepijpt werd.

Heerlijk rukte ze aan mijn pik en schoof deze in en uit haar mond. Ze zoog aan mijn ballen en streek met haar vinger over mijn anus. Dit alles bezorgde mij rillingen. Glimlachend keek ze me aan. Ik heb gezien wat er allemaal mogelijk is. Ik vroeg me vorige week nog af wat ik in haar had losgemaakt, maar nu werd het me helemaal duidelijk. Ze ging verder met het bewerken van mijn lul en kneedde daarbij lekker in mijn ballen. Ze wreef met haar vinger een aantal keren over mijn anus en stak deze naar binnen.

Ik voelde alweer een lichte rilling over mijn rug gaan en genoot intens. Met diepe halen nam ze mijn pik tot zich. Na een aantal minuten ging Anne op haar knieën voor mij zitten en ik schoof mijn pik bij haar naar binnen. Ik stootte met lange halen mijn lul in en uit haar steeds natter wordende gleuf. Ik had uitzicht over haar strakke billen en sterretje.

Ik maakte een vinger nat en wreef daarmee over haar anus en stak langzaam mijn vinger in haar kontje. Ik hoorde een goedkeurend gekreun. Het idee dat ik haar zo anaal ging bevredigen leidde bij mij tot harde kloppingen in mijn pik. Ik haalde mijn pik uit haar grot en ging achter haar zitten. Anne graaide in haar nachtkastje en haalde er wat glijmiddel uit. Ze zei dat ze hier al rekening mee had gehouden en de afgelopen week had geoefend.

Ik smeerde flink wat glijmiddel over haar anus en begon met mijn vingers haar gaatje te bewerken. Ik stak eerst een vinger naar binnen en bewoog langzaam heen en weer. Ik hoorde Anne kreunen. Ze vond het overduidelijk lekker. Voorzichtig drukte ik nog een vinger naar binnen en vingerde haar anus.

Ik bewoog langzaam mijn vingers in en uit haar kontgaatje. Ze ontspande en er begon wat ruimte te komen om er nog een vinger bij te steken. Na een poosje was haar anus ver genoeg opgerekt om mijn lul in ontvangst te nemen. Ik haalde mijn vingers uit haar gaatje en smeerde mijn pik in met glijmiddel en plaatste deze tegen haar anus. Voorzichtig begon ik te drukken.

Ik drukte nog iets meer en plotseling schoot mijn pik bij haar na binnen. Met wat kreetjes van pijn nam Anne mijn pik in haar anus. Voorzichtig drukte ik verder en haalde mijn pik weer terug. Dit herhaalde ik een aantal keren en ik voelde dat Anne ontspande en toen ze achterom keek zag ik op haar gezicht dat het genot de overhand begon te nemen. Kreunend zei ze dat ik haar dieper moest nemen. Anne ging met haar hand richting haar kut en begon zichzelf te vingeren.

Ze wreef over haar klit. Een luid gekreun volgde. Ik herhaalde dit keer op keer. Anne liet weten dat ze bijna ging klaar komen. Ik duwde mijn pik in zijn geheel bij haar naar binnen en begon hard te stoten. Ook ik was dicht bij een orgasme.

Hard neukend en vingerende werkten we ons naar een hoogtepunt. Ik ramde een laatste keer mijn staaf in haar gaatje spoot mijn lading in haar kont. Luid kreunend en hijgend vielen we voorover op het bed. Na een paar minuten gleed mij slappe pik uit haar kontje. Na een paar minuten stelde ik voor om even te gaan douchen. Ik zette douche lekker warm en samen stapten we eronder.

Ik begon met haar rug in te zepen. Ik sloeg geen plekje over en waste ook de rest van haar lichaam. Ik zeepte mijn handen weer in en ging achter haar staan. Anne stond met de rug naar mij toe en ik kon zo makkelijk haar borsten inzepen. Ook hier sloeg ik geen plekje over. Maar ik weet dat hoe langer ze moet wachten hoe natter ze wordt.

Ik kleed haar langzaam uit, af en toe speels spelend met haar klitje en schaamlipjes. Nat is ze zeker. Ze moet van mij op het bed gaan liggen. Ik pak uit onze weekeindtas 4 touwen uit. Wat ga je nu doen roept ze. Niet zo moeilijk te raden lijkt me. Haar handen en voeten worden in een spreidstand goed vast gebonden. Niet voor de pijn want daar houden we niet van. Maar om te zorgen dat ze niets kan doen.

Als ze vastligt kijk ik naar haar mooie lichaam. Haar kutlippen zijn helemaal opgezwollen. Haar klitje is ook helemaal hard en uit haar kutje drupt een druppel geil naar benenden.

Ik ga haar even langzaam lekker beffen, ze raakt ze bijna helemaal over de rooie. Met een vinger in haar natte kutje ga ik langzaam op en neer. Ze begint steeds harder te kreunen.

Haar tepels worden hard en begint met haar onderbuik te schokken. Prima, ik laat haar lekker klaarkomen. Hoop dat het gekreun niet door het hele hotel te horen is. Nadat ze klaar gekomen is, houd ik abrupt op. En pakt een blindeerdoek en blindeer haar ogen.

Ze kijkt me nog even aan met haar geile ogen. Deze vertellen me genoeg. Ze heeft er zin om verwend te worden en hoe meer mannen hoe beter. Super geil en stoned laat ik haar achter op het bed. Pak uit de weekeindtas de digitale fototoestel en maakt een paar foto's van haar. Kunnen we later nog nagenieten met deze foto's.

Snel ga ik naar de bar en kijk of ik de mannen zie met wie ik heb afgesproken. Doordat ik een bepaald shirt aanheb en deze beschrijving heb doorgegeven, komen de mannen naar me toe.

Nog even een paar details doornemen. Alleen met condoom, maar dat is vanzelf sprekend. En als ze iets niet wilt, er mee ophouden. Als laatste spreek ik af, dat we niet meteen meet z'n allen aan haar gaan zitten, maar dat we de spanning langzaam laten op lopen.

Eerst gaan we haar met babyolie lekker langzaam in oliën. Eerst 1 man, dan steeds een paar handen er meer bij. De mannen hebben er zin in. We gaan snel naar de kamer. Voor de deur aangekomen worden we stil, ze mag namelijk niet weten met hoeveel mannen we zijn.

Ik doe de deur open en zie haar daar liggen op bed. Naakt, hulpeloos maar ontzetten geil. Haar mooie borsten en haar geschoren kutje met een klein plukje haar boven de klit zien er heerlijk uit. Langzaam lopen we naar binnen. De mannen kijken goedkeurend naar haar en beginnen opgewonden te raken.

Mijn vrouw probeert heeft ons gehoord en probeert ons te zien. Gelukkig zit de blindeerdoek er nog steeds goed voor. Snel pak ik de babyolie en geef dit aan de eerste man roel. Deze bedenkt zich geen moment en begint de olie op haar buik te druppelen. Langzaam gaat hij naar de borsten. De tepels beginnen hard te worden. Ze probeert door vragen te stellen er achter te komen wie en met hoeveel we zijn, maar gelukkig houdt iedereen zijn mond.

Als er genoeg olie op haar borsten zit, gaat hij langzaam naar beneden laar haat kutje. Daar na druppelt hij olie op haar benen. Dan zet hij de olie weg en begint langzaam haar aan te raken met zijn handen.

Hij begint bij haar linker voet. Een tweede man piet houdt zich niet in en begint bij haar rechter voet. Heel langzaam masseren ze haar voeten en gaan langzaam naar haar benen toe. Mijn vrouw begint te kronkelen van geiligheid. De handen gaan langzaam naar haar bovenbenen toe. Heel af en toe gaan de handen aan de binnen kant van haar benen en raken dan vluchtig kaar kutje aan.

Dat gaan de handen naar haar buik en beginnen haar buik te masseren. De aantrekkingskracht van de borsten wordt te groot en snel worden haar borsten onder handen genomen.

Lekker zacht worden haar borsten gemasseerd waarbij de tepels ook de nodige aandacht krijgen. Mijn vrouw kreunt het uit van geiligheid. De derde man Sjon pakt de olie weer en oliet haar onderbuik goed in. Hij en de vierde man fred beginnen haar dijen goed te masseren.

De 4 paar handen op het lichaam van mijn vrouw maken haar helemaal gek van geiligheid. Ze blijft kreunen en begint steeds harden te kronkelen.

Iedere keer dat haar kutje aangeraakt wordt is het alsof een elektrische schok door haar lichaam gaat. Terwijl de borsten door gemasseerd worden door Roel en Piet, gaan ze langzaam met hun tong haar nek bewerken. Ik had verteld dat haar nek en oren zeer gevoelig zijn als ze geil is. Zachtjes bijten ze op haar oorlelletjes, terwijl haar kutje nu goed gemasseerd wordt.

Sjon is bezig haar klitje te bespelen mijn zijn vingers, terwijl Fred 2 vingers bij in haar kutje heeft gestopt. Steeds sneller beweegt hij zijn vingers in haar kutje. Dit wordt mijn vrouw allemaal te veel. Haar oorlelletjes worden door steeds geiler worden mannen in hun mond genomen, terwijl haar borsten en haar tepels gemasseerd worden, terwijl er 2 vingers in haar kut soppen en haar klitje door de vingers van Sjon goed gemasseerd wordt.

Ze laat zich helemaal gaan, terwijl haar orgasme zich aankondigt. Steeds harder begint ze te kreunen en te schokken met haar heupen.

Gillend komt ze klaar. Dit alles is zo geil, dat Roel snel uit de kleren is en zijn half stijve lul naar de mond van mijn vrouw gaat. Deze grijpt meteen haar kans en begint zijn lul stijf te pijpen. Om een half stijve lul stijf te pijpen vindt ze echt geil. Ze voelt met haar mond de lul die ze straks in haar kutje gaat voelen. Piet heeft zich los gemaakt van mijn vrouw en kleed zich ook snel uit. Ik ben al naakt en bied ook mijn lul aan.

Om de beurt pijpt ze Roel en mij. Ik zie dat de lul van Roel een goed formaat heeft, iets langer als de mijne maar veel dikker. De andere mannen gaan zich ook uitkleden.

Roel trekt zich terug, doet een condoom om en gaat tussen haar benen liggen. Met een paar kleine stootjes, zit hij helmaal in haar. Langzaam begint hij in haar te stoten. Ze vangt alle stoten met haar bekken op. Neuk me, roept ze. Terwijl ze mijn lul af en toe in haar mond neemt, voelt ze de harde lullen van de andere twee mannen in haar hand. Met haar vast gebonden handen begint ze hun ballen te masseren. Roel neukt haar op een goed tempo en niet lang begint mijn vrouw alweer te trillen en te schokken.

Haar tweede orgasme komt nu snel opzetten. Haar kutje begint te krampen en probeert de lul van Roel leeg te zuigen. Deze trekt zich terug, want hij wil nog lang niet klaar komen. Piet neemt zijn plaats in met zijn harde iets dunnere lul. Deze ramt hij in één keer diep in haar. Hij begint meteen als een bezetene te rammen. Heerlijk, roept mijn vrouw, ga door, ik ga zo meteen nog een keer komen. Ram door met je lul, diep in me, dieper, o was ik maar los. Na een minuut of 5 begint mijn vrouw weer klaar te komen.

Haar zaad vragen kut, knijpt de lul van Piet helemaal leeg. Met een goed gevuld condoom, haalt hij zijn half slappen lul uit haar kut. Mag ik even rust, vraagt ze, maar dat wordt beantwoord door Sjon die Piet aflost. Ojee nog meer, wat een lekkere lul heb je. Ondertussen houdt Roel zijn lul in condoom bij haar mond en zegt, ga mij maar lekker pijpen, dan proef je jouw eigen geil. Dit laat mijn vrouw zich niet 2 maal zeggen. Ik pak mijn fototoestel en maak weer een paar foto's van mijn vrouw.

Ze wordt geneukt in haar geile kut, terwijl ze een lul in haar mond heeft en 2 lullen aan het masseren is. Sjon begint te hijgen en te kreunen. Mijn vrouw weet dat hij lekker gaat komen in haar kutje en wordt nog geiler. Met een paar diepe stoten komt Sjon kreunden in haar. Het is nu de beurt aan de Fred.

Ook hij heeft geen problemen met haar lekker natte kut en stoot meteen diep in haar. Dan haalt hij zijn lul er weer helemaal uit. Hij heeft duidelijke de grootste lul van ons alle 5. Bij iedere stoot gaat hij helemaal in haar en haalt dat zijn stijve lul er weer helemaal uit.

Steeds sneller doet hij dit. Ja neuk me, oh wat neuk je lekker, ga door ga door. Ik voel dat ik alweer ga komen kreunt mijn vrouw. De andere mannen laten hun apparaat even rusten en masseren haar borsten, haar oorlelletjes.

Roel heft zijn hand onder haar lekker kontje geschoven en begint haar kont te stelen. Speels speelt hij met haar kontgaatje en steekt een vinger erin. Nu wordt ze helemaal gek van geiligheid en kan haar orgasme niet meer in houden, vooral omdat ook Fred steeds harder begint te kreunen. Met nog een paar flinke stoten komt hij luid in haar kutje. Ook mijn vrouw komt ook gillend weer klaar.

Nadat Fred zich terug heeft getrokken, roept mijn vrouw om een pauze. We zijn dan ook al meer dan een uur bezig.

We maken haar handen en benen los, maar laten de blindeerdoek om. Even drinken we wat. Nu begint ze de mannen te vragen hoe ze heten. Ze zeggen hun naam.


Neuk mijn anus en spuit hem vol zaad. De sperma die hij in haar heeft gespoten druipt uit haar anus. Het meisje perst de sperma die in haar kut is gespoten er uit. Hij neukt zijn moslima tussen haar dikke billen. Hij filmt hoe hij samen met zijn vriend zijn vrouw neuken. In haar anus neuken en klaar komen in haar oor. Trekkend klaar komen terwijl zijn meisje zijn ballen zuigt.

Aaah eindelijk echte stijve grote mannen lullen die al mijn gaten neuken. Voor de webcam laat ze hem in haar anus klaar komen. Neuken pijpen aftrekken anal neuken en klaar komen voor de webcam. Pissen neuken en klaar komen in haar mond. Zijn dikke lul neukt haar vaginaal en anal en komt in haar anus klaar. Voor de webcam pijpen neuken en klaar komen. Slagroom neuken pijpen en klaar komen. Ze ligt klaar om geneukt te worden. Klaar komen op haar grote tieten. Ze likt zijn anus pijpt en trekt hem af tot hij klaar komt.

Langzaam glijd haar mondje over de stijve lul tijdens het pijpen. Haar kale kut beffen vingeren en neuken tot je klaar komt. Een pijp beurt aftrekken en klaar komen. Monteur komt de nota innen. Na de dildo komt een flinke snikkel als geroepen. Jonge brunette neemt m diep in haar geile grotje.

Een dikke tien voor deze turn uitvoering. Opgewonden milf neemt een jonge snikkel deepthroat. Terwijl haar man van huis is pijpt zij de buurman klaar.

Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Deze amateur chick neemt deepthroat bloedserieus. Een sperma creampie vor de skinny Emma Mae. Klein harig kutje komt klaar. Amateur in netpanty krijgt er vies van langs. Hulp komt als geroepen. Lelijke viespeuk besteedt zijn geld liever aan een jonge hoer 19 dan de tandarts.

Harige zigeunster komt stevig klaar. Schokkend komt ze klaar door een vinger in haar kont.
Op zoek naar een trio sex oma gratis


Meerdere keren komt ze spuitend klaar op de dikke lul. Neuk mijn anus en spuit hem vol zaad. De sperma die hij in haar heeft gespoten druipt uit haar anus. Het meisje perst de sperma die in haar kut is gespoten er uit.

Hij neukt zijn moslima tussen haar dikke billen. Hij filmt hoe hij samen met zijn vriend zijn vrouw neuken. In haar anus neuken en klaar komen in haar oor. Trekkend klaar komen terwijl zijn meisje zijn ballen zuigt. Aaah eindelijk echte stijve grote mannen lullen die al mijn gaten neuken. Voor de webcam laat ze hem in haar anus klaar komen. Neuken pijpen aftrekken anal neuken en klaar komen voor de webcam. Pissen neuken en klaar komen in haar mond.

Zijn dikke lul neukt haar vaginaal en anal en komt in haar anus klaar. Voor de webcam pijpen neuken en klaar komen.

Slagroom neuken pijpen en klaar komen. Ze ligt klaar om geneukt te worden. Klaar komen op haar grote tieten. Ze likt zijn anus pijpt en trekt hem af tot hij klaar komt.

Langzaam glijd haar mondje over de stijve lul tijdens het pijpen. Haar kale kut beffen vingeren en neuken tot je klaar komt. Als er genoeg olie op haar borsten zit, gaat hij langzaam naar beneden laar haat kutje. Daar na druppelt hij olie op haar benen. Dan zet hij de olie weg en begint langzaam haar aan te raken met zijn handen. Hij begint bij haar linker voet. Een tweede man piet houdt zich niet in en begint bij haar rechter voet. Heel langzaam masseren ze haar voeten en gaan langzaam naar haar benen toe.

Mijn vrouw begint te kronkelen van geiligheid. De handen gaan langzaam naar haar bovenbenen toe. Heel af en toe gaan de handen aan de binnen kant van haar benen en raken dan vluchtig kaar kutje aan. Dat gaan de handen naar haar buik en beginnen haar buik te masseren. De aantrekkingskracht van de borsten wordt te groot en snel worden haar borsten onder handen genomen. Lekker zacht worden haar borsten gemasseerd waarbij de tepels ook de nodige aandacht krijgen.

Mijn vrouw kreunt het uit van geiligheid. De derde man Sjon pakt de olie weer en oliet haar onderbuik goed in. Hij en de vierde man fred beginnen haar dijen goed te masseren. De 4 paar handen op het lichaam van mijn vrouw maken haar helemaal gek van geiligheid.

Ze blijft kreunen en begint steeds harden te kronkelen. Iedere keer dat haar kutje aangeraakt wordt is het alsof een elektrische schok door haar lichaam gaat. Terwijl de borsten door gemasseerd worden door Roel en Piet, gaan ze langzaam met hun tong haar nek bewerken. Ik had verteld dat haar nek en oren zeer gevoelig zijn als ze geil is. Zachtjes bijten ze op haar oorlelletjes, terwijl haar kutje nu goed gemasseerd wordt. Sjon is bezig haar klitje te bespelen mijn zijn vingers, terwijl Fred 2 vingers bij in haar kutje heeft gestopt.

Steeds sneller beweegt hij zijn vingers in haar kutje. Dit wordt mijn vrouw allemaal te veel. Haar oorlelletjes worden door steeds geiler worden mannen in hun mond genomen, terwijl haar borsten en haar tepels gemasseerd worden, terwijl er 2 vingers in haar kut soppen en haar klitje door de vingers van Sjon goed gemasseerd wordt.

Ze laat zich helemaal gaan, terwijl haar orgasme zich aankondigt. Steeds harder begint ze te kreunen en te schokken met haar heupen. Gillend komt ze klaar. Dit alles is zo geil, dat Roel snel uit de kleren is en zijn half stijve lul naar de mond van mijn vrouw gaat.

Deze grijpt meteen haar kans en begint zijn lul stijf te pijpen. Om een half stijve lul stijf te pijpen vindt ze echt geil. Ze voelt met haar mond de lul die ze straks in haar kutje gaat voelen.

Piet heeft zich los gemaakt van mijn vrouw en kleed zich ook snel uit. Ik ben al naakt en bied ook mijn lul aan. Om de beurt pijpt ze Roel en mij. Ik zie dat de lul van Roel een goed formaat heeft, iets langer als de mijne maar veel dikker. De andere mannen gaan zich ook uitkleden. Roel trekt zich terug, doet een condoom om en gaat tussen haar benen liggen. Met een paar kleine stootjes, zit hij helmaal in haar. Langzaam begint hij in haar te stoten.

Ze vangt alle stoten met haar bekken op. Neuk me, roept ze. Terwijl ze mijn lul af en toe in haar mond neemt, voelt ze de harde lullen van de andere twee mannen in haar hand. Met haar vast gebonden handen begint ze hun ballen te masseren.

Roel neukt haar op een goed tempo en niet lang begint mijn vrouw alweer te trillen en te schokken. Haar tweede orgasme komt nu snel opzetten. Haar kutje begint te krampen en probeert de lul van Roel leeg te zuigen. Deze trekt zich terug, want hij wil nog lang niet klaar komen. Piet neemt zijn plaats in met zijn harde iets dunnere lul. Deze ramt hij in één keer diep in haar. Hij begint meteen als een bezetene te rammen.

Heerlijk, roept mijn vrouw, ga door, ik ga zo meteen nog een keer komen. Ram door met je lul, diep in me, dieper, o was ik maar los. Na een minuut of 5 begint mijn vrouw weer klaar te komen. Haar zaad vragen kut, knijpt de lul van Piet helemaal leeg. Met een goed gevuld condoom, haalt hij zijn half slappen lul uit haar kut. Mag ik even rust, vraagt ze, maar dat wordt beantwoord door Sjon die Piet aflost. Ojee nog meer, wat een lekkere lul heb je. Ondertussen houdt Roel zijn lul in condoom bij haar mond en zegt, ga mij maar lekker pijpen, dan proef je jouw eigen geil.

Dit laat mijn vrouw zich niet 2 maal zeggen. Ik pak mijn fototoestel en maak weer een paar foto's van mijn vrouw.

Ze wordt geneukt in haar geile kut, terwijl ze een lul in haar mond heeft en 2 lullen aan het masseren is. Sjon begint te hijgen en te kreunen. Mijn vrouw weet dat hij lekker gaat komen in haar kutje en wordt nog geiler. Met een paar diepe stoten komt Sjon kreunden in haar. Het is nu de beurt aan de Fred. Ook hij heeft geen problemen met haar lekker natte kut en stoot meteen diep in haar. Dan haalt hij zijn lul er weer helemaal uit.

Hij heeft duidelijke de grootste lul van ons alle 5. Bij iedere stoot gaat hij helemaal in haar en haalt dat zijn stijve lul er weer helemaal uit. Steeds sneller doet hij dit. Ja neuk me, oh wat neuk je lekker, ga door ga door. Ik voel dat ik alweer ga komen kreunt mijn vrouw. De andere mannen laten hun apparaat even rusten en masseren haar borsten, haar oorlelletjes.

Roel heft zijn hand onder haar lekker kontje geschoven en begint haar kont te stelen. Speels speelt hij met haar kontgaatje en steekt een vinger erin. Nu wordt ze helemaal gek van geiligheid en kan haar orgasme niet meer in houden, vooral omdat ook Fred steeds harder begint te kreunen.

Met nog een paar flinke stoten komt hij luid in haar kutje. Ook mijn vrouw komt ook gillend weer klaar. Nadat Fred zich terug heeft getrokken, roept mijn vrouw om een pauze. We zijn dan ook al meer dan een uur bezig. We maken haar handen en benen los, maar laten de blindeerdoek om. Even drinken we wat. Nu begint ze de mannen te vragen hoe ze heten. Ze zeggen hun naam. VIJF roept ze naam me toe.

Ja met mij er bij 5 in totaal, dat is toch lekker. Ja zegt ik ben al lekker genomen. Hebben we gehoord zeggen de mannen. Speels beginnen we weer haar lichaam te strelen. Nu leggen we mijn vrouw op haar buik en binden we haar weer vast. Nee, niet weer zegt ze. Maar dat helpt niet. Ik begin haar te masseren met olie. De andere mannen kijken toe. Langzaam stroomt de olie door haar kontje. Met mijn vingers begin ik haar anus te bewerken.

O ja kreunt ze, lekker ga door. Ik giet wat olie in haar kontje en zorg met twee vinger ervoor dat haar hele anus een goed geolied gaatje wordt. Nadat ik haar kontje heb opgerekt en geolied heb, wenk vraag ik wie haar in haar kont wil neuken.

Roel zegt dat hij dat wil. Mijn vrouw wordt nog geiler om het feit dat ze een andere lul in haar kontje gaat voelen. Wel voorzichtig zegt ze, en langzaam maar zeker verdwijnt de harde lul van Roel in haar kontje. Het langzame halen begint hij haar te neuken in haar kontje. Ik ga met mijn hand naar haar buik en ga haar klitje strelen. Ze vindt dit zo geil dat het niet lang meer duurt of ze komt.

Dat is voor Roel ook te veel en hij begint te kreunen en steeds harden te stoten. Oja kom ik mijn kontje kreunt mijn vrouw. O wat geil, een andere lul dan die van mijn man komt klaar in mijn kontje. Even later trekt hij zijn lul eruit. Meteen neem ik zijn plaats in en ga heer lekker neuken in haar kontje. Gelukkig doet het geen pijn zegt ze, ik kan vanavond daar lekker geneukt worden. Alles wordt me te veel en kreunend kom ik in haar kontje klaar. Ben je al uit geneukt, vraag ik haar, Nee antwoord ze, ik krijg er geen genoeg van.

Maar nu wil ik wel losgemaakt worden. Nadat ze los gemaakt is, gaat Sjon met zijn harde lul op het bed liggen. Ik digigeer mijn geblindeerde vrouw boven op Sjon en laat haar langzaam zaken. Ze weet nog niet wie er onder ligt.

Ik haar konje zeg ik tegen Sjon en hij laat mijn vrouw op zijn paal glijden. O je wat lekker is deze lul. Langzaam zakt ze naar beneden, helemaal zijn lul in haar kontje nemend. Langzaam begin Sjon zijn lul in haar kontje te stoten. Mijn vrouw laat zit helemaal op Sjon zakken. Sjon begint in haar oor te hijgen en knabbels op haar oorlelletje.

Terwijl de stijve lul langzaam in haar kontje ritmisch verdwijnt, gaat Fred haar klitje likken. Ga door roept ze steeds harden gaat kreunen. Stop een vinger in me.

O ja lekker, ga door met je mond en jij ga door met het neuken. Stop er nog een vinger bij. O wat ben ik geil. Haar zoveelste orgasme komt er weer aan. Ga door, sneller, ga door. Ze begint weer wild te schokken en hoort dat ook Sjon zich niet meer kan in houden, O ja kom maar in mijn kontje.

Fred heeft inmiddels weer een stijve lul gekregen en doet snel een condoom er om. Nee roept mijn vrouw, ga door met mij beffen.

Blote kutten thuisontvangst bergen op zoom


Ze pakte mijn riem en probeerde hem los te maken. Het lukte haar niet, dus hielp ik de riem losmaken. Ze trok bijna mijn broek kapot, ritste mijn gulp open en trok mijn broek in 1 keer naar beneden. Zoveel snelheid had ik niet verwacht. Ze keek naar de bult in mijn slip en ze bewoog opeens niet meer. Als een standbeeld bleef ze naar mijn slip staren en opeens bewoog ze weer. Even weg dacht ik. Ik ritste haar jurk open en die viel op de grond.

Ik trok mijn t-shirt uit, sokken en uiteindelijk bevrijde ik mijn lul die in volle oorlogssterkte zichzelf presenteerde. Ze deed haar bh af en trok haar slip uit. We gingen op bed liggen en z begon mijn borst te zoenen en likte mijn tepels. Ze zakte al snel af naar beneden, door mijn navel en ik voelde een tong over mijn eikel gaan. Haar tong kronkelde om mijn eikel.

Ik voelde de warmte van haar adem op mijn eikel. Dan bewoog ze met haar mond om de schacht van mijn lul. Pakte mijn ballen in haar hand en kneedde ze gelukkig zachtjes. Haar andere hand trok het vel over mijn eikel en weer helemaal terug en weer over mijn eikel. Mijn voorvocht kwam uit mijn eikel en ze likte dat op.

Ik wilde zo graag mijn pik omhoog stoten zodat hij in haar mond ging. Ze zat me te plagen. Ze likte weer langs de schacht, nam een bal in haar mond en sjorde met grote halen aan mijn pik. Ow wat was dat lekker. Ik nam een tiet in mijn handen en speelde met een tepel. Opeens voelde ik haar lippen over mijn eikel gaan. Steeds dieper nam ze hem in haar mond.

Ze zoog hem diep in haar mond. Ze bewoog haar mond op en neer. Bijna uit haar mond en dan weer diep in haar keel. Haar hand sjord aan mijn pik en mijn hoogtepunt was naderbij. Ik voelde mijn lul zich spannen in haar mond, ballen trokken samen.

Zij voelde het ook en zoog mijn pik nog dieper haar mond in. Ik drukte mijn lenden omhoog en zweer dat ik haar huig raakte. Ik hoorde alleen maar gemompel. En ze bewoog haar mond steeds sneller over mijn pik, kneedde mijn ballen. Mijn spieren spanden zich. Ik wilde niet komen, maar ontplofte met een lange diepe grom mijn zaad in haar gulzige mond. Scheut na scheut ontving ze en ze heeft alles ingeslikt.

Ze zoog nog langzaam door en likte mijn pik helemaal schoon. Hij stond nog steeds fier overeind. Dit wil ik vaker". Je pijpt zo geweldig lekker, dat mag je zeker vaker doen". Ze ging op haar rug liggen en ik richte mezelf op likte met mijn tong over een tiet en nam een tepel in mijn mond, onderwijl kneedde k de andere. Ik keek naar haar venusheuvel waar een flinke bos schaamhaar op zat.

Mijn andere hand streelde haar dijbeen, naar de binnenkant van haar dijbeen, omhoog haar kruis in. Mijn vinger beroerde haar buitenste schaamlippen. Vervolgens rondjes draaiend de binnenste schaamlippen die al lekker nat waren. Mijn middelvinger glipte een paar centimeter haar kutje in. Ze was zeiknat en mijn vinger schoof er helemaal in.

Een tweede erbij ging zonder moeite. Zo zoog en knabbelde ik zachtjes aan haar tepel en vingerde haar waanzinnige natte behaarde doos. Haar handen hadden mijn lul alweer te pakken en zachtjes rukte ze er aan. Ik trok mijn vingers uit haar natte kut en stopte ze in mijn mond en zoog er aan of het een lollie was. Een lekkere geile lollie met een heerlijke kutsmaak. Ik zakte met mijn mond naar beneden, vingerde haar weer. Legde mijn hoofd op haar buik boven haar schaamstreek precies voor haar behaarde venusheuvel.

Mijn vingers sopten in haar natte kut en ik likte ze weer schoon. Ik ging met mijn mnd door haar schaamhaar en mijn neus werd aangenaam geprikkeld door de lucht van een rijpe kut met een vleugje urine. Mijn tong beroerde haar schaamlippen. Ik had ze amper aangeraakt. Ik likte haar lipjes en drong met mijn tong haar grotje in. Ze lag op haar rug en daarom lag ik Ik deels over haar heen en likte haar natte kutje heerlijk. Doordat ze toch wel mollige bovenbenen had kon ik niet bij haar anus komen.

Ik bef graag, maar ben gek op kontjes, wil ze zien, eraan ruiken en het liefst ook mijn tong erin steken. Ooit heb ik mijn vrouw gerimd en vond het heerlijk. Bij een vreemde nooit gedaan, maar wil wel het sterretje zien.

Maar goed ik likte ze flink, wisselde soms af door een paar vingers diep in haar natte kut te steken en onderwijl haar clitje in mijn mond gezogen en meteen mijn tanden op het randje te zetten. Dat geluid dat uit haar mond kwam, heupen die ongecontroleerd tekeer gaan, benen die strekken en buigen en ik haar kutje mar lekker verwennen.

Ik zoog aan haar clitje of het een kleine pik was. Mijn vingers dreven in haar kut en als ik mijn tong er diep in stak verzoop ik bijna zo nat was ze. Ze kwam gillend klaar en ik heb mijn tong nog een paar keer door haar spleet gehaald. Ze duwde mijn hoofd weg. Jammer want ik vind het ze lekker. Haar clitje zal wel overgevoelig zijn. Ik ging weer naast haar liggen en in no-time had ze mijn lul weer in haar mond en begon ze me weer te pijpen. Het duurde deze keer wat langer voor ik klaarkwam en ze heeft hem helemaal leeggezogen.

We lagen naast elkaar wat te praten en ik speelde met haar tieten en die grote tepels die er zitten. Ze had mjn wurmpje in haar hand en kneedde hem en hij begon toch weer te groeien. Zou het dan toch nog een keer lukken. Ik pakte een condoom en wilde hem omdoen. Ze zat op haar knieën op bed, haar kontje omhoog en ik keek naar haar sterretje.

Had hem het liefste daarin gestopt en haar in haar kont geneukt. Ik plaatste mijn eikel tegen haar kut en pakte ze bij haar billen vast. Mijn eikel gleed in haar kut en in 1 beweging schoof mijn hele lul diep haar natte kut in en vulde haar helemaal op.

Wat een geile donder was dat. Ik neukte haar in een rustig tempo en bij iedere stoot in haar kut gilde ze even. Doordat ik al 2 keer klaargekomen was kon ik er lekker de tijd voor neen. Als ik hem er bijna eruit trok keek ik naar haar anus en kut en was verrukt dat ik zo'n heerlijke sex had.

Ik voerde het tempo op en mijn ballen kletsen tegen haar clit aan. Ik rook zelfs haar anus. Steeds meer sopte het. Ze gilde het uit dat ze kwam en kromde haar rug. All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Schokkend komt deze jonge brunette klaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Van dobbelen komt pikje hobbelen. Monteur komt de nota innen. Na de dildo komt een flinke snikkel als geroepen.

Jonge brunette neemt m diep in haar geile grotje. Een dikke tien voor deze turn uitvoering. Opgewonden milf neemt een jonge snikkel deepthroat. Terwijl haar man van huis is pijpt zij de buurman klaar.