Hete snollen meesteres lola

hete snollen meesteres lola

...

Kaal kutje vingeren gijl wijf

Haar hand gleed ineens sensueel tussen mijn benen. Frivool gniffelde zij, "Toine vinger me even lekker. Dat stelletje hufters kan lekker niks zien" geil hê. Paula omvatte daarbij mijn gehele klok en hamerspel stevig terwijl ze het hele zaakje zacht samen kneep. Krabbelend door haar nog korte blonde kroeshaartjes liet ik mijn hand verder zakken.

Ik voelde haar klit die al opgezwollen was van opwinding. Na deze gevonden te hebben streelde ik verder naar beneden. Daar aangekomen spreidde ik haar schaamlippen en stopte ik er twee vingers tussen.

Zacht verder in haar vochtige lusthof drukkend voelde ik de geile ribbels op haar inwendige vleesknopje. Die kon net als bij Loes zo enorm opzwellen om daarna spuitend naar buiten te komen.

In Paula's poes soppend wreef deze ribbeltjes stevig totdat Paula zwaarder begon te ademen. Ik liet mijn vingers er nu ineens zachter over heen en weer glijden. Gesmeerd door haar vaginalevocht glibberden mijn vingers steeds verder door. Paula genoot intens van haar vingerbeurt. Haar hand kneedde mijn bobbel onophoudelijk en mijn broek klapte bijna. Net toen ik verwachtte dat Paula mijn piemel eruit zou halen hield ze op. Nog achterover in haar zitting leunend dacht zij opeens hardop na over de bekleding.

Ze nam mijn hand en trok deze speels uit haar broek. Glimlachend zei Paula dat het heerlijk was maar dat we toch ook geen tijd hadden het echt af te maken. Ik lachte en wist dat ook Paula Eva's spelletje van opgeilen beheerste. Zij nam het ook serieus en vond het wachten daarna net als ik enorm spannend. Sidderend van genot en voorpret zei ze, "Ik verheug me op de meiden.

Ze waren kletsnat uit haar schaamstreek gekomen. Paula keek met halfopen mond toe hoe ik haar geil proefde. Met een vlugge beweging stak ik een natte vinger in haar mond die zij frivool afzoog. Paula streek daarna even snel mijn wildleren pak goed en zei blij, "Dat ziet er lekker uit.

Die kloothommels kunnen nu eens een echte vent zien. Kijk daar staat die zakkenwasser. Hah, hij geeft Engels met een Amerikaans accent". Grijnzend sopte zij daarbij met mijn zakdoek haar kut droog. Lief lachend gaf ze hem mij met de woorden "voor Loesje'. Daarna stapten wij lekker samenzweerderig lachend uit. We liepen gelijk naar de voorkant van mijn nog schone modderkruiper.

Paula moest zo om de auto om de schoolpoort in te lopen. Ik moest naar de bestuurderskant en liep dus ook voor langs mijn asociaal grote bak. Het zag dus heel natuurlijk uit. Ik zag nu het idioot kijkende gezicht van die ene bewuste leraar. Paula grijnsde eens en liep hem straal voorbij. Dat was dus die vent waar Loes en Paula zo'n hekel aan hadden en zeker sinds het gemeentehuis.

Bij de voorbumper hield ze in en omarmde mij even decent. Paula was bijna even groot als ik en hoefde zich dus als we ons zoenden nooit uit te rekken. Schuin uit haar ooghoeken kijkend of iedereen het wel zag gaf ze mij een echtelijk kusje dat net te lang duurde en liep daarna nonchalant door. Ik keek haar na en zei nog even gauw, "Dag schat". Ze was zelf toch ook niet voor half vijf klaar! Paula grinnikte daarop even fijntjes en knipoogde fluks.

Ik wist wat ze daarmee bedoelde en schoof achter het stuur, gaf een dot gas en schakelde in de een waarna ik wegreed. In het achteruitkijk spiegeltje zag ik hoe haar collega's nog steeds overdonderd keken. Ze wisten gegarandeerd dat Paula niet met de eerst beste wagen was voorgereden. Hun collegaatje met dat enorme figuur die zij altijd voor een pot versleten hadden, had wel een heel rijke man getroffen.

Paula's wraak was geslaagd. Die ene collega stond nu in zijn hemd met zijn lulsmoesjes. Stout naar mijn autotelefoon kijkend besloot ik even Eva te bellen. Gewoon zomaar, ik wilde dat ding ens gebruiken en meteen Eva's stem horen. Haar stekelvarkentje nam op en verbond mij door.

Eva meldde zich zakelijk en liet niet merken dat ze mij kon. Hieruit maakte ik op dat zij al in onderhandeling zat. Ik wenste haar succes en zei dat ik aan haar dacht.

Stout eraan toevoegend dat ik het leuk zou vinden als zij Inge eerder zou sturen. Dan kon ik haar al fouilleren. Eva antwoordde daarop dat ze verheugd was dat mijn "firma' bij haar bedrijf deze toch wel ongewoonlijk grote bestelling deed.

Zij zou het in de besprekingen met haar Japanse attachee meenemen. Ik wist nu dat mijn telefoontje Eva op dit moment goed uitkwam. Zij en Loes waren die Amerikanen aan het uitpersen op een of andere manier. Daarna was zij even stil en liet mij gewoon door praten zonder erop te reageren.

Na een tijdje zei ze doodleuk dat zij zou wachten op de verbinding. Ineens ging zij over in het Letzenburger. Eva was dus een spelletje blufpoker aan het spelen. Ik wist dat als die Amerikanen al onverhoopt Duits verstonden dan was ook Nederlands wel wat door hun te volgen. Dat wist ook Eva en aan het Letzenburger "Ardennen Esperanto' konden zij gegarandeerd geen touw vast knopen. Eva kletste vrolijk nog wat onzin over Hong Kong en licenties.

Ik snapte er verder ook geen biet meer van. Ze klonk echter verheugd, dus dat zat wel goed. Lachend zei ik dat ze een lekker grietje was en hing maar op. Mijn telefoontje was Eva zo te horen echt goed van pas gekomen.

Haar visite wist immers niet wie gebeld had. Die hoorden alleen Eva's deel van het gesprek. Eerst in het Nederlands en daarna in een of ander voor hun aanhorend koeterwaals. Wat doelloos reed ik nu even rond. Weer naar Sjors op het bureau rijden vond ik te veel van het goede.

Ze zouden daar eens gaan denken dat ik het bureau miste. Nee dank je wel, ik was veel te blij dat ik daar van af was. Mijn aandacht ging nu even uit naar een leuke vrouw die overstak. Ze draafde vriendelijk knikkend omdat ik voor haar stopte de weg over. Haar dunne zomerjurk zwierde daarbij lekker om haar prettige lichaam. Ik kon ook duidelijk zien dat zij geen beha droeg. Ze had de schaapjes los in de wei. Met een uitdagend leuk glimlachje liet ze merken dat zij er pret aan had dat ik erna keek.

De jonge vrouw had dan ook pracht tieten en was er terecht trots op. Haar tietjes wipten net zo lekker als die van Lotte. Ik zag ik al in mijn gedachten hoe zij in hun blootje de oprijlaan opreden. An en Lotte waren er ook zo per vergissing vanaf gereden. Grijnzend bij de gedachte dat de tante Lin dan door een paar kuilen reed stelde ik mij de lekker wippende tietjes van Lotte en die heerlijke zwabberende stevige bollen van An voor.

Onwillekeurig kreeg ik hier al weer een stijve van. De wulpse Lotte zou er zeker geen gras over laten groeien. Ik was benieuwd of die twee het met mij tot boven haalden. An was aan de telefoon al niet meer te houden geweest. Ons vreugdevuur moest daar dan maar op wachten. Onze hoop op een zwoele warme zomeravond voor ons geplande fikkie kwam vandaag wel goed. Het was al erg warm en de zon deed zijn best het kwik nog verder op te jagen.

Eva wilde trouwens ook nog het nieuwe personeel van Pierre instrueren. Misschien stuurde zij ze wel in hun nakie naar het vennetje om zich ritueel te wassen of zo. Paula was immers van plan een heidens getinte ceremonie te spelen. Benieuwd hierna dacht ik aan het natuurgebied achter ons huis. Ik sloeg dus de richting in die er naar toe leidde. Genietend van de steeds open wordende velden reed ik erg rustig. Langzaam maar zeker kwam ik in de buurt van het natuurgebied achter ons huis.

Daar waren een paar veldwegen die ik nog goed kon. Vaak genoeg had ik mijn dienstwagen eroverheen gejaagd als wij een opgefokt brommertje nazaten. Ik reed eerst helemaal om het natuurgebied heen om deze veldwegen zolang mogelijk te kunnen rijden tot aan ons huis. Na een half uurtje zag ik een mij welbekende landweg.

Het was de weg waar ik met Sjors altijd pauzeerde als het weer zo enorm spannend op de zaak was. Ik reed het weggetje op en schakelde terug in vier maal vier laag.

Totaal overbodig want het was kurkdroog. Ik wilde het gewoon even proberen en liet mijn wagen bijna stationair erin voortrollen. In die superlage gang kroop ik als "t ware door het landschap.

De motor bromde zacht en trok mijn wagen erg stilletjes erdoor. Hij hoefde totaal geen vermogen te leveren op het uitgedroogde zandweggetje.

Een ree keek me rustig herkauwend vanuit zijn dekking aan. Het herkende de wagen niet als een gevaar en bleef rustig liggen. Als een schip tjoekerde ik langzaam langs het ree af naar de volgende attractie. Na een tijdje werd de omgeving weer opener en kwam ik in de buurt van mijn en Lotte's heidevennetje.

Daar cirkelde een paartje buizerds met hun jongen van dat jaar. Zij oefenden krijsend hun vliegkunsten. Langzaam schroefden zij zich op de thermiek zonder een vleugelslag steeds hoger tot het nog maar stipjes waren. Hun nakijkend bedacht ik in hoe weinig tijd zij wel in de Ardennen konden zitten zo. Afstand betekende voor hen niets. Grijnzend dacht ik nu aan Isabelle en wat die met Huub en Inge's man zou beginnen.

Pierre wilde gegarandeerd Brigitje en Inge meteen inwerken als die arriveerden. Brigit was als geknipt voor hem. Zij was net zo gek op lekkere pijn als Isabelle en Gerda. Eva had niet gezegd wanneer wij naar het château gingen. Vandaag nog of morgenvroeg misschien ik zou wel zien. Ze kon het ook nog niet weten want zij moest nu eerst haar zaken definitief afhandelen. Eva had het vanmorgen wel wat lullig voor mij gevonden dat ik me vandaag alleen moest amuseren.

Ze had eerder gezegd dat Vera een leuke oplossing was als er niemand van hun kon en vond het nu spijtig dat ze haar woord niet kon houden.

Ik verheugde me ook al op Vera, die ik echt gemist had. Niet alleen in bed maar ook zo als gezelschap. Eva wist dat en miste haar ook. Als ik alleen al aan Vera's uilenverhaal terug dacht schoot ik weer in de lach. Zij was net zo'n druif als Paula. Die twee konden dan ook elkanders geintjes bijzonder goed elkaar aanvullen zonder eerst iets af te spreken.

Zo mijmerend kwam ik bij mijn volgende bezienswaardigheid. Deze stond net uit het zicht achter een paar dichte bosjes. In het voorbij rijden zag ik dat hij leegwas en dat er nog een gewone auto bijstond, die ook onbeheerd was. Ik stopte en liet de wagen afslaan zonder al te veel geluid te maken. Hier wilde ik het mijne van weten. Het was namelijk mijn en Sjors' dienstwagen. De auto die erachter stond kende ik niet. Grinnikend keek ik als Daniël Boone naar de voetsporen die van de auto's naar de dichte braamstruiken liepen.

Deze struiken hadden door de jaren heen een soort grote natuurlijke koepel gevormd over een paar dode dennen. Zachtjes sloop ik erheen en luisterde aandachtig. In die koepel hoorde ik wat onderdrukt gelach en zag ik wat bewegen. Als een volleerd woudloper kroop ik nu op mijn buik naderbij. Stilletjes bleef ik liggen toen ik een goed plaatsje gevonden had.

De braamstruiken waren aan de onderkant bijna kaal en ik had nu redelijk vrij zicht op hetgeen zich binnen afspeelde. Daar zag ik twee naakte vrouwenruggen die heftig krommende rijdbewegingen maakten. Ze zaten daarbij wijdbeens ieder op een op de grond liggende man. Hun aarzen wild heen en weer stotend bereden zij hen. Bij elke rammel van die wippende konten zag ik hun ballen onder dat geweld pletten.

De ene vrouwenrug was vrij tailleloos. Ze had donkerblond halflang gepermanent haar. Mij kwam hierbij meteen de associatie met een of andere boerentrien die er wel pap van lustte. Zo eentje die thuis niet mocht en het er hier van nam. Erg bedreven in het liefdesspel was ze voor haar leeftijd niet. Vast op de stijve zittend gaf zij de man geen ruimte terug te stoten. De andere was wat meer gevormd en er zat een ongelofelijk vette reet onderaan. Deze blubberde bij elke neukstoot door tot onder haar schouders.

Zij had net zo'n weelderig haar als Eva maar dan helblond geverfd. Haar kunsten waren wat meer ontwikkeld dan die van de andere vrouw. De man die door haar zo vol overgave bereden werd had het zwaar. Hij kreunde dat het een lust was bij elke bekkenstoot van haar.

Zijn lul kromde zich krampachtig onder haar bijna gewelddadige rit. Voor elke ramstoot die zij uitdeelde tilde ze haar enorme reet iets op en om deze daarna met haar volle gewicht op die stijve terug te ploffen. Iedere keer terwijl zij zo met haar massale reet doorstootte boog zijn lulschacht door voordat hij weer soepel diep in haar lustspleet verdween. Ze reed zijn pik zo te zien ongegeneerd hard aan flarden. Dat wijf ging tekeer als een furie. Op het moment dat zij klaar kwam liet zij zich achterover op zijn benen vallen.

Ik zag daarbij twee enorme uiers door de lucht erachteraan slingerenden. Eva en Vera hadden geweldig grote tieten maar bij deze dingen vielen die van hun in het niet. Die enorme uiers kletsten toen zij neerkwam terug over tot over de schouders en op haar gezicht. Met een diep wellustig gegrom genoot ze van haar orgasme. Schokkend over haar gehele lijf kwam ze klaar. De andere vrouw kwam even daarna ook met een onderdrukte lustschreeuw.

Haar lustspleet paste maar nauwelijks over de pik van haar sekspartner. Ik zag het duidelijk aan het stukje dat zij er absoluut niet in gekregen had.

Die lul was echt gigantisch dik. Zij draaide zich nu op haar minnaar vastzittend om en zoende de andere vrouw gulzig op haar mond. De eigenaar van die gigantisch dikke pik kwam daarbij wat met haar omhoog. Zo vast zat hij ermee verankerd in zijn minnares. Hem bleef nu niets anders over dan verlekkerd te kijken naar die zoenende wijven.

Vast in de vrouw zittend moest hij haar wel in haar bewegingen volgen. Nu zag ik ook het gezicht van die vastgeprikte vrouw met dat permanentje. Het was Sjors vrouw Truus! De man die onder haar sensuele attenties platgewalst was kende ik niet. Als een straathoer ging die "stijve' Truus nu aan de haal met de andere vrouw die ook net klaargekomen was. Truus rukte haar van de man waarop zij zo heftig was klaar gekomen en stortte zich op haar.

Daarbij gleed de mans pik nu slap uit haar gapende kut met een ware zondvloed aan pruimensap. De man kwam omhoog en bekeek het lesbische seksspel welwillend. Het was Sjors, die dus eindelijk zijn zin gekregen had. Zo te zien had hij dus ook niet lullig ten opzichte van Truus gedaan. Ik nam aan dat die andere vrouw dus Carmen moest zijn. Sjors had gelijk, ze had echt een reet als een sjoelbak. Het was een verdomd geilstuk zo te zien en had al vaker met Truus gevreeën.

Ze wisten precies waar zij elkaar moesten pakken voor het optimale genot. Truus rukte zich om helemaal te kunnen genieten van haar vriendin met een ruk los van haar partner.

Haar binnenste kutdelen trok zij daarbij een stukje mee naar buiten. Dat lekkere binnenste stuk kut floepte daarna maar langzaam weer terug naar binnen. Truus was hoeriger en gedrevener in seks dan Sjors altijd verteld had. Naar mijn mening had Sjors haar ook wel erg snel en gemakkelijk omgekregen.

Ik vermoedde dan ook dat Truus hier al langer op had zitten azen dan die lul van een Sjors voor mogelijk gehouden had. Hij was inzake vrouwen niet bijzonder bijster, dat wist ik. Maar dit sloeg werkelijk alles. Truus was dus meteen overstag gegaan toen ze eindelijk de kans kreeg. Ik had hem al eens verteld dat vrouwen veel geraffineerder waren dan mannen.

Hij had mij maar half geloofd toen ik hem zei dat ze je precies dat lieten doen wat zij wilden en je dan ook nog het idee gaven, dat je er zelf op gekomen was. Als Sjors dus beter op zijn Truusje gelet had, dan had hij ook al veel eerder van Carmen kunnen genieten. Genietend keek ik toe hoe die vier almaar geiler werden.

Ze geraakten nu in een seksuele roes die op het punt stond te exploderen. Gespannen wachtte ik op dat moment van die heerlijke waanzin. Hun handen zaten overal bij elkaar. Kut of lul was hen nu om het even. Truus draaide ineens loops haar losgeneukte kut naar Sjors toe. Deze stak met een verwilderde blik zijn inmiddels weer stijve lul er helemaal in.

Sjors' paal was staalhard en doorkliefde die natte mossel van zijn vrouw met gemak. Zijn kloten sloegen daarbij met elke stoot hard tussen Truus' benen tegen diens clitoris aan. Eva's recept werkte dus voortreffelijk. Op elke pompende stoot van Sjors zoende zij Carmen wellustig. Hun speeksel dreef daarbij rijkelijk over hun kin. Slobberend zogen de vrouwen beurtelings de tong van de ander in hun mond af. Bij elkander aan de tepels trekkend geilden de vrouwen elkaar tot op een orgastische hoogte.

Carmen liet zich ondertussen door haar eigen mans reuze pik inwendig stevig poederen. Die lul was niet alleen ontzettend dik maar ook nog gigantisch lang. Die vent had echt een lul als een ponyhengst. Zij kreunde heftig bij elke stoot die hij haar ermee toebracht. Met een rood gekleurd en verbeten gezicht dreef hij zijn stijve tussen haar billen in. Ik kon het niet zien maar vermoedde aan haar reactie op elke stoot dat hij in haar aarsgat zat.

Ik zag alleen Carmen's ontzettend grote uiers iedere keer schokkend over de grond naar voren komen. Ze blubberden als die van een melkkoe vlak nadat deze leeg gemolken was. Carmen bewoog daarbij extatisch met haar buik die ik net tussen die enorme tieten door zien kon. De vrouwen slaakten nu steeds harder wellustige gillen en verjoegen zo het wild definitief. Carmen ademde zwaar en stootte haar massale reet ineens met volle kracht terug in haar mans liezen.

Haar aarsgat was nu dus volledig geopend. Zij schreeuwde geil en trok daarbij wellustig Truus hoofd aan de haren in het rond. Truus liet dat hitsig toe en haar ogen werden steeds glaziger. Haar blik bleef even orgastisch in mijn richting hangen toen Carmen haar hoofd eindelijk los liet.

Met open mond ving zij daarna die van Carmen weer op om geil door te tongen. Sjors geilde dat Truus dit wel net zo lekker moest vinden als hij. Verhit kreunde hij, "Lekker hê of niet" geile teefkut, ik vind jullie geweldig lekkere kutwijven.

Als je nog wat anders wilt dan hoef je".. Ik heb eens met hem gedanst en voelde zijn pik toen ik mijn buik tegen hem aanwreef. Ik was wel aangeschoten maar dat ding moet enorm zijn als die stijf is.

Op haar rug steunend ramde hij zijn stijve keer op keer dieper haar bruine ster in. Truus huilde daarbij op als een jachthond en stootte haar reet wild in zijn richting. Hij moedigde haar nog wat aan en sloeg daarbij geil voor dat ze me maar in bed moest zien te krijgen.

Wij waren immers bij hun op de koffie uitgenodigd. Hij zou dan wel zien waar hij eindigde met mijn gravin of die enorme stoot van een schoonzus van me. Ik moest nu lachen om hun grootspraak en concludeerde dat ik getuige geweest was van hun eerste partnerruil.

Ze waren echt balorig. Stel je voor Sjors wilde desnoods Paula aan zijn stijve zien bengelen. Ik verwachtte eerder dat als hij dat probeerde, hij zijn eieren aan een of andere boom zag bengelen in plaats van Paula aan zijn pik. Sjors begon te ejaculeren en trok zijn lul uit Truus' opgerekte kontgat. Ik zag duidelijk hoe het even open bleef staan voordat het dicht trok en wat napulseerde.

Carmen haastte zich om Sjors zijn zaad in haar mond op te vangen. Truus zou nu ook wel op haar beurt het sperma van Carmen's man willen proeven.

Ik had het goed gedacht. Hij trok inderdaad zijn stijve lul uit Carmen's aarsgat om zijn zwengel aan Truus aan te bieden. Truus schoof wellustig pervers haar mond direct over zijn knalharde stijve. De man kreunde en spoot af. Ik zag zijn ballen daarbij hoog optrekken om zo ook het laatste sperma naar boven te kotsen. Truus zoog luidruchtig en slikte het ook door. Ik zag dat ze ervan moest kokhalzen. Glimlachend dacht ik die heeft voor het eerst meer als alleen sperma geproefd! Ze trok wit weg waarna zij alles weer proestend opgaf.

Bij mezelf nog denkend dat zijn kwakkie dus niet naar noten smaakte kroop ik voorzichtig weer uit de braamstruiken weg. Zo mooi dat ik nog langer wilde blijven kijken, met het risico betrapt te worden, waren die vrouwen echt niet. Trouwens geile Truus en hitsige Carmen kwamen ook niet voor op Eva's lijstje. En dat lijstje was heilig voor mij. Als Eva een lekkere lul zag vroeg ze het mij ook eerst. Dat was en bleef onze afspraak.

Dus ik besloot maar weer te gaan voordat zij ook eruit kwamen. Terug bij mijn wagen vond ik het jammer geen camera bij me te hebben gehad. Eva had er beslist ook haar lol aan gehad. Dit samen nog eens bekijken om het daarna de andere voor te schotelen. Ik kon me haar opmerkingen al voorstellen, "zie jullie wat Toine voor mooie natuuropnames gemaakt heeft. Hij heeft er echt een neusje voor'. Om er dan met een vette lach achteraan te zeggen, "het paringsritueel van Homo Erectus Smerissisus Ejaculatus'.

Of "overspel dat hij mogelijk heeft gemaakt, het is een goede leerling geweest! Hun gezichten wilde ik nu perse zien. Die rooie kop van Sjors wilde ik me echt niet laten ontgaan.

Kijkend naar de buizerds die weer langzaam uit de hemel afdaalden, verdreef ik mijn tijd. Truus had waarschijnlijk nog een van hen besprongen in haar seksuele gier want het duurde geruime tijd. Ze kwamen zeker een half uur later kwam er bewging in de braamstruiken. Met een rood hoofd en verfomfaaide kleding zag ik ze vermoeid uit het struikgewas tevoorschijn komen.

Truus' stijve permanentje was definitief naar de haaien. Carmen plukte nog een halve braamstruik uit haar geblondeerde pruik en Sjors wees haar man erop dat zijn gulp nog los stond. Ik deed net of ik het niet zag en zei schijnheilig verwonderd, "Hoi!. Ik antwoordde lachend maar op de buizerds wijzend, dat ik die vogels net tot hier toe gevolgd was. Sjors kleurde en stelde mij aan Carmen en Theo voor.

Truus kon ik al en die gaf me gewoon een hand, maar zij lachte wel erg verlekkerd. Vluchtig keek ze daarbij even naar mijn kruis. Ze keek echt zoals elke vrouw dat doet die net een goede beurt gehad heeft. Nog genietend van het teruglopende sperma tussen haar benen kon ook Truus zich niet helemaal inhouden.

Een soort verzadigde blik die elk moment weer kan opgloeien als ze een stijve meent te bespeuren, die ze nog niet gehad heeft. Truus was hier echt geen uitzondering op. Deze blik kon ik maar al te goed van Eva en Lizet tijdens onze avontuurtjes.

Zelfs een vrouwenliefhebster als Loes had deze blik na haar tsunamiorgasme gehad. Sjors vroeg me nog eens wat ik hier deed. Ik herinnerde Sjors eraan dat ik hier nu toch vlakbij woonde. Hij lachte en zei, "Dan hebben we al vaker gepauzeerd bij jouw huis zonder dat we het wisten. Ik grijnsde en vroeg wat hij hier dan met zijn vrouw en hun vrienden deed. Sjors vertelde schijnheilig naar Truus kijkend dat hij hen had willen laten zien waar wij altijd onze tijd door brachten.

Carmen had dat aan Truus gevraagd. Ze had Carmen een keer verteld dat wij als het spannend was, hier een tukkie deden. En dit was de plaats bij uitstek om niet op te vallen. Nu stilletjes verkneukelend vertelde hij, ".. En toen kregen de dames hoge nood en ik heb hun een stil plekje gewezen. Sjors grijnsde ineens over zijn gehele gezicht. Hij had door dat ik wist wat ze daar uitgespookt hadden. Lachend zei hij dan ook dat ik hem hier ook al veel goede raad gegeven had.

Hij knipoogde snel naar Truus en ik wist dat hij haar nu eens voor de verandering echt alles verteld had. Het truttige was weg bij zijn Truusje! Zij keek nu open en wulps naar Carmen die mij op haar beurt ook eens goed bekeek. Ze had eerst een beetje verlegen weggekeken.

Maar na mijn gesprek met Sjors wist ze dat wij dat we een prima band hadden. Ik hoorde hoe Carmen fluisterde, "Oh" is dat die collega die met ehum" eh die Sjors heeft wakker geschud". Geen kapsones en uh" lekker groot.

Ik lachte maar terug en dacht, "je lacht erg leuk maar sorry" jij bent echt aartslelijk meisje'. Niet dat me dat verder zou storen als we onverhoopt toch eens op elkaar zouden belanden maar het was gewoon de waarheid. Trouwens de lelijkste vrouwen waren vaak de lekkerste minnaressen. Die hoefden geen rolletje te spelen, hun plezier was echt. Zij gingen er gewoon voor. Sjors frutselde ondertussen maar wat met zijn autosleuteltjes. Op mijn vraag wat hij hier alleen met een dienstwagen deed antwoordde hij dat hij de wagen gepakt had voor een urgent geval dat niet meer kon wachten.

Dat kon nu omdat hij chef was. Glimlachend zei Sjors nog eventjes, ".. En die twee die hem eigenlijk moesten hebben lopen zich nu platvoeten in de binnenstad " jofel hê. Hij lachte en wilde nog iets zeggen maar in mijn wagen ging de telefoon over. Sjors slikte zijn verhaaltje in en wees zijn vrienden op mijn auto. Hij vertelde aan hen terwijl ik instapte, dat ik zelfs autotelefoon erin had. Ik nam de telefoon op en hoorde hoe Eva zich meldde met een snel, "Hê hê, die Ammies zijn nu even naar het toilet zich opfrissen.

Loes en ik zijn nu eindelijk even alleen. Verrukt vertelde Eva hoe Loes haar geholpen had. Ze had alles in kannen en kruiken dankzij onze Loesje. Eva had Loes voorgesteld als zijnde een zaken relatie uit het verre oosten. Deze had zich daarop voorgesteld in dat kort afgemeten Aziatisch Engels dat zo vreemd klinkt.

Daarna had Loes stoïcijns in "haar' map kijkend de mond gehouden. Eva was daarop in onderhandeling getreden met haar kopers. Die Ammies hadden ineens veel bombarie gehad en wilden nog even zoals verwacht, wat bijstellen in hun eigen voordeel.

Eva had toen haar haantje koning laten kraaien. Zij had hen eraan herinnerd dat het contract al was opgesteld en door hun was goed bevonden. Als er nu nog veranderingen kwamen dan zou zij zelf er ook nog wel wat hebben. Eva was nog altijd de baas hier en er liepen nog zaken in Azië die zij regelde.

Loes was daarop ineens opgestaan en had kortaf gezegd waar het wat haar betreft zo op stond. In de trant van, "zo doen wij in Azië al lang geen zaken meer, maar als jullie het anders willen dan kan ik dat ook'. Zij had daarbij als een getergde tijgerin door het bureau gelopen en had haar stoel weggepakt van de tafel. Met een beheerste knal had Loes deze toen voor het raam gezet en was erop gaan zitten.

Precies daar waar de zon goed door haar blouse kon schijnen, giechelde Eva snel. Loes had zich laten bekijken totdat haar blauwe draak echt was opgevallen. Twee van die Amerikanen waren zichtbaar geschrokken bij het zien van dat Yakuzai symbool. Ze wisten dat als zo'n tante haar kont voor de krib gooide er niets van hun hele handel terecht zou komen en zouden dan waarschijnlijk zelfs alleen nog op schijtpoeder kunnen inschrijven in Japan. Daarna werden zij ineens een stuk inschikkelijker. Loes had eens verachtelijk gekeken en was hooghartig opgestaan.

Sierlijk maar uitdagend was ze toen naar Eva's bureau gelopen. Daar had zij in de papieren geneusd en een paar gewone folders als zijnde iets belangrijks in haar map gestopt. Heel gehaaid had Loes daarbij het contract van de firma in Hong Kong, die Eva's nieuwe creatie superdildos maakten weggemoffeld. Eva had gezien dat haar kopers naar Loes keken maar niet zagen wat die precies wegpakte.

Ongemakkelijk op hun stoel schuifelend probeerden zij nu toch nog even door te drammen. Toen die Ammies alsnog met de al door Eva verwachtte extra toeren begonnen was Loes opgestaan.

Ze had nu echt beledigd en furieus gereageerd. Loes had in haar Azië Engels gezegd dat zij, als ze niet inbonden het hele contract van haar alsnog naar een ander liet gaan. Precies op dat moment had ik gebeld. Het kon niet beter getimed zijn, volgens Eva. Zij had inderdaad nadat ik al had opgehangen doorgespeeld dat zij nog doorverbonden was met Hong Kong.

Eva had daarbij Loes de groeten van mij in het Letzenburgs gedaan. Daarna was Eva overgegaan in het Engels. Dit gesprek ging over die superpikken opdracht. Loes had daarop eens geheimzinnig en ondoorgrondelijk gelachen. Ze wachtte zoals Eva gehoopt had op een seintje van haar. Eva had haar dat gegeven door instemmend te knikken toen zij zogenaamd hoorde dat Hong Kong groenlicht gaf.

Loes had na dat telefoontje ineens stomweg in het gebroken Engels gezegd dat zij Eva nu persoonlijk de alleenrechten op die nieuwe super kunstpielmels kon geven. Met een breed gebaar had Loes toen het contract dat ze weggemoffeld had op tafel geknald. Aziatisch Engels piepend dat dit niet het enige zou blijven als die Amerikanen over de brug kwamen.

Daarop was er een pracht overeenkomst tot stand gekomen. Alle personeel met uitzondering van Inge en Brigit kregen een baangarantie met bonus. Eva had hen zogenaamd als teken van goede wil ontslagen om zo ruimte voor hun eigen VS delegatie te maken. Loes had zelfs voor haarzelf ook een auto afgedongen als relatiegeschenkje! De Amerikanen wilden wel met Hong Kong blijven handelen en hadden gevraagd hoe Loes over te halen was.

Eva giechelde nu, "We hebben eigenlijk de boel grandioos bedot maar die goudzoekers zijn zelf begonnen". Ik feliciteerde Eva en vertelde snel mijn avontuurtjes. Beginnend met het wegbrengen van Paula die gezegd had dat ik dat wel kon omdat ik toch niks beters te doen had. Verrukt zei Eva daarop dat zij het al van Paula wist. Die had haar al verteld dat zij ze op school had wijsgemaakt dat ze Luxemburgse van geboorte en met mij getrouwd was. Ze had het gedaan om van dat eeuwige gezeur af te zijn en uit balorigheid.

Paula was weer bloedlink geweest er was weer het nodige voorgevallen. Eva maakte zich daarom zorgen om Paula en vroeg me goed op haar te passen. Paula was nu tot alles in staat als zij het vuur aan de schenen gelegd kreeg.

Ik beloofde dat en vertelde over mijn laatste biologische waarnemingen. Eva lachte over hoe Sjors gereageerd had op mijn opmerking. Dat Truus erg verlekkerd gekeken had vond zij nog interessanter. Eva vond het een geil idee dat een vrouw als Truus zo naar mijn pik verlangd had zonder hem ooit gezien te hebben. Frivool lachend zei ze, "Let maar eens op die creëert nog een situatie dat ze even alleen met je is.

Als je het geil vind mag je haar van mij wel even laten proeven" maar meer ook niet! Je weet het hê, opgeilen en wachten lekker hê". Loesje is weer bezig, hmmm.. Toen Loes uitgevreeën was vertelde Eva verzuchtend tot slot dat zij en Loes nog met die Amerikanen uit eten moest.

Ze gingen zodadelijk naar ons restaurant. Veel zin hadden zij er echter allebei niet in. Eva klonk nu wat bezorgd en zei dat die gasten verwachtten dat ze nog met hen in een bordeel gingen. Daar hadden zij en Loes absoluut geen zin in. Dat kon ik me voorstellen en sloeg haar voor dat ze Lola's nieuwe adres doorspeelde. Ze kon dan zeggen dat het een soort klanten binding van de firma uit was.

Eva vond dat een klasse idee en zou het doen. Frivool giechelend zei ze daarna, "Als jij Truus nog iets moois laat beleven dan moet je niet vergeten dat je Paula ook nog af moet halen. Je hebt je dag wel goed besteed zonder ons. Maar het is al drie uur" daaaag beertje" tot vanavond.

Echt geil geworden door Eva's vrijbrief Truus iets te mogen laten proeven stapte ik weer uit. Mijn pik klopte in mijn broek en ik voelde hoe hij hard langs mijn rits omhoog schoof. Ik kreeg het er Spaans benauwd van en hoopte dat het niet al te zeer opviel.

Stiekem naar de dames kijkend die nu ineens, nu het van Eva mocht veel knapper leken, veegde ik het zweet van mijn voorhoofd. Terwijl ik weer naar Sjors liep kreeg ik gedeeltelijk mijn stijve weer in het gareel. Deze vroeg grijnzend wat er was en ik vertelde hem dat wat ik kwijt wilde.

Wat ik verder voelde drukken om er wat van kwijt te raken verzweeg ik. Dat ging volgens mij zelfs Sjors nog niks aan. Hij begreep dus alleen uit mijn antwoord dat ik nog iets moest doen waar ik echter beslist geen hekel aan had.

Een beetje spijtig zei Sjors dan ook, "Jammer". Hij was in een paar dagen tijd erg veranderd, maar dat wel in positieve zin. Ik wijdde het aan het feit dat zijn leven nu een totaal nieuwe zin gekregen had, net als het mijne enige weken geleden. De oorzaak ervan was doodeenvoudig. Datgene gewoon doen wat iedereen wel wil maar nooit mag of durft om wat voor lullige reden dan ook. Ik sloeg hem ten afscheid op zijn schouder en zei, "Als Truus de weg niet meer weet". Hij had na ons laatste gesprek het volste vertrouwen in me en ik moest maar doen wat ik goed achtte!

Ons gebied was namelijk erg groot en je raakte er zo van het goede pad. Onnozel kijkend zei hij erachteraan, "En dat zou jammer zijn nu Truus het net gevonden heeft! Ik wist bij god niet hoe hij het bedoeld had. Sjors sprak vroeger vaker dubbelzinnig over seks zoals toen of ik nog zin had in zoiets als zwarte Lola. Hij had echter nog nooit zijn Truus er zo in betrokken. Die had hij altijd afgeschilderd als de bombardon die thuis precies zei wat hij te doen en te laten had.

Sjors zei nu definitief ajuus en stapte in zijn wagen. Inwendig toch lachend om zijn al dan niet opzettelijke goedkeuring Truus op het goede pad te houden, verheugde ik me op Eva's profetie.

Op dit vlak had zij het nooit echt mis gehad. De enige keer was dat met het leuke serveerstertje in de stad Luxemburg. Eva had haar wel even voor me willen schaken maar dat was anders gelopen dan zij gedacht had. Alhoewel als Eva toen had doorgezet was ook zij bij ons in bed geland.

Daar kende ik mijn Eva goed genoeg voor. Als zij haar charmes en die ontzettend erotische snoepwinkel in de strijd worp dan kreeg ze onherroepelijk haar zin.

Nu Sjors weg was vestigde ik mijn aandacht op Truus en haar vrienden. Truus dirigeerde hen bijna onmerkbaar al naar hun wagen. Carmen en haar man zeiden even weifelend toch maar gedag en stapten alvast in.

Truus zei dat ze zo kwam maar nog even moest. Zij zouden met Truus naar huis gaan om daar op Sjors te wachten totdat zijn dienst voorbij was. Je hoefde geen psycholoog te zijn om te raden wat zij dan nog eens dunnetjes over wilden doen. Om wat tijd te rekken liep ik langzaam naar mijn auto. Ik opende alvast het portier van mijn luxetractor en wachtte af.

Wat Eva al voorspeld had scheen nu ook echt te gebeuren. Truus kwam snel tot bij me en vergewiste zich ervan dat wij echt uit het zicht stonden. Ineens drukte zij een voorzichtig kusje op mijn wang.

Ze glunderde stout en zei gehaast, "Bedankt" dat je zo lekker stil gekeken hebt" enne komen jullie nog echt eens koffie drinken en". Mijn geheimpje, maar eerlijk gezegd ik ben nog steeds hondsgeil! Truus was sportiever dan ik ooit vermoed had. Ze had ervan genoten en wilde niet daarna schijnheilig beginnen te kijven. Zij bekende gewoon dat ze het erg fijn gevonden had eens bekeken te worden terwijl zij zich te buiten ging aan haar eigen verlate seksuele revolutie.

Truus bekende vol vuur dat ze voor het eerst genoten had van een andere man. Sjors was haar eerste en tot nu toe de enige geweest. Met Carmen had ze inderdaad al langer een intieme relatie waar Sjors niets van geweten had. Tot haar vreugde had die boerenlul zoals ze hem nu liefkozend noemde ineens tijdens een nummertje gevraagd of zij het wel eens een vrouw wilde proberen.

Truus had dat voorstel natuurlijk met beide handen aangepakt. Ze had meteen verteld dat ze met Carmen een verhouding had en zich goed kon voorstellen hoe fijn het zou zijn als Sjors er ook aan meedeed.

Sjors had wel stom gekeken toen zij hem direct voorstelde dat hij dan ook Carmen moest neuken omdat zij dat zelf ook geil vond. Ze wilde dit tot Sjors' plezier dan maar meteen te regelen. Nog voordat zij Carmen kon opbellen had Sjors als klap op de vuurpijl gezegd, dat hij het ook wel leuk zou vinden als zij dan met Theo neukte. Ik had namelijk gezegd dat hij dan ook niet lullig moest doen!

Voor haar doen erg sexy zei Truus lachend, ". En ik wilde het altijd al eens op een spannende plek doen". Truus nu recht in haar ogen kijkend zei ik lachend, "Ja dat moet je dan voor lief nemen en jij deed dat naar mijn mening willens wetens". Truus opende het portier van mijn auto nu helemaal en ging er half inzitten. Mijn voyeurisme had haar nog geiler gemaakt. Met een slaapkamerblik in haar ogen vroeg ze ineens ongegeneerd of zij mijn pik mocht zien.

Zij wilde nu, nu zij het eenmaal durfde ook weten of ze gelijk had. Ik knikte en zei uitdagend, "Graag als Sjors dat ook goed vindt. Ze werd nu erg zeker van haar zaak en aarzelde niet meer. Speels trok zij fluks mijn gulp open. Met zaad vragende ogen keek Truus toe hoe mijn zwengel erdoor naar buiten floepte. Hij had al een tijdje in de verdrukking gezeten en was al aan zijn uitbraakpogingen begonnen. Truus greep er meteen met beide handen naar.

Ze liet zich tegelijk met haar kont van de autozitting op de treeplank glijden. Even verlekkerd naar mijn stijve starend opende Truus wijd haar mond. Gretig schoof ze hem verlangend naar mijn stijve mannenvlees erover. Zij scheelde daarbij met lodderige ogen naar boven en zocht geilend mijn blik op. Ik liet haar genietend begaan en voelde hoe Truus mijn zak ook uit de gulp haalde. Truus woog even mijn eieren op haar vlakke hand en zuchtte eens diep. Ze hingen zwaar op haar hand.

Dat beviel Truus zo goed dat ze zich even met haar andere hand vingerde en intens geil kreunde. Truus gaf toe aan een natuurlijke loopsheid die zij altijd onderdrukt had. Zij ontdooide nu helemaal en masturbeerde zich ongegeneerd voor me. Iets wat elke vrouw pas zou doen als ze je echt goed kent. Opgewonden heet fluisterde zij ineens, " Je hebt me al zonder het te weten geil op jou gemaakt tijdens ons dansje. Ik heb wekenlang aan niets anders kunnen denken dan aan wilde seks met jouw.

Het werd zo erg dat Sjors mij niet meer kon bevredigen. Carmen was de enige waar ik het mee bespreken kon die heeft me toen de liefde onder vrouwen geleerd. Op een of andere manier hadden mijn gesprekken met Sjors over vrije seks hun huwelijk gered en een nieuwe impuls gegeven. Menu Mail de webmaster Inloggen. Geile slet drinkt de volgespoten reet van haar afgeneukte vriendin leeg!

Het zaad stroomt uit haar vriendin haar reetje op het puntje van haar tong! Smerig geil aarsje wordt afgenaaid, volgespoten en door vriendin leeggedronken Na anale naaibeurt drinkt vriendin het zaad uit haar volgespoten krappe kontje 2 anaal afgepompte duitse sloeries likken het verse zaad uit elkaars naad Zaadverslaafd snolletje zuigt naast zijn lul ook haar vers ingespoten aars leeg Met hun lenige tongetjes drinken ze het sperma uit elkaars strakke aarsjes!

Knap blond meisje drinkt zaad uit het volgesproeide aarsje van vriendinnetje Keiharde anale neukbeurt en een dikke slok zaad uit haar aars! Na het oprekken met een dildo laat ze zo een vuist in haar dikke kut glijden! Een dildo is niet meer genoeg.

Deze gebrilde slet wil een vuist in haar snee! Amber krijgt in de tuin van haar vriendin voor het eerst een vuist erin Amber laat zich in de tuin voor het eerst diep in haar kut vuisten Deze hoer uit IJsselstein maakt een vuistneukfilm met de cameraman Deze IJsselsteinse hoer laat zich door onze cameraman gewillig vuisten Sonja perst met veel moeite voor het eerst haar eigen vuist in haar kutje Sonja laat zich in haar hangmat eens lekker diep vuisten door Amber Sandra uit Cuijk ligt met haar natte kut te wachten op haar 1e vuistneukervaring Sandra laat zich door haar perverse buurman in haar kale natte doos vuistneuken Lekker blondje stopt voorzichtig 1 vinger in haar poepertje, dan 2, dan 3 en..

Ongelooflijk lekker sletje laat zich diep en hard vuisten voor onze camera's Rowena krijgt een hele hand in haar briljant versierde kut geschoven De lekkere zaadsnol Rowena laat zich diep vuisten door mannenhand Deze extreem perverse tiener drukt fles in aars en vuist zichzelf van achter Lekker blond tienersletje laat haar hele hand in haar kale kutje verdwijnen De bloedgeile jarige Ingrid begint voorzichtig met 3 vingers in haar kutje De jarige Ingrid laat zich onder hevig gekreun voor 't eerst diep vuisten Ongelooflijk hoe lekkere Lola een honkbalknuppel in haar kut laat glijden De lekkere Lola deed al aan zelfbevuisting, dit keer wordt ze gevuist!

Zonder probleem laat Roos uit Odijk zich diep in haar dikke kut vuisten Roos uit Odijk heeft zich net laten vuisten en perst nu een fles uit haar kut Geniet mee hoe dit lekkere tienersletje ligt te kronkelen met die vuist erin Superlekker slank tienertje laat zich zo in haar krappe kale sneetje vuisten!

Dit halfbloedje uit Velp kan toch geen hand in haar kutje hebben?
hete snollen meesteres lola

...

Een grote lul voor deze zuster op haar eerste werkdag. Telefoneren met een lul in je reet. Kinky latina wordt hardhandig aangepakt door de buurman. De anale ontmaagding van Nikki Benz. Slaafse brunette uit elkaar getrokken in rim trio. Het neuken van een grote Afrikaanse reet.

Kleine tietjes, maar een rekbaar anusje. Koppel betrapt hun babysitter die uitgebreid zit te vingeren. Nederlandse huisvrouw gaat los als meesteres Sandra. Blonde zusjes blazen weer leven in de huizenmarkt. Granny laat zich met liefde misbruiken. Bindt me vast en ransel me af. Lekker blondje zuigt voor geld.

Standje van de dag: Some Sluts Like It Rough. Aziatisch orgasme kanon wordt tot het uiterste gedreven. Een fikse sperma douche voor Braziliaans blondje. Diep in de keel van SM slaafje Kleio. Kinky milf houdt van SM en sperma slikken. Dominante MILF plaagt en pleziert een piemel. Stout eraan toevoegend dat ik het leuk zou vinden als zij Inge eerder zou sturen. Dan kon ik haar al fouilleren.

Eva antwoordde daarop dat ze verheugd was dat mijn "firma' bij haar bedrijf deze toch wel ongewoonlijk grote bestelling deed. Zij zou het in de besprekingen met haar Japanse attachee meenemen. Ik wist nu dat mijn telefoontje Eva op dit moment goed uitkwam. Zij en Loes waren die Amerikanen aan het uitpersen op een of andere manier.

Daarna was zij even stil en liet mij gewoon door praten zonder erop te reageren. Na een tijdje zei ze doodleuk dat zij zou wachten op de verbinding. Ineens ging zij over in het Letzenburger. Eva was dus een spelletje blufpoker aan het spelen. Ik wist dat als die Amerikanen al onverhoopt Duits verstonden dan was ook Nederlands wel wat door hun te volgen. Dat wist ook Eva en aan het Letzenburger "Ardennen Esperanto' konden zij gegarandeerd geen touw vast knopen.

Eva kletste vrolijk nog wat onzin over Hong Kong en licenties. Ik snapte er verder ook geen biet meer van. Ze klonk echter verheugd, dus dat zat wel goed. Lachend zei ik dat ze een lekker grietje was en hing maar op. Mijn telefoontje was Eva zo te horen echt goed van pas gekomen. Haar visite wist immers niet wie gebeld had. Die hoorden alleen Eva's deel van het gesprek. Eerst in het Nederlands en daarna in een of ander voor hun aanhorend koeterwaals.

Wat doelloos reed ik nu even rond. Weer naar Sjors op het bureau rijden vond ik te veel van het goede. Ze zouden daar eens gaan denken dat ik het bureau miste.

Nee dank je wel, ik was veel te blij dat ik daar van af was. Mijn aandacht ging nu even uit naar een leuke vrouw die overstak. Ze draafde vriendelijk knikkend omdat ik voor haar stopte de weg over. Haar dunne zomerjurk zwierde daarbij lekker om haar prettige lichaam.

Ik kon ook duidelijk zien dat zij geen beha droeg. Ze had de schaapjes los in de wei. Met een uitdagend leuk glimlachje liet ze merken dat zij er pret aan had dat ik erna keek.

De jonge vrouw had dan ook pracht tieten en was er terecht trots op. Haar tietjes wipten net zo lekker als die van Lotte. Ik zag ik al in mijn gedachten hoe zij in hun blootje de oprijlaan opreden. An en Lotte waren er ook zo per vergissing vanaf gereden. Grijnzend bij de gedachte dat de tante Lin dan door een paar kuilen reed stelde ik mij de lekker wippende tietjes van Lotte en die heerlijke zwabberende stevige bollen van An voor.

Onwillekeurig kreeg ik hier al weer een stijve van. De wulpse Lotte zou er zeker geen gras over laten groeien. Ik was benieuwd of die twee het met mij tot boven haalden. An was aan de telefoon al niet meer te houden geweest. Ons vreugdevuur moest daar dan maar op wachten. Onze hoop op een zwoele warme zomeravond voor ons geplande fikkie kwam vandaag wel goed. Het was al erg warm en de zon deed zijn best het kwik nog verder op te jagen.

Eva wilde trouwens ook nog het nieuwe personeel van Pierre instrueren. Misschien stuurde zij ze wel in hun nakie naar het vennetje om zich ritueel te wassen of zo. Paula was immers van plan een heidens getinte ceremonie te spelen. Benieuwd hierna dacht ik aan het natuurgebied achter ons huis. Ik sloeg dus de richting in die er naar toe leidde. Genietend van de steeds open wordende velden reed ik erg rustig. Langzaam maar zeker kwam ik in de buurt van het natuurgebied achter ons huis.

Daar waren een paar veldwegen die ik nog goed kon. Vaak genoeg had ik mijn dienstwagen eroverheen gejaagd als wij een opgefokt brommertje nazaten. Ik reed eerst helemaal om het natuurgebied heen om deze veldwegen zolang mogelijk te kunnen rijden tot aan ons huis. Na een half uurtje zag ik een mij welbekende landweg.

Het was de weg waar ik met Sjors altijd pauzeerde als het weer zo enorm spannend op de zaak was. Ik reed het weggetje op en schakelde terug in vier maal vier laag.

Totaal overbodig want het was kurkdroog. Ik wilde het gewoon even proberen en liet mijn wagen bijna stationair erin voortrollen.

In die superlage gang kroop ik als "t ware door het landschap. De motor bromde zacht en trok mijn wagen erg stilletjes erdoor. Hij hoefde totaal geen vermogen te leveren op het uitgedroogde zandweggetje. Een ree keek me rustig herkauwend vanuit zijn dekking aan. Het herkende de wagen niet als een gevaar en bleef rustig liggen. Als een schip tjoekerde ik langzaam langs het ree af naar de volgende attractie.

Na een tijdje werd de omgeving weer opener en kwam ik in de buurt van mijn en Lotte's heidevennetje. Daar cirkelde een paartje buizerds met hun jongen van dat jaar. Zij oefenden krijsend hun vliegkunsten. Langzaam schroefden zij zich op de thermiek zonder een vleugelslag steeds hoger tot het nog maar stipjes waren. Hun nakijkend bedacht ik in hoe weinig tijd zij wel in de Ardennen konden zitten zo. Afstand betekende voor hen niets. Grijnzend dacht ik nu aan Isabelle en wat die met Huub en Inge's man zou beginnen.

Pierre wilde gegarandeerd Brigitje en Inge meteen inwerken als die arriveerden. Brigit was als geknipt voor hem.

Zij was net zo gek op lekkere pijn als Isabelle en Gerda. Eva had niet gezegd wanneer wij naar het château gingen. Vandaag nog of morgenvroeg misschien ik zou wel zien. Ze kon het ook nog niet weten want zij moest nu eerst haar zaken definitief afhandelen. Eva had het vanmorgen wel wat lullig voor mij gevonden dat ik me vandaag alleen moest amuseren. Ze had eerder gezegd dat Vera een leuke oplossing was als er niemand van hun kon en vond het nu spijtig dat ze haar woord niet kon houden.

Ik verheugde me ook al op Vera, die ik echt gemist had. Niet alleen in bed maar ook zo als gezelschap. Eva wist dat en miste haar ook. Als ik alleen al aan Vera's uilenverhaal terug dacht schoot ik weer in de lach. Zij was net zo'n druif als Paula. Die twee konden dan ook elkanders geintjes bijzonder goed elkaar aanvullen zonder eerst iets af te spreken. Zo mijmerend kwam ik bij mijn volgende bezienswaardigheid. Deze stond net uit het zicht achter een paar dichte bosjes.

In het voorbij rijden zag ik dat hij leegwas en dat er nog een gewone auto bijstond, die ook onbeheerd was. Ik stopte en liet de wagen afslaan zonder al te veel geluid te maken.

Hier wilde ik het mijne van weten. Het was namelijk mijn en Sjors' dienstwagen. De auto die erachter stond kende ik niet. Grinnikend keek ik als Daniël Boone naar de voetsporen die van de auto's naar de dichte braamstruiken liepen.

Deze struiken hadden door de jaren heen een soort grote natuurlijke koepel gevormd over een paar dode dennen. Zachtjes sloop ik erheen en luisterde aandachtig. In die koepel hoorde ik wat onderdrukt gelach en zag ik wat bewegen. Als een volleerd woudloper kroop ik nu op mijn buik naderbij. Stilletjes bleef ik liggen toen ik een goed plaatsje gevonden had. De braamstruiken waren aan de onderkant bijna kaal en ik had nu redelijk vrij zicht op hetgeen zich binnen afspeelde. Daar zag ik twee naakte vrouwenruggen die heftig krommende rijdbewegingen maakten.

Ze zaten daarbij wijdbeens ieder op een op de grond liggende man. Hun aarzen wild heen en weer stotend bereden zij hen. Bij elke rammel van die wippende konten zag ik hun ballen onder dat geweld pletten.

De ene vrouwenrug was vrij tailleloos. Ze had donkerblond halflang gepermanent haar. Mij kwam hierbij meteen de associatie met een of andere boerentrien die er wel pap van lustte. Zo eentje die thuis niet mocht en het er hier van nam. Erg bedreven in het liefdesspel was ze voor haar leeftijd niet.

Vast op de stijve zittend gaf zij de man geen ruimte terug te stoten. De andere was wat meer gevormd en er zat een ongelofelijk vette reet onderaan. Deze blubberde bij elke neukstoot door tot onder haar schouders. Zij had net zo'n weelderig haar als Eva maar dan helblond geverfd. Haar kunsten waren wat meer ontwikkeld dan die van de andere vrouw. De man die door haar zo vol overgave bereden werd had het zwaar.

Hij kreunde dat het een lust was bij elke bekkenstoot van haar. Zijn lul kromde zich krampachtig onder haar bijna gewelddadige rit. Voor elke ramstoot die zij uitdeelde tilde ze haar enorme reet iets op en om deze daarna met haar volle gewicht op die stijve terug te ploffen. Iedere keer terwijl zij zo met haar massale reet doorstootte boog zijn lulschacht door voordat hij weer soepel diep in haar lustspleet verdween.

Ze reed zijn pik zo te zien ongegeneerd hard aan flarden. Dat wijf ging tekeer als een furie. Op het moment dat zij klaar kwam liet zij zich achterover op zijn benen vallen.

Ik zag daarbij twee enorme uiers door de lucht erachteraan slingerenden. Eva en Vera hadden geweldig grote tieten maar bij deze dingen vielen die van hun in het niet. Die enorme uiers kletsten toen zij neerkwam terug over tot over de schouders en op haar gezicht. Met een diep wellustig gegrom genoot ze van haar orgasme. Schokkend over haar gehele lijf kwam ze klaar. De andere vrouw kwam even daarna ook met een onderdrukte lustschreeuw. Haar lustspleet paste maar nauwelijks over de pik van haar sekspartner.

Ik zag het duidelijk aan het stukje dat zij er absoluut niet in gekregen had. Die lul was echt gigantisch dik.

Zij draaide zich nu op haar minnaar vastzittend om en zoende de andere vrouw gulzig op haar mond. De eigenaar van die gigantisch dikke pik kwam daarbij wat met haar omhoog. Zo vast zat hij ermee verankerd in zijn minnares. Hem bleef nu niets anders over dan verlekkerd te kijken naar die zoenende wijven. Vast in de vrouw zittend moest hij haar wel in haar bewegingen volgen.

Nu zag ik ook het gezicht van die vastgeprikte vrouw met dat permanentje. Het was Sjors vrouw Truus! De man die onder haar sensuele attenties platgewalst was kende ik niet. Als een straathoer ging die "stijve' Truus nu aan de haal met de andere vrouw die ook net klaargekomen was.

Truus rukte haar van de man waarop zij zo heftig was klaar gekomen en stortte zich op haar. Daarbij gleed de mans pik nu slap uit haar gapende kut met een ware zondvloed aan pruimensap. De man kwam omhoog en bekeek het lesbische seksspel welwillend. Het was Sjors, die dus eindelijk zijn zin gekregen had. Zo te zien had hij dus ook niet lullig ten opzichte van Truus gedaan.

Ik nam aan dat die andere vrouw dus Carmen moest zijn. Sjors had gelijk, ze had echt een reet als een sjoelbak. Het was een verdomd geilstuk zo te zien en had al vaker met Truus gevreeën. Ze wisten precies waar zij elkaar moesten pakken voor het optimale genot. Truus rukte zich om helemaal te kunnen genieten van haar vriendin met een ruk los van haar partner. Haar binnenste kutdelen trok zij daarbij een stukje mee naar buiten.

Dat lekkere binnenste stuk kut floepte daarna maar langzaam weer terug naar binnen. Truus was hoeriger en gedrevener in seks dan Sjors altijd verteld had. Naar mijn mening had Sjors haar ook wel erg snel en gemakkelijk omgekregen. Ik vermoedde dan ook dat Truus hier al langer op had zitten azen dan die lul van een Sjors voor mogelijk gehouden had. Hij was inzake vrouwen niet bijzonder bijster, dat wist ik. Maar dit sloeg werkelijk alles.

Truus was dus meteen overstag gegaan toen ze eindelijk de kans kreeg. Ik had hem al eens verteld dat vrouwen veel geraffineerder waren dan mannen. Hij had mij maar half geloofd toen ik hem zei dat ze je precies dat lieten doen wat zij wilden en je dan ook nog het idee gaven, dat je er zelf op gekomen was. Als Sjors dus beter op zijn Truusje gelet had, dan had hij ook al veel eerder van Carmen kunnen genieten. Genietend keek ik toe hoe die vier almaar geiler werden.

Ze geraakten nu in een seksuele roes die op het punt stond te exploderen. Gespannen wachtte ik op dat moment van die heerlijke waanzin. Hun handen zaten overal bij elkaar. Kut of lul was hen nu om het even. Truus draaide ineens loops haar losgeneukte kut naar Sjors toe.

Deze stak met een verwilderde blik zijn inmiddels weer stijve lul er helemaal in. Sjors' paal was staalhard en doorkliefde die natte mossel van zijn vrouw met gemak. Zijn kloten sloegen daarbij met elke stoot hard tussen Truus' benen tegen diens clitoris aan. Eva's recept werkte dus voortreffelijk. Op elke pompende stoot van Sjors zoende zij Carmen wellustig.

Hun speeksel dreef daarbij rijkelijk over hun kin. Slobberend zogen de vrouwen beurtelings de tong van de ander in hun mond af. Bij elkander aan de tepels trekkend geilden de vrouwen elkaar tot op een orgastische hoogte. Carmen liet zich ondertussen door haar eigen mans reuze pik inwendig stevig poederen. Die lul was niet alleen ontzettend dik maar ook nog gigantisch lang. Die vent had echt een lul als een ponyhengst.

Zij kreunde heftig bij elke stoot die hij haar ermee toebracht. Met een rood gekleurd en verbeten gezicht dreef hij zijn stijve tussen haar billen in. Ik kon het niet zien maar vermoedde aan haar reactie op elke stoot dat hij in haar aarsgat zat. Ik zag alleen Carmen's ontzettend grote uiers iedere keer schokkend over de grond naar voren komen.

Ze blubberden als die van een melkkoe vlak nadat deze leeg gemolken was. Carmen bewoog daarbij extatisch met haar buik die ik net tussen die enorme tieten door zien kon. De vrouwen slaakten nu steeds harder wellustige gillen en verjoegen zo het wild definitief. Carmen ademde zwaar en stootte haar massale reet ineens met volle kracht terug in haar mans liezen.

Haar aarsgat was nu dus volledig geopend. Zij schreeuwde geil en trok daarbij wellustig Truus hoofd aan de haren in het rond. Truus liet dat hitsig toe en haar ogen werden steeds glaziger. Haar blik bleef even orgastisch in mijn richting hangen toen Carmen haar hoofd eindelijk los liet.

Met open mond ving zij daarna die van Carmen weer op om geil door te tongen. Sjors geilde dat Truus dit wel net zo lekker moest vinden als hij. Verhit kreunde hij, "Lekker hê of niet" geile teefkut, ik vind jullie geweldig lekkere kutwijven.

Als je nog wat anders wilt dan hoef je".. Ik heb eens met hem gedanst en voelde zijn pik toen ik mijn buik tegen hem aanwreef. Ik was wel aangeschoten maar dat ding moet enorm zijn als die stijf is. Op haar rug steunend ramde hij zijn stijve keer op keer dieper haar bruine ster in. Truus huilde daarbij op als een jachthond en stootte haar reet wild in zijn richting. Hij moedigde haar nog wat aan en sloeg daarbij geil voor dat ze me maar in bed moest zien te krijgen.

Wij waren immers bij hun op de koffie uitgenodigd. Hij zou dan wel zien waar hij eindigde met mijn gravin of die enorme stoot van een schoonzus van me.

Ik moest nu lachen om hun grootspraak en concludeerde dat ik getuige geweest was van hun eerste partnerruil. Ze waren echt balorig. Stel je voor Sjors wilde desnoods Paula aan zijn stijve zien bengelen. Ik verwachtte eerder dat als hij dat probeerde, hij zijn eieren aan een of andere boom zag bengelen in plaats van Paula aan zijn pik. Sjors begon te ejaculeren en trok zijn lul uit Truus' opgerekte kontgat. Ik zag duidelijk hoe het even open bleef staan voordat het dicht trok en wat napulseerde.

Carmen haastte zich om Sjors zijn zaad in haar mond op te vangen. Truus zou nu ook wel op haar beurt het sperma van Carmen's man willen proeven. Ik had het goed gedacht. Hij trok inderdaad zijn stijve lul uit Carmen's aarsgat om zijn zwengel aan Truus aan te bieden. Truus schoof wellustig pervers haar mond direct over zijn knalharde stijve.

De man kreunde en spoot af. Ik zag zijn ballen daarbij hoog optrekken om zo ook het laatste sperma naar boven te kotsen. Truus zoog luidruchtig en slikte het ook door. Ik zag dat ze ervan moest kokhalzen. Glimlachend dacht ik die heeft voor het eerst meer als alleen sperma geproefd! Ze trok wit weg waarna zij alles weer proestend opgaf. Bij mezelf nog denkend dat zijn kwakkie dus niet naar noten smaakte kroop ik voorzichtig weer uit de braamstruiken weg.

Zo mooi dat ik nog langer wilde blijven kijken, met het risico betrapt te worden, waren die vrouwen echt niet. Trouwens geile Truus en hitsige Carmen kwamen ook niet voor op Eva's lijstje. En dat lijstje was heilig voor mij. Als Eva een lekkere lul zag vroeg ze het mij ook eerst. Dat was en bleef onze afspraak. Dus ik besloot maar weer te gaan voordat zij ook eruit kwamen.

Terug bij mijn wagen vond ik het jammer geen camera bij me te hebben gehad. Eva had er beslist ook haar lol aan gehad. Dit samen nog eens bekijken om het daarna de andere voor te schotelen. Ik kon me haar opmerkingen al voorstellen, "zie jullie wat Toine voor mooie natuuropnames gemaakt heeft. Hij heeft er echt een neusje voor'. Om er dan met een vette lach achteraan te zeggen, "het paringsritueel van Homo Erectus Smerissisus Ejaculatus'.

Of "overspel dat hij mogelijk heeft gemaakt, het is een goede leerling geweest! Hun gezichten wilde ik nu perse zien. Die rooie kop van Sjors wilde ik me echt niet laten ontgaan. Kijkend naar de buizerds die weer langzaam uit de hemel afdaalden, verdreef ik mijn tijd.

Truus had waarschijnlijk nog een van hen besprongen in haar seksuele gier want het duurde geruime tijd. Ze kwamen zeker een half uur later kwam er bewging in de braamstruiken. Met een rood hoofd en verfomfaaide kleding zag ik ze vermoeid uit het struikgewas tevoorschijn komen. Truus' stijve permanentje was definitief naar de haaien. Carmen plukte nog een halve braamstruik uit haar geblondeerde pruik en Sjors wees haar man erop dat zijn gulp nog los stond.

Ik deed net of ik het niet zag en zei schijnheilig verwonderd, "Hoi!. Ik antwoordde lachend maar op de buizerds wijzend, dat ik die vogels net tot hier toe gevolgd was. Sjors kleurde en stelde mij aan Carmen en Theo voor.

Truus kon ik al en die gaf me gewoon een hand, maar zij lachte wel erg verlekkerd. Vluchtig keek ze daarbij even naar mijn kruis. Ze keek echt zoals elke vrouw dat doet die net een goede beurt gehad heeft. Nog genietend van het teruglopende sperma tussen haar benen kon ook Truus zich niet helemaal inhouden.

Een soort verzadigde blik die elk moment weer kan opgloeien als ze een stijve meent te bespeuren, die ze nog niet gehad heeft. Truus was hier echt geen uitzondering op.

Deze blik kon ik maar al te goed van Eva en Lizet tijdens onze avontuurtjes. Zelfs een vrouwenliefhebster als Loes had deze blik na haar tsunamiorgasme gehad. Sjors vroeg me nog eens wat ik hier deed.

Ik herinnerde Sjors eraan dat ik hier nu toch vlakbij woonde. Hij lachte en zei, "Dan hebben we al vaker gepauzeerd bij jouw huis zonder dat we het wisten. Ik grijnsde en vroeg wat hij hier dan met zijn vrouw en hun vrienden deed. Sjors vertelde schijnheilig naar Truus kijkend dat hij hen had willen laten zien waar wij altijd onze tijd door brachten.

Carmen had dat aan Truus gevraagd. Ze had Carmen een keer verteld dat wij als het spannend was, hier een tukkie deden. En dit was de plaats bij uitstek om niet op te vallen. Nu stilletjes verkneukelend vertelde hij, ".. En toen kregen de dames hoge nood en ik heb hun een stil plekje gewezen.

Sjors grijnsde ineens over zijn gehele gezicht. Hij had door dat ik wist wat ze daar uitgespookt hadden. Lachend zei hij dan ook dat ik hem hier ook al veel goede raad gegeven had.

Hij knipoogde snel naar Truus en ik wist dat hij haar nu eens voor de verandering echt alles verteld had. Het truttige was weg bij zijn Truusje!

Zij keek nu open en wulps naar Carmen die mij op haar beurt ook eens goed bekeek. Ze had eerst een beetje verlegen weggekeken. Maar na mijn gesprek met Sjors wist ze dat wij dat we een prima band hadden. Ik hoorde hoe Carmen fluisterde, "Oh" is dat die collega die met ehum" eh die Sjors heeft wakker geschud".

Geen kapsones en uh" lekker groot. Ik lachte maar terug en dacht, "je lacht erg leuk maar sorry" jij bent echt aartslelijk meisje'.

Niet dat me dat verder zou storen als we onverhoopt toch eens op elkaar zouden belanden maar het was gewoon de waarheid. Trouwens de lelijkste vrouwen waren vaak de lekkerste minnaressen. Die hoefden geen rolletje te spelen, hun plezier was echt. Zij gingen er gewoon voor. Sjors frutselde ondertussen maar wat met zijn autosleuteltjes.

Op mijn vraag wat hij hier alleen met een dienstwagen deed antwoordde hij dat hij de wagen gepakt had voor een urgent geval dat niet meer kon wachten.

Dat kon nu omdat hij chef was. Glimlachend zei Sjors nog eventjes, ".. En die twee die hem eigenlijk moesten hebben lopen zich nu platvoeten in de binnenstad " jofel hê. Hij lachte en wilde nog iets zeggen maar in mijn wagen ging de telefoon over.

Sjors slikte zijn verhaaltje in en wees zijn vrienden op mijn auto. Hij vertelde aan hen terwijl ik instapte, dat ik zelfs autotelefoon erin had. Ik nam de telefoon op en hoorde hoe Eva zich meldde met een snel, "Hê hê, die Ammies zijn nu even naar het toilet zich opfrissen.

Loes en ik zijn nu eindelijk even alleen. Verrukt vertelde Eva hoe Loes haar geholpen had. Ze had alles in kannen en kruiken dankzij onze Loesje. Eva had Loes voorgesteld als zijnde een zaken relatie uit het verre oosten. Deze had zich daarop voorgesteld in dat kort afgemeten Aziatisch Engels dat zo vreemd klinkt.

Daarna had Loes stoïcijns in "haar' map kijkend de mond gehouden. Eva was daarop in onderhandeling getreden met haar kopers. Die Ammies hadden ineens veel bombarie gehad en wilden nog even zoals verwacht, wat bijstellen in hun eigen voordeel. Eva had toen haar haantje koning laten kraaien. Zij had hen eraan herinnerd dat het contract al was opgesteld en door hun was goed bevonden.

Als er nu nog veranderingen kwamen dan zou zij zelf er ook nog wel wat hebben. Eva was nog altijd de baas hier en er liepen nog zaken in Azië die zij regelde. Loes was daarop ineens opgestaan en had kortaf gezegd waar het wat haar betreft zo op stond.

In de trant van, "zo doen wij in Azië al lang geen zaken meer, maar als jullie het anders willen dan kan ik dat ook'. Zij had daarbij als een getergde tijgerin door het bureau gelopen en had haar stoel weggepakt van de tafel.

Met een beheerste knal had Loes deze toen voor het raam gezet en was erop gaan zitten. Precies daar waar de zon goed door haar blouse kon schijnen, giechelde Eva snel. Loes had zich laten bekijken totdat haar blauwe draak echt was opgevallen. Twee van die Amerikanen waren zichtbaar geschrokken bij het zien van dat Yakuzai symbool.

Ze wisten dat als zo'n tante haar kont voor de krib gooide er niets van hun hele handel terecht zou komen en zouden dan waarschijnlijk zelfs alleen nog op schijtpoeder kunnen inschrijven in Japan. Daarna werden zij ineens een stuk inschikkelijker.

Loes had eens verachtelijk gekeken en was hooghartig opgestaan. Sierlijk maar uitdagend was ze toen naar Eva's bureau gelopen. Daar had zij in de papieren geneusd en een paar gewone folders als zijnde iets belangrijks in haar map gestopt.

Heel gehaaid had Loes daarbij het contract van de firma in Hong Kong, die Eva's nieuwe creatie superdildos maakten weggemoffeld. Eva had gezien dat haar kopers naar Loes keken maar niet zagen wat die precies wegpakte. Ongemakkelijk op hun stoel schuifelend probeerden zij nu toch nog even door te drammen.

Toen die Ammies alsnog met de al door Eva verwachtte extra toeren begonnen was Loes opgestaan. Ze had nu echt beledigd en furieus gereageerd. Loes had in haar Azië Engels gezegd dat zij, als ze niet inbonden het hele contract van haar alsnog naar een ander liet gaan.

Precies op dat moment had ik gebeld. Het kon niet beter getimed zijn, volgens Eva. Zij had inderdaad nadat ik al had opgehangen doorgespeeld dat zij nog doorverbonden was met Hong Kong. Eva had daarbij Loes de groeten van mij in het Letzenburgs gedaan. Daarna was Eva overgegaan in het Engels. Dit gesprek ging over die superpikken opdracht. Loes had daarop eens geheimzinnig en ondoorgrondelijk gelachen.

Ze wachtte zoals Eva gehoopt had op een seintje van haar. Eva had haar dat gegeven door instemmend te knikken toen zij zogenaamd hoorde dat Hong Kong groenlicht gaf.

Loes had na dat telefoontje ineens stomweg in het gebroken Engels gezegd dat zij Eva nu persoonlijk de alleenrechten op die nieuwe super kunstpielmels kon geven.

Met een breed gebaar had Loes toen het contract dat ze weggemoffeld had op tafel geknald. Aziatisch Engels piepend dat dit niet het enige zou blijven als die Amerikanen over de brug kwamen. Daarop was er een pracht overeenkomst tot stand gekomen.

Alle personeel met uitzondering van Inge en Brigit kregen een baangarantie met bonus. Eva had hen zogenaamd als teken van goede wil ontslagen om zo ruimte voor hun eigen VS delegatie te maken. Loes had zelfs voor haarzelf ook een auto afgedongen als relatiegeschenkje! De Amerikanen wilden wel met Hong Kong blijven handelen en hadden gevraagd hoe Loes over te halen was.

Eva giechelde nu, "We hebben eigenlijk de boel grandioos bedot maar die goudzoekers zijn zelf begonnen". Ik feliciteerde Eva en vertelde snel mijn avontuurtjes. Beginnend met het wegbrengen van Paula die gezegd had dat ik dat wel kon omdat ik toch niks beters te doen had.

Verrukt zei Eva daarop dat zij het al van Paula wist. Die had haar al verteld dat zij ze op school had wijsgemaakt dat ze Luxemburgse van geboorte en met mij getrouwd was. Ze had het gedaan om van dat eeuwige gezeur af te zijn en uit balorigheid. Paula was weer bloedlink geweest er was weer het nodige voorgevallen. Eva maakte zich daarom zorgen om Paula en vroeg me goed op haar te passen.

Paula was nu tot alles in staat als zij het vuur aan de schenen gelegd kreeg. Ik beloofde dat en vertelde over mijn laatste biologische waarnemingen. Eva lachte over hoe Sjors gereageerd had op mijn opmerking. Dat Truus erg verlekkerd gekeken had vond zij nog interessanter.

Eva vond het een geil idee dat een vrouw als Truus zo naar mijn pik verlangd had zonder hem ooit gezien te hebben. Frivool lachend zei ze, "Let maar eens op die creëert nog een situatie dat ze even alleen met je is.

Als je het geil vind mag je haar van mij wel even laten proeven" maar meer ook niet! Je weet het hê, opgeilen en wachten lekker hê". Loesje is weer bezig, hmmm.. Toen Loes uitgevreeën was vertelde Eva verzuchtend tot slot dat zij en Loes nog met die Amerikanen uit eten moest. Ze gingen zodadelijk naar ons restaurant. Veel zin hadden zij er echter allebei niet in.

Eva klonk nu wat bezorgd en zei dat die gasten verwachtten dat ze nog met hen in een bordeel gingen. Daar hadden zij en Loes absoluut geen zin in. Dat kon ik me voorstellen en sloeg haar voor dat ze Lola's nieuwe adres doorspeelde. Ze kon dan zeggen dat het een soort klanten binding van de firma uit was. Eva vond dat een klasse idee en zou het doen. Frivool giechelend zei ze daarna, "Als jij Truus nog iets moois laat beleven dan moet je niet vergeten dat je Paula ook nog af moet halen.

Je hebt je dag wel goed besteed zonder ons. Maar het is al drie uur" daaaag beertje" tot vanavond. Echt geil geworden door Eva's vrijbrief Truus iets te mogen laten proeven stapte ik weer uit.

Mijn pik klopte in mijn broek en ik voelde hoe hij hard langs mijn rits omhoog schoof. Ik kreeg het er Spaans benauwd van en hoopte dat het niet al te zeer opviel.

Stiekem naar de dames kijkend die nu ineens, nu het van Eva mocht veel knapper leken, veegde ik het zweet van mijn voorhoofd. Terwijl ik weer naar Sjors liep kreeg ik gedeeltelijk mijn stijve weer in het gareel. Deze vroeg grijnzend wat er was en ik vertelde hem dat wat ik kwijt wilde. Wat ik verder voelde drukken om er wat van kwijt te raken verzweeg ik. Dat ging volgens mij zelfs Sjors nog niks aan.

Hij begreep dus alleen uit mijn antwoord dat ik nog iets moest doen waar ik echter beslist geen hekel aan had. Een beetje spijtig zei Sjors dan ook, "Jammer". Hij was in een paar dagen tijd erg veranderd, maar dat wel in positieve zin. Ik wijdde het aan het feit dat zijn leven nu een totaal nieuwe zin gekregen had, net als het mijne enige weken geleden.

De oorzaak ervan was doodeenvoudig. Datgene gewoon doen wat iedereen wel wil maar nooit mag of durft om wat voor lullige reden dan ook. Ik sloeg hem ten afscheid op zijn schouder en zei, "Als Truus de weg niet meer weet". Hij had na ons laatste gesprek het volste vertrouwen in me en ik moest maar doen wat ik goed achtte!

Ons gebied was namelijk erg groot en je raakte er zo van het goede pad. Onnozel kijkend zei hij erachteraan, "En dat zou jammer zijn nu Truus het net gevonden heeft! Ik wist bij god niet hoe hij het bedoeld had. Sjors sprak vroeger vaker dubbelzinnig over seks zoals toen of ik nog zin had in zoiets als zwarte Lola. Hij had echter nog nooit zijn Truus er zo in betrokken. Die had hij altijd afgeschilderd als de bombardon die thuis precies zei wat hij te doen en te laten had.

Sjors zei nu definitief ajuus en stapte in zijn wagen. Inwendig toch lachend om zijn al dan niet opzettelijke goedkeuring Truus op het goede pad te houden, verheugde ik me op Eva's profetie. Op dit vlak had zij het nooit echt mis gehad. De enige keer was dat met het leuke serveerstertje in de stad Luxemburg. Eva had haar wel even voor me willen schaken maar dat was anders gelopen dan zij gedacht had.

Alhoewel als Eva toen had doorgezet was ook zij bij ons in bed geland. Daar kende ik mijn Eva goed genoeg voor. Als zij haar charmes en die ontzettend erotische snoepwinkel in de strijd worp dan kreeg ze onherroepelijk haar zin. Nu Sjors weg was vestigde ik mijn aandacht op Truus en haar vrienden. Truus dirigeerde hen bijna onmerkbaar al naar hun wagen. Carmen en haar man zeiden even weifelend toch maar gedag en stapten alvast in.

Truus zei dat ze zo kwam maar nog even moest. Zij zouden met Truus naar huis gaan om daar op Sjors te wachten totdat zijn dienst voorbij was.

Je hoefde geen psycholoog te zijn om te raden wat zij dan nog eens dunnetjes over wilden doen. Om wat tijd te rekken liep ik langzaam naar mijn auto. Ik opende alvast het portier van mijn luxetractor en wachtte af. Wat Eva al voorspeld had scheen nu ook echt te gebeuren. Truus kwam snel tot bij me en vergewiste zich ervan dat wij echt uit het zicht stonden.

Ineens drukte zij een voorzichtig kusje op mijn wang. Ze glunderde stout en zei gehaast, "Bedankt" dat je zo lekker stil gekeken hebt" enne komen jullie nog echt eens koffie drinken en". Mijn geheimpje, maar eerlijk gezegd ik ben nog steeds hondsgeil! Truus was sportiever dan ik ooit vermoed had. Ze had ervan genoten en wilde niet daarna schijnheilig beginnen te kijven. Zij bekende gewoon dat ze het erg fijn gevonden had eens bekeken te worden terwijl zij zich te buiten ging aan haar eigen verlate seksuele revolutie.

Truus bekende vol vuur dat ze voor het eerst genoten had van een andere man. Sjors was haar eerste en tot nu toe de enige geweest. Met Carmen had ze inderdaad al langer een intieme relatie waar Sjors niets van geweten had.

Tot haar vreugde had die boerenlul zoals ze hem nu liefkozend noemde ineens tijdens een nummertje gevraagd of zij het wel eens een vrouw wilde proberen. Truus had dat voorstel natuurlijk met beide handen aangepakt. Ze had meteen verteld dat ze met Carmen een verhouding had en zich goed kon voorstellen hoe fijn het zou zijn als Sjors er ook aan meedeed. Sjors had wel stom gekeken toen zij hem direct voorstelde dat hij dan ook Carmen moest neuken omdat zij dat zelf ook geil vond.

Ze wilde dit tot Sjors' plezier dan maar meteen te regelen. Nog voordat zij Carmen kon opbellen had Sjors als klap op de vuurpijl gezegd, dat hij het ook wel leuk zou vinden als zij dan met Theo neukte. Ik had namelijk gezegd dat hij dan ook niet lullig moest doen! Voor haar doen erg sexy zei Truus lachend, ". En ik wilde het altijd al eens op een spannende plek doen".

Truus nu recht in haar ogen kijkend zei ik lachend, "Ja dat moet je dan voor lief nemen en jij deed dat naar mijn mening willens wetens". Truus opende het portier van mijn auto nu helemaal en ging er half inzitten. Mijn voyeurisme had haar nog geiler gemaakt. Met een slaapkamerblik in haar ogen vroeg ze ineens ongegeneerd of zij mijn pik mocht zien.

Zij wilde nu, nu zij het eenmaal durfde ook weten of ze gelijk had. Ik knikte en zei uitdagend, "Graag als Sjors dat ook goed vindt. Ze werd nu erg zeker van haar zaak en aarzelde niet meer. Speels trok zij fluks mijn gulp open. Met zaad vragende ogen keek Truus toe hoe mijn zwengel erdoor naar buiten floepte. Hij had al een tijdje in de verdrukking gezeten en was al aan zijn uitbraakpogingen begonnen. Truus greep er meteen met beide handen naar.

Ze liet zich tegelijk met haar kont van de autozitting op de treeplank glijden. Even verlekkerd naar mijn stijve starend opende Truus wijd haar mond. Gretig schoof ze hem verlangend naar mijn stijve mannenvlees erover. Zij scheelde daarbij met lodderige ogen naar boven en zocht geilend mijn blik op. Ik liet haar genietend begaan en voelde hoe Truus mijn zak ook uit de gulp haalde.

Truus woog even mijn eieren op haar vlakke hand en zuchtte eens diep. Ze hingen zwaar op haar hand. Dat beviel Truus zo goed dat ze zich even met haar andere hand vingerde en intens geil kreunde. Truus gaf toe aan een natuurlijke loopsheid die zij altijd onderdrukt had. Zij ontdooide nu helemaal en masturbeerde zich ongegeneerd voor me.

Iets wat elke vrouw pas zou doen als ze je echt goed kent. Opgewonden heet fluisterde zij ineens, " Je hebt me al zonder het te weten geil op jou gemaakt tijdens ons dansje. Ik heb wekenlang aan niets anders kunnen denken dan aan wilde seks met jouw. Het werd zo erg dat Sjors mij niet meer kon bevredigen.

Carmen was de enige waar ik het mee bespreken kon die heeft me toen de liefde onder vrouwen geleerd. Op een of andere manier hadden mijn gesprekken met Sjors over vrije seks hun huwelijk gered en een nieuwe impuls gegeven.

Nu was haar wens in vervulling gegaan en zoog ze zelfs de aanstichter hiervan af. De lul die Truus gevoeld had en haar leven ondersteboven gegooid had zat nu eindelijk stijf tussen haar zwoele lippen. Met nog meer verlangen omvatte Truus plotseling met volle hand mijn zak. Ze molk mijn warme stijve als een zuigend kalf en genoot van mijn kloten die zij in haar hand liet rollen.

Truusje ontdekte vandaag geil al de derde lul in haar eerder saaie leven. Zij genoot met volle teugen van deze geile buitenkans. Met mijn handen zocht ik Truus' borsten op. Ze waren bijlange niet van Eva's formaat. Eerder Lotte's maar dan tig jaar "langer'. Heet omklemde ik ze toch lustvol zacht knedend. Terwijl ik ze door haar blouse heen samendrukte voelde ik door het textiel heen hoe de tepels op haar tieten keihard werden.

Vlug knoopte Truus daarop haar blouse los en trok haar beha omhoog. Nu kon ik haar memmetjes opstuwen en knijpen zoals ik wilde. Tijdens deze melk massage ging ik over op de manier waarop Paula Eva gisterenmorgen totaal gek gekregen had.

Hijgend van extase zoog Truus steeds intenser en stootte geile kreuntjes uit. Ik zei haar dat ze een ontzettend lekker wijf was dat ook heerlijk pijpte. Truus keek mij dankbaar aan terwijl ik hijgde, "Hmmm jaah. Ja, zuig lekker wijf kom maar.

Jaaaah oooooh " Sjors boft met zo'n geil stuk. Ik trok ze langzaam maar zeker steeds langer en stijver. Haar spenen werden plotseling extreem lang en keihard. Zelfs de tepelhoven stonden nu samengetrokken als torentjes op Truus' tieten.

Zij reageerde hierop met een dierlijke grom en drukte haar mond nog verder over mijn pik heen. Truus wilde hem even inslikken zoals zij het beslist al eens op een van Sjors' pornofilms gezien had. Ik verheugde mij erop omdat mijn vrouwen dat ook zo lekker konden. Truus miste de oefening.

In haar hitsigheid ademde zij ongecontroleerd en dreigde in mijn stijve te stikken. Ik wachtte haar ademhaling af en hielp haar op het goede moment. Even stootte ik nu mijn stijve diep in haar keelgat door, ze kokhalsde en duwde mij wat terug.

Direct daarna probeerde zij het weer. Nu kreeg Truus het kunstje enigszins door en genoot er zichtbaar van. Ze gaf gewoonweg niet op. Truus ramde haar keelgat steeds vaster op mijn stijve lans om mij en zichzelf te plezieren. Daarbij schraapte ze met haar tanden over mijn lul.

Ik voelde hoe haar kiezen bij elke stoot weer langs mijn eikel afketsten. Zij deed zich echt moeite maar miste de raaffinesse die ik thuis gewend was. Ondanks de lichte pijn die ze hiermee veroorzaakte liet ik haar met grote lust verder klungelen. Truus herinnerde mij aan mijn eerste pijpbeurt op zolder van Loes' vriendinnetje Petra. Deze had net als Truus nu deed mij echt geil gemaakt met haar ongeoefende pijpen. Petra had een stukje uit haar voortanden gehad en mijn lul tot bloedens toe afgezogen.

Toen had ik eigenlijk al kunnen weten dat gedoseerde pijn ook echt lekker kon zijn zoals Eva mij kort geleden weer geleerd had. Ik voelde hoe mijn ballen licht optrokken en de spanning in mijn lul toenam. Als ik nu kwam verslikte Truus zich gegarandeerd gigantisch. Ik wilde haar pijplust niet verprutsen door nu stomweg met alle gevolgen van dien, recht in haar geile strot te spuiten.

Dat kon altijd nog wel eens. Eva wilde volgens mij echt eens koffie drinken bij haar anders had zij nooit voorgesteld dat ik Truus wat mocht laten proeven. Met enige kracht duwde ik Truus' hoofd wat naar achteren totdat zij alleen nog mijn eikel in haar mond had. Mijn gemartelde peniskop lag kloppend en paarsrood gezwollen op haar tong. Geil sloot zij nu haar mond en ogen. In mijn liezen ontstond dat lekkere weeïge gevoel.

Mijn pik strekte zich knalhard en een slap warm gevoel trok daarbij door mijn stijve heen. Naar mijn gevoel was het een beetje pis met voorvocht vermengd. Truus zoog het smakkend naar meer smakelijk op. Ineens voelde ik een beetje zaad oprukken vanuit mijn kloten.

Geil door Truus permanentje strijkend zei ik, "Slikken of stikken maar nou spuit ik je bekkie vol lekkere trut". Truus opende daarop haar ogen weer en zei, "Spuit maar. Ik wil ook proeven wat een gravin krijgt".
Studente zoekt sex kinky


Minnaar verkoopt de privéfilms van Carla Mirel wil snoeiharde seks met onbekende Mirjam pijpt 2 mannen klaar voor geld Misbruik van lekker dronken sletje maken Moddervet wijf laat zich bruut vingeren Moeder met grote tieten krijgt neukbeurt Mokkel door drie pikken genomen Mokkeltje masturbeert voor opa en oma Mokkeltje ondergaat dubbele penetratie Mollig blondje sopt haar kutje nat Mollige Angela rijdt een harde staaf Mollige chick heeft continue orgasme Mollige huisvrouw laat zich vuisten Mollige meid berijdt een neukmachine Mollige meid genomen door de TV dominee Mollige meid pijpt hem in de auto Mollige meid trekt hard aan zijn pik Mollige Mel trekt zijn dikke pik hard!

Mollige Rita slurpt aan een harde pik Mollige slet neemt een dikke hap stront Mollige snol neukt hem in de auto! Mollige tiener betrapt met dildo Mondje neuken tijdens de gangbang! Monica wordt diep gepaald in de badkamer Monique Alexander pijpt stoere rancher Monsterlijke pik afgezogen door sletje Monteur afgekloven door keurig sletje Monteur laat zijn zaad vloeien Monteur neukt blondje in haar sterretje Monteurs blussen oververhitte schoonheid Mooi meisje krijgt geld om te pissen Mooi meisje overgehaald voor geile film Mooi slank mokkeltje afgepaald door Nick Mooie blonde laat zich keelneuken Mooie blondine pijpt gemaskerde man Mooie blondjes drinken zaadnaad leeg Mooie Francaise gaat voor camera pissen Mooie jonge blonde huurster afgeneukt Mooie lesbische billetjes krijgen slaag Mooie meid rukt en zuigt een snikkel Mooie Rachel geneukt door Kerstman Mooie slavin krijgt billenkoek Mrs vernedert onderdanig ding compleet Muntje in tienergleufje en neuken maar!

Na biljartspel krijgt winnaar pijpbeurt Na condoomles wordt er keihard gepaald Na de afwisseling ruilen ze ook van pik Na de dildo volgt haar vuist Na de drank zuigen studentjes aan alles Na de shoot gaat Bianca neuken Na een dildo krijgt ze er een pik in Na een dp komt deze sloerie spuitend Na haar pisstop neukt ze een vreemde Na het pijpen, d'r andere gaatjes!

Na het skaten gaan de knapen neuken Na het uitgaan organiseren ze gangbang Na zijn pik zuigt ze ook haar aars leeg Naakte obers gepijpt bij hardcorefeest Naaktloopster gepakt door agenten Naast de auto kluift ze aan zijn pik Naast het circuit in Zandvoort neuken Nadat ze gepist heeft wil ze neuken! Nadia komt spuitend en kirrend klaar Naïef tienertje door vriendin verwend Naïeve Maaike laat privéfilmpje zwerven Nancy laat zich van geilste kant zien Nancy maakt met de cam een geile film Naomi zuigt een donkere lul van 30cm Natalli vacuum di Angelo slikt zaad Nathalie laat ongeschoren kut volpompen Natte jonge skeelersnol laat zich neuken Nattigheid voor Nick in Den Haag Nederlandse Mendy 18 heeft fans!

Neger geilt met twee vette meiden Neger likt kut van een amateur uit! Neger naait huisvrouwtje doggystyle Neger neukt amateur diep in haar keel Neger neukt amateur in haar kont! Neger neukt twee amateurs gek! Negerin en blondje berijden een pik Negerin met twee pikken in haar mond Negerin speelt met dildo en zuigt Nick Negerin wil een harde pik in haar reet Negerin zit op een Sybian neukmachine Negerin zuigt blanke pik op casting Negerlul neukt krap oosters kutje af Negerlul past amper in haar mondje Nerd Peter geneukt door lekker meisje Net 18 en meteen een pik in haar mondje Net 18 geworden blondje krijgt beurt Net gewassen oma krijgt pik in schede Net vrouwtje afgeneukt in de garage Neuk een onbekende pik van medestudent Neuken langs de openbare snelweg Neuken met een extra tong in haar kut!

Neuken met een masker voor Neuken met hun nieuwe medewerkster Neuken op het TT circuit in Assen Neuken, likken, pijpen en slikken op bed Neukend stel betrapt in het bos Neukend stel gesnapt door camera in Oss Neukend stelletje betrapt door gluurder Neukende afstudeersletjes slikken alles Neukhoer met grote ballen anaal geragd Neuksletje laat haar kutje sproeien Neuksletje moet downe rapper opvrolijken Neuksletten trekken hun vriendje af Neukt deze tiener zoals in haar dagboek?

Neukteefje 18 uit de Achterhoek Nick Dutch werkt een kamermeisje af Nick gepijpt door Tilburgse liftster Nick heeft bloedgeile sex onder water Nick laat zich afzuigen door Nina Divine Nick neukt een lekkere meid hard af Nick neukt een mokkeltje in het hotel Nick neukt haar hard in zwembad Nick neukt slet in de Rotterdamse haven Nick stopt een dildo in haar krappe ster Nick's pik smaakt naar Limburgse vlaai Niet zeuren en sper je gaatjes open Nieuw cafe geopend!

Het Zaadcafe Nieuw doktersonderzoek: Trek me af met je voetjes! Olie op die billen en smeren maar Om de beurt krijgen ze zijn dikke staaf Oma berijdt wijdbeens zijn pik Oma bruut afgeneukt door quizmaster Oma doet trio met jong stel in het park Oma Eva verkracht in de bossen van Weert Oma Gerda bruut volgespoten in het bos Oma Janneke neemt pikprijs in ontvangst Oma krijgt jonge pik als hoofdprijs Oma laat zich bruut in haar reet neuken Oma meegesleurd en verkracht in boshut Oma met mega-tieten pijpt geile gozer Oma neukt d'r krulspelden van d'r kop Oma Pijpers doet haar naam eer aan!

Oma verkracht in het Oosterhoutse Park Oma ziet buiten vrijend stel en doet mee Oma zuigt zijn harde pik klaar Oma zuigt zijn pik lekker hard Omvergereden tiener Femke geneukt Onbekende paal wordt verwend door slet Onder bedreiging van gun bruut verkracht Onder de douche hun eerste ervaringen Onder de douche sopt ze haar tienerkutje Onder dwang als hond vernederd Onder hypnose zuigt ze zijn magische pik Onder water geduwd en bruut genomen Onderdanig ondergaat ze de klappen Onderdanige gemaskerde lesbo aan kruis Onderdanige lesbiennes aan het kruis Onderdanige schoonheid op proef gesteld Ondergespuugt en in d'r keel geneukt Onderwater pijpbeurt in een privehuis Onderwatersex met Nick Onderzoek loopt uit op neukpartij Ondeugend blondje overrompelt vriendin Ondeugend zwemmen in de priveclub Ondeugende brunette berijdt pik Ondeugende lesbo snollen op bed Ondeugende snol geniet van haar kutje Onervaren slavin laat zich niet kennen!

Onervaren snol neukt met ervaren stel Ongehoorzame slaaf afgestraft Ongelooflijk rijk, maar nog veel geiler! Ongeneneerd zeiken op de boulevard Ongeremde snoeiharde sex op de trap Ongeschoren blondje buiten geneukt Ongeschoren sletje neukt in de kroeg Onschuldig examenfeest wordt orgie Onschuldig grietje wordt brute neukslet Onschuldig meisje gedwongen te pijpen Onschuldig popje in aarsje genomen Onschuldig slagroomfeest wordt spannend Onschuldig tienertje krijgt sekslessen Onschuldige meid vastgebonden en geneukt Onschuldige studentes gaan los Ontblote tienertieten op de dansvloer Onwijs lekkere blondje spelen in de tuin Oogjes dicht , mondje open en Ooit bij opnames van gangbang geweest?

Ook in haar kontje tijdens auditie Oost-Europese meid hard afgeneukt Oostbloksletje houdt van doorslikken Oostbloksletje likt zijn reet uit Oosters meisje laat sneetje verwennen Oosters sletje zuigt een blanke pik Oosterse meesteres kent geen genade Oosterse prinses neukt getto neger Oosterse Sarsy krijgt geile massage Op bed worden ze natter en natter Op cursus voor 1e lesbische ervaring Op dakterras worden haar gaatjes gevuld Op de bank berijdt Jada zijn neukpaal Op de bank komt Helena sopppend klaar Op de bank spelen ze met elkaars tepels Op de bank wordt haar harige kut verwent Op de grond gedwongen moet hij afrukken Op de knietjes met pik tussen de voetjes Op de moterkap wordt ze verwend Op de wc lost hij pijpend zijn schuld in Op de wc tankt Joke haar smoeltje vol Op de WC van de disco vindt hij een meid Op de wc zuigt Kristina een vreemde pik Op een bankje zuigt ze aan zijn pik!

Op haar 18de zuigt ze een harde lul Op haar feest wordt Ingrid genomen Op haar hurken berijdt ze de dikke pik! Op haar knietjes kluift ze zijn pik af Op het aanrecht genaaid in haar oerwoud Op het sportveld zonder condoom Op het strand met pik tussen haar voeten Op het strand zakt ze over zijn pik Op het terras neukt hij een blonde griet Op schaamlippen zuigen is dat een deal? Op Scheveningen strand met twee man Op vakantie in Brazilië gaat hij vreemd Op vakantie neukt hij een andere vent Op verzoek is tiener Mendy 18 terug!

Pearly 19 door twee pikken afgeneukt Pearly wordt hard in haar kutje geneukt Peggy wil behaarde kut geneukt hebben Penny Flame berijdt zijn enorme paal Penny Flame tussen haar tieten geneukt Pervers privé sexfeest in Beverly Hills Perverse snol pist door haar slipje heen Perverse snol vingert zich in de auto Perverse tiener vuistneukt zichzelf Petra de bosnymf krijgt 4 pikken Petra doet alles wat haar vriend vraagt Piere krijgt een cursus beffen Pijpcursus in de parktijk uitgevoerd Pijpen in het openbaar tijdens vakantie Pijpen jij smerige goedkope rothoer!

Pijpend spermasletje van achter geneukt Pijpende scholieren bij de zuigmuur Pijpmeisje Diana 18 meegelokt Pijppiet neemt staf van Sinterklaas Pijppiet verwent de pepernoten van Sint Pijpscene van achter de schermen gefilmd Pijpslet wil een kontje vingeren Pik aftappen op hardcore dansfeestje Pik aftappen tijdens Gronings dansfeest Pik aftrekken tussen haar voetzooltjes Pik en dildo in haar strakke aarsje Pik en euro's als troost voor tiener Pik in haar kont en olie erop!

Pik lekker aftrekken met de voetjes Pik tussen haar heerlijke voetzooltjes Pik uit de muur afgezogen door hete boy Pik van 30 cm in haar gulzige mond Pik zuigen en aftrekken tegelijk Pikgeil blondje pijpt in de Astro Show Pikzuigen in tuin van sexclub Goorhoeve Pikzwart sterretje met vingers opgerekt Pis haar kleine openstaande mondje in Pispaaltje moet de hele groep pijpen Pissen in het bos, meisje drinkt het op Pissend hoertje pijpt een ouwe opa Pissende vrouw stiekem gefilmd Plassende vrouw stiekem gefilmd Plop!

Vuist diep in haar poepertje!!! Pokerhostess 18 moet in pornofilm! Politieagente wil meer dan fouilleren Politieagente zeept haar enorme tieten Pompbediende wordt zelf volgegooid Pompende lul in sletje d'r keel Pooier neukt tienerhoer 19 voor geld Poolparty nog natter door squirtkutjes Poolse krijgt vinger in haar aars Poolse voetbalvrouw neukt NL fan Porno blondje trekt en zuigt zijn pik af Porno Piet en Sint neuken er op los Porno Piet pakt 2 sletjes met een dildo Porno ster Sandra wil hitcbitch worden!

PornoBob laat de kut van Yazmin spuiten! PornoBob laat de tienerkut zwaar spuiten PornoBob laat geil jong meisje spuiten! PornoBob masseert ook haar poesje Pornoreporter Nick likt een poesje uit Pornoster Bo zuigt pik als een beest Pornoster Melizza neukt in de auto! Pornoster Sofia pist zichzelf onder Pornoster Sylvana wil hitchbitch worden!

Portugese gepaald door voetbalfan Portugese voetbalvrouw gaat vreemd Privé sexfilm: Bo sopt haar natte kutje Privé sexfilm: Brenda sopt voor camera Privé sexfilm: Jennifer speelt met dildo Privé sexfilm: Petra verwent haar kutje Privedame speelt met dildo onder water Psychiater verkracht door patiënt Psychiater verkracht door patiënt Psychiater verkracht door patiënt Punkventje zuigt op een harde lul Raad de pik van de medestudenten Rachel laat haar kerstkrans vullen Radka geeft masseur Bob een pikmassage Radka geniet van stevige neukpartij Ramsi moet boswachter een handjob geven Ranke neukslet Bianca stiekem gefilmd Ranzig lekker sletje Vienna toont kutje Ranzige escort hard afgenaaid in studio Ranzige hoer heeft hele buurt al gehad Rapper krijgt sletje als troost Rapper neukt fan keihard in haar kont Rapper neukt getto bitch doggystyle!

Reet omhoog en dan snoeihard anaal Reetroeier neukt knaap af op podium Renata krijgt dikke lollie voor Kerst Reporter Nick neukt Nina Divine anaal Richard neemt harde pik uit de muur Rijden op de pik van man met masker Rijdend op een neppik zuigt ze een lul Rijke blonde gesandwiched door negers Rijke blonde hoer in haar reet geneukt Rijke blonde slet zuigt 2 zwarte pikken! Rijke blonde slet zuigt zwarte staaf Rijke chicks pijpen neger uit de getto Rijke clubbezoeker wil erotische massage Rijke hoer valt op zwart tuig Rijke meiden pijpen getto neger Rijke ondernemers met de heetste wijven Rijke sloeries lusten zaad en champagne Rijke society dames neuken erop los Rijke vrienden: Rijke wijven als ordinaire sloeries Rijke zakenlui belanden in geile orgie Rijkeluis dochters neuken erop los Rijkeluis gasten neuken in de kroeg Rijkeluiskindje is een ware zaadhoer Rijpe blonde snol geknuppeld!

Rijpe sloerie loopt de mannenplee binnen Rijpe snol in de duinen bruut afgeneukt Rijschoolhouder laat zich afzuigen! Rijschoolhouder likt haar kleine kutje! Rijschoolhouder neemt tiener in kantine Rijschoolhouder vingert haar kutje nat! Rocco dwingt sletjes te keelneuken Rocco en de grote tieten van Laura Rocco en maat sandwichen blonde hoer Rocco en zijn maat sandwichen 2 snollen Rocco en zijn maat smeren kop vol zaad Rocco laat twee sletjes diep gaan Rocco laat zijn giga-knots afzuigen Rocco likt haar aarsje voor hij neukt Rocco neukt 2 studentes hard in hun ass Rocco neukt dievegge hard in haar ass Rocco neukt Sylvia Saint in haar kont Rocco pompt 3 sletten anaal af Rocco pompt Jewel De 'Nyle af Rocco pompt zijn leuter in een fan Rochelle 18 laat kutje uitwonen Rochelle uit de Bijlmer zuigt zijn pik!

Roodharige meegesleurd en geneukt Roodharige slet showt een gouden douche Roodharige slet wil een getto lul Roodharige sloerie in de auto geneukt Roodharige snol diep gemondneukt Roodharige snol likt er op los Roodharige Sofia op bed gepaald Roodharige tiener neukt shampoofles Roodharige vol in harige baal geneukt Rooie slet laat kut oppompen en neuken Rooie snol krijgt pik in haar poepertje Rooie snol wil porno in en krijgt 2 pik Rooie snol zuigt de pik van glazenwasser Rooie strandslet afgeneukt in de duinen Rooie tiener laat zich hard afpalen Roomservice snol laat zich neuken Roos heeft superelastische kut!

Roos krijgt vuist en geeft fles Rotterdam is een neukstad voor geld Rotterdamse huisvrouw doet stout Rowena krijgt hele hand in haar kut Ruige neuk trio op biljart Russische sletjes spelen met elkaar Ruud maakt homevideo's van zijn hoertjes Sabrina 19 blijkt een geboren hoer Sabrina gaat er voor zitten op Sybian Sabrina maakt bloedgeil thuisfilmpje Sabrina vingert zichzelf voor de webcam Sadiste slaat gebonden vent op z'n zak Samantha afgeneukt bij Don en Ad Samen genieten van een dildo Samen met de biker een chick neuken Sander moet cokedealer pijpen voor drugs Sandra 18 verdient geld met haar kutje Sandra 19 laat zich lekker hard nemen Sandra diep in haar kale kut gevuist Sandra doet het wel voor een beetje geld Sandra is gek op zijn warme sperma!

Sandra uit Cuijk door buurman gevuist Sandra vult haar collectebus met neuken Sandra wordt geil van het filmen! Sex tijdens een boswandeling Sex voor de camera, is het een deal? Slaaf krijgt keihard anale stokslagen! Slaaf krijgt straf op tepels en pik!

Slaaf krijgt straf van 2 meesteressen! Slaaf met anale -en pisbuis behandeling Slaaf op podium met een kaars bewerkt Slaafje laat zich vol op de buik poepen Slaafje laat zijn penis zwaar pijnigen! Slaapfeestje met een geile afloop Slagroom spuit in je reet, is dat wat? Slank blondje laat zich op paal zakken Slank blondje met heerlijke borsten Slank hoertje zuigt een klant klaar Slank sletje hard afgeneukt in een hotel Slanke snol krijgt een goede deal Slaven vernederd door meesteressen Slavin daagt meesteres uit Slavin geniet intens van afstraffing Slavin nederig op haar knietjes voor Mrs Slavin ondergaat afstraffing Slavin stiekem op bezoek Slavin wordt op gepiercede kut geslagen Slechts 20 euro voor een ontmaagding Slet aan gort geneukt in haar keel Slet afgeneukt in haar reet Slet begint midden op plein te pissen Slet berijdt monsterlul en gilt het uit Slet betrapt haar vriend met manhoer Slet betrapt rukker en krijgt een beurt Slet biedt een nat kutje aan voor crack Slet d'r tieten gepakt door stripper Slet doet alles om aangifte te voorkomen Slet drinkt glas vol zaad leeg Slet drinkt volgespoten reet leeg!

Slet geilt haar op voor haar 1ste lul Slet gekeelneukt door potente kerels Slet in bek en krappe kontje geneukt Slet in de tuin door vriendin gevuist Slet keihard gekeelneukt door 4 gasten Slet kluift een blanke en een zwarte pik Slet krijgt dikke negerlul in haar kut!

Slet krijgt een keiharde lul in aarsje Slet krijgt harde paal in d'r strot Slet krijgt pisstraal diep in haar keel Slet krijgt twee lullen in haar mondje Slet laat oudere man haar pis opdrinken Slet laat zich naaien voor fitnesskaart Slet laat zich neuken door giga-staaf Slet masturbeert als ze opa ziet neuken Slet Merel lift om hitchbitch te worden!

Sletje moet haar strenge Meester pijpen Sletje moet vriend neuken voor porno! Sletje neemt pik diep in haar strotje Sletje neukt met oud stel op de bank Sletje neukt monteur om niet te betalen Sletje neukt voor haar overleden opa Sletje ondergaat dubbele penetratie Sletje ondergaat dubbele penetratie Sletje over haar kut en kont gepist Sletje perst negerlul diep in haar kutje Sletje pijpt bejaarde man in het bos Sletje pijpt en slikt zijn warme zaad Sletje pijpt haar vriendje in het bos Sletje spuit kaal kutje leeg op zijn pik Sletje spuit precies in de roos Sletje stopt haar vuist in kut en kont Sletje test herenmodellen voor porno Sletje uitgewoond door reggea muzikant Sletje wil ontmaagd worden op haar 18e!

Sletje wil pornoster in haar sterretje Sletje wordt anaal geneukt in het bos Sletje wordt door oude man gebeft Sletje wordt geil van neukende vrienden Sletje wordt hard in haar kont geneukt Sletje wordt in de sexshop platgeneukt Sletje wordt ingewijd door haar baas! Sletje wordt uitgewoond tijdens auditie Sletje zuigt opa in de fietsenwinkel Sletjes doen mee in pornofilm voor geld Sletjes laten zich neuken tijdens feest Sletjes met zalige memmen hard afgeragd Sletjes neuken erop los tijdens party Sletjes soppen hun neukgrotje met dildo Sletjes swappen zaad voor de camera Slettebak geilt op paalzitten Slettebak heeft aan één pik niet genoeg Slettenfestijn op geil examenfeest Sletterige vreindinnen swappen cum Sliploos meisje zuigt een dikke pik Sloerie afgeneukt in de keuken Sloerie in haar reet geneukt Sloerie met dikke tieten wordt geneukt!

Sloerie pijpt graag voor sex speeltje Sloerie snoeihard afgepaald op de sofa Sloerie staat op knappen om te spuiten Sloerie wordt afgelikt in een restaurant Sloerie wordt geneukt in het reuzenrad Sloerie zuigt een harde paal leeg SM spel mondt uit in een orgie van pijn!

Smerig geil volgespoten aarsje afgelikt! Sofia na massage hard afgeneukt Sofia neemt geil wraak op Bart Sofia neemt massagestaaf Bob in keeltje Sofia schuift dildo in haar tienerkutje Sofia slooft zich extra uit voor camera Sofia speelt met het clitje van Vienna Sofia stopt speeltje in Vienna's kutje Sofia wil spuiten, op naar dr. Bob Sofia wordt als sexslaafje uitgewoond Sofia zuigt de pik van haar vriendje af Sofia zuigt de stengel van Nick leeg Sofia zuigt een lekkere neukstaaf af Soldatenmeisje krijgt dubbele beurt Sollicitatie bij de oude baas Sonja houdt van water en neuken Sonja perst met moeite een vuist erin Spaanse furie doet haar beentje wijd Spaanse furie neukt na een voetbalpotje Spannende vakantiefilm in Athene Speciaal webcamfilmpje van Brenda Speelse meisjes ontdekken lesbische seks Speelse tieners ervaren lesbische seks Speeltjes, kale kutjes en veel kinky sex Spelend met haar kutje verrast door pik Sperma drinken uit elkaars aarsjes Spermahoer Magdelena krijgt warm zaad Spermajunk slurpt ZES pikken leeg!

Spermaslet Melizza komt spuitend klaar Spermaslikker wordt keihard geneukt Spermasloerie met cup-DD hard afgepaald Spetterende lesbische orgie Spoedklus voor de voorman op bouwplaats Spoedklusje voor verwarmingsmonteurs Sportief omaatje neukt er op los Sportieve chick geniet van vreemde lul Sportieve chick volgespoten met zaad Sportieve tiener met staartjes geneukt Sportschool boy trekt aan zijn harde lul Spuiten op haar lekkere ronde billen Spuiten, hoe het ook kan?!

Spuitend klaarkomen na massage Spuitend klaarkomen op de Sybian Spuitend komt ze klaar van 28 cm Spuitend kutje aan de bar van Goorhoeve Spuitfeest voor de jarige Anestacia Spuitgraag schoolsletje hard gepaald Spuitwerk in de sm-kelder van de sexclub Squirtend komen deze 2 sletjes klaar Stacy 18 laat zich palen voor euro's Stage meisje krijgt een pik in haar kont Standje 69 met een geile getto bitch! Stanley propt grote negerlul in Ciska Stefani Morgan zit aan een pik te lurken Stefanie doet trio op Amsterdamse wallen Stefanie en vriendin zuigen een vent Stel betrapt buiten masturberende sletje Stel doet auditie voor een pornofilm Stel strikt Jezebelle voor geil triootje Stel stuurt homevideo ter beoordeling Stelende Missy in tienerkutje gepaald Stella bunkerhard door masseur geneukt Stella in de radiostudio pijpt de DJ Stella laat haar squirt de vrije loop Stella More doggystyle genomen Stella More over haar tieten gespoten Stella More smeekt om een paar vingers Stelletje betrapt door oudere broer Stelletje doet stiekem ergens in Alkmaar Stelletje maakt homevideo in bioscoop Stelletje neukt vriend helemaal lens Stelletje wordt samen te pakken genomen!

Sterrenkijkertje likt hun kontjes schoon Stevig genaaid door Sjors en Sjimmie Stevige amateur vingert zich in de auto Stevige anale orgie op de zeilclub Stevige blondine neukt op de vloer Stevige meid krijgt hele hand in kut Stevige meid laat haar kut uitlikken Stevige studente achterlangs geneukt Stiekem gluren hoe ze haar rokje optilt Stiekem in de kleedkamer masturberen Stiekem neuken achter het bushokje Stiekem neuken bij de Katwijkse duinen Stiekem neuken in Amsterdamse club Stiekem neuken op het honkbalveld Stiekem neuken op het treinstation Stiekem neukt supporter voetbalvrouw Stiekem opgenomen: Swingers rollen wild geilend over bed!

Sylva krijgt pijples van sexpert Sofia Sylvana krijgt haar 1e spuit orgasme! Sylvia Saint anaal misbruikt door Rocco Sylvia Saint is het cadeautje voor Bobbi Sylvie wil zaad op haar dikke tieten! Taart, champagne en bruut kontneuken Talentvol jong ding zeikt meters ver Tanja 18 geniet van de sex Tapijtlegger spuit jong sletje vol zaad Tasjesdief krijgt straf van haar mondje! Tasjesdief likt haar kleine roze kutje! Tattoo boy in een heftige gay orgie Taxi ritje voor tiener in ruil voor sex Taxichauffeur neukt toeriste snoeihard Te gek zwembadfeest met drank en wijven Tegen 4 verkrachters kan ze niet op Tegen een muurtje krijgt ze 'm vanachter Tegen elkaar aan neuken de koppels!

Tengere homo geneukt door militair Tennisleraar neukt zijn oude leerling af Tera slurpt paal van vriend in haar mond Tera wordt gepaald door een ruige biker Tera zuigt aan een keiharde tampeloeres Terwijl ze vingert betrapt ze gluurder!

Thais sletje anaal genomen Thaise squirt haar natte spleet leeg Thuiszorgmeisje pijpt oude man voor geld Tiana door schoonvader klaargeneukt Tiener 18 doet het met groenten Tiener Ada betrapt met een sexboekje Tiener afgeneukt door de Kerstman Tiener Alyssia 19 mee voor sex Tiener anaal afgepaald in vakantiepark Tiener Anna 18 krijgt er een pik in Tiener Barbera ligt bij station Haarlem Tiener berijdt dikke pik in sportschool Tiener berijdt op dansvloer pik stripper Tiener Beverly is bijna trouw aan vriend Tiener Bianca zuigt tegelijk 4 pikken Tiener bij station Haarlem.

Tiener boerin laat zich gaan voor geld Tiener brunette pijpt Sjors en Sjimmie Tiener Candy zuigt de rij-instructeur! Tiener Carly vist naar bunkerharde seks Tiener Carmen zuigt pik rij-instructeur!

Tiener Cecil langs het spoor opgepikt Tiener Chanella spuugt zijn pik kletsnat Tiener en haar vriendje in trio in bad Tiener en oma zuigen opa's genotsknots Tiener experimenteert met gereedschap Tiener Fatma gaat mee voor 50 euro Tiener gefilmd met verborgen camera Tiener gepakt door 2 vakantievrienden Tiener hard gestraft voor stomme grap Tiener heeft iets goed te maken met Hans Tiener homo's laten zich stevig pijpen Tiener houdt na de kermis een orgie Tiener in Amsterdam opgepikt voor sex Tiener in de 6e versnelling anaal gepakt Tiener in de natuur doggystyle geneukt Tiener in het hotel berijdt zijn lul Tiener Isabel 19 wil seks voor geld!

Tiener Jody helpt Don en Ad uit de brand Tiener Kathy geneukt door pik Handyman Tiener knapen laten hun kontje oprekken Tiener laat buiten haar kutje uitlikken Tiener laat zich hard in smoel neuken Tiener laat zich nemen tussen de bloemen Tiener lichaampje keihard afgeneukt! Tiener Lieke doggystyle geneukt Tiener Lieke laat zich vingeren Tiener Lucy neukt op openbare plaats! Tiener Luna wordt lekker geneukt Tiener Manon diep in haar mondje geneukt Tiener Manon wrijft over haar kleine kut Tiener Manon zuigt de fotograaf af!

Tiener Manon zuigt zijn grote pik af! Tiener Mendy geneukt door flinke pik! Tiener met staartjes stevig geneukt Tiener neemt de enorme neukstaaf van opa Tiener neukt oud stel helemaal gek Tiener neukt oud stel klaar in het bos Tiener neukt straalbezopen Kerstman Tiener ondergaat een dubbele penetratie Tiener ontmaagd in de speeltuin Tiener op een feest gelijk afgeneukt!

Tiener Petra krijgt een pik in haar aars Tiener Rochelle zuigt pik voor geld Tiener Roxanna hard geneukt Tiener Sabrina is dol op snoeiharde sex Tiener Sandra laat haar kutje uitlikken Tiener Sandra stopt er een fles in Tiener Simone anaal doorgeneukt Tiener Sofia speelt met een dildo Tiener Sofia zakt over een dikke dildo! Tiener steekt dildo in kutje vriendin Tiener Sylvana laat zich afneuken Tiener toeriste in Volendam opgepikt Tiener toeriste laat zich afpalen Tiener trekt rokje omhoog om te pissen Tiener uit Breda sopt met komkommer Tiener uit goot in alle gaten geneukt Tiener van Kermis naar studio voor geld Tiener volop in de sandwich Tiener voor het eerst door meisje gelikt Tiener wordt op hotelkamer bewerkt Tiener zuigt de pik van de Kerstman Tiener zuigt en neukt geblinddoekt Tiener zuigt op volle kracht Tiener zuigt opa hard af achter de kerk Tienergroupie bezoekt haar idool Tienerhoertje Candy 19 afgeneukt Tienerkut verslindt 27 cm grote negerlul Tienerkutje in sauna schraalgeneukt Tienermeid afgeneukt in het park Tienermeid geneukt onder een viaduct Tienermeid rijdt op een harde neukstaaf Tienermeisje door 4 gangrapers gepakt Tienermeisje experimenteert in de keuken Tienermeisje houdt meer van neuken Tienertje stopt hamer in haar sneetje Tienertje uitgewoond door oude vent Tienertje zuigt voor korting op rijles!

Tieten ondergespoten met zaad Tieten ondergespoten met zaad Tijdens carnaval een hotelletje in Tijdens dansfeest gaan alle remmen los Tijdens de gangbang een pik erin! Tijdens de orgie door 2 man geneukt Tijdens de orgie zuigt ze een pik Tijdens de pauze van het werk neuken Tijdens haar feestje ontmaagd Tijdens hardcorefeest lekker gepijpt Tijdens het voetbal kijken spuiten?

Twee chicks vechten om 1 harde leuter Twee dames van plezier vermaken elkaar Twee enorme palen neuken haar hard af Twee gasten neuken bareback in bos Twee geile meiden doen duosex Twee geile sletjes zuigen 1 neukstaaf Twee geile vriendinnen delen 1 pik Twee geslaagde studentes zuigen hard Twee harde pikken in haar tienermondje Twee hongerige meiden delen zijn pik Twee huisvrouwen delen een dikke pik Twee huisvrouwen in hun mond geneukt Twee huisvrouwen zuigen een pik Twee huisvrouwen zuigen zijn dikke pik Twee huisvrouwen zuigen zijn pik!

Twee jonge geile sletjes op auditie Twee jonge grieten keihard geneukt Twee jonge meiden afgepaald op de WC Twee jonge meisjes tegelijk geneukt Twee jonge vriendjes neuken anaal Twee kanjers verwennen samen een vent Twee kinky lesbische sloeries Twee klussende knapen zuigen pik Twee knapen neuken onder de douche Twee kontjes tijdens triootje afpalen Twee lekkere dikke wijven en een dildo Twee lekkere snollen in de hangmat Twee lesbische tienermeisjes spreken af Twee lullen neuken haar mondje Twee mannen temmen jonge brunette Twee mannen zeiken over blondje heen Twee meiden berijden twee pikken Twee meiden helpen haar op een pik!

Twee meiden likken hun vriendin Twee meiden pakken 1 kerel Twee meiden straffen geile vent keihard Twee meiden strelen en vingeren elkaar Twee meiden vingeren haar kut klaar! Twee meisjes krijgen sexles van buurman Twee natte lesbische spleetjes Twee net legale meisjes ontdekken toys Twee ondeugende meiden likken elkaar Twee ondeugende sletjes op het toilet Twee pikken palen Debbie in het bos Twee pikken raggen haar gaten uit Twee pikken tegelijk haar lijfje in Twee politie agenten genaaid in hun kont Twee slaafjes krijgen met de zweep!

Orgie met groupies Uitgelekte beelden! Orgie na hiphop act Uitwisselingsstudente anaal geneukt Undercover agente flink afgewerkt Undercoversex in de achterbuurt van L. Unieke geile videoboodschap uit Thailand Unieke sexopname gelekt uit rapstudio Urkse Pearly vindt haar G-spot!

Utrechts sletje krijgt pik in haar kutje Utrechts tienermeisje Daphne zuigt pik Utrechtse dievegge moet mee om te neuken Utrechtse tiener van achter geneukt Vakantie buurvrouw wil geneukt worden Valkenburgs sletje door Nick gepaald Van dichtbij meekijken op de pornoset Van gat wisselen op oranje bank Van huisvrouw tot echte pornohoer Vanuit het kontje in het mondje Vast aan paal geeft Mrs haar met zweep Vastgebonden en als een stier bereden Veluwse tiener rijdt een harde paal Vent neukt buiten Oma en haar buurmeisje Vent neukt de huisvrouw diep in haar kut Ventje begluurt aftrekkende stud op wc Verborgen camera tape met pijp scene!

Blonde zusjes blazen weer leven in de huizenmarkt. Granny laat zich met liefde misbruiken. Bindt me vast en ransel me af.

Lekker blondje zuigt voor geld. Standje van de dag: Some Sluts Like It Rough. Aziatisch orgasme kanon wordt tot het uiterste gedreven. Een fikse sperma douche voor Braziliaans blondje. Diep in de keel van SM slaafje Kleio. Kinky milf houdt van SM en sperma slikken. Dominante MILF plaagt en pleziert een piemel. Mama's eerste grote negerlul.

Sjonnie mag het taxi ritje in natura betalen. Eenzame opsluiting in een kooi is de straf van jonge bdsm slavin lesbo meisje laat haar vriendin spuitend klaarkomen. Jonge webcam amateur geeft een geile show weg homevideo: Deze lesbische amateurmeiden beffen elkaar tot ze squirtend klaar komen!

Man heeft zijn slavin opgesloten in kelderbox lekkere beetje onzekere slavin laat zich op haar buik schijten! Blonde huisvrouw met grote tieten omsluit de eikel met haar geile zuiglipjes hete huisvrouw wil alleen nog maar vuistneuken.

Vastgebonden man met masker op beft een meid en krijgt een footjob sex slavin krijgt wasknijpers op tepels en moet voeten meesteres kussen. Blonde vienna vingert haar kale kutje terwijl ze met haar in sexy kousen gestoken voetjes een grote pik aftrekt. Gebonden weerloze slavin krijgt klappen fetish huisvrouw zit vastgebonden als bdsm meester kaarsvet tussen haar benen giet.

Meisje likt voorvocht van neukende jongens tiener in kooi zuigt haar ontvoerder. Rondborstig meisje met grote kont en tieten dikke kapster likt aan haar gigantische tetten in kapsalon. Pijpen in de bergen, sletje wordt gedwongen te pijpen. Lekker laten pijpen door botergeile raamhoer. Schoonmoeder met lul in haar mond, kutje heerlijk die hete pik tussen haar voeten. Politieagente zeept haar enorme tieten.

hete snollen meesteres lola