Klaar komende vrouwen meester zoekt slavin

...

Vrouw zoekt vrouw sex free seks

Het gevoel was haast ondragelijk, maar Femke hield het vol en kwam nog niet klaar. In het verhaal kwam de man vervolgens klaar door zijn zaad over de rug en kont van de vrouw heen te spuiten en daarna werd de vrouw losgemaakt. De vrouw moest vervolgens haar grootste dildo gaan halen en zich op haar knieën naast het bed voor de ogen van de man klaar te maken. Femke moest dit zelf ook ervaren. Snel zette ze de computer uit en daarna liep ze snel naar boven. Femke had geen dikke dildo, alleen maar een smalle vibrator, welke nu volgens haar niet voldeed.

Ze keek om haar heen en zag toen wat beter in de buurt kwam; ze had een dikke kaars op haar kamer staan. Ze pakte die op en gooide die voor haar op de grond. Vervolgens deed Femke snel haar kleren uit. Even keek ze naar zichzelf in de spiegel; ze zag dat haar rode haar wild zat.

Ze streelde met haar beide handen over haar wat mollige lichaam en fluisterde toen in de richting van de spiegel: Direct daarna liet ze zichzelf op haar knieen vallen en pakte ze de kaars. Ze duwde de kaars tegen haar kutje aan en begon te twijfelen of die wel in haar zou passen; ze zou opengetrokken worden wanneer ze het ding in zich zou duwen. Femke spreidde haar benen zo veel mogelijk en duwde toen de kaars stevig tegen haar kruis aan.

Ze voelde de dunnere top in haar komen. Ineens hoorde ze de woorden van de man in haar gedachten: Gelijk duwde Femke hard tegen de kaars, ze schreeuwde het uit en voelde hoe deze in haar kwam.

Ze werd helemaal opengetrokken, maar dat gevoel maakte Femke alleen nog maar meer opgewonden. Wild stootte ze de kaars inzich op en neer. Met haar vrije hand greep Femke een van haar borsten beet en begon daarin hard te knijpen.

Steeds sneller liet Femke de kaars op en neer gaan. Ze kon haar eigen kutje soppende geluiden horen maken. Femke voelde dat ze bijna ging komen, maar ze hielt haar orgasme nog tegen. Ze voelde wat de vrouw in het verhaal moest voelen; heel haar lichaam stond in brand. Ze wist dat ze klaar zou gaan komen, ze kon het bijna niet meer tegenhouden en toen kreunde ze bijna snikkend: Ze kon de man voor zich zien zitten.

Even hield hij nog zijn mond, maar toen kwamen de verlossende woorden: Femke slaakte een kreun en voelde toen haar onderlichaam samentrekken. Heel haar lichaam begon te schokken en toen voelde ze de golven door haar lichaam gaan.

Huilend kwam Femke klaar. Steeds weer volgde een nieuwe golf in haar lichaam, tot ze uiteindelijk nog zacht naschokkend op de grond lag. Nog steeds huilde Femke, maar nu heel zacht. Ze trok de kaars uit zich en voelde wat van haar eigen sappen naar buiten komen. Minuten lang bleef Femke op de grond liggen om bij te komen en daarna kroop ze moeizaam haar bed in. Toen ze eenmaal lag streelde ze zacht over haar lichaam.

Ze had echt intens genoten. Half dommelend lag Femke op haar bed terug te denken en te fantaseren. Zonder het echt door te hebben lag ze zich daarbij te strelen. Soms pakte ze even een van haar tepels vast en kneep ze daarin. Ze genoot van haar geile roes. Het duurde niet lang voordat ze haar dekbed terug had geslagen, zodat ze helemaal onbedekt was.

Een paar stralen zonlicht vielen op haar naakte lichaam. Femke sloot haar ogen en stelde zich voor dat de zonnestralen haar raakten op plaatsen waar ze bekeken werd door een man, een meester. Ze moest zich iets draaien, maar voelde toen hoe een van de stralen over haar borsten viel. Femke legde haar handen om haar grote borsten heen en begon ze te kneden. Haar vingers duwden diep in het zachte vlees van haar borsten. Femke kreunde van genot toen ze haar tepels pakte en daaraan kleine felle rukjes gaf.

Ze voelde nog een zonnestraal op haar lichaam. Deze viel op de onderkant van haar buik. De meester in haar gedachten keek over haar lichaam. Femke liet een van haar handen zakken en streelde over de plaats waar ze de straal kon voelen.

Haar vingertoppen gleden net door haar schaamhaar heen. Femke wilde meer; ze wilde dat de meester in haar gedachten naar haar kruis zou kijken. Ze trok haar benen op en plaatste haar voeten op het matras. Vervolgens duwde ze haar bekken omhoog richting de zonnestraal. Haar kutje ging iets open en Femke spreidde met haar vingers haar schaamlippen. Een geile rilling trok door haar lichaam toen ze de zonnestraal op haar openstaande kutje kon voelen.

Ze voelde de ogen op haar zachte roze spleetje. Haar kutje glimde van het vocht; Femke was drijfnat geworden. Met haar bekken hoog in de lucht begon ze zichzelf te vingeren, daarbij kneep ze af en toe stevig in haar opgezwollen clit. Ze kreunde het dan uit van geilheid. Hijgend van opwinding lag Femke op haar bed zich te bevredigen, maar toen ze bijna klaarkwam, schoof ineens een wolk voor de zon.

Gelijk voelde ze de zonnestralen niet meer. Het was net of de meester haar verbood om nu al klaar te komen. Femke voelde zich een beetje teleurgesteld, maar stopte gelijk met zichzelf te bevredigen. In plaats daarvan stond ze op en trok ze een badjas aan. Haar lichaam was gevuld met een warm en geil verlangen.

Nadat Femke wat gegeten had, liep ze rusteloos rond in huis. Ze voelde zich nog steeds geil en opgewonden, maar het was net alsof haar denkbeeldige meester haar alleen had gelaten en haar had gezegd dat ze moest wachten tot hij er weer was. Ze nam een douche, maar ze probeerde daarbij zo min mogelijk haar intieme plekken aan te raken, terwijl ze normaal gesproken wanneer ze zich zo geil voelde, ze haar waterbestendige vibrator mee zou hebben genomen naar de douche om zich daar al douchend te bevredigen.

Na het douchen nam ze nauwelijks de moeite om zich te kleden; het enige wat ze aantrok was een lange zijden blouse die ze tot maar net over haar borsten dichtknoopte. Femke vond het heerlijk om alleen in deze blouse over haar naakte lijf rond te lopen. Wanneer ze zich bewoog voelde ze de zachte stof over de huid van haar billen en borsten strelen. Daarbij gaf het dragen van deze blouse haar altijd een extra vrouwelijk gevoel, omdat het de rondingen van haar lichaam extra benadrukte en daarnaast kreeg ze door het strelende gevoel over haar borsten meestal harde tepels die dan door de stof heen zichtbaar werden.

Femke vond het wel jammer dat ze de blouse eigenlijk alleen binnenshuis kon dragen; in de jaren nadat ze de blouse had gekocht waren haar borsten groter geworden, waardoor de blouse nu niet meer helemaal dicht kon. Maar voor binnen was hij perfect volgens Femke. Femke ging achter de computer zitten, maar wist nog niet goed wat ze nu daar wilde. Hoewel ze zich nog steeds opgewonden voelde, wilde ze niet alleen maar een geil verhaal lezen.

Ze vond dat ze dit nog niet had verdiend volgens haar denkbeeldige meester. Ze begon zich ook af te vragen wat nu eigenlijk een meester was.

Tot de avond ervoor had ze een meester altijd gezien als een gewetenloze bruut, die vrouwen mishandelde voor zijn plezier. Maar in het verhaal wat ze had gelezen, was de man helemaal niet gewetenloos en dat mishandelen viel gezien de reacties van de vrouw ook wel mee.

Femke bedacht zich ineens hoe het verhaal eigenlijk begon: Hoewel het maar een verhaal was, wist Femke gewoon dat het verhaal niet een puur verzinsel was. Femke wist het zeker: Ze hoefde maar even te zoeken en kwam toen op een site op internet waar ze meer over SM kon lezen.

De site was van een meester en zijn slavin. Vooral dat ook de slavin aangaf wat zij aan SM beleefde sprak Femke aan. Het duurde niet lang voordat Femke helemaal in gedachten zat te lezen. Ze ging van de ene naar de andere site en las van alles. Sommige dingen spraken haar aan, maar andere dingen juist niet en weer andere waren zelfs te goor om maar over na te denken.

Hoewel Femke uren achter elkaar las, kreeg ze toch niet echt een eenduidig antwoord op de vraag wat nu een meester was en wat nu SM was. De verschillen tussen de verschillende sites waren groot. Wel zag ze dat het in hoofdlijnen ging om onderdanigheid en dominantie, straffen en belonen, vernedering en waardering, enz. Het was in de namiddag toen Femke een keer klikte op een link naar een chatbox.

Ze was wel vaker op chatboxen te vinden, maar was benieuwd hoe een SM-chatbox nu zou zijn. Femke werd begroet door een paar mensen en ze groette die terug. Daarna keek ze toe. Het was maar rustig op de chatbox en de paar mensen die er waren spraken over van alles en nog wat, maar geen bijzondere zaken; het leek een normale chatbox.

Heel soms kwam er een opmerking voorbij die volgens Femke met SM te maken had. Het duurde een aardig tijdje voordat Femke met iemand; een meester, in gesprek kwam. Zoals zo vaak begon het met wat losse opmerkingen over en weer, maar al snel werd het een privé gesprek. Doordat de man zichzelf MrWillem noemde wist Femke dat het een meester was, maar verder verliep het gesprek volgens Femke heel normaal.

Het leek haar normaal dat een meester meer de vragen stelde, en dat zij antwoordde. Tot de meester haar vroeg of zij nu een meesteres was of niet.

Femke gaf aan dat ze zeker geen meesteres was. Vervolgens vroeg de meester of zij een slavin was, daarop antwoordde Femke dat ze dat niet wist. Gelijk was er een verandering merkbaar in het gedrag van de meester, want hij reageerde met: Vervolgens wees de man Femke erop dat ze haar naam in de chat met een hoofdletter had gespeld en dat slavinnen dit met een kleine letter dienden te doen.

Na drie dagen al had hij zich gemeld op haar mobieltje. Wie het eerst naar voren heeft gebracht wisten ze eigenlijk geen van twee-en meer. Het was op een avond dat ze met goedkope wijn zichzelf bedronken en gierend van het lachen allerlei plannen smeedden om rijk te worden. Simone en Maaike woonden bij elkaar op een flat, allebei studerend.

Met de huur liepen ze een maand of vier achter en het gas en elektra was ook een hele tijd niet betaald. En dan nog al die andere rekeningen die in een dikke stapel, de meeste enveloppen nog ongeopend, in een doos zaten.

Wat konden ze meer doen dan om alle problemen DEEL 2 - Plots liet hij haar borsten los en knielde voor haar neer. Meteen viel hij op haar klit aan en likte met zijn warme tong tussen haar schaamlippen. Sofia hapte naar adem en hij moest haar bij de heupen grijpen om te voorkomen dat ze achterover zou vallen. Ze ging liggen en spreidde haar benen net ver genoeg.

Hij dook opnieuw tussen haar benen en likte haar met DEEL 1 - Na zijn uitputtende nacht met peter kroop Tom moe maar tevreden in bed en nestelde zich dicht tegen Sofia aan. Ze kreunde in haar slaap en kronkelde zich in zijn armen. Tom viel als een blok in slaap en het was pas toen Sofia wakker werd en uit zijn arm probeerde te kruipen dat hij wakker schrok. Ik moet er toch uit. Hoe laat is het onderhand? We moeten voortmaken meisje. Ze hoorde wat gestommel en even later klonk de bevelende stem van Tom.

Jullie rukken je allemaal nog eens af en ik wil dat je gelijk klaarkomt met de gast in de film. Vroeger is een straf, later is een zwaardere straf. Zolang hij spuit is goed. Even later hoorde ze een hard kletsend geluid en een gesmoorde kreet. Ze kroop naakt tussen de lakens en luisterde nog even naar de geluiden uit de woonkamer. Ze hoorde kreunen en zuchten en na verloop van tijd kon ze niet meer uitmaken of het nu van de tv of van de mannen in de woonkamer kwam. Het wond haar op, maar Tom had haar verboden om met zichzelf te spelen, dus probeerde ze er niet aan te denken.

Maar het gekreun bleef maar duren, en af en toe hoorde ze een stem. Ze was er bijna zeker van dat het Tom was en ze wilde weten wat er gebeurde. Dus kroop ze stilletjes uit bed en sloop voorzichtig naar de deur die Een uurtje of twee later kwam Tom haar al wakker maken.

Ze mocht een string en beha aantrekken en mocht hem volgen naar de woonkamer. Tot haar verbazing zaten er vier kerels bij Tom. Ze kende geen van allen, maar moest bijna naakt voor hen gaan staan zodat ze haar konden bewonderen. Alle tekenen van geweld waren door het hete water weggeveegd en ze zag er onwaarschijnlijk knap uit in haar lingerie.

DEEL 2 - In de badkamer zette ik haar neer. Ze graaide meteen naar mijn kruis. Ik sloeg haar hand speels weg, maar ze was giechelend aanhoudend en we vochten even een plezierig handenoorlogje om het tenslotte toe te laten.

Het moest enorm aanvoelen in haar handje. Haar ogen puilden uit haar kassen. Ze aaide erover en kneep er zacht in. Bewonderend keek ze naar me op en kwam dichter tegen me aan en fluisterde "kerstballen". Daar werd ik dus echt verlegen van, maar kon het niet nalaten om te denken; meer een softbal met twee golfballen als inhoud. DEEL 1 - Ik stak de sleutel in het slot, draaide het om tot de luide klik, trok het uit, duwde de deur open en stapte opzij.

Ze stapte beslist over de drempel, hongerig gevolgd door mij. In de hal graaide ik gelijk naar haar middel en tilde haar tegen me aan. Tegelijkertijd slingerde ik de deur dicht met m'n rechterhak en zette haar weer neer. Ik ademde haar fruiterige geur in. M'n grote handen streelden haar warme zachte platte buik, mijn lippen gingen over haar rechterwang, mijn kruis plakte in haar onderrug.

Al kussend gleed m'n mond lager Er werd op de deur gebonsd. Het was meneer Eikenboom, de huurbaas. Lisa sprong uit bed, wikkelde een badhanddoek om haar bijna naakte lichaam, en snelde naar de deur. Ik heb deze kamer nodig. Zodra ik werk heb betaal ik alles terug. DEEL 4 - Het duurt niet lang of hij is stijf; ik kan me heerlijk langs zijn paal bewegen, genietend van de kracht van zijn lid. Maar opnieuw onderschat ik zijn uithoudingsvermogen.

Ik zou inmiddels beter moeten weten. Hoewel hij nog niet de geringste aandrang heeft vertoond om klaar te komen voel ik de vermoeidheid in mijn kaken opkomen. Hij pakt mijn hoofd beet en trekt me van zijn lul af.

DEEL 3 - Als ik de doos openmaak weet ik zeker dat het pakket van hem afkomstig is. Als eerste komt er een prachtige zwarte zijden sjaal uit: In een schoenendoos vind ik een paar prachtige hoge zwarte pumps. Nog een schoenendoos, nu met hooggehakte open schoenen. De volgende gift laat me sprakeloos. Het is een poef. Een exacte kopie van de kleine poef waarop hij mij heeft afgemat. Nu vallen me de ringen op die in de kleine pootjes van de poef zijn geschroefd.

Dan vind ik de boeien die in een zwart DEEL 2 - 'Trek je bh maar weer uit. Zijn ogen glijden weer even over mijn borsten en ik voel trots in me opkomen. Hij kan zijn ogen niet van me afhouden! Ik voel me verward en loom.

Het wordt weer donker. Ik ben er bijna dankbaar voor. Via de koele avondlucht gaan DEEL 1 - Ben je ooit geschrokken van jezelf? Ooit jezelf zo volledig verloren? Ben jij ooit door iemand bezeten? Ooit door iemand genomen in de ware zin van het woord? Als ik om me heen kijk nadat ik mijn fiets op slot heb gezet vallen mijn ogen op hem.

Of eigenlijk valt zijn blik op mij. Meer nog, zijn blik grijpt me bij de keel. Doordringend neemt hij me op. Schaamteloos glijdt zijn blik over mij. Ik laat het gebeuren. Ik leerde elke kennen ze een vijf jaar geleden zij net 17 jaar ik Lisa was een heel jong 16 lentes en lekker ding.

Iedereen had het kunnen vaststellen. Het was een genot om het warme, malse vlees van Lisa voor jou alleen te hebben. Jacintha was in opperste vervoering geraakt en was zinnens het daarbij niet te laten. Daarom besloot ze om Lisa eens flink onder handen te nemen. Vooreerst moest dit meisje een nieuwe look aangemeten worden. De gladde, blonde haren waren veel te lang waardoor bij bepaalde maneuvers haar snoetje nauwelijks te zien was.

Dit was zo geval bij het beffen en het pijpen. Ze zag graag het Nadat Tessie haar slavinnen opleiding volbracht had, had haar Meester vader besloten dat ze maar eens op zichzelf moest gaan wonen.

Hij regelde een appartement voor haar in een nabij gelegen stad. Tessie, had hij gezegd, ik ga je nu leren op jezelf te wonen, maar je zult je als slavin moeten gedragen. Zodra je Meester Maarten je opdrachten geeft, eis ik dat je deze onvoorwaardelijk uitvoert.

Je zult de komende tijd veel alleen zijn, hij moet per slot van rekening bij de marine ook zijn opleiding afmaken. Dit betekend dat je een baantje zult Dit had je niet verwacht, he! Dat zal je leren! Ik liet de lederen riem hard op haar kont neerkomen. Ze huilde niet, jammerde niet, smeekte niet, nee… Zij kreunde en niet zo zachtjes ook!

Ze zat met haar handen en haar hoofd vast in een blok....

Escort prive rotterdam oma sex buiten

  • Ze had echt intens genoten.
  • Ik weet het niet. Haar eigen kut jeukte verschrikkelijk!
  • Meesteres gelderland stijve lul aftrekken

Free sexdating geil zwolle