Borsten kneden klaar komende vrouwen

borsten kneden klaar komende vrouwen

Onder het lopen zag ik al dat deze leuk rond haar mooie lange benen zwaait. Wat ik nu pas zie is dat er een strook ondoorzichtige stof vanaf de band tot net onder haar kont in verwerkt is. Verder zie een paar zwarte panty’s of kousen en leuke zwarte sandaaltjes met een hoge hak. Rita heeft kennelijk voldoende tijd gehad om een besluit te nemen want plotseling vraagt ze, “was het leuk met Monique, vrijdag voor een week?

Tja wat wil je een gezonde jonge vrouw zonder een relatie”. Ik knik begripvol en sla mijn arm om haar heen en trek haar zacht wat dichter tegen me aan en fluister tegen haar tegen mijn mond liggend leuk oortje, “en nu wil jij ook een beurt, wil ik wedden! Ik begin haar zacht te kussen en streel met een vinger van mijn rechterhand zachtjes de omtrek van haar kaak, haar neus en terug naar haar oorlelletje en begin er mee te spelen.

Onze kus verdiept zich en Rita duwt haar tong zoekend tegen mijn niet volledig gesloten lippen. Ik laat haar tong toe en vouw mijn linkerhand zacht rond de aanzet van haar fantastische borst. Mijn strelende vinger glijdt ondertussen langs haar hals en keel naar de opening van haar blouse en landt in de diepe gleuf van haar decolleté. Onze kus is allang verworden tot een hete tongzoen en mijn tong kronkelt zich wellustig om de warme tong van Rita.

Als ze haar tong terugtrekt volg ik gedwee en begin de verkenning van haar mondholte en proef de heerlijke smaak van haar mond. Nu is het haar tong die zich geil rond de mijne kronkelt en ik voel hoe ze zacht trilt van de spanning.

Mijn linkerhand heeft zich inmiddels rond haar formidabele borst gevouwen en zoekt door de stof heen naar haar harde uiteinde. Als mijn zoekende vinger zich tegen haar harde tepel drukt verbreekt ze de tongzoen en kreunt zacht en verleidelijk. Rita duwt me met mijn rug tegen de bankleuning en kijkt me diep in mijn ogen terwijl ik een blos op haar gezicht zie verschijnen. Ter bevestiging trek ik haar tegen me aan en fluister tegen haar mond, “je maakt mij ook geil Rita, ja ik ga met je vrijen”, en begin haar opnieuw te kussen en daarbij tast nu de andere hand om omvang van haar andere borst af.

De vingers van mijn linkerhand spelen in het zachte haar van haar nek terwijl Rita’s handen speels mijn oren vastpakken en zo mijn gezicht tegen het hare aan trekt om me lekker geil terug te kussen. Opnieuw gaat de kus over in een hete tongzoen die verscheidene minuten duurt. Ik merk dat ik snuivend door mijn neus adem begin te halen en ook Rita’s ademhaling gaat gejaagd en zuchtend als haar vingers onder mijn overhemd kruipen en mij beginnen te betasten.

De vingers van mijn rechterhand strelen inmiddels langs de contouren van haar harde tepel, die zelfs door de stof van haar beha en blouse duidelijk voelbaar is. Als ze lokkend zucht onder deze streling kan ik het niet laten om heel even, heel zacht in het topje te knijpen, hetgeen Rita een trillende zucht ontlokt als ze onze tongzoen verbreekt.

Zacht duw ik Rita van mijn schoot, glijd op de grond voor de bank en laat haar ruggelings op de zitting glijden. Snel draai ik me om en neem haar opnieuw in mijn armen en geef haar een nieuwe stevige kus. Tijdens deze kus maak ik de knoopjes van haar mooie half doorzichtige blouse open en maak zo haar beha en de beide stevige borsten voor mijn ogen zichtbaar. Onder het lostrekken van de slippen uit haar rok verbreek ik de kus en kijk begerig naar haar stevige in een dunne bijna doorzichtige zwarte beha verpakte borsten.

Ik buig me voorover en kus likkend vanaf haar mond via haar keel naar de diepe gleuf tussen haar beide borsten. Al likkend botst mijn tong op het zachte kant van de beha en ik open mijn ogen om te zien dat de beha zo dun is dat ik haar mooie grote donker gekleurde tepelhoven, die opgezwollen zijn van lust, gemakkelijk kan zien, evenals de daar weer bovenop staande en trots naar boven wijzende tepels.

Snel neem ik een van de tepels door de stof van de beha heen in mijn mond en begin er zacht op te sabbelen. Al snel wordt het kant van beide cups van de beha nat van mijn gesabbel en steken de trotse tepels dik opgezwollen door de uiterst dunne stof heen.

Mijn rechterhand ligt om haar heen om haar lekker tegen me aan te trekken en mijn linkerhand gaat zacht strelend over de stof van haar rok naar haar benen en als ik het nylon van haar kousen voel, begint deze hand de weg terug naar boven onder de stroken van haar rok. Plotseling neemt mijn tastende hand haar blote dijbeen waar en flitst het ‘ze draagt kousen’ door mijn brein en die wetenschap zorgt er voor dat mijn pik zich nu volledig opricht. Mijn vingers strelen het strakke vrouwenvlees rond het boord van de kous en gaan even later op zoek naar het boord van het andere kousenbeen.

Rita slaakt een klagende zucht en volgens mij herhaalt ze de woorden dat ik goed met haar moet vrijen, maar dat weet ik niet zeker. Het bloed klopt mij wild door de aders en mijn pik staat strak ik mijn broek.

Als ik erover denk om mijn broek los te maken voel ik plots de zoekende vingers van Rita die langs mijn maag naar beneden glijden en zo in aanraking komen met mijn broekriem en de knopen van mijn veel te strakke jeansbroek. Na een paar keer frommelen en wriemelen opent Rita de sluiting van mijn riem en direct erna voel ik de knopen van mijn spijkerbroek open glippen en voel ik Rita’s zoekende vingers de omtrek van mijn harde lul in mijn zwarte ‘tracky’ slip aftasten.

Ze zucht opnieuw nadrukkelijk en begint mijn pik door mijn slip heen te kneden. Mijn vrije hand is ondertussen bezig om de sluiting van haar rok te zoeken en als ik die gevonden heb is die snel geopend en probeer ik hem over haar volle heupen naar beneden te schuiven. Rita helpt me door haar kont van de bank te tillen en dan ruk ik de rok over haar enkels en gooi hem naast me op de grond. Direct hierna voel ik hoe ze mijn spijkerbroek naar beneden probeert te duwen.

Ik ben haar behulpzaam en duw de broek onder mijn knieën door naar beneden. Mijn kussende mond is intussen onderweg via haar gewelfde buik en via haar navel naar de rand van haar eveneens zwarte hoog opgesneden en eveneens nagenoeg doorzichtige heupslipje. Ik maak mijn schoenen vrij en trek in een ruk mijn sokken en spijkerbroek helemaal uit en gooi dit op de rok en blouse van Rita.

Nu mijn neus in de buurt van Rita’s kutje komt ruik ik haar volle geile vrouwelijke geur. Ik open mijn ogen en tot mijn verbazing zie ik dat een groot deel van het kant van het kruisje helemaal donker gekleurd is van het vocht dat ze kennelijk in ruime mate afscheidt.

Ik snuif genietend de lucht op die vanuit haar schede mijn neus binnendringt. Ik geil enorm op dit soort luchtjes en voel dan ook hoe mijn paal nog zwaarder en nog dikker wordt. Rita merkt mijn belangstelling voor haar natte slipje, want plotseling glijdt haar hand mijn slip binnen en neemt ze mijn harde gezwollen pik vol in haar hand en begint me heel geil, maar ook heel ervaren af te trekken. Ik druk mijn neus hard op de vochtige plek in haar slipje en wrijf er luid snuivend overheen.

Om mij meer ruimte te geven legt Rita haar rechterbeen over de rugleuning van de bank en krijg ik de kans om met mijn tanden het kant van het kleddernatte kruisje wat opzij te trekken en kijken mijn ogen met geile belangstelling naar de dikke opgezwollen verdikking van de ene buitenste schaamlip die ik zojuist ontbloot heb. Genietend kijk ik tussen de het kussen door naar haar kruis. Ik duw nu met mijn trillende vingers van de spanning het kruisje nog wat verder opzij en laat mijn blik genieten van de aanblik van haar kruis met een paar heerlijke dikke heuvels die haar buitenste schaamlippen vormen met daartussen een paar mooie volle vrij lange binnenste lippen, die een donker roze kleur hebben.

Ik merk dat een geile kreun aan mijn mond ontsnapt en daarna duw ik mijn mond weer begerig tegen haar gezwollen geslacht aan. Mijn mond zuigt zich vast aan de twee dunne binnenste lippen en trekken die mijn mond binnen en daar lik ik begerig aan de lapjes vlees. Hierna druk ik mijn natte tong in haar schede en hoor ik hoe zij geil kreunt.

Ik kom omhoog en leg mijn rechterknie op de armleuning boven Rita’s gezicht, zodat ze zelf mijn harde lul kan pakken en er mee spelen. Ik kom hierdoor in een bijna 69 houding boven haar en duw mijn gezicht opnieuw tegen haar kleddernatte kut aan en begin eerst haar hete dikke snee eens duchtig met lange halen uit te likken. Rita begint met een lekkere natte mond mijn eikel af te zuigen en bijt heel geraffineerd af en toe lekker geil in mijn eikel.

Het was me niet opgevallen in de afgelopen tijd, maar Rita heeft een mooie brede mond die ze uitstekend weet te gebruiken. Ze bezorgt me geile rillingen door heel mijn lijf en zorgt ervoor dat mijn lul nog harder en groter wordt. Mijn hoofd duikt weer op de super vrouwelijke kut en neemt een van de lange binnenste lippen tussen mijn tanden en rek hem geil uit.

Als reactie kreunt Rita na mijn eikel bijna uitgespuugd te hebben. Erna zuigt haar mond mijn lul nog gulziger naar binnen en voel ik de top tegen haar huig aan botsen.

Ik herhaal het likken van haar schede, maar al snel zoek ik haar stevige klit, die al snel zijn kopje laat zien. Met twee vingers duw ik het kapje van haar klit nog verder naar boven en komt haar klit bijna geheel vrij.

Het stevige boonvormige orgaantje vang ik tussen mijn lippen en begin er zacht op te zuigen. Als Rita schokt van passie duw ik zacht maar beslist twee vingers in haar schede en begin haar te vingerneuken terwijl mijn mond zich vastzuigt aan haar klit. Al spelend druk ik een derde vinger in haar schede en voer het tempo wat op. Mijn tong voeg ik bij mijn zuigende lippen om die mooie strakke klit nog verder te kwellen. Rita spant haar benen en duwt haar bekken tegen mijn mond aan en probeert de roterende bewegingen weer te gaan maken.

Ook zuigt ze nu hartstochtelijk op mijn harde dikke lul en kringelt haar tong rond mijn schacht. Hierbij kneden haar vingers mijn dikke volle klootzak Door mijn niet echt gemakkelijke houding kan ik niet bij haar fantastische borsten komen, zodat die naar mijn idee wat tekort komen, maar Rita schijnt het niet te merken. Met onhandige schokken probeer ik in haar mond te neuken, maar dat lukt niet erg. Rita laat mijn pik uit haar mond glibberen en voel ik hoe het speeksel uit haar mond langs de nu weer vrij hangende pik vloeit.

Ik sta op en trek haar zacht overeind en hand in hand lopen we ondertussen kussen we elkaar telkens en als we bij de trap aangekomen zijn ga ik achter haar lopen en leg mijn handen om haar formidabele borsten. Terwijl ze treuzelt bij de onderste trede vol doe ik aan haar verzoek en leg haar borsten bovenop haar beha en duw de bandjes zo ver mogelijk naar de zijkant. Snel omvat ik de mooie blanke stevige en volle borsten en kneed die vleesbollen lekker geil.

Rita staat toevallig met wat gespreide benen en hierbij glipt mijn harde dikke lul tussen haar billen en wiegelt ze geil met haar kont en knijpt haar billen bij elkaar, zodat mijn lul ertussen gevangen zit.

Door het gevoel van het natte kant van het kruisje van het nog steeds aanwezige slipje knap ik zowat van geilheid. Zo staan we even te geilen en dan duw ik Rita zacht omhoog. Bij elke trede die we doen glipt mijn harde dikke lul tussen Rita’s billen vandaan en even zoveel keren vangt ze hem weer bij de volgende trede.

Ik word hier bloedgeil van en voel dat mijn pik tot grotere omvang groeit dat ik normaal gesproken ervaar. Boven aan de trap vangt ze mijn pik voor de laatste keer en strompelt letterlijk met hele kleine pasjes richting haar slaapkamer. Naast het mooie grote bed laat Rita mijn pik ontsnappen en duwt ze snel haar slipje over haar volle dijen naar beneden en stapt er snel uit.

Onderwijl speel ik nog even lekker met de mooie dikke harde tepels en rol ze genietend tussen mijn vingers heen en weer. Rita kreunt genietend van deze behandeling, maar even later laat ze zich op het bed zakken, pakt mijn hand en zegt zacht, “kom Jos, ik ben er klaar voor”. Voor het eerst krijg ik de gelegenheid om haar volle borsten met mijn blikken te bewonderen, zoals ik al veronderstelt had heeft ze een paar volle zachte tieten die wel behoorlijk doorhangen vanwege hun grootte en hun gewicht.

Ik vind het bijzonder geil, ik ben een echte borstenfan, en zak naast haar op het bed. Half bovenop Rita liggend beginnen we een zoveelste diepe tongzoen en we voelen beide het effect ervan op onze geslachtsdelen en al snel verbreekt Rita onze kus en probeert onder mij haar dijen te spreiden om mij zo te lokken.

Graag geef ik haar de ruimte en vallen haar stevige dijen, nog steeds geil in zwarte kousen gestoken open. Ik wil nog even van haar lijf genieten en ga op mijn knieën naast haar zitten, grijp met mijn rechterhand zacht de dikke heuveltjes van haar dikke kut en kneed die zacht terwijl mijn mond zich over een van de twee blote dikke donker gekleurde tietknoppen laat zakken en ik hard op die gevoelige knop zuig.

Rita kreunt van genoegen en graait tussen mijn benen naar mijn steenharde pik en neemt die stevig in haar hand en begint me heerlijk af te rukken. Mijn tong en lippen spelen ondertussen met haar beide tepels, dan weer bijt ik zacht in de ene en zuig vervolgens weer keihard aan de andere en zo wissel ik mijn geile spelletje af. Mijn vingers kunnen haar heerlijke sekslippen bijna niet meer vasthouden omdat ze glibberig zijn geworden van het uitstromende geil. Ik zuig nog een keer hard op dat topje en rek hem met mijn lippen zover mogelijk uit.

Ik laat de tepel van tussen mijn lippen glippen en begin een kusspoor over haar gewelfde buik en via de binnenzijde van haar dijen terug omhoog naar de plek waar mijn vingers de dikke heuvels van haar buitenste lippen gevangen houden. Ik druk ze wat naar buiten, zodat haar spleet, die druipt van haar geil, lekker open komt te liggen.

Hierbij piept een heel aantrekkelijke diep rode klit naar buiten, waar ik onmiddellijk mijn lippen omheen sluit en hetzelfde zuigspelletje herhaal, als eerder met haar tepels. Ook nu weer rek ik haar klit helemaal uit zijn hulsje en laat hm terugspringen. Omdat Rita nu echt helemaal hotel-de-botel is en heel hard en ongecontroleerd aan mijn lul ligt te trekken, waardoor ik bijna klaar kom, trek ik mijn lul met een forse ruk uit haar hand, draai me om, ga op mijn knieën tussen haar wijd gespreide dijen zitten en duw mijn pik tegen haar openstaande gleuf.

Genietend haal ik mijn pik een paar keer op en neer, terwijl Rita gromt en steunt van lust. Snel druk ik de top van mijn eikel tussen de opengesperde lippen en duw mijn heupen naar voren en in een soepele beweging verover ik het neukgat dat al ze lang niet meer voor dit doeleind gebruikt is.

Met een diepe stoot zit in tot aan mijn ballen in haar en nog voor ik me terug kan trekken klemmen haar heerlijke volle dijen zich om mijn heupen, die hierbij gestreeld worden door het nylon van haar kousen, wat mij enorm opwind. Haast onwillig laat Rita toe dat ik mijn heupen terug trek om een nieuwe stoot voor te bereiden.

Ik volhard en kan even later een nieuwe ferme duik in haar heerlijke hete natte grot nemen. Nu krijg ik wel de gelegenheid om een nieuwe stoot voor te bereiden en glijden haar dijen heerlijk soepel langs mijn heupen en helpen mij mee om haar nog feller te stoten. Samen genieten we van elke stoot die ik plaats. Ze omsloot met haar zachte mooie lippen mijn eikel en liet haar mond zakken over mijn lul tot hij in haar keel kwam, en dan weer omhoog.

Ze bewerkte mijn eikel zodanig intens dat ik lag te kreunen en kronkelen van het genot. Geen enkele vrouw heeft me zo intens laten genieten van een pijpbeurt,! Na enige tijd voelde ik mijn zaad opkomen en spoot een hete lading sperma in haar mond.

Carolien likte mijn lul helemaal schoon tot de laatste druppel eraf was. Toen ging ze op haar rug liggen en deed haar benen wijdt open. Carolien beval me haar liefdesgrotje te likken. Haar kutje was kletsnat van het geile vocht, haar lipjes en clitoris waren gezwollen. Ik likte eerst zoveel mogelijk van haar vocht op maar kon het bijna niet bijhouden door de grote hoeveelheid die ze produceerde.

Ik likte en sabbelde aan haar clitje, wat haar deed kreunen en gillen van genot, het duurde niet lang of Carolien kwam klaar door mijn gelik. Er spoot een flinke straal vocht uit haar kutje. Zo ben ik nog nooit klaargekomen, zei Carolien, normaal ben ik wel redelijk nat maar zo heb ik nog niet gehad. Even later speelde Carolien weer met mijn lul om hem stijf te krijgen. Wil je me neuken? Vroeg ze, en ik antwoordde haar "!

Ze nam mijn lul vast en leidde hem in haar sappige kut. Ik had geen enkele moeite om bij haar binnen te komen omdat ze zo kletsnat was. Rustig begon ik in en uit haar te pompen terwijl Carolien mijn ballen streelde. Onze bekkens beukten zachtjes tegen elkaar aan en we hoorden het soppend geluid van mijn lul die in haar natte grot zat. Het kutsap drupte omlaag langs haar benen. Met een hand kneedde ik een van haar tieten en dreef nu het tempo een beetje op en beukte harder op haar in.

Dit vond ze blijkbaar heel zalig en liet me het ook merken door haar gekreun. Na een tijdje wisselden we van houding, ik op mijn rug en zij liet zich over mijn stijve paal zakken en begon op me te rijden. Nu kon ik haar beide tieten kneden en strelen. Tussen mijn vingers kneep ik in haar harde tepels.

Carolien begon heviger te kreunen en te hijgen, ze ging klaarkomen. Mijn zaad voelde ik ook we!

Kinky massage rotterdam klaarkomende dames


borsten kneden klaar komende vrouwen

Onder het lopen zag ik al dat deze leuk rond haar mooie lange benen zwaait. Wat ik nu pas zie is dat er een strook ondoorzichtige stof vanaf de band tot net onder haar kont in verwerkt is. Verder zie een paar zwarte panty’s of kousen en leuke zwarte sandaaltjes met een hoge hak. Rita heeft kennelijk voldoende tijd gehad om een besluit te nemen want plotseling vraagt ze, “was het leuk met Monique, vrijdag voor een week?

Tja wat wil je een gezonde jonge vrouw zonder een relatie”. Ik knik begripvol en sla mijn arm om haar heen en trek haar zacht wat dichter tegen me aan en fluister tegen haar tegen mijn mond liggend leuk oortje, “en nu wil jij ook een beurt, wil ik wedden!

Ik begin haar zacht te kussen en streel met een vinger van mijn rechterhand zachtjes de omtrek van haar kaak, haar neus en terug naar haar oorlelletje en begin er mee te spelen.

Onze kus verdiept zich en Rita duwt haar tong zoekend tegen mijn niet volledig gesloten lippen. Ik laat haar tong toe en vouw mijn linkerhand zacht rond de aanzet van haar fantastische borst. Mijn strelende vinger glijdt ondertussen langs haar hals en keel naar de opening van haar blouse en landt in de diepe gleuf van haar decolleté. Onze kus is allang verworden tot een hete tongzoen en mijn tong kronkelt zich wellustig om de warme tong van Rita.

Als ze haar tong terugtrekt volg ik gedwee en begin de verkenning van haar mondholte en proef de heerlijke smaak van haar mond. Nu is het haar tong die zich geil rond de mijne kronkelt en ik voel hoe ze zacht trilt van de spanning.

Mijn linkerhand heeft zich inmiddels rond haar formidabele borst gevouwen en zoekt door de stof heen naar haar harde uiteinde. Als mijn zoekende vinger zich tegen haar harde tepel drukt verbreekt ze de tongzoen en kreunt zacht en verleidelijk. Rita duwt me met mijn rug tegen de bankleuning en kijkt me diep in mijn ogen terwijl ik een blos op haar gezicht zie verschijnen. Ter bevestiging trek ik haar tegen me aan en fluister tegen haar mond, “je maakt mij ook geil Rita, ja ik ga met je vrijen”, en begin haar opnieuw te kussen en daarbij tast nu de andere hand om omvang van haar andere borst af.

De vingers van mijn linkerhand spelen in het zachte haar van haar nek terwijl Rita’s handen speels mijn oren vastpakken en zo mijn gezicht tegen het hare aan trekt om me lekker geil terug te kussen. Opnieuw gaat de kus over in een hete tongzoen die verscheidene minuten duurt. Ik merk dat ik snuivend door mijn neus adem begin te halen en ook Rita’s ademhaling gaat gejaagd en zuchtend als haar vingers onder mijn overhemd kruipen en mij beginnen te betasten.

De vingers van mijn rechterhand strelen inmiddels langs de contouren van haar harde tepel, die zelfs door de stof van haar beha en blouse duidelijk voelbaar is. Als ze lokkend zucht onder deze streling kan ik het niet laten om heel even, heel zacht in het topje te knijpen, hetgeen Rita een trillende zucht ontlokt als ze onze tongzoen verbreekt.

Zacht duw ik Rita van mijn schoot, glijd op de grond voor de bank en laat haar ruggelings op de zitting glijden. Snel draai ik me om en neem haar opnieuw in mijn armen en geef haar een nieuwe stevige kus. Tijdens deze kus maak ik de knoopjes van haar mooie half doorzichtige blouse open en maak zo haar beha en de beide stevige borsten voor mijn ogen zichtbaar.

Onder het lostrekken van de slippen uit haar rok verbreek ik de kus en kijk begerig naar haar stevige in een dunne bijna doorzichtige zwarte beha verpakte borsten. Ik buig me voorover en kus likkend vanaf haar mond via haar keel naar de diepe gleuf tussen haar beide borsten. Al likkend botst mijn tong op het zachte kant van de beha en ik open mijn ogen om te zien dat de beha zo dun is dat ik haar mooie grote donker gekleurde tepelhoven, die opgezwollen zijn van lust, gemakkelijk kan zien, evenals de daar weer bovenop staande en trots naar boven wijzende tepels.

Snel neem ik een van de tepels door de stof van de beha heen in mijn mond en begin er zacht op te sabbelen.

Al snel wordt het kant van beide cups van de beha nat van mijn gesabbel en steken de trotse tepels dik opgezwollen door de uiterst dunne stof heen. Mijn rechterhand ligt om haar heen om haar lekker tegen me aan te trekken en mijn linkerhand gaat zacht strelend over de stof van haar rok naar haar benen en als ik het nylon van haar kousen voel, begint deze hand de weg terug naar boven onder de stroken van haar rok.

Plotseling neemt mijn tastende hand haar blote dijbeen waar en flitst het ‘ze draagt kousen’ door mijn brein en die wetenschap zorgt er voor dat mijn pik zich nu volledig opricht. Mijn vingers strelen het strakke vrouwenvlees rond het boord van de kous en gaan even later op zoek naar het boord van het andere kousenbeen.

Rita slaakt een klagende zucht en volgens mij herhaalt ze de woorden dat ik goed met haar moet vrijen, maar dat weet ik niet zeker. Het bloed klopt mij wild door de aders en mijn pik staat strak ik mijn broek. Als ik erover denk om mijn broek los te maken voel ik plots de zoekende vingers van Rita die langs mijn maag naar beneden glijden en zo in aanraking komen met mijn broekriem en de knopen van mijn veel te strakke jeansbroek.

Na een paar keer frommelen en wriemelen opent Rita de sluiting van mijn riem en direct erna voel ik de knopen van mijn spijkerbroek open glippen en voel ik Rita’s zoekende vingers de omtrek van mijn harde lul in mijn zwarte ‘tracky’ slip aftasten.

Ze zucht opnieuw nadrukkelijk en begint mijn pik door mijn slip heen te kneden. Mijn vrije hand is ondertussen bezig om de sluiting van haar rok te zoeken en als ik die gevonden heb is die snel geopend en probeer ik hem over haar volle heupen naar beneden te schuiven.

Rita helpt me door haar kont van de bank te tillen en dan ruk ik de rok over haar enkels en gooi hem naast me op de grond. Direct hierna voel ik hoe ze mijn spijkerbroek naar beneden probeert te duwen. Ik ben haar behulpzaam en duw de broek onder mijn knieën door naar beneden. Mijn kussende mond is intussen onderweg via haar gewelfde buik en via haar navel naar de rand van haar eveneens zwarte hoog opgesneden en eveneens nagenoeg doorzichtige heupslipje.

Ik maak mijn schoenen vrij en trek in een ruk mijn sokken en spijkerbroek helemaal uit en gooi dit op de rok en blouse van Rita. Nu mijn neus in de buurt van Rita’s kutje komt ruik ik haar volle geile vrouwelijke geur. Ik open mijn ogen en tot mijn verbazing zie ik dat een groot deel van het kant van het kruisje helemaal donker gekleurd is van het vocht dat ze kennelijk in ruime mate afscheidt. Ik snuif genietend de lucht op die vanuit haar schede mijn neus binnendringt.

Ik geil enorm op dit soort luchtjes en voel dan ook hoe mijn paal nog zwaarder en nog dikker wordt. Rita merkt mijn belangstelling voor haar natte slipje, want plotseling glijdt haar hand mijn slip binnen en neemt ze mijn harde gezwollen pik vol in haar hand en begint me heel geil, maar ook heel ervaren af te trekken.

Ik druk mijn neus hard op de vochtige plek in haar slipje en wrijf er luid snuivend overheen. Om mij meer ruimte te geven legt Rita haar rechterbeen over de rugleuning van de bank en krijg ik de kans om met mijn tanden het kant van het kleddernatte kruisje wat opzij te trekken en kijken mijn ogen met geile belangstelling naar de dikke opgezwollen verdikking van de ene buitenste schaamlip die ik zojuist ontbloot heb. Genietend kijk ik tussen de het kussen door naar haar kruis. Ik duw nu met mijn trillende vingers van de spanning het kruisje nog wat verder opzij en laat mijn blik genieten van de aanblik van haar kruis met een paar heerlijke dikke heuvels die haar buitenste schaamlippen vormen met daartussen een paar mooie volle vrij lange binnenste lippen, die een donker roze kleur hebben.

Ik merk dat een geile kreun aan mijn mond ontsnapt en daarna duw ik mijn mond weer begerig tegen haar gezwollen geslacht aan. Mijn mond zuigt zich vast aan de twee dunne binnenste lippen en trekken die mijn mond binnen en daar lik ik begerig aan de lapjes vlees. Hierna druk ik mijn natte tong in haar schede en hoor ik hoe zij geil kreunt. Ik kom omhoog en leg mijn rechterknie op de armleuning boven Rita’s gezicht, zodat ze zelf mijn harde lul kan pakken en er mee spelen.

Ik kom hierdoor in een bijna 69 houding boven haar en duw mijn gezicht opnieuw tegen haar kleddernatte kut aan en begin eerst haar hete dikke snee eens duchtig met lange halen uit te likken.

Rita begint met een lekkere natte mond mijn eikel af te zuigen en bijt heel geraffineerd af en toe lekker geil in mijn eikel. Het was me niet opgevallen in de afgelopen tijd, maar Rita heeft een mooie brede mond die ze uitstekend weet te gebruiken.

Ze bezorgt me geile rillingen door heel mijn lijf en zorgt ervoor dat mijn lul nog harder en groter wordt. Mijn hoofd duikt weer op de super vrouwelijke kut en neemt een van de lange binnenste lippen tussen mijn tanden en rek hem geil uit.

Als reactie kreunt Rita na mijn eikel bijna uitgespuugd te hebben. Erna zuigt haar mond mijn lul nog gulziger naar binnen en voel ik de top tegen haar huig aan botsen. Ik herhaal het likken van haar schede, maar al snel zoek ik haar stevige klit, die al snel zijn kopje laat zien.

Met twee vingers duw ik het kapje van haar klit nog verder naar boven en komt haar klit bijna geheel vrij.

Het stevige boonvormige orgaantje vang ik tussen mijn lippen en begin er zacht op te zuigen. Als Rita schokt van passie duw ik zacht maar beslist twee vingers in haar schede en begin haar te vingerneuken terwijl mijn mond zich vastzuigt aan haar klit. Al spelend druk ik een derde vinger in haar schede en voer het tempo wat op. Mijn tong voeg ik bij mijn zuigende lippen om die mooie strakke klit nog verder te kwellen.

Rita spant haar benen en duwt haar bekken tegen mijn mond aan en probeert de roterende bewegingen weer te gaan maken. Ook zuigt ze nu hartstochtelijk op mijn harde dikke lul en kringelt haar tong rond mijn schacht. Hierbij kneden haar vingers mijn dikke volle klootzak Door mijn niet echt gemakkelijke houding kan ik niet bij haar fantastische borsten komen, zodat die naar mijn idee wat tekort komen, maar Rita schijnt het niet te merken.

Met onhandige schokken probeer ik in haar mond te neuken, maar dat lukt niet erg. Rita laat mijn pik uit haar mond glibberen en voel ik hoe het speeksel uit haar mond langs de nu weer vrij hangende pik vloeit. Ik sta op en trek haar zacht overeind en hand in hand lopen we ondertussen kussen we elkaar telkens en als we bij de trap aangekomen zijn ga ik achter haar lopen en leg mijn handen om haar formidabele borsten.

Terwijl ze treuzelt bij de onderste trede vol doe ik aan haar verzoek en leg haar borsten bovenop haar beha en duw de bandjes zo ver mogelijk naar de zijkant. Snel omvat ik de mooie blanke stevige en volle borsten en kneed die vleesbollen lekker geil. Rita staat toevallig met wat gespreide benen en hierbij glipt mijn harde dikke lul tussen haar billen en wiegelt ze geil met haar kont en knijpt haar billen bij elkaar, zodat mijn lul ertussen gevangen zit.

Door het gevoel van het natte kant van het kruisje van het nog steeds aanwezige slipje knap ik zowat van geilheid. Zo staan we even te geilen en dan duw ik Rita zacht omhoog. Bij elke trede die we doen glipt mijn harde dikke lul tussen Rita’s billen vandaan en even zoveel keren vangt ze hem weer bij de volgende trede. Ik word hier bloedgeil van en voel dat mijn pik tot grotere omvang groeit dat ik normaal gesproken ervaar. Boven aan de trap vangt ze mijn pik voor de laatste keer en strompelt letterlijk met hele kleine pasjes richting haar slaapkamer.

Naast het mooie grote bed laat Rita mijn pik ontsnappen en duwt ze snel haar slipje over haar volle dijen naar beneden en stapt er snel uit. Onderwijl speel ik nog even lekker met de mooie dikke harde tepels en rol ze genietend tussen mijn vingers heen en weer. Rita kreunt genietend van deze behandeling, maar even later laat ze zich op het bed zakken, pakt mijn hand en zegt zacht, “kom Jos, ik ben er klaar voor”.

Voor het eerst krijg ik de gelegenheid om haar volle borsten met mijn blikken te bewonderen, zoals ik al veronderstelt had heeft ze een paar volle zachte tieten die wel behoorlijk doorhangen vanwege hun grootte en hun gewicht. Ik vind het bijzonder geil, ik ben een echte borstenfan, en zak naast haar op het bed. Half bovenop Rita liggend beginnen we een zoveelste diepe tongzoen en we voelen beide het effect ervan op onze geslachtsdelen en al snel verbreekt Rita onze kus en probeert onder mij haar dijen te spreiden om mij zo te lokken.

Graag geef ik haar de ruimte en vallen haar stevige dijen, nog steeds geil in zwarte kousen gestoken open. Ik wil nog even van haar lijf genieten en ga op mijn knieën naast haar zitten, grijp met mijn rechterhand zacht de dikke heuveltjes van haar dikke kut en kneed die zacht terwijl mijn mond zich over een van de twee blote dikke donker gekleurde tietknoppen laat zakken en ik hard op die gevoelige knop zuig.

Rita kreunt van genoegen en graait tussen mijn benen naar mijn steenharde pik en neemt die stevig in haar hand en begint me heerlijk af te rukken. Mijn tong en lippen spelen ondertussen met haar beide tepels, dan weer bijt ik zacht in de ene en zuig vervolgens weer keihard aan de andere en zo wissel ik mijn geile spelletje af.

Mijn vingers kunnen haar heerlijke sekslippen bijna niet meer vasthouden omdat ze glibberig zijn geworden van het uitstromende geil. Ik zuig nog een keer hard op dat topje en rek hem met mijn lippen zover mogelijk uit. Ik laat de tepel van tussen mijn lippen glippen en begin een kusspoor over haar gewelfde buik en via de binnenzijde van haar dijen terug omhoog naar de plek waar mijn vingers de dikke heuvels van haar buitenste lippen gevangen houden.

Ik druk ze wat naar buiten, zodat haar spleet, die druipt van haar geil, lekker open komt te liggen. Hierbij piept een heel aantrekkelijke diep rode klit naar buiten, waar ik onmiddellijk mijn lippen omheen sluit en hetzelfde zuigspelletje herhaal, als eerder met haar tepels. Ook nu weer rek ik haar klit helemaal uit zijn hulsje en laat hm terugspringen. Omdat Rita nu echt helemaal hotel-de-botel is en heel hard en ongecontroleerd aan mijn lul ligt te trekken, waardoor ik bijna klaar kom, trek ik mijn lul met een forse ruk uit haar hand, draai me om, ga op mijn knieën tussen haar wijd gespreide dijen zitten en duw mijn pik tegen haar openstaande gleuf.

Genietend haal ik mijn pik een paar keer op en neer, terwijl Rita gromt en steunt van lust. Snel druk ik de top van mijn eikel tussen de opengesperde lippen en duw mijn heupen naar voren en in een soepele beweging verover ik het neukgat dat al ze lang niet meer voor dit doeleind gebruikt is.

Met een diepe stoot zit in tot aan mijn ballen in haar en nog voor ik me terug kan trekken klemmen haar heerlijke volle dijen zich om mijn heupen, die hierbij gestreeld worden door het nylon van haar kousen, wat mij enorm opwind.

Haast onwillig laat Rita toe dat ik mijn heupen terug trek om een nieuwe stoot voor te bereiden. Ik volhard en kan even later een nieuwe ferme duik in haar heerlijke hete natte grot nemen. Nu krijg ik wel de gelegenheid om een nieuwe stoot voor te bereiden en glijden haar dijen heerlijk soepel langs mijn heupen en helpen mij mee om haar nog feller te stoten. Samen genieten we van elke stoot die ik plaats.

Ze omsloot met haar zachte mooie lippen mijn eikel en liet haar mond zakken over mijn lul tot hij in haar keel kwam, en dan weer omhoog.

Ze bewerkte mijn eikel zodanig intens dat ik lag te kreunen en kronkelen van het genot. Geen enkele vrouw heeft me zo intens laten genieten van een pijpbeurt,!

Na enige tijd voelde ik mijn zaad opkomen en spoot een hete lading sperma in haar mond. Carolien likte mijn lul helemaal schoon tot de laatste druppel eraf was. Toen ging ze op haar rug liggen en deed haar benen wijdt open. Carolien beval me haar liefdesgrotje te likken.

Haar kutje was kletsnat van het geile vocht, haar lipjes en clitoris waren gezwollen. Ik likte eerst zoveel mogelijk van haar vocht op maar kon het bijna niet bijhouden door de grote hoeveelheid die ze produceerde. Ik likte en sabbelde aan haar clitje, wat haar deed kreunen en gillen van genot, het duurde niet lang of Carolien kwam klaar door mijn gelik.

Er spoot een flinke straal vocht uit haar kutje. Zo ben ik nog nooit klaargekomen, zei Carolien, normaal ben ik wel redelijk nat maar zo heb ik nog niet gehad. Even later speelde Carolien weer met mijn lul om hem stijf te krijgen. Wil je me neuken? Vroeg ze, en ik antwoordde haar "! Ze nam mijn lul vast en leidde hem in haar sappige kut.

Ik had geen enkele moeite om bij haar binnen te komen omdat ze zo kletsnat was. Rustig begon ik in en uit haar te pompen terwijl Carolien mijn ballen streelde. Onze bekkens beukten zachtjes tegen elkaar aan en we hoorden het soppend geluid van mijn lul die in haar natte grot zat.

Het kutsap drupte omlaag langs haar benen. Met een hand kneedde ik een van haar tieten en dreef nu het tempo een beetje op en beukte harder op haar in.

Dit vond ze blijkbaar heel zalig en liet me het ook merken door haar gekreun. Na een tijdje wisselden we van houding, ik op mijn rug en zij liet zich over mijn stijve paal zakken en begon op me te rijden. Nu kon ik haar beide tieten kneden en strelen. Tussen mijn vingers kneep ik in haar harde tepels. Carolien begon heviger te kreunen en te hijgen, ze ging klaarkomen.

Mijn zaad voelde ik ook we!
Ik kneed mijn borsten, knijp zachtjes in mijn harde met schuim bedekte tepels. Het duurt niet lang tot een kort orgasme mij verlost van het verlangen. Gelijk voel ik voel me rustiger.

Wat trek ik aan? Sexy, makkelijk en toegankelijk. De leren kokerrok valt af. Ik kies voor een hoog gesloten zwart jurkje met een keurige lengte. Weinig bloot en toch zijn de lijnen van mijn lichaam zichtbaar. Pumps maken het geheel af. Ik bekijk mezelf in de spiegel en ben tevreden. Weer ben ik als eerste op kantoor. De koffie staat aan en ik leeg ondertussen de vaatwasser. Lex is ook vroeg en komt vlak na mij binnen. Hij vult zijn koffie kopje en ik grijp mijn kans, het is mijn beurt om hem uit te dagen.

Hij lacht en laat langzaam zijn hand langs mijn billen glijden. Hij staat dichtbij me en ik ruik hem. De geur van deze man doet mijn lichaam reageren, maar hij deinst terug. Ik zucht een keer diep. Dit wordt een lange dag. Tegen half vier loopt het kantoor langzaam leeg. Ik kan me niet meer concentreren. Hij en ik zijn de enige aanwezige in het pand. Ik loop naar beneden naar de keuken en zet de nootjes klaar. Ik pak een biertje voor Lex en een prosecco voor mezelf. Dan verzamel ik al mijn moed bij elkaar en loop zijn kantoor binnen.

Ik leun tegen de deuropening in een poging sexy te zijn en bekijk hem hoe hij zit te werken. Ik loop naar de vergadertafel en schenk met trillende handen de prosecco in mijn glas. Om mezelf te kalmeren neem ik alvast een slok. Dan komt hij binnen. Mijn hart gaat tekeer alsof ik op een afgrond sta en ga parachute springen.

Hij lijkt de rust zelve en geniet duidelijk van mijn fysieke reactie op hem. Ik ben niet verliefd, ik ken hem amper en toch wil ik hem. Ik twijfel even hoe ik moet reageren. Ik wil mezelf verlossen uit mijn lijden. Ik loop op hem af en ga naast hem staan. Ik streel met mijn hand over zijn brede kaaklijn en zeg stout: Langzaam stopt hij twee vingers in me.

Een kreun ontsnapt uit mijn mond, mijn benen zijn slap. Ik loop terug naar mijn stoel en neem nog een flinke slok van de koude bubbels.

Zijn handen glijden langs mijn benen en hij spreidt ze. Bedreven begint hij me te likken. Zijn tong draait rondjes om mijn bloeddoorlopen lippen. Ik zit als een koningin in de stoel te genieten van wat deze man mij geeft. Hij komt omhoog, geeft me een zoen, en ik proef mijn eigen nattigheid. Hij pakt mijn hand, trekt me voorzichtig omhoog.

In één behendige beweging draait hij me om en gooit hij me voorover op de vergadertafel. In de verte hoor ik het scheuren van een condoomverpakking en voor ik het weet schuift hij mijn jurk omhoog en stoot hij zijn stijve, dikke pik in me. Ik slaak een kreet van genot. Opeisend en zeker van zichzelf beukt hij op me in. Steeds sneller in en uit. Allebei kunnen we de spanning niet meer aan. Het is alsof weken van opgebouwde sexuele energie in één keer samen komt en vuurwerk veroorzaakt.

Ik houd het niet meer en geef me over aan de ontploffing. Een schreeuwend orgasme volgt. En terwijl mijn lichaam nog natrilt, explodeert hij in me. Ontspannen en nagenietend drinken we samen nog iets. Wat de komende weken ons gaat brengen weten we niet. Ik voel me zo machteloos en zo waanzinnig geil, golven geiligheid trekken door mijn lichaam, ik voel krampen door mijn kut trekken en scheuten kutvocht maken mij kut drijfnat. Aan de andere kant van het bureau brengt de heer Van Velzen zijn lange pik naar mijn mond.

Ik aarzel geen moment en begin weer aan die lange lul van hem te zuigen. Dan komt plotseling de secretaresse binnen. Maar buig je maar even lekker over de bank en trek je rokje maar omhoog want mijn paal heeft nu ook wel zin in een lekkere kut.

Met lange hard stoten komt hij diep in mijn hongerige kut. O wat is dit geil, hij likt nu over mijn anus; mijn kontje staat bijna in brand van geilheid!

Als hij een poosje twee vingers in en uit mijn anus laat glijden gaat het pijnlijke weg en blijft er alleen een heerlijk gevoel over!

Oooohhhhh wat is die paal dik! Hij heeft nu haar nu helemaal uitgekleed en masseert nu tevens met zijn handen de kleine maar mooie borsten van Jennifer.

Hhhhmmmm, wat een heerlijk geil kantoor is dit! Jennifer gaat uit haar dak van opwinding. Hij neemt op; het is inderdaad zijn vrouw! Frank begint nu wat luider te kreunen, hij staat op het punt klaar te komen. Kort daarop lijkt ook het directielid zijn hoogtepunt te bereiken. De heren zijn goed aan hun trekken gekomen maar Jennifer en ik zijn niet klaargekomen. Ik ga in positie op haar liggen en wrijf over haar benen en haar doorweekte kut.

Hun pikken beginnen zich namelijk alweer hard te worden. Omdat Jennifer op haar beurt ook heerlijk aan mijn klit likt voel ik een orgasme aankomen. De beide heren zijn zo opgewonden geraakt van onze vrijpartij dat hun pikken weer in slagorde staan. Ze staan beide hevig aan hun palen te trekken en binnen de kortste keren komen ze nogmaals klaar en landt hun sperma op onze borsten! Wanneer kun je beginnen?

Die maandagochtend ben ik tegen 8. Er zijn nog weinig medewerkers aanwezig. Ik word door de weer beeldschone Jennifer opgewacht, ze brengt me naar mijn kamer. Een kamer voor mijzelf met een prachtig uitzicht op een park, wel even wat anders dan een rokerige horecazaak! Jennifer vertelt me wat praktische kwesties met betrekking tot de firma en het kantoorgebouw. Ik vraag haar of Frank en de heer Van Velzen aanwezig zijn.

Je hebt lange en slanke benen, strakke billen, en mooi golvend blond lang haar. En dan heb ik het nog niet over je heerlijke borsten en je mooie volle kut. Ik kan niet antwoorden want ze brengt haar mond naar mijn mond en we beginnen heerlijk geil te tongzoenen.

Oooohhh, wat geil en dat op de vroege maandagmorgen! Oh my god jaaahhhh, dit is zoooo heerlijk! Haar tong flitst razendsnel langs mijn klit waardoor ik al snel een orgasme aan voel komen. Na een half uur komt Frank even binnen. Is alles een beetje naar wens tot nu toe? Na de lunch heb ik een afspraak met mevrouw Van den Berg bij haar thuis, je weet wel, die dame die ons tijdens het sollicitatiegesprek stoorde.

Hij rijdt een stukje door tot we volledig uit het zicht van de autoweg zijn. Ik open zijn broek en haal die heerlijke paal van hem tevoorschijn.

Ik klem mijn hand stevig om zijn paal en begin hem langzaam af te trekken. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en zuig heerlijk aan die paarse knobbel. Wat heeft die kersverse collega een zalige tamp! De krampen schieten door mijn geile natte kut. Trek je rokje maar even omhoog. Kom, stoot die heerlijke paal die in mijn geile doos. Ooohhh hemel wat heerlijk voelt dat aan die dikke paal in mijn dampende kut!

Dit had ik zo verschrikkelijk nodig! Ik wil je zaad diep ik mijn kut voelen stromen! We liggen daarna nog even heerlijk te zoenen op de motorkap waarna we weer in de auto stappen richting mevrouw Van den Berg. Mevrouw Van den Berg blijkt er warmpjes bij te zitten. Ze bewoont een imponerend landgoed en de woning is een fantastische villa.

We worden door een bediende binnen gelaten; we mogen in de bezoekerskamer plaatsnemen. Deze kamer is bijzonder ruim en ook zeer smaakvol ingericht; oude en moderne kunst wisselen elkaar af. We nemen plaats op de bijzonder fraaie klassieke stoelen en kort daarop verschijnt mevrouw Van den Berg op het toneel.

Mevrouw Van den Berg mag dan tegen de 50 lopen maar ze ziet er voor haar leeftijd erg goed uit. Ze heeft haar lichaam goed verzorgd. Ze is lang en slank, ze heeft nog mooi halflang zwart haar en ze heeft een mooi regelmatig gezicht. Ze is uitdagend gekleed; ze heeft een strak rood truitje waarin haar borsten sterk geaccentueerd worden gecombineerd met een spannend kort zwart rokje.

Ze loopt op rode high heels en is een beetje sletterig opgemaakt. Ze neemt plaats op een mooi klassiek bankje en wenkt mij: Duidelijk is dat alleen mevrouw Van den berg de regie hier in handen heeft. Ze belt de bediende en vraagt hem of hij Rosa een fles champagne wil laten brengen. De entree van Rosa is mogelijk nog opmerkelijker dan die van mevrouw Van den Berg.

Dan zoekt hij met zijn vingers haar klit en begint over haar klit te wrijven. Ik stop drie vingers diep in haar kut en begin haar snel en hard te vingeren. Jezus wat een geil wijf, ik lik en vinger haar hevig en al snel begint haar lichaam te verkrampen.

Amateurhoeren limburg escort service limburg

  • Copyright - © This site is owned and operated by:
  • Prive ontvangst zevenaar gratissexsfilm
  • Ze pakt een enorme zwarte dildo en stopt die verschrikkelijk diep in haar doos. Terwijl ze treuzelt bij de onderste trede vol doe ik aan haar verzoek en leg haar borsten bovenop haar beha en duw de bandjes zo ver mogelijk naar de zijkant.
  • Gardcore sex hindoestaanse sex
  • SEX DATES NEDERLAND SM ADVERTENTIES

Seks advertentie plaatsen geile vrouwen films