Buurman neukt buurvrouw sex en

buurman neukt buurvrouw sex en

...

Gratis sex almere hangtieten sex

Vrouw gaat vreemd met zwarteman in het bos Vrouw gaat vreemd en neemt het diep in haar mond Vrouw gaat vreemd met de onderhoudsman Rijpe vrouw kreunt non-stop door vreemde Geile vrouw gaat hard Geile vrouw gaat vreemd met grote zwarte man Huisvrouw gaat vreemd en geeft het aan buurman Geile vrouw gaat vreemd 2 Geile vrouw gaat vreemd Jonge echtgenote gaat vreemd met buurman Rondborstige vrouw gaat vreemd Vrouw gaat vreemd en rijdt in de keuken Vette vrouw gaat vreemd met een grote zwarte pik Meisje gaat vreemd en wordt betrapt op cam Ze gaat vreemd en rukt je graag Sexy brunette verleidt haar rijpe buurman Prachtige echtgenote gaat vreemd Ze zakte wat achterover en begon te kreunen, steeds sneller en sneller.

Ze verkrampte en een orgasme sidderde door haar heen. Ze stond op en wankelde naar de trap en zei, lekker avondje en misschien mag je me morgen wel neuken, maar daar moet ik nog 1 nachtje over slapen.

Ik dacht, je lult maar raak, voorlopig ga ik Loes volspuiten vannacht. Na een half uurtje liep ik naar boven en zag dat Joke in dromen land was. Ik liep ernaar toe en merkte dat ze alleen een slipje aan had. Shit, hoe moet ik dat klaren voor Jim. Jim vertelde dat Loes altijd naakt sliep dus ik zou geen probleem hebben. Ik liep naar de badkamer en pakte een schaar. Haar slipje knipte ik los aan de zijkant en aan haar bilkant. Zo 1 tangaatje minder, ik kon het niet laten om even nog aan dat heerlijke kutje te zitten.

Het was donker genoeg in de kamer om niemand te herkennen maar net genoeg om te zien waar je liep. Vlug liep ik stil naar de tuin waar Jim al stond te wachten. Wat een geile beer was Jim, hij stond spiernaakt voor onze tuindeur en zijn stijve lul schitterde in het maanlicht. Onze harten bonkte in onze keel van spanning, en keken elkaar aan. Ja we gingen ervoor. Ik stapte bij Jim naar binnen en ging zachtjes richting hun slaapkamer.

Voorzichtig sloop ik naar binnen, Loes lag in een diepe slaap. Heel voorzichtig trok ik het laken weg en zag steeds meer verschijnen van Loes haar naakte lichaam. Ook al was het behoorlijk donker, waaauuuuw wat een figuur en wat een paar heerlijke tieten kwamen daar te voorschijn. Wat zag ik nu, ze had een piercing in haar linker tepel. Opeens draaide Loes zich op haar rug, mijn hart stond bijna stil van spanning. Na een beetje tot rust gekomen te zijn en merkte dat ze erg diep weg was in haar slaap gleed ik op bed naast haar.

Haar kutje was kaal, er zat geen haartje op. Die Jim, hij had een lekker vrouwtje. Heel even schoot het door mijn hoofd of ik dit wel moest doorzetten, maar gezien de stijve lul van Jim, zat die volgens mij al aardig in Joke te pompen.

Een glimlach kon ik niet onderdrukken en voorzichtig begon ik Loes te strelen. Ze sliep verder maar haar tepels werden hard. Mijn hand ging richting haar borsten, maar haar linker tepel liet ik nog even met rust. Wat moest ik daar mee, wat kon wel en wat niet. Zou ik haar pijn doen dan kon ze wel eens wakker worden. Mijn hand ging over haar buik en mijn mond zocht haar rechtertepel op en ik begon zachtjes eraan te zuigen. Loes bewoog weer en even hield ik in, haar tepel verstijfde nog meer en mijn andere hand gleed richting haar schaamlipjes.

Heerlijk glad was haar kutje, je zou bijna denken dat ze dat voor mij gedaan had. Mijn tong ging over haar tepel en draaide rondjes en ging over in zacht nippen. Mijn vingers gleden over haar schaamlipjes en drukte voorzichtig mijn vinger ertussen, ze was een beetje vochtig.

Heel voorzichtig wreef ik mijn vinger tussen de schaamlipjes verder en verder, zachtjes op weg en zoekend naar haar genotknobbeltje. Mijn wijsvinger gleed iets dieper in haar nu nog slapende kutje. En mijn middelvinger begon zacht tegen haar clitoris te wrijven. Een zacht slaperig gekreun klonk door de slaapkamer. Ze was nog steeds diep in slaap en ik werd wat brutaler. Haar hand ging over mijn hoofd en zacht mompelde ze, mmmmmhhhhhhhmm.

Haar kutje werd natter en natter. Soepel lag ik Loes te vingeren, en steeds meer begon Loes te draaien met haar heupen. Steeds spookte het door mijn hoofd dat ze wakker zou worden, maar ze verkeerde teveel in een dronken slaperige roes. Mijn pik klopte van stijfheid, ik voelde mijn versnelde hartslag in mijn stam slaan alsof de Big Ben 12 uur sloeg. Loes trok 1 been op en verdraaide wat met haar rug mijn kant op, alsof ze me weg wilde hebben. Blijkbaar had Jim dus ook nog pikstraf, maar ik gaf me niet snel gewonnen.

Voorzichtig ging ik verder langs achteren met mijn vinger in haar klitje. Het orgasme kwam bij Loes los, haar dijen klemde mijn hand vast en ze ademde sneller. Met wat gefriemel bleef ik haar clitoris bewerken en verzachte de druk. Ze draaide haar been weer wat hoger en ik kroop wat tegen haar rug aan en sloeg mijn been tussen die van Loes in. Mijn pik gleed tussen haar bilnaad tegen haar zeiknatte spleetje aan. Met mijn hand duwde ik hem tussen haar lipjes en drukte zachtjes naar binnen.

Dit was het moment waar ik lang op gewacht had. Mijn lul zat voor de helft binnen en door de spanning kwam ik spontaan klaar. Mijn zaad spoot uit mijn lul in dit voor lange fantasie gedroomde kutje. De sensatie was me teveel geworden, maar wat intens kwam ik klaar.

De combinatie van lust, geilheid en spanning was me gewoon te veel. Mijn geilheid overtrof mijn eigen verwachting want mijn pik verslapte niet en ik begon zachtjes Loes te neuken met rustige zachte halen. Oooooooo Jimm lekker ga door fluisterde Loes, sneller wat is je pik dik, ik zit vol van je.

Het enige wat ik kon doen was een beetje grommen, want praten was uit den boze, immers ze zou me dan zo door hebben. Ik begon sneller te neuken, en dieper. Loes draaide op haar buik en ik gleed op haar rug en trok haar buik iets van het bed af zodat ik dieper kon stoten. Loes werd nu duidelijk wakker en duwde haar kont harder naar achteren.

Neuk me als een hondje zei ze. Ooooooo Jim sneller, Loes kneep met haar handen in het laken en begon sneller en harder mee te stoten. Dit zweepte mij op en ik stootte ook harder. Loes hield het niet meer en begon steeds luider en luider te kreunen. Ik voelde mijn 2e zaadlozing opkomen en versnelde nog meer, ik was niet meer te houden en Loes beukte met elke stoot naar voren. Ik klemde haar goed om haar middel vast. Op het moment dat mijn zaad begon te spuiten uit mijn lul perste haar kut strak om mijn pik heen en melkte met elke staal zaad mee diep in haar kut.

Loes verslapte en zakte op haar buik, ik gleed mee en bleef rustig na genietend op haar rug liggen. Mijn pik verslapte en floepte uit haar kutje, en Loes die was weer in dromenland. Ik zweette als een otter en voelde me eigen koning, het was gelukt. Loes lag naast me met een kut vol zaad van mij. Hoe zou het Jim vergaan zijn met Joke dacht ik. Ik keek op de wekker en zag dat er ruim 1,5 uur verstreken was. Mijn hand gleed tussen Loes haar bilnaad over haar kontje heen en drukte zachtjes een vingertopje in haar anus.

De boel was aardig nat en gleed zonder moeite zo naar binnen. Ik wachtte haar reactie af, maar niets. Ik wist ook niet of Jim Loes wel anaal neukte en durfde toch maar niet het risico te nemen.
buurman neukt buurvrouw sex en

...