Betaling natura klaar komende vrouwen

betaling natura klaar komende vrouwen

...

Best shemale dating leraar neukt leerling

Misschien moet ik ook maar eens een muurtje gaan metselen Nou toen ik nog geen veertig was en vrijgezel hoefde ik echt niet eerst een muurtje te metselen. It's never to late start living! Frizz dinsdag 8 april Ik laat mannen altijd van alles doen voor ze een keer seks van me krijgen. You just got to find the ones worth suffering for. Wat komt je vrouw dan doen? Als mijn vriend de hele dag heeft lopen klussen dan krijgt hij sex van mij.

Een andere kerel niet. Was het de buurman geweest dan had ie het moeten doen met geld of iets anders in natura. Tja, maar hopen dat hij niet vraagt om gewoon in geld uitbetaald te worden! En wat vond je baas ervan, dat je geen geld in het laatje bracht maar slechts een gebruikt condoom?

You've got a real problem all right, and a banjo is the only answer! Anoniem woensdag 9 april Sure sure, tuurlijk knul. Nou weer lekker slapen hè? Amand schreef op 08 april Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Toe hij open deed keek hij me geil aan. Kom binnen, zei Gerard. Ik dacht eerst dat hij het langzaam aan wilde pakken maar het was meteen duidelijk van niet.

Toen Gerard mij zag in mijn blouseje met de bovenste knoopjes open met mijn rokje kon hij zich al niet meer beheersen. Hij stortte zich gelijk op mij en duwde me tegen de muur aan. Hij rukte mijn blouse aan flarden en viel gelijk mijn borsten aan. O hier heb ik zo lang op gewacht, zo'n lekker wijf ben je.

Hier trek ik me iedere avond op af. Hij pakte haar borsten vast en begon ze te kneden. Wat een lekkere borsten heb je Sara, zo zacht en stevig, die heb ik altijd al willen vasthouden. Lekker jarig mokkeltje van me Ze hoopte maar dat het snel over was. Hij ging met zijn mond naar haar tepel en begon er op te zuigen.

Wat smaakte deze strakke tienerborsten lekker! Hij likte haar borsten helemaal af tot ze glansden van zijn speeksel. Sara keek met betraande ogen dof voor zich uit en hield haar armen wat stijfjes langs haar lichaam. Haar mooie haren hingen sluik over haar schouders. Ze schudde heen en weer omdat Gerard steeds ruwer haar borsten betastte. Ze hoorde hem likken en smakken en ze voelde hoe haar borsten in zijn vieze mond afgelikt werd en er hard op werd gezogen. O sara, wat smaak je lekker.

Dit heb ik altijd al willen proeven.. Hij kuste haar overal en trok haar rokje uit. Hij legde Sara op bed en zag haar prachtige lichaam nu uitgebreid voor hem liggen.

Hij ging bovenop haar liggen en Sara voelde zijn zwaren lichaam haar diep in het matras drukken. Gerard haalde zijn geslacht tevoroschijn die tot Sara's genoegen niet al te groot was trok haar slipje wat opzij en schoof hem naar binnen.

Sara kreunde even en met lange halen werd ze nu geneukt door die vieze oude man. Gerard hijgde en sabbelde op Sara's tepels. O Sara, wat is dit lekker Sara keek maar wat opzij en fantaseerde dat er heel iemand anders op haar zat. Ze voelde hoe haar borsten gekneed werden door zijn dikke ruwe handen en dat ze af en toe in zijn mond verdwenen waar er langdurig op gelikt en gezogen werd. Gerard reed zo een hele tijd over het mooie tienerlichaam.

Dit was zijn grootste fantasie. Wat ontzettend zacht was die Sara!


betaling natura klaar komende vrouwen

...
Blanke borsten escort dames gelderland


Tot hun 21e verjaardag gelden ze namelijk als 'jongmeerderjarigen', wat inhoudt dat hun ouders in die periode wettelijk verplicht zijn om nog te voorzien in de kosten van hun levensonderhoud en hun studie. De verplichting op zich is duidelijk, maar kan toch veel vragen oproepen. Bestaan daar normbedragen voor? Vanzelfsprekend kan ik niet álle vragen behandelen die je over dit onderwerp kunt bedenken.

Maar wel de belangrijkste en meest voorkomende. Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat de verplichting om jongmeerderjarigen financieel te ondersteunen, niet alleen geldt voor 'gewone' ouders, maar ook voor: Met 'verwekker' wordt 'de biologische vader' bedoeld, maar niet een eventuele zaaddonor.

Als de man betwist dat hij de verwekker is, zal het vaderschap meestal eerst gerechtelijk worden vastgesteld. De levensgezel van de moeder is alleen onderhoudsplichtig als hij heeft ingestemd met de daad die verwekking van het kind tot gevolg kan hebben gehad. Hierbij kun je denken aan de man die heeft ingestemd met bevruchting door middel van kunstmatige inseminatie.

Voor het gemak zal ik vanaf nu gewoon het woord 'ouders' blijven gebruiken. Daar moet u dan zelf de bovenstaande personen bij bedenken. U moet voorzien in 'de kosten voor levensonderhoud en studie'. Afgezien van een paar technische details is dat gewoon hetzelfde als 'de kosten van verzorging en opvoeding' die u al betaalde toen uw kind nog minderjarig was.

Vandaar dat het er niet toe doet of het kind nu studeert of niet. In het normale geval stelt u het bedrag gewoon onderling vast, net zoals u dat voorheen al deed met zakgeld en kleedgeld. Je kijkt wat het kind nodig heeft en wat je kunt betalen, en samen maak je daar afspraken over. Juridisch gezien is daar verder niets spannends aan. Er zijn echter gevallen waarin het bedrag al door een rechter is vastgesteld, namelijk bij gescheiden ouders die kinder- alimentatie moeten betalen.

Aangezien 'de kosten voor levensonderhoud en studie' op hetzelfde neerkomt als 'de kosten van verzorging en opvoeding', loopt de kinder- alimentatie dus gewoon door tot het kind 21 wordt. Het enige verschil is dat de alimentatie vanaf de 18e verjaardag rechtstreeks aan het kind betaald moet worden.

Daar is geen nieuwe uitspraak van de rechter voor nodig. Mocht de alimentatieplichtige ouder zijn of haar verplichtingen niet nakomen, dan kan het kind zich wenden tot het LBIO Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen.

Dat is dezelfde instantie die zich ook ontfermt over moeders die problemen hebben met vaders die hun alimentatieverplichtingen niet nakomen, maar dit terzijde. Als je er samen niet uitkomt, kan het kind naar de rechter stappen. Het kan dan gaan om ouders die niet genoeg willen betalen, of ouders die helemaal niet willen betalen. Zelfs wanneer er voorheen al een bedrag is vastgesteld door de rechter in de vorm van kinder-alimentatie , kan het kind bij de rechter om verhoging vragen.

Bijvoorbeeld omdat zijn of haar behoefte is gestegen vanwege hoge studiekosten. De rechter is niet gebonden aan wat voor norm dan ook. Nibud-normen of normen uit de Wet Studiefinanciering spelen dus geen rol. De rechter zal alleen kijken naar de behoefte van de jongmeerderjarige en de draagkracht van de ouders. Het inkomen van de jongmeerderjarige of het inkomen dat hij of zij redelijkerwijs kan verdienen, is daarbij van invloed op 'de behoefte'.

Vervolgens zal de rechter, rekening houdend met alle omstandigheden, de hoogte van het bedrag bepalen. Misschien heeft u ondertussen de indruk gekregen dat 'het recht' vooral bedoeld is ter bescherming van de jongmeerderjarigen. Inderdaad genieten zij bescherming, maar de ouders ook! De rechter kan uw onderhoudsplicht namelijk ook matigen, of zelfs op nul te stellen, als u daarom vraagt.

Houd er wel rekening mee dat kinderen het wel érg bont moeten maken, wil de rechter gebruik maken van zijn bevoegdheid om de onderhoudsplicht te matigen of te staken.

Dat gebeurt echt alleen in heel uitzonderlijke gevallen. Zo was er bijvoorbeeld een meisje dat haar vader al jaren niet meer wilde zien. Voor de rechter was dat echter geen reden om de bijdrage van de vader te matigen. Na het bereiken van het 21e levensjaar vervalt de verplichting van ouders om bij te dragen in het levensonderhoud van hun kinderen. Daarop zijn twee uitzonderingen. Ten eerste moeten ouders die daartoe financieel in staat zijn, hun meerderjarige kinderen ook na hun 21e gedurende een redelijke tijd financieel in staat stellen om hun studie af te maken.

Wanneer de ouders nadrukkelijk hebben toegezegd om bij te dragen in de studiekosten, kan hun meerderjarige kind zelfs eisen om die verplichting na te komen. Ten tweede zijn ouders verplicht om bij te dragen in het levensonderhoud van hun meerderjarige kinderen als die 'behoeftig' zijn.

Bijvoorbeeld als ze een ernstige handicap hebben. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Kinderen zijn verplicht om bij te dragen in het levensonderhoud van ouders of schoonouders als die zelf behoeftig zijn. Vanwege de huidige sociale wetgeving zal er van 'behoeftigheid' echter bijna nooit sprake zijn. Heb binnen 2 dagen reactie gekregen van mevrouw Schooneveld over een specifieke vraag die we hadden nu mijn zoon 18 geworden is.

Bijzonder lezenswaard artikel waar wij zeer mee geholpen zijn. Mijn zoon van 18 woont nog bij zijn moeder, hij studeert 1 dag in de week , met matige resultaten. Het LBIO kan in deze geen advies geven, ik wil niet naar de rechter! Is er een instantie die ons beide kan informeren wat redelijk en billig is? Kan hier nergens iet sover vinden. Mijn dochter van 19 zou helft bij mij en helft bij vader. Ik ontvang haar kinderalimentatie en betaal haar kosten. Nu woont ze al tijd merendeels bij vader.

Ze wil haar KA zelf hebben. Ik moest toch een groter huis huren vanwege de 3 kinderen. Er zit toch ook stuk algemene kosten in de KA verrekend? Moet vader dan hele bedrag aan haar betalen?

Dat is dan een flinke achteruitgang voor mij Wie weet hier iets meer over? Ja, vanaf 18 jaar is het kind gewoon volwassen en is het de bedoeling dat het aan de jongvolwassene zelf overgemaakt wordt. Ik dacht dat het algemeen bekend was maar zo niet, dan had ik me er wel eerder in verdiept als ik jou was! Het is toch ook logisch, ze is zelf voor alles verantwoordelijk! Ziektekosten, eventueel huisvesting enzovoort.

Als ze niet op kamers woont kan haar natuurlijk om wat kostgeld worden gevraagd afhankelijk van wat ze dagelijks doet. En sowieso, ze had natuurlijk ook helemaal uit huis kunnen gaan doet ze nu in feite ook een beetje, alleen ze woont nu grotendeels bij de anderen ouder. En het kan ook goed zijn dat vader op wil houden als kind 21 is. En het gaat natuurlijk ook bij de andere kinderen gebeuren, dus misschien moet je nu verhuizen.

Vind ik rot maar goed, er is tegen die tijd dus ook minder ruimte nodig. Wanneer had je dan gedacht dat het op zou houden? Ze is toch geen kind meer? Het hoeft toch niet via je ouders als je meerderjarig bent? Ik ben eigenlijk echt verbaasd over de vraag. Hoi, Ik was altijd alleenstaande moeder,maar nu woont mijn 19 jarige studerende 8vooltijd studie aan de hogeschool zoon in de woning van zijn vader.

Hij heeft een kamer gratis bij zijn vader. Ik stuur naar mijn zoon iedere maand Euro voor zijn onderhoud. Is zijn vader verder verplicht om financieel bij te dragen bij het onderhoud van zijn zoon?

Vroeger betaalde hij aan mij Euro alimentatie per maand. Mijn zoon werkt verder niet een heeft geen zommer baan gehad. In Norwegen zijn de ouders niet verplicht om voor de kinderen te zorgen naar 18 jaar. Heft u een idee wat ik kan doen? Zo laag zitten we hier niet eens in Nederland ; en ik dacht dat de inkomens zo hoog waren in Noorwegen?

Je kunt je vraag beter op het forum stellen: Amy, met welke vraag wil je precies naar de rechter en wat wil je bereiken? Je moeder heeft het niet, je vader wil het niet. Is er nog wel contact met je vader en betaalt hij wel alimentatie? Daar hangt ook veel van af. Hoe zit dat nu precies? Mijn kind is 19 jaar maar mag ik hem ook geld laten betalen voor bijvoorbeeld stroom verbruik als hij een hele dag zijn PC aan laat staan?

Mijn zoon wordt 18 dus zou ik alimentatie direct aan hem moeten betalen maar ik heb geen rekeningnummer van hem. Op Wikipedia lees ik: Kan ik dus gewoon stoppen met het overmaken naar moeder? Waarschijnlijk wordt het dan afwachten tot het LBIO mij gaat sommeren te betalen?? Heb je nog een mailadres of huisadres van je zoon?

Dan zou ik een briefje met naast felicitatie verzoek om eigen rekeningnummer door te geven. Gezien je vraag en je nicknaam verwacht ik dat je erg slecht of geheel geen contact hebt met ex en je zoon. Als dat zo is zou ik inderdaad stoppen met betalen vanaf dat zoon 18 is, maar wel alles op je spaarrekening zetten en prompt betalen als er alsnog een rekeningnummer door wordt gegeven. Je bent niets meer aan je ex verschuldigd als jullie zoon 18 is.

Dus zij is geen partij meer. Natuurlijk, wel ben je het aan je zoon verschuldigd, maar niemand kan het je kwalijk nemen als je nog niet betaalt als je niet eens weet waar naartoe. Ik zou me dan niet te druk maken om LBIO. Je kunt ze gewoon vertellen dat je geen idee hebt waar het geld naartoe moet, dus het staat zolang op je spaarrekening. Mijn kind van 19 wil gaan studeren in ierland.

Hij denkt dat dit goedkoper is dan in nl. Zijn vader betaalde ,- pm aan mij, en heeft dit ingehouden sinds begin dit jaar zonder enig overleg met mij en nu het kind naar ierland vertrekt in 1x overgemaakt aan hem met het aanbod voortaan iets minder dan ,- pm te betalen. Kind heeft van div grootouders in totaal bijna Kind heeft nog geen idee of en hoeveel hij van de ierse regering krijgt voor onderhoud en wat zijn studie gaat kosten.

Ben ik verplicht nog 2 jaar voor hem te betalen en hoeveel dan? Kind heeft zelf nauwelijks iets gespaard voor zijn plannen Dag Mir, er was geen reden voor de vader om geld aan jou over te maken vanaf dat jullie zoon 18 werd, want jij bent dan geen partij meer. Ik zou dat ook nooit doen als ik hem was, want het moet dan naar de zoon zelf.

Maar dan moet hij dat natuurlijk wel doen. Zoon moet op zo'n moment zijn rekeningnummer aan zijn vader laten weten. Het is logisch dat het hetzelfde bedrag blijft. Als het vroeger kinderalimentatie was die vastgesteld was, dan loopt dat over het algemeen door tot het kind 21 jaar is, voor zover ik weet. Dus dan hoort het niet verlaagd te worden.

Ik weet alleen niet of het echt officieel was vastgesteld door de rechter bekrachtigd of op een andere manier afgesproken. Hoeveel dat moet zijn, dat zou ik niet weten. Daar lopen wel wat draadjes over op de forumafdeling. Misschien daar een apart draadje openen? Mijn oudste dochter wordt volgende maand Zoals gebruikelijk heb ik vooraf met haar besproken dat de kinderalimentatie vanaf dat moment op haar eigen bankrekening wordt gestort ipv.

Bij scheiding is door voormalig schoonvader opa afgedwongen dat ik afstand deed van een extra bedrag ter compensatie van in zijn ogen laag uitgevallen alimentatieberekening. Dit bedrag wordt per maand op een rekening op naam van mijn dochters gestort. Hoe zorgt mijn dochter ervoor dat zij als enige bij dit geld kan? Heb ik recht om dit in het belang van onze dochter te beschermen tegen de graaidrang van moeder? Moeder kaapte eerder de spaarrekening van de kinderen bedoeld voor studie.

Deze rekeningen verdwijnen bijvoorbeeld uit het ouderlijk overzicht van internet-bankieren. Pas wanneer het kind zelf - met een handtekening - toestemming geeft, kunnen de ouders weer toegang krijgen.

Spreek dus met je dochter af dat zij geen toestemming geeft aan de bank om haar moeder weer toegang te geven. Ik zit in een wsnp traject en ik heb een studerend thuiswonend kind. Ten tijde van mijn toelating tot de wsnp is mijn zoon 3 dagen na deze toelating 18 geworden en buiten beschouwing gelaten. Ik had hierdoor een vtlb voor een alleenstaande en moest het met 45 euro in de week doen. Mijn zoon is 18 geworden, woont bij zijn moeder en haar man, hij werkt en gaat nu studeren.

Hoe hoog is dan de onderhouds bijdrage? Weet iemand waar ik kosteloos een antwoord hierop kan krijgen? De regel in de WSNP is dat een kind na zijn 18 geacht wordt zichzelf te onderhouden dmv loon, uitkering of studiefinanciering.

Er wordt dus geen rekening meer gehouden met dat kind in het vrij te laten bedrag. Na zijn 21e wordt dat kind zelfs geacht een evenredig deel in de huur mee te betalen wat dus betekent dat er meer afgedragen moet worden aan de boedel. Uitzondering is als het kind nog studeert, dan geldt de bijdrage pas als het kind stopt met studeren.

Met vragen kun je altijd terecht bij het Juridisch Loket. Pas op, dat is een betaald nummer. Voor echte WSNP vragen krijg je prima advies op http: Onze zoon wordt volgende maand Hij heeft geen vmbo diploma.

Is aangenomen op een bbl opleiding niveau 3 waar hij nu niet meer welkom is Door teveel verzuim. Hij luistert nergens naar en is niet voor rede vatbaar. Nu wil hij met een vriendin op zichzelf gaan wonen geen relatie en eist dat wij zijn kosten blijven betalen. In hoeverre zijn wij voor hem verantwoordelijk? Hand in hand door de straatjes slenteren, gezelligheid, Vind je het leuk om een stadje te bezoek De vakantie komt er weer aan en je moet rondkomen van een uitkering?

Je wilt je kind eren toch gra De vakantie komt er weer aan en je moet Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft de 60 bereikt. Maar ze wil best twee mannen verwennen als d Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft Aaron vd dr uit Amersfoort.

Hallo Ben jij op zoek naar mooie spullen, laptop, meubels, iphone of wil je gewoon eens lekker op Hallo Ben jij op zoek naar mooie spul Wat heb je nodig. En je kan het in natura betalen. Twijfel niet ik maak he Hoi leuke vrouw, Om met de deur in huis te vallen. Ik heb ooit een langere relatie gehad ruiling Hoi leuke vrouw, Om met de deur in hui Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, altijd al professionele kwaliteit raamfolie bijvoorbeeld tege Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, al Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette goeduitziende man.

Altijd goedverzorgd en lief karakter. Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Er bleek toen een z. Toen in werd de huursubsidie vervangen door de huur toeslag. Gezien ons inkomen kregen we dat ook.

Ook in en en ook in In hebben er nogal wat belasting verhogingen plaatsgevonden, doordat de meeste aftrekposten werden geschrapt de zorg werd duurder maar aftrekken kon je bijna niets meer b. Hoe had ik dit kunnen voorkomen???????? Misschien niet elke maand huur toeslag vragen en pas aan het eind van een jaar Maar als je van twee AOW inkomens en een klein pensioentje maandelijks euro moet betalen aan huur Meer dan één aow uitkering is het toch wel gemakkelijk dat je daarvan euro alvast krijgt.

Ik heb contact opgenomen met een van de belasting medewerkers zeer correct overigens Hier is niets aan te doen. Zou er dan geen overgangsregeling zijn voor dit soort bedragen?. Nee die bestaan,zoals men mij mededeelde niet. Je kunt dus niet meer van je "oude dag"genieten. Wij betaalden ons scheel aan AOW premie indertijd voor onze ouders. Nu moeten we blij zijn met euro in de maand Huren is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk. Er blijft niet veel over om voor te leven.

Ik heb wel een bezwaarschrift ingediend bij de belastingen althans dat staat klaar om verzonden te worden. Ik weet dat deze beschikking gezien de grenzen terecht is Maar soms is het zo 'Histoire se repete.

Onze enige zoon heeft 10 jaar geleden op 31jarige leeftijd zelfmoord gepleegd.

Amateur pjes gratis sex date


Zang, -dans, -acteerles door ervaren coa Leuk dat je mijn advertentie leest. Ik bied tegen vergoeding in natura hele nette jonge auto aan Hooi leuke dames hierbij bied ik veel verschillende soorten paysafe kaarten voor een gezellig uurtje Hooi leuke dames hierbij bied ik veel ve Runo64 uit Den Haag.

Leuke, spontane, nette, heel goed uitziende, slanke, echte! Leuke, spontane, nette, heel goed uitzie Van telefoon witgoed fiets muebels echt voor alle hulp Gewoon echt alles voor vrouwen Ik ben Van telefoon witgoed fiets muebels echt Vind je het leuk om een stadje te bezoeken?

Hand in hand door de straatjes slenteren, gezelligheid, Vind je het leuk om een stadje te bezoek De vakantie komt er weer aan en je moet rondkomen van een uitkering? Je wilt je kind eren toch gra De vakantie komt er weer aan en je moet Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft de 60 bereikt. Maar ze wil best twee mannen verwennen als d Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft Aaron vd dr uit Amersfoort.

Hallo Ben jij op zoek naar mooie spullen, laptop, meubels, iphone of wil je gewoon eens lekker op Hallo Ben jij op zoek naar mooie spul Wat heb je nodig. En je kan het in natura betalen. Twijfel niet ik maak he Hoi leuke vrouw, Om met de deur in huis te vallen. Ik heb ooit een langere relatie gehad ruiling Hoi leuke vrouw, Om met de deur in hui Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, altijd al professionele kwaliteit raamfolie bijvoorbeeld tege Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, al Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette goeduitziende man.

Altijd goedverzorgd en lief karakter. Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact.

Ik ben nu 40 en zou het nu ook niet meer doen. Heb er toen erg van genoten voor een eenvoudige klusjes. Mijn vrouw weet het en die heeft zo iets van of je iemand mee naar huis nam uit de kroeg of op deze manier. Ze zegt het is voor mijn tijd en vind het geen probleem. Bim dinsdag 8 april En waarom wil je weten of anderen hun lichaam ook verkopen?

Beter een half motto Misschien moet ik ook maar eens een muurtje gaan metselen Nou toen ik nog geen veertig was en vrijgezel hoefde ik echt niet eerst een muurtje te metselen. It's never to late start living! Frizz dinsdag 8 april Ik laat mannen altijd van alles doen voor ze een keer seks van me krijgen.

You just got to find the ones worth suffering for. Wat komt je vrouw dan doen? Als mijn vriend de hele dag heeft lopen klussen dan krijgt hij sex van mij. Een andere kerel niet. Was het de buurman geweest dan had ie het moeten doen met geld of iets anders in natura.

Tja, maar hopen dat hij niet vraagt om gewoon in geld uitbetaald te worden! En wat vond je baas ervan, dat je geen geld in het laatje bracht maar slechts een gebruikt condoom? You've got a real problem all right, and a banjo is the only answer! Anoniem woensdag 9 april Sure sure, tuurlijk knul.

Nou weer lekker slapen hè? Amand schreef op 08 april Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?